«رنو» نماد حركت قاره سبزنشينها در مسير خلاف توصيههاي دونالد ترامپ بود
اشاره:
درست است که دونالد ترامپ در نخستین سفر برون مرزیاش پس از احراز پست ریاستجمهوری امریکا سر از واتیکان هم درآورد اما این را به هیچ وجه نباید حمل بر یکرنگی وی و پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان کرد. این فرآیندی است که طی تمامی 3 سال و 5 ماه باقیمانده از نخستین دوره زمامداری ترامپ در کاخ سفید (بعید است دوره دومی هم در کار باشد!) نیز تحقق نخواهد یافت. پاپ فرانسیس در دو ماه نخست روی کار آمدن ترامپ بارها وی را بابت موضعگیریهای تند و حرفهای افراطیاش ملامت کرد. نقطه اوج آن نیز مربوط به زمانی است که ترامپ صحبت از ساخت دیواری بلند بین مرزهای امریکا و مکزیک به بهانه جلوگیری از ورود بیرویه قاچاقچیهای مکزیکی به ایالات مرزی دو کشور کرد. فرانسیس درآن زمان در مورد ترامپ گفت: کسانی که صحبت از دیوارکشی میکنند قطعاً مسیحی نیستند زیرا مسیحیت یعنی برداشتن دیوارها و فاصلهها و نزدیکتر کردن افکار ملتها و از بین بردن حائلها و ایجاد صلح و دوستی بین کشورها.
لایههای پنهان و آشکار مبارزه با ایران
بررسی تطبیقی ساختار سیاسی اروپای دوره میانه و عربستان
دشواریهای گزارش کردن ترور در جهان شبکهای شده امروز
سخنی در ادبیات سیاسی توافقنامه هستهای
نگاه روشنفکران قاجار به «غرب» و مفهوم ترقی
چکیده
جنگ رسانهای مقولهای است که در عصر حاضر به عنوان شاخهای از نبرد اطلاعاتی شناخته میشود. جمهوری اسلامی به عنوان قدرت منطقهای در غرب آسیا و بازیگر تاثیرگذار در سیستم قوای بینالمللی، در این حوزه به جنگی تمام عیار مشغول است. جایگاه نهادهای رسمی کشور که متولی این امر هستند، بویژه در عرصه سینما و ظرفیتها و الزامات این نبرد، موضوع اصلی این مقاله کوتاه است.
کلیدواژهها: جنگ رسانهای، نبرد اطلاعاتی، محیط روانی، صنعت سینما، نهادهای حاکمیتی، دستگاههای فرهنگی، فرهنگ غرب، سازمانهای مستقل