پژوهش حاضر باهدف بررسی ویژگیهای روانشناسانه افراد مستعد جذب به گروههای تکفیری و تروریستی با روش توصیفی و کتابخانهای صورت گرفت و نتایج نشان داد بیشتر این افراد دارای مشکلات عمیق روانشناختی میباشند و در همین رابطه باید بیان داشت که پراکندگی این مهم در کشورهای مختلف نزدیک به یکدیگر است و همۀ فرهنگها این ظرفیت را دارند.
یک سال از شروع برجام گذشت
حضرت آیتالله خامنهای در آغاز مذاکرات هستهای فرمودند: «من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذنالله ضرری نمیکنیم. یک تجربهای در اختیار ملّت ایران است، این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد.»۱۳۹۲/۰۸/۱۲
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR پس از یک سال از شروع برجام، با استفاده از بیانات رهبر انقلاب در یک سال اخیر؛ به ۸ پرسش درباره ارزیابی برجام و تجربه ملت ایران از آن، پاسخ میدهد.
چرا ایران به حزبالله لبنان و گروههای فلسطینی کمک میکند؟ چرا باید جوانان ایران در عراق و سوریه به شهادت برسند؟ آیا با پولهایی که جمهوری اسلامی ایران در لبنان، سوریه و عراق هزینه میکند، نمیتوان بخشی از مشکلات معیشتی مردم را حل کرد و برای جوانان شغل ایجاد کرد؟ مگر از قدیم نگفتهاند چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است!
بر خلاف تصور عده ای که گمان می کنند حمایت از آرمان فلسطین برای نظام جمهوری اسلامی ایران بسیار هزینه بردار بوده و تبعات سیاسی و اقتصادی سنگینی را برای کشور به ارمغان می آورد ولی واقعیت این است که حمایت از مردم مظلوم فلسطین از جهات گوناگون دینی و سیاسی و امنیتی و حتی اقتصادی برای کشورهای منطقه به خصوص ایران اسلامیمان دارای اهمیت راهبردی و کلیدی می باشد
«مستضعفان جهان باید قدرت اسلامی خود را بیابند و از عربده های شرق و غرب و وابستگان و تفاله های آنان نهراسند و با اعتماد به خداوند تعالی و اتکال به قدرت اسلام و ایمان بپاخیزند و دست جنایتکاران را از کشورهای خود کوتاه نمایند و آزادی قدس شریف و فلسطین را سرلوحه برنامه خود قرار دهند ....روز قدس را زنده نگه دارند. امید است با زنده نگه داشتن این روز، بی تفاوتی ها زایل شود و غفلت ها مرتفع گردد.»
شهید دکتر فتحی شقاقی، از رهبران برجسته جنبش اسلامی فلسطین (حماس) درباره این منطق وحدتبخش اندیشه امام خمینی رحمت الله علیه میگوید: «هیچ چیز به اندازه انقلاب امام خمینی رحمت الله علیه نتوانست ملت فلسطین را به هیجان آورد و احساسات آنها را برانگیزد و امید را در دلهایشان زنده کند. ... با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ما به خود آمدیم و دریافتیم که امریکا و اسرائیل نیز قابل شکست هستند.
دشمن علاوه بر اینکه شناخت کافی از ایران اسلامی ندارد، سرنوشت ایران را به توافق هستهای گره زده است و دقیقاً به همین علت است که به خود جرأت داده تا تهدید، ارعاب و سیاست چماق و هویج را ابراز کرده و از موضع ضعف به ایران اسلامی بنگرد.
هدف راهبردی امریکا در سوریه:
هدف از انتخاب رژیم صهیونیستی به ریاست کمیته حقوقی سازمان ملل:
این تقسیم وظایف که در آن وظیفه تأمین مالی و نیرویی به عربستان، قرار دادن خاک سرزمینی و انتقال نیرو به سوریه توسط ترکیه، و تأمین تجهیزات و مسلح کردن اشرار توسط سلاحهای رژیم کودک کش صهیونیستی انجام میشود؛ گویای برنامهریزی دقیق و اوج همکاری پنهان سه ضلع حامیان ترور و شرارت در سوریه است.
انتخاب رژیم صهیونیستی به ریاست کمیته حقوقی سازمان ملل:
سازمانی که در رأس دو کمیته دائم آن (حقوق بشر و کمیته حقوقی) دولت هایی قرار گرفته اند که دستانشان به خون هزاران کودک بی گناه آلوده است، چگونه می تواند حافظ امنیت و صلح در جهان باشد؟