نهم دی ماه، تجلی انقلاب سوم
در واقع حماسه نهم دی انقلاب سوم بود که مانند انقلاب اول و دوم، با اتکا به مثلث مردم، رهبری و مکتب ، ضمن خنثی سازی حرکت براندازانه علیه نظام، انقلاب ایران را از انحراف هایی که بصورت فکری و جریانی در لایه های مختلف سیاسی و حکومتی رخنه کرده بود نجات داد و انقلاب را از انحراف اصول مصون نگه داشت
زوایایی از اندیشه و شخصیت مرحوم حاج حسن شایانفر
در مراسم نکوداشت سردار بصیر جبهه انقلاب اسلامی بررسی شد:
مراسم نکوداشت مرحوم حسن شایانفر مشاور فرهنگی موسسه کیهان عصر دیروز (چهارشنبه، 1 دی) به همت معاونت سیاسی سپاه و با سخنرانی قاسم تبریزی مورخ و پژوهشگر تاریخ، عباس سلیمی‌نمین پژوهشگر تاریخ و محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام برگزار شد. در این مراسم که در «مرکز فرهنگی رسانه‌ای صبا» برگزار شد، خانواده مرحوم شایانفر و سایر همکاران و دوستداران وی حضور داشتند.
تقابل با محور امامت در سه يلدا
فضای رسانه های اپوزسیون در شب يلداي امسال با نقض برجام كليد خورده است و هدف آن توجیه و سرپوش گذاشتن بر بدعهدی آمریکایی هاست
نقض برجام و ضرورت حفظ انسجام ملی
در شرایط موجود و در قبال نقض برجام، بیش از آنکه دولت و یا جناحی خاص مورد نقد قرار گیرد، باید بر غیرقابل‌اعتماد بودن آمریکا و اینکه این کشور باید در مقابل اقدامات خصمانه‌اش پاسخگو باشد، تأکید شود. به عبارتی، نوک پیکان مباحث در داخل کشور باید بیش از همه متوجه آمریکا و نقض‌عهد آن باشد و در گام بعدی، به اتخاذ راهکارهای عملی برای مقابله با گستاخی‌های آمریکا اندیشیده شود.
جنبش دانشجویی جعلی، حامی استکبار و عدالت ستیز
شاخصه های جنبش دانشجویی اصیل استکبار ستیزی و عدالت خواهی است و جنبش دانشجویی که تحت نفوذ دشمن، پیرو سیاست های خباثت آلود امریکا شده و انگار کودتای 28 مرداد و سایر جنایت های استکباری امریکا و همپیمانانش را فراموش کرده است را باید جنبش دانشجویی جعلی نامید.
نگاه ضد استکباری و ضد استبدادی جنبش‌های دانشجویی در هیچ مقطعی رنگ نباخته است
جنبش‌های دانشجوی قبل از همه وظایف و اهداف باید به تناسب ذات علمی خود بدنبال تولید و ارتقاء سطح علمی و فناوری کشور باشند./ هر گاه جنبش دانشجویی از فضای مطالبه‌گری به معنای حرکت در مسیر پیشرفت و آبادانی کشور فاصله بگیرد از هدف و وظیفه اصلی خود باز خواهد ماند.
16 آذر سرآغاز جنبش دانشجویی در ایران
حرکت و شهادت تعدادی از دانشجویان در 16 آذر سال 32 که از آن به عنوان یکی از عوامل پیروزی انقلاب اسلامی یاد می‌شود، سرمشق و الگوی مبارزه با استبداد و استعمار بوده‌ و سرآغازی بر جنبش دانشجویی در ایران محسوب می شود.
بسیج رمز ماندگاری انقلاب اسلامی
انقلاب اسلامی ایران تنها انقلاب بزرگی است که پس از گذشت حدود چهار دهه از طلوع آن، نه تنها روتینه نشده، بلکه همچنان آرمان‌های انقلابی و گفتمان این انقلاب، وجه مسلط کنش‌های سیاسی اجتماعی جامعه ایران و حتی برخی جنبش‌های اسلامی و کشورهای منطقه را شکل می‌دهد. یکی از مهمترین دلایل و رموز ماندگاری این انقلاب نیز، برخوداری از نیرویی عظیم به نام «بسیج» است.
بسیج با روحیه کاسب منشی هم‌خوانی ندارد
سردار ستایی راد در گفتگو با بصیرت:
امروز بسیجی‌گری یک نوع خصلت و روحیه به حساب می‌آید که هر کسی آن را دنبال بکند در واقع یک بسیجی است ولو اینکه در سازمانی به اسم بسیج ثبت نام نکرده باشد و دارای پرونده هم نباشد.
مرضیه دباغ اولین فرمانده سپاه غرب کشور بعد از انقلاب بود که در نابودی سازمان‌هایی نظیر کومله و حزب دموکرات کردستان نقش فعالی ایفا کرد.
بعد از گذشت بیش از سه دهه نگاهی به ترکیب گروه دانشجویان پیرو خط امام و آنچه نهایتا بعد از ماجرای اشغال سفارت آمریکا بر آن‌ها گذشت و نیز این موضوع که حاضران در آن رویداد؛ امروز چه فعالیتی دارند، جالب توجه به نظر می رسد!
درس ها و عبرت های استکبارستیزی
با نگاه دقیق به ابعاد این حرکت انقلابی متوجه می شویم که این تسخیر پیامدهای مبارکی برای انقلاب اسلامی داشت که ازجمله آن میتوان به افشای چهره های لیبرالی لانه کرده در بدنه انقلاب وهیات حاکمه، شکست مفتضحانه آمریکا در افکار عمومی جهان، تقابل آشکار صاحبان انقلاب با عناصر خودفروخته لیبرال، خنثی سازی تهدیدات آمریکا علیه ایران، به هم زدن موازنه استعماری منطقه، رفع اتهام آمریکایی بودن انقلاب که از جانب نیروهای چپ گرا مطرح می شد وتبیین قدرت مردم ونقش وحدت ملی در مقابله با ابرقدرتها را اشاره کرد.
قبلی۱۳بعدی