شخصیتی چون گاندی که دغدغه استقلال و رهایی هندوستان را از استعمار انگلیس داشت، در مسیر مبارزه برای استقلال نه تنها ترجیح داد از پوشیدن کفش لوکس انگلیسی خودداری کنند، بلکه استفاده از دکمه ساخت انگلیس را نیز کنار گذاشت
نماینده ولی فقیه در سپاه:
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی در توصیف نقاط قوت نمایندگی ولی فقیه در سپاه اظهار داشت: به نظر من درک درست از منویات و تدابیر رهبری معظم انقلاب و شناخت همه جانبه تهدیدات داخلی، منظقهای و بینالمللی در قبال انقلاب اسلامی و ارائه خطوط فکری و سیاسی به مجموعه، از مهم ترین نقاط قوت نهاد نمایندگی در مقطع فعلی است.
در 22 مهر 1357امام خمینی(ره) در پاریس در مصاحبه با فیگارو برای اولین بار در خصوص نوع نظام سیاسی آینده از «جمهوری اسلامی» نام بردند و در توضیح خصوصیات آن فرمودند که "حکومت جمهوری اسلامی مبتنی بر ضوابط اسلام، متکی به آرای ملت" خواهد بود. جمهوریت نماد مردم سالاری و اسلامیت نماد خدامحوری. موفقیت در استقرار این الگو، به معنای رد ادعای معتقدان به جدایی دین از سیاست و اثبات این مسأله مهم است که خدامحور بودن با مردم سالار بودن منافاتی ندارد.
دونالد ترامپ رئیس جمهور جنجالی ایالات متحده آمریکا نیز دقیقا سرنوشتی مانند پیشینیان خود در تقابل با انقلاب اسلامی خواهد داشت. وی نیز در این مسیر محکوم به شکست و تباهی است. در ابتدای سال 2018 میلادی، ترامپ بیش از هر زمان دیگری خود را در برابر انقلاب اسلامی ایران ناتوان و شکست خورده حس می کند. بدون شک، ترامپ نیز به مانند کارتر، ریگان، بوش پدر، کلینتون، بوش پسر و اوباما به نماد شکست در برابر "ایران قدرتمند" تبدیل خواهد شد.
انقلاب اسلامی در درجه نخست با تکیه بر استقلال طلبی و قطع وابستگی تمام عیار به خارج از کشور، نگاه به ظرفیت های درونزای داخلی و استعدادهای سرشار درونی را تشویق کرد و بر پایه ی همین نگاه به درون توانسته است پیشرفت کند.
در رژیم گذشته سهم صنعت از تولید ناخالص ملی 18 درصد بود و در مقایسه با سهم بخش خدمات که 35 درصد و سهم نفت که این نیز 35 درصد بود، رقم بالایی نبود، صادرات صنعتی غیرنفتی دو تا سه درصد صادرات ایران را تشکیل میداد و بخش صنعتی تا حد زیادی به مشارکت خارجیان وابسته بود، به گونهای که در صنایع نسبتاً بومی مانند بافندگی نیز 80 درصد به واردات متکی بودند.
با وقوع انقلاب اسلامی در ایران گامهای مهمی در جهت احقاق حقوق مختلف ملت، اعم از زن و مرد و شیعه و سنی و ... برداشته شد و نگاهی متوازن و متعادل به حقوق آحاد ملت حاکم شد. در این میان، کارنامه انقلاب در زمینه توجه به حقوق مختلف هموطنان اهل سنت، کارنامه درخشانی است.
دوگونه میتوان به مسأله ریاستارتیها نگاه کرد؛ یکی اینکه اقدامات آنها را برخاسته از آشفتگیهای درونی آنها دانست که این ریشه در برخی ناملایمات بیرونی و اوضاع نابسامانی دارد که فرد در زندگی با آن دست و پنجه نرم میکند، دیگر اینکه آن را عمقیقتر دید و آن را از سر عناد و دشمنی با نظام و هزینهتراشی برای آن دانست.
رسانهها از اقدام حجتالاسلام آلهاشم مانند برداشتن نردههایی که صف مسئولان را از مردم در نماز جمعه جدا میکرد، با عنوان «اقدام غافلگیرکننده» و خبرساز یاد کردند. اگرچه در اصل تحسینبرانگیز بودن این اقدام هیچ شکی نیست، اما شاید اگر این اقدام تحسینبرانگیز در اوایل انقلاب صورت میگرفت اینگونه موردتوجه و تحسین قرار نمیگرفت. بنابراین اکنون سؤال این است که چرا این اقدام اینگونه تحسینبرانگیز شده است؟
در ریشه یابی اعتراضات اخیر:
ساختارهای اقتصادی موجود بیش از آنکه منجر به قوام تولید گردد، منتج به توزیع و واسطه گری شده است؛ سود هنگفت ناشی از واردات و دلالی شاهدی بر این مدعاست. اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور مانند دریافت مالیات، نظام بانکی و نحوه حمایت از تولید می تواند اقتصاد را از بانک محوری به تولید محوری سوق دهد. می توان با انسجام بین سازمانی، امور مربوط به بانک، بیمه، مالیات، بهداشت و... را تسهیل و در خدمت تولید قرار داد.
۲۶ دیماه ۵۷ محمدرضا پهلوی خاک ایران را در حالی ترک کرد که تا زمان فوتش در بین ۶ کشور دنیا آواره و سرگردان بود.
در ریشه یابی علت این اعتراضات و عوامل دخیل در آن، چالشهای اقتصادی موجود درکشور را می توان ابتدایی ترین دلیل این موضوع دانست. مسائل و مشکلات اقتصادی موجود درکشور را می توان با دو سطح تحلیل(عوامل زمینه ساز و عوامل شتاب دهنده) مورد بررسی قرار داد.