روي آوردن ترامپ به مکر و خدعه، بيانگر پذيرش شکست زودهنگام در جنگي است که خود آغازگر آن است. ترامپ شکست خود در جنگ اقتصادي عليه ملت ايران را پيش از شروع آن احساس کرد و دست به حيلتهايي زد که يکي از آنها پيشنهاد «مذاکره بدون پيش شرط» بود. کاري که معاويه سالها پيش اما در پايان جنگ دست به آن زد.
همهي آحاد مردم با هوشمندي و حساسيت خاصي اوضاع کشور را رصد ميکنند و با بهرهگيري از تجربيات تاريخي، نيک ميدانند که هرگونه اقدام سياسي شتابزده و ناشيانه در شرايط موجود، نه تنها کمکي به حل مسائل آنها نميکند، بلکه زمينههاي لازم را براي دخالت خارجي و در نتيجه، پيچيدهتر شدن شرايط کشور فراهم ميکند.
تقابل اراده ها تا آنجايي اهميت پيدا کرده است که کشورها سعي مي کنند به هر طريق ممکن بر سيستم محاسبات رقيب يعني اراده آنها تأثير بگذارند به گونه اي که اين تغيير محاسباتي منجر تسليم کشور مقابل شود و از طرفي ديگر رقيب را به اين باور برسانند که خود اراده اي مصمم بر رفتار خويش دارند.
اين گونه برداشتها و احساسها در مردم به توليد ياس و نااميدي منتهي شده و اميد آنان را نسبت به وجود فهم و اراده مبارزه با مفسدان را از بين ميبرد. به خصوص زماني که مردم از برخي پيامدهاي فساد اقتصادي مانند گراني، فاصله طبقاتي، لطمه به فضاي رقابتي و يکه تازي طبقه اشرافي برآمده از فساد و تبعيض به تنگ آمده و مبارزه با مفسدان يک مطالبه عمومي و بر حق است.
بازگشت به گفتمان انقلابي يکي از مواهب نقض برجام و برملا شدن ماهيت استکباري و غير قابل اعتماد نظام ليبرالـ سرمايهداري است که هژمون خود را در ضعيف نگه داشتن ديگر ملتها و کشورها دانسته و ايران را يک استثنا در برابر خود ديده و معتقد است سياست ديني و روحيه و نگرش انقلابي اين استثنا بودن را پديد آورده است.
تلاش حضرت امام خميني(ره) مبتني بر رفع محروميت از گروههاي قومي و جايگزين کردن رويکرد نوين در مديريت سياسي اقوام بود. امام(ره) با بهرهگيري از آموزههاي توحيدي قرآن و سيره پيامبر اکرم(ص) و ائمه معصوم(ع) و با درک عميق مقتضيات زمان و مکان در مقام مجتهدي بصير و سياستمداري جامعهشناس همه ساکنان سرزمين ايران را فارغ از دين، مذهب، قوميت و زبان، شهروندان و اهالي ايران میدانستند.
ميکروب رجعت يا ارتجاع، دشمن بزرگ هر انقلاب است که به درون جوامع انقلابي نفوذ کرده و در آن رشد مييابد و دشمن نيز با آگاهي از اين حقيقت، براي مشاهده اثرات اين ميکروب در کالبد سالم و نيرومند نظام اسلامي به انتظار نشسته است. لذا هر چند اصل و گوهر و خط اصلي انقلاب اسلامي سلامت خود را از آلودگي به اين آفت حفظ کرده است، اما شاهد ريزشهايي در ميان انقلابيون بودهايم.
در این روزها که جبهه استکبار و نفاق به سرکردگی ترامپ عزت و غرور ملی ما را گروگان گرفته و به همراهی آلسعود و صهیونیستهای جلاد، ابزار فشار و تهدید را برای تحمیل خواستههای ظالمانه علیه کشورمان به کار گرفتهاند، دفاع از عزت و غرور ملیمان به همان ارزشهای الهی و غیرت ملی مولد آزادی خرمشهر وابسته است که اگرچه باور کردن آن سخت بود، اما واقعاً محقق شد.
اگرچه امسال به «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری شده، اما درواقع، روح کلی حاکم بر حمایت از کالای ایرانی، همان تقویت تولید داخلی، تحقق اقتصاد مقاومتی، استحکام ساخت درونی، اشتغالزایی و... است. از اینرو، برای فهم دیدگاه ایشان دربارهی حمایت از کالای ایرانی باید مجموعهی دیدگاههای ایشان دربارهی موارد ذکر شده در بالا را بررسی کرد؛
سال ۱۳۹۷، چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی است. با توجه به نظریه چرخش انقلابها و اظهارنظرهایی که در خصوص انقلاب اسلامی با توجه به پارهای از مسائل کشور انجام میشود؛ بررسی وضعیت انقلاب در چهل سالگی بسیار مهم است.
انقلابی کسی است که علاوه بر طرفداری از انقلاب در حوزههای سیاسی، به رعایت و فصلالخطاب قراردادن ارزشها و شیوههای انقلابی در سبک زندگی و معیشت خود توجه داشته باشد. تنها در این صورت است که میتوان به کارآمدی انقلابیگری در حوزهی سیاست و تداوم و استحکام آن امیدوار بود.
حضرت امام(ره) حماسه بزرگ ملت را چنين توصيف نمود: «صبحگاه 12 فروردين كه روز نخستين حكومت اللَّه است، از بزرگترين اعياد مذهبي و ملي ماست. ملت ما بايد اين روز را عيد بگيرند و زنده نگه دارند. روزي كه كنگره هاي قصر 2500 سال حكومت طاغوتي فرو ريخت و سلطه شيطاني براي هميشه رخت بربست و حكومت مستضعفين كه حكومت خداست به جاي آن نشست...»