برای دفاع از همه داشتههای گذشته و امروزمان،دین، باورها و عقایدمان، فرهنگ با سابقه و غنیّمان، باید از خود و خانواده خود شروع کنیم. شروع تغییر هر چند کوچک در فرهنگ اقتصادی خانواده باعث قطع وابستگیها به اجانب و دشمنان می شود.
اقتصاد مقاومتی، اقتصادی غیر رانتی و مستقل از نفت است، مردم به جای دولت نقش اصلی را ایفا می کنند، تولید ثروت از طریق تکنولوژی و شرکت های دانش بنیان یکی از پایه های اصلی آن است، تولید کنندههای داخلی توانمندی لازم برای رقابت با شرکت های خارجی را دارند. صرفه جویی و مصرف بهینه به فرهنگ عمومی تبدیل شده است و دهها شاخصه دیگر
نابودی بخش کشاورزی در هر کشور میتواند، خطر افزایش وابستگی و گسترش ناامنی به خصوص در شرایط بحرانی مانند؛ زمان وقوع جنگهای گسترده را به شدت افزایش داده و حیات و سلامت مردم را در معرض خطر جدی قرار دهد.
مدل پیشرفت اقتصادی ایران در 37 سال گذشته:
بررسی فعالیتهای اقتصادی 37 ساله دولتهای ایران نشان میدهد که قانون برنامه راهبردی و مدونی برای پیشبرد اقتصاد کشور وجود نداشته و درست به همین دلیل دولتها با سلیقه شخصی و به صورت مقطعی در حوزه اقتصاد اعمال سیاست مینمودهاند.
کشور ایران در تولید و صادرات بسیاری از محصولات کشاورزی مانند؛ زعفران، پسته، خاویار، زرشک، توت، انار، خرما، زردآلو، سیب، بادام، گردو، انواع سبزیجات، آجیل، انگور، نارنگی، پرتقال، عدس، شیر، عسل و برخی دیگر از اقلام، در ردیف اول تا دهم جهان قرار دارد.
تاکيدات مکرر رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی حامل دو پيام است؛ اول از همه نشان از اهميت موضوع و دغدغه جدي ايشان نسبت به اين قضيه دارد و دوم آنکه نشان ميدهد متوليان امر آنگونه که بايد و شايد در اين قضيه جديت ندارند.
با هیچ بهانهای نمیتوانیم به دستاوردهای کسب شده اکتفاء کنیم و تا ابد وارد کننده محصولات صنعتی و یا تکنولوژی از دیگران باشیم. مگر اینکه خود ما همانند دیگر کشورهای توسعه یافته، در یک رابطه منطقی و متقابل، با همان کمیت و کیفیت، وارد عرصه تولید و صدور علم و دانش جدید شده و در تجارت جهانی دانش، محصولات و خدمات روز و منطبق با فنآوریهای نوین دنیا، سهم داشته باشیم.
مروری بر تاریخ معاصر ایران و روابط خارجی ایران و فرانسه نشان می دهد که این روابط با فراز و نشیب های زیادی در طول تاریخ مواجه بوده است.هر جا که منافع این کشور و یا کشورهای غربی و یا شرکای این کشور ایجاب کرده است، برخلاف منافع ملی ما و برخلاف قوانین بینالمللی عمل کرده و صدمات اقتصادی زیاد و جبران ناپذیری بر کشور ما وارد کرده است
کشور ایران در گذشته نه چندان دور، مبدأ و منشأ بسیاری از علوم بوده و در مسیر جادهی ابریشم در جایگاه ویژه قرار داشته و هم اکنون نیز از نظر تولید علم و سایر ظرفیتهای علمی و تکنولوژیکی متناسب با موضوع، در ردیف 2 تا 10 کشور اول جهان، از نظر زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری در ردیف سه کشور برتر منطقه، از نظر ظرفیتهای صنعتی دارای امکانات بالفعل و بالقوه فراوان، از نظر صنایع و سایر توانمندیهای نظامی در گروه صادرکنندگان سلاح و تجهیزات نظامی به حدود 40 کشور جهان و از نظر محصولات و صنایع دریایی نیز دارای وضعیت منحصر به فردِ بالقوه و بعضاً بالفعل در زمینههای مختلف میباشد.
بهره برداری از فازهای 15و 16پارس جنوبی:
قرارگاه خاتمالانبیاء سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بعد از دوران دفاع مقدس بر اساس اصل ۱۴۷ قانون اساسی و ظرفیت و پتانسیل ارزشمند موجود در قرارگاه خصوصاً در بحث مهندسی رزمی، با اذن فرمانده معظم کل قوا و تدبیر فرماندهی کل سپاه وارد عرصه سازندگی کشور شد؛ به نحوی که امروز با گذشت حدود سه دهه از فعالیت خود در این عرصه پروژههای مهم و عظیمی را در کشور به انجام رسانده که از آن جمله میتوان به بیش از ۳۰۰۰ پروژه ملی و استانی اجرا شده و بیش از ۳۰۰ ابر پروژه در دست اجرا اشاره کرد.
آزاد شدن بخشي از ذخاير بانك مركزي مانند 22 ميليارد دلار طلب بانك مركزي در چين كه بلافاصله پس از اجراي برجام و برداشته شدن محدوديت هاي مالي به حساب بانك مركزي واريز مي شود و اين مبلغ در حساب ذخيره ارزي بانك مركزي براي ثبات و پشتوانه بازار ارز كشور ذخبره مي شود.
اقتصاد خانواده دو جنبه اساسی دارد: اول؛ مدیریت درآمد از طریق کسب روزی حلال و دوم؛ مدیریت هزینه ها از طریق دستیابی به الگوی مصرف صحیح است. تلاش کافی در جهت دستیابی به منافع اقتصادی در صورتی که با یک سری اصول همراه باشد اقتصاد خانواده را سالم و پایدار می نماید.