بهائیت، فرقه ای انگلیسی که امروزه از حیفای رژیم صهیونیستی مدیریت می شود.
تروریسم و افراطگرایی، بحران اقتدار و وجود دولتهای ضعیف و همچنین مداخلات قدرتهای فرامنطقهای، 4 چالش امنیتی در محیط پیرامونی ایران محسوب میشود که با یکدیگر ارتباطی چند بعدی و تنگاتنگ دارند.
«انَ الاسلام لم یقم الا بمالها و سیف علی بن ابی طالب؛ اسلام قوام پیدا نکرد جز به مال او[خدیجه] و شمشیر علی بن ابیطالب»
در حال حاضر، بسیاری از کشورها هستند که دیپلماسی قوی دارند، ولی چون از توان و اقتدار داخلی مناسبی برخوردار نیستند، به هیچجا نمیرسند؛ از این رو پاسخ پرسش شما مثبت است، یعنی دیپلماسی و انقلابیگری میتوانند به کمک همدیگر بیایند و اتفاقاً انقلابیگری میتواند پشتوانه محکمی برای دیپلماسی باشد.
از سلفیگری تا داعش
اقدامات مقطعی و بعضاً حمایتی دولتهای غربی و اروپایی در قبال تروریسم، شائبه طراحی قبلی اینگونه حرکات تروریستی از سوی سرویسهای اطلاعاتی همان کشورها را تقویت میکند.
2. امر به معروف و نهی از منکر وظیفه الهی و تکلیف همگانی برای همه مردم و مسئولین می باشد که اگر نسبت به این فریضه دینی و الهی بیتفاوت باشند، تبعات گسترش فساد در جامعه دامنگیر کل جامعه خواهد گردید.
اولین قرارداد پژوهشی بین ارتش امریکا و دانشگاه هاپکینز در سال 1948 منجر به استخراج پایه های تئوریک جنگ روانی گردید و در دهه هفتاد، نتیجه ی این تحقیقات، تأسیس یک رشته ی دانشگاهی با عنوان (ارتباطات سلامت عمومی) با هدف اجرای یک برنامه ی مدون برای کنترل و کاهش جمعیت کشورهای کمتر توسعه یافته گردید.
نتیجه اجرای برجام تا به امروز:
در راستای عمل به برجام، ایران اسلامی بیش از 12 هزار سانتریفیوژ را از چرخه سوخت خارج کرد، تحقیق و توسعه برای غنی سازی در فردو را متوقف کرده، قلب رآکتور اراک را بیرون آورده و داخل آن بتن ریزی کرده است. دولت ایران 9700 کیلو گرم اورانیوم غنی شده زیر 5 درصد را که طی 10 سال با تلاش دانشمندان هسته ای به دست آمده بود را از کشور خارج کرد و ...
آمریکاییها با ژست همگرایی و حمایت از حکام وابسته به خود در منطقه خلیج فارس چاره کار را در این دیدهاند که برای آرامش مقطعی تضمینهای امنیتی و... به آنها ارائه بدهند،
حدود 4 میلیون و 200 هزار هکتار از مرزهای کشور در غرب کشور آلوده به مین بود که از میان مناطق واگذار شده به قرارگاه پاکسازی ارتش ج.ا.ا، تا به امروز 2 میلیون و 475 هزار هکتار تنها توسط ارتش ج.ا.ا پاکسازی شده و تنها 2 هزار و سیصد هکتار آن باقی مانده است.
بررسی آخرین وضعیت میدانی سوریه
عملیات نصر ۲ یک شوک عملیاتی قوی بود که ضربه بسیار سنگینی را به غرب و رژیمهای منطقهای حامی تروریسم وارد کرد. عملیات آزادسازی غرب حلب از حیث شکلگیری محیرالعقول بود، چون در عملیاتهای نظامی، هجوم در دل منطقه تحت تصرف دشمن انجام نمیشود؛ چراکه در محاصره کامل قرار میگیرد. عملیات شجاعانه نصر۲ حدود ۲۰۰۰ کیلومتر مربع را آزاد کرد و به جای آنکه به محاصره رزمندگان اسلام منجر شود، گروههای تروریستی را شقهشقه کرد و هر شقه آن را به محاصره درآورد.
داعش هم به عنوان هدف به لیبی نگاه می کند و هم خواسته یا ناخواسته در جهت منافع کشورهای غربی حرکت می کند. از آنجایی که اخیراً شکست های سنگینی این گروه در عراق و وسوریه متحمل شده وهمچنین نیاز این گروه به جنگجویان خارجی از طریق دریا نیز باید میسر شود، لیبی می تواند گزینه مهمی برای آینده داعش باشد.