13 آبان درس بزرگ استکبارستیزی
13 آبان سال 58 و تسخیر لانه جاسوسی امریکا هم دارای دستاورد هایی بزرگ است و هم دارای درس هایی که نباید از یاد برد:کوتاه کردن دست امریکا از کشور ، جلوگیری از جاسوسی سازماندهی شده و گسترده که مرکز آن در سفارت امریکا قرار داشت ،‌مشخص شده آرمان انقلاب اسلامی ایران برای تمام دنیا و از همه مهم تر شکستن هیمنه امریکا در جهان
مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر کرد:
فعالیت های سفارت آمریکا علیه ملت ایران حاکی از نقش آفرینی سفارت امریکا در ۲۸ مرداد تا حمایت این سفارت از رژیم پهلوی، فعالیت های جاسوسی ماموران سیا در پوشش کارمندان سفارت، تلاش برای ایجاد انحراف در مسیر انقلاب اسلامی، نقش سفارت آمریکا در فراری دادن سران رژیم پهلوی و نقش سفارت در پناهندگی دیکتاتور پهلوی است.
انقلاب اول علیه استبداد بود و انقلاب دوم علیه استکبار/ انقلاب دوم صحنه اش جهانی بود
دکتر حسین شیخ الاسلام در گفتگو با بصیرت:
حضرت امام(ره) در این مقطع صفت شیطان بزرگ را برای امریکا به کار برد. الآن می‌بینیم هر چقدر زمان می‌گذرد بهتر این صفت امریکا بروز پیدا می‌کند. رفتار امریکا با تفسیری که از قرآن و احادیث ائمه معصومین‌(ع) داریم کاملاً منطبق با رفتار شیطان است.
تابعیت دوگانه و مساله نفوذ
بر اساس قانون، دوتابعیتی ها نمي‌توانند به پست های رياست جمهوري و معاونين او، عضويت در شوراي نگهبان و رياست قوه قضائيه، وزارت و كفالت وزارت و استانداري و فرمانداري، عضويت در مجلس شوراي اسلامي، عضويت در شوراهاي استان و شهرستان و شهر، استخدام در وزارت امور خارجه و نيز احراز هرگونه پست و مأموريت سياسي، عالي‌ترين رده فرماندهي در ارتش و سپاه و نيروي انتظامي و نیز تصدي پست‌هاي مهم اطلاعاتي، امنيتي و اقتصادی را داشته باشند.
از جنگ تحميلي تا جنگ تکفيري
يکي از تفاوت‌هاي عمده‌اي که از مطالعه ارزشي و ماهوي دو جنگ تحميلي و تکفيري به دست مي‌آيد وجود دو مفهوم «استشهاد» و «انتحار» هر کدام با بار معنايي خاص و اهداف متفاوت است. به اين معنا که استشهاد و شهادت طلبي خصوصيت ممتاز هشت سال دفاع مقدس بوده و انتحار يکي از وجوه بارز جنگ گروه هاي تکفيري است.
قرآن؛ وسيله جهاد کبير
منظور از جهاد در اين مورد، جهاد فکري و فرهنگي و تبليغاتي است، نه جهادمسلحانه؛ چرا که اين سوره مکّي است، و مي‌دانيم: دستور جهاد مسلحانه در «مکّه» نازل نشده بود. و به گفته مرحوم «طبرسي» در «مجمع البيان» اين آيه دليل روشني است بر اين که: جهاد فکري و تبليغاتي در برابر وسوسه‌هاي گمراهان و دشمنان حق، از بزرگترين جهادها است
بسيج و ضرورت مبارزه با پول پرستي
همان گونه که بسيج در فتنه هاي سياسي مثل سال 78 و 88 براي حفظ نظام وارد عرصه شد و با جان و دل از حريم ولايت و نظام اسلامي دفاع کرد، در مسايل اساسي و آرمانهاي انقلاب مانند ساده زيستي و زهد و مبارزه با پول‌پرستي مديران و مسئولان نيز بايد در صف اول باشد و حلقوم حرام خواران را به شدت بفشارد و به تعبير حضرت امام خميني با اين زالوصفتان برخورد نمايد.
عامل ماندگاری
یکی از مکانیسم‌های اساسی حفظ نظام‌های سیاسی این است که به موازات طرح تقاضاها، حمایت‌های لازم از نظام سیاسی وجود داشته باشد تا نظام در تبدیل تقاضاها به سیاست‌ها و تصمیمات با اطمینان عمل کند. این مکانیسم با توانمندی‌های درونی نظام‌ها مرتبط است؛ یعنی نظام‌ها برای تحصیل حمایت‌ها جهت تسهیل فرایند تبدیل تقاضاها به سیاست‌ها و حفظ خود، باید از توانمندی‌های درونی برخوردار باشند
توانمندي‌هاي نظام اسلامي و آماج دشمن
شناختن توانمندي‌ها و بضاعت‌ها براي مسئولين نظام اسلامي نيز بسيار حائز اهميت است. نظامي سياسي و مسئولاني که ندادند منبع قدرت بخشي آنان و عمق استراتژي کشان کدام است، چطور خواهند توانست در مقام حراست و تقويت آن برآيند! از سويي ديگر دشمنان نظام اسلامي نيز با رصد توانمندي‌ها و ظرفيت‌هاي جمهوري اسلامي، آن را هدف هجمه همه‌جانبه خود قرار مي‌دهند تا با تضعيف آن، زمينه زوال و سقوط و فروپاشي انقلاب اسلامي را فراهم آورند.
انقلابی‌گری؛‌ مفهومی ذی‌مراتب
مقام معظم رهبری با مشکک(ذی‌مراتب) دانستن مفهوم انقلابی‌گری می‌خواهند با تفکر دوگانه‌سازِ دروغینِ «تندرو» و «میانه‌رو» مقابله و آن را خنثی کنند. به باور ایشان، اینگونه نیست که ملت یا انقلابی وگرنه غیرانقلابی یا ضدانقلاب باشند، بلکه انقلابی‌گری مفهومی با درجات مختلف است و به میزان‌های متفاوت در افراد مختلف وجود دارد.
رهنمون‌هاي بر زمين مانده و تعطيلي ارج!
بياييم به جاي تنگ نظري‌ها و فرصت‌طلبي‌هاي سياسي و متهم کردن رقيب از يکسو و به جاي شعار دادن‌هاي بيهوده و سرودن از گشايش‌هاي هر روزه پس از برجام! از سويي ديگر، به واقعيت‌هاي صحنه اقتصاد و فرهنگ کشور بنگريم تا زين پس شاهد تکرار ورشکستگي شرکت‌هاي ايراني نباشيم!
پيشران‌هاي انقلاب اسلامي
اين‌جور نگاه کلان به انقلاب - يعني نگاه به انگيزه‌ها و زمينه‌ها و عوامل بالادستي انقلاب و تشکيل نظام، و نگاه به عاملِ محوري انقلاب يعني مردم و ايمان ديني آنها، و نگاه به هزينه‌ها - موجب مي‌شود که ما در هر شأني که هستيم و در هر جا که هستيم، به مسائل جزئي و کوچک خيلي اهميت ندهيم؛ به عظمت انقلاب و حرکت عمومي انقلاب نگاه کنيم که بحمداللَّه در طول اين سي سال، با قدرت و قوّت ادامه داشته است
قبلی۱۴بعدی