اشاره: در چهاردهم مرداد سال 1285 مبارزات مردم با هدایت علمای آگاه نتیجه داد و مظفرالدین شاه قاجار ناچار به امضای فرمان مشروطیت شد.
نهضت مشروطیت واقعهای بسیار بزرگ و عبرت آموز است که نمیتوان به سهولت از کنار آن گذشت و بر رخدادهای گوناگون، فراز و فرودها، مراحل سخت و گردنههای نفسگیر آن چشم فروبست. مطالعه و بررسی و نتیجهگیریهای لازم از نهضت مشروطیت به این دلیل لازم و ضروری است که دشمنان آن زمان اسلام و ملت و روحانیت امروز نیز همچنان دشمن هستند وبه دنبال شکار فرصتهای مناسب برای بازگرداندن فضای کشور به همان دوران و برقرار کردن سیطره مجدد استعمار فرهنگی، سیاسی، اقتصادی مورد نظر خود برملت ایران میباشند. چرا که منافع و مطامع ضدانسانی آنان در گرو برقراری و تداوم چنین سیطرهای است.
بیداری دشمنان دیانت و روحانیت وملت در این عصر و زمان نه تنها کمتر نشده بلکه به مراتب بیشتر از آن دوران است کمااینکه توطئهها، نقشهها، نفوذها و تخریبهایشان امروزه از پیچیدگیهای بیشتری برخوردار است و البته راههای مقابله با آنان را نیز سختتر کرده است.
امام خمینی رضوانالله تعالی علیه به عنوان رهبری هوشیار و آگاه و تجربه اندوخته از وقایع تاریخی، نهضت مشروطه را همواره به عنوان یکی از وقایع و مقاطع عبرت آموز ملتها یادآوری میکردند و با توضیحاتی که درباره این نهضت ارائه میفرمودند، هشدارهای لازم را به مسئولین، ملت و اقشار مختلف جامعه ارائه میکردند تا این تجربه تلخ تاریخی بار دیگر تکرار نشود.
آنچه در ادامه مطالعه میفرمائید گزیدهای از بیانات امام خمینی در این زمینه است که به بهانه چهاردهم مردادماه سالروز صدور فرمان مشروطیت تقدیم شما خوانندگان گرامی روزنامه میشود.
رئيسجمهور در اولين روز كاري دولت دوازدهم در ديدار با مقامات خارجي تاكيد كرد
اشاره: در ادامه دیدارهای رئیس جمهوربا میهمانان شرکتکننده درمراسم تحلیف دیروزپادشاه لسوتو، رئیس جمهور ارمنستان، نخست وزیر سوازیلند و روسای مجالس لبنان، بلاروس،؛ صربستان و اسپانیا با دکترروحانی دیدار وگفتگوکردند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری رئیسجمهور کشورمان دراین دیدارها که به طور جداگانه انجام شد امادگی ایران برای توسعه مناسبات وگسترش سطح روابط وهمکاری درزمینههای مختلف با کشورهای افریقائی،اروپائی وهمسایه را اعلام کرد.
اشاره: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نهادی علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، متشکل از تعدادی از اساتید حوزه علمیه قم است که در آغاز تاسیس، با هدف اصلاح و برنامه ریزی برای فعالیتهای حوزه علمیه، ترویج و گسترش معارف اسلام، در سال 1341ش در قم با محوریت آیتالله حسینعلی منتظری و همراهی آیات آذری قمی، ربانی شیرازی و آیتالله هاشمی رفسنجانی در سال 1340 تاسیس شد و آیات محمد فاضل لنکرانی، علی مشکینی، ابراهیم امینی، احمد جنتی، ابوالقاسم خزعلی و محمد یزدی نیز از موسسین این مجموعه بودهاند. تلاش برای اثبات مرجعیت امام خمینی، مبارزه با حکومت پهلوی، پیشنهاد برپایی حکومت اسلامی و خلع سلطنت، از مهمترین تحرکات سیاسی این نهاد در حکومت پهلوی بود. چنان که حضور اعضای آن در شورای نگهبان و شورای عالی قضائی، دیوان عالی کشور، ریاست مجلس خبرگان، تاثیرگذاری در تعیین مراجع تقلید و... نیز از فعالیتهای جامعه مدرسین، پس از انقلاب بوده است. این نهاد پس از انقلاب اسلامی به موازات فعالیتهای گسترده و اثر گذار در حوزه علمیه و خارج حوزه، بخاطر حضور در کانون فعالیتهای سیاسی به ویژه در انتخاباتها، همواره مورد نقد و نظر صاحب نظران نیز بوده است. نشریه حریم امام وابسته به مرقد مطهر امام خمینی اخیراً یکی از شمارههای خود را به این نهاد اختصاص داده و با چندتن از اعضای جامعه مدرسین گفتگو کرده است که گزارشی از آن تقدیم میگردد
محسنیاژهای سخنگوی قوه قضائیه:
رئيس كميسيون برنامه و بودجه مجلس مطرح كرد
مدیرکل سیاسی وزارت کشور خبر داد
نگاهي به پشت پرده شروط ترامپ براي تعليق مجدد تحريمها