چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر در روز هشتم با فیلم های «های پاور» هادی محمدپور و «اتاقک گلی» به کارگردانی محمد عسگری ادامه یافت
فیلمنامه «هفت بهار نارنج» را احمد رفیعزاده نوشته و فیلمی پر از احساس و علاقه شمس به همسری است که نمی خواهد نبودنش را تجربه کند
محصول هنری، آینه وضعیت اجتماعی زمانه است؛ از دل جامعه خبر میدهد و ارزشهای آن را فریاد میزند و گزافه نیست که گفته شود هنر، شاقول خوبی برای سنجش سلیقه عمومی یک جامعه در هر برههای است.
عمل امّ داود یکی از اعمال مستحبی پانزدهم رجب است: نیمه رجبالمرجب، سومین روز از ایام البیض است
چه گذشته را چراغ راه آینده قرار دهیم چه درصدد تصویرسازی درست از آینده مطلوب خود باشیم بههرحال عنصر «شناخت» رکن اساسی برای آنچه درگذشته اتفاق افتاده و آنچه پیش روست؛ محسوب میشود.
«سرهنگ ثریا»، دیگر فیلم جشنواره فجر روی پرده پردیس رسانه رفت که نخستین تجربه کارگردانی فیلم بلند لیلا عاج است؛ کارگردانی که پیش تر تنها کارگردانی نمایشنامه های تئاتر را برعهده داشت.
پویش «هر مسجد، یک مدرسه» با ابتکار مهرواره بانور و برای پیوند بین دانشآموزان با مسجد محله و هویت بخشی به آنها طراحی شده است.
مرحوم آیتالله آقامجتبی تهرانی میگوید: همانطور که انسان قبل از هر نماز، استغفار میکند تا نمازش مقبول باشد، قبل از ورود به ماه رمضان هم دو ماه استغفار میکند تا روزه و عبادتش مقبول باشد.