در ایران، استعمارگران یک قزّاق بیرحم و طمّاع و بیشخصیّت را بتدریج برکشیده و به صدارت و سپس پادشاهی رساندند؛ هر جا مقاومتی در برابر نقشههای گامبهگام آنها وجود داشت، سرکوب کردند، در میانهی چنین حوادث تلخ و چنین شب بیفروغی بود که ستارهی قم طلوع کرد. دست قدرت الهی، آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری را که فقیهی بزرگ، پرهیزکار و مجرّب بود را برانگیخت تا با هجرت به قم، حوزهی مندرس و تعطیلشده را دوباره جان بخشد؛ و از آن، خورشیدی چون حضرت روحالله سر برآورد و پس از قرنها، اسلام را در جایگاه حاکمیّت سیاسیِ کشوری بزرگ و بافرهنگ و دارای همهگونه استعداد بنشاند تا سرآغازی باشد بر « استقرار تمدّن اسلامی».
امروز نمرود در قالب شیطانی بزرگ تجسم می یابد شیطانی که گاه با جوهر قلمش و فرود آوردن تحریم ها به دنبال شکستن یک ملت است؛ گاه با ابزار رسانه و شکستن اراده ملت ها؛ و گاه با ریختن بمب بر ملل مستضعف جهان رحمی ندارد؛ برایش فرقی هم ندارد. دستش که به مردان جنگی نمیرسد. ناتوانی اش را بر سر بی پناهان خالی می کند. زن، مرد، پیر، جوان و حتی کودک چند ماهه فلسطینی. اما سنت الهی همچنان پابرجاست و این سنت گاه از دل آتشی بر می آید که به جان شیطان می افتد از لس آنجلس تا اورشلیم. و گاه وعده ای از حکیم الهی است که باید به تحققش باور داشت.
بیش از یک دهه است که زلف شعار سال به مسائل اقتصادی گره خورده؛ تکههای یک پازل جامع و کامل از اقتصاد بومی و مقاومتی
آنهم با محوریت تولید؛ در مقابل یکی از اصلی ترین سیاستهای استکبار از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، از کار انداختن تولید کشور است؛ اما کسانیکه با ایستادگی در خط مقدم جبهه اقتصادی نقش مهم و بیبدیلی را در مقابله با توطئه دشمن ایفا کردند؛ کارگران بودند...
از محمد بروجردی و محمود کاوه که در مبارزه با تجزیه ایران، مسیح و ناجی کردستان شدند تا همت، زین الدین، باقری، برونسی، خرازی و دقایقی و هزاران شهید در گوشه گوشه ایران زمین مکتبی که شاگردانش بهشت را پیش روی خود می دیدند.
احمد هم رفت ولی در زمانیکه نیروی زمینی سپاه از یک طفل نوپا به نیرویی تراز انقلاب تبدیل کرد. و امروز پاکپورها که میراث داران باکری و کاظمی ها هستند اینگونه بر سر اشرار و تجزیه طلبان شرق و غرب خراب می شوند. حاج قاسم هم رفت و میراثش مکتبی شد از جنس قاآنی ها، عبدالملک الحوثی ها، سنوارها، نصرالله ها که در لحظه جهادشان اینگونه به دشمن می تازند و در لحظه عروج مثل یحیی سنوار اینگونه مرگ را به سخره می گیرند.
سلسله برنامه قطب نما با موضوع بررسی تاریخچه و اندیشه های انجمن حجتیه قسمت چهل و یک 🔻با حضور: حجت الاسلام رضا اکبری آهنگر
سلسله برنامه قطب نما با موضوع بررسی تاریخچه و اندیشه های انجمن حجتیه قسمت چهل🔻با حضور: حجت الاسلام رضا اکبری آهنگر
نخستین دور مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در مسقط، پایتخت عمان و به طور «غیرمستقیم» با میانجیگری عمان برگزار شد. مذاکراتی که در محرمانهترین حالت ممکن و بدون حضور رسانهها بین تیم ایرانی به ریاست وزیر امور خارجه کشورمان و تیم آمریکایی به ریاست استیو ویتکاف، نماینده ویژه دونالد ترامپ در امور غرب آسیا برگزار شد. در مسقط، عباس عراقچی محورها و مواضع جمهوری اسلامی ایران را برای انتقال به طرف آمریکایی، در اختیار وزیر امور خارجه عمان قرار داد. مواضعی که به گفته عراقچی، با دو ملاحظه تدوین شده بود: «رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر» و «محدود به موضوع هستهای». در مقابل نیز آنچه «استیو ویتکاف»، فرستاده ترامپ در آغاز مذاکره ، روی میز گذاشته است با تبلیغات و پروپاگاندای پرحجم رسانهها و ادعاهایی که برخی از مقامات رسمی آمریکا مطرح کردهاند، کاملاً متفاوت است. در این پیش نویس امریکایی ها؛ مسائلی نظیر، برچیدن تاسیسات هستهای(!)، احتمال حمله نظامی(!) و... دیده نمیشود و تنها روی کسب اطمینان از غیرتسلیحاتی بودن فعالیت هستهای ایران تاکید شده است.
بیست و نه ژانویه ۲۰۰۲ بود که جرج بوش پسر، رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا از ایران به عنوان محور شرارت نام برد و ایران را به حمله نظامی تهدید کرد.
یک فنجان تحلیل قسمت 80
کارشناس/ دکتر یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه
یک فنجان تحلیل قسمت 79
کارشناس/ دکتر یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه
از سرنوشت سرهنگ قذافی و بلایی که بر سر مردم لیبی آمد شاید زیاد شنیده باشید، اما از داستان سومین قدرت هستهای دنیا کمتر حرف زدهایم قدرتی که امروز وقتی از آن حرف میزنیم برایمان باور کردنی نیست که زمانی جزو قدرتهای برتر نظامی دنیا بود آری از اوکراین میگوییم...
سال گذشته همین ایام بود که رهسپار دیار مردمانی خونگرم شدیم تا از ستارههای درخشان در صنعت پتروشیمی جنوب کشور دیدن کنیم. ستاره خلیج فارس، دستاوردی که تمام محاسبات غلط دشمن در خصوص تحریم بنزینی کشور را برباد داد. آنچه آن روز به آن فکر می کردم این بود که آسمان این سرزمین، ستاره کم ندارد. آسمان ایران پر از ستارههاییست که میشود با آنها، هم راه زمین را پیدا کرد و هم راه آسمان را. و اینچنین شد که رهسپار سرزمینی پر از افتخار شدیم. دیار حاج عبدالله میثمی، حسین خرازی، حاج احمد کاظمی و نیلفروشان و زاهدی و 24 هزار چراغ روشن که زمین اصفهان را روشنتر از آسمان کردهاند.