تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۶  ، 
شناسه خبر : ۲۱۸۵۷۷
یروی از ولایت فقیه و لزوم وحدت اصولگرایان در گفت‌وگوی «جوان» با ولی اسماعیلی
محمد اسماعیلی اشاره: عزل وزیر اطلاعات و ابقای وی توسط رهبر فرزانه انقلاب اسلامی فرصت دوباره را برای ضدانقلاب و پیاده‌سواران آنها در داخل کشور به وجود آورد تا باز هم بر طبل تفرقه و اختلاف بین کارگزاران و مسئولان رده بالای نظام بکوبند. القای «عدم فرمانبری احمدی‌نژاد از مقام معظم رهبری»‌ ادعایی بود که رسانه‌های بیگانه در کنار برخی از رسانه‌های داخلی به آن بارها پرداختند، ادعایی که با حضور حجت‌الاسلام حیدر مصلحی در محل کار خود که همان وزارتخانه اطلاعات است، به خوبی پاسخ داده شد. ولی اسماعیلی، عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان در اینباره با «جوان»‌به گفت‌وگو نشسته است. وی در مورد محورهایی نظیر وحدت اصولگرایان و عدم مقبولیت جریان اصلاح‌طلبان هم توضیحاتی را داده است.

* در روزهای گذشته موضوعی اتفاق افتاد که تا چند روز فضای سیاسی کشور را دستخوش خبرهای ضد و نقیضی قرار داد. آن هم عزل وزیر اطلاعات و ابقای وی از سوی رهبر معظم انقلاب بود. رسانه‌های بیگانه در کنار تعداد محدودی از رسانه‌های داخلی در این میان سعی داشتند با گزارش‌ها یا تحلیل‌هایی گزاره «ولایتمداری» دولت و شخص ریاست‌جمهوری را مخدوش کنند، نظر شما در اینباره چیست؟
** قطعاً آنهایی که نظام را از اول قبول نداشتند، تکلیفشان روشن است و آنهایی که در انتخابات سال 88 خط خودشان را از نظام، انقلاب و مردم جدا کردند نیز وضعیتشان مشخص است. این دو گروه به صورت همزمان و هماهنگ در برهه‌های مختلف و متعددی به شدت کار می‌کنند که بین نیروهای ارزشی اصولگرا با دولت اختلاف ایجاد کنند و از طرفی شکاف دولت با مقام معظم رهبری را تبلیغ کنند. این گروه‌ها در کنار رسانه‌های خود هر روز برای این هدف خود دست به انتشار اخباری کذب و خلاف واقع می‌زنند یا تحلیل‌ها و گزارش‌های خود را به سمت و سویی می‌برندکه بوی نفاق و شکاف دولت ولایتمدار با مقام معظم رهبری و دلسوزان و نیروهای ارزشی به مشام بیاید.
به عنوان مثال حجت‌الاسلام والمسلمین مصلحی مجبور به استعفا از وزارتخانه اطلاعات شد و این استعفا از سوی دکتر احمدی‌نژاد پذیرفته شد و بعد از آن رهبر فرزانه انقلاب نظر دادند که مصلحی در وزارتخانه مربوطه ابقا شود و فردای آن روز آقای مصلحی در دفتر کارش حاضر می‌شود و شروع به کار می‌کند و حتی چندین ملاقات مهم با چهره‌های شاخص نظام هم داشته است. اینکه مصلحی در محل کارش که همان وزارت اطلاعات است، حاضر می‌شود یا آنکه مقام و مسئولی از وی جلوگیری نمی‌کند، یعنی تبعیت از ولایت فقیه و مطیع بودن به اوامر ایشان. حتماً به این نیست که شما پاسخ مکتوب بدهید بلکه آن است که وزیر اطلاعات چند روز که در محل کارش آماده می‌شود و ملاقات‌های مهمی را هم برگزار کرده است.
روند امور نشان می‌دهد که کارها حل شده است، اما متأسفانه خیلی‌ها دنبال این هستند که از یک موضوع غیرضروری و عادی، موضوعی بحران‌زا و استراتژیک بسازند تا آنکه بتوانند ماهی خود را از این آب گل‌آلود صید کنند. به نظر من در این اتفاقات چه نمایندگان مجلس اصولگرا و چه دیگر مسئولان کشور باید حواسشان باشد که در سناریوی نوشته شده علیه نظام و انقلاب وارد نشوند. تمام مسئولان باید حواسشان جمع باشد که خدای نکرده در این طرح که اختلاف و دودستگی بین مسئولان را دنبال می‌کند، نیافتند.
احمدی‌نژاد در طول عمر دولت نهم و دهم نشان داده است که ولایت‌پذیر است و حرف‌شنوی مطلقی از مقام ولایت دارد و این برای هیچ‌کس قابل کتمان نیست در کنار آن حمایت‌های متعدد و همه‌جانبه رهبری معظم از دولت نهم و دهم خود گویای ارتباط تنگاتنگ و مناسب رهبری و دولت است. رابطه دکتر احمدی‌نژاد و مقام معظم رهبری الگوی مناسبی برای سایر مسئولان و کارگزاران کشورهای دنیاست که عده‌ای درصددند تا این الگو و رابطه را با ابزارهایی مخدوش کنند. حاشیه‌سازی‌ها و اخبار کذب و به دور از واقعیت از جمله کارهایی است که عده‌ای به وسیله آن سعی می‌کنند این تعامل را مخدوش کنند که یقیناً ره به جایی نخواهند برد.
مثلاً در چهارشنبه گذشته خبر کذبی روی یکی از سایت‌ها قرار گرفت که سریع هم از سوی شخص رئیس‌جمهور تکذیب شد که مصداق مناسبی برای موضوع مورد اشاره است. اینگونه فعل و انفعالات اگر با ناآگاهی و عدم هوشمندی نمایندگان مجلس و دیگران دامن زده شود به یقین به ضرر منافع انقلاب، نظام و همچنین دولت عدالت‌محور و مجلس هست. همه باید هوشیار باشند که در این برهه از زمان که تحولات عظیمی در کشورهای منطقه در حال شکل‌گیری است ضمن حفظ وحدت و گوش به فرمان ولایت درجهت اعتلا و ارتقای نظام و انقلاب اسلامی بکوشند.
* کسانی که مدعی عدم ولایت‌پذیری احمدی‌نژاد هستند به موضوع «انتخاب مشایی به عنوان معاون اولی» و به تبع آن نامه رهبر معظم انقلاب در جهت عدم انتصاب مشایی در این سمت اشاره و استناد می‌کنند، آیا می‌شود همین یک مصداق را برای زیر سؤال بردن ولایت‌پذیری و ولایتمداری احمدی‌نژاد لحاظ کرد؟
** آن چیزی که در طول چند روز گذشته اتفاق افتاد، شبیه همان چیزی بود که در مورد انتخاب مشایی به عنوان معاون اول رئیس جمهور اتفاق افتاد. همانطور که در آن بستر زمانی رئیس جمهور توضیح دادند آن موضوع را به رغم پذیرش نظر رهبری معظم از سوی احمدی‌نژاد عده‌ای به شکل دیگر بیان کردند و سعی داشتند تا از آن علیه دولت جنجالی درست کنند و سوار بر این جنجال‌ها تخریب و هجمه علیه دولت را رقم بزنند.
همان موضوع روند طبیعی خودش را طی کرد و موضوع خاصی هم اتفاق نیفتاد و دیدیم که رئیس جمهور محترم با دستور معظم‌له مشایی را از سمت معاون اولی کنار گذاشت و به جای او رحیمی را به کار گماشت. برخی از دوستان در این موارد بسیار عجولانه عمل می‌کنند و موضوعات ناچیز را دلیلی بر عدم ولایت‌پذیری احمدی‌نژاد لحاظ می‌کنند. در طول این سال‌ها بارها فرمایشات و مطالبات رهبری از سوی رئیس جمهور محترم پیگیری و به نتیجه منتج شده است.
در ثانی ما جدای از رفتار احمدی‌نژاد که تمکین لازم را داشته است از طرفی حمایت‌های شفاف رهبری از احمدی‌نژاد خود نشان‌دهنده این است که رئیس جمهور در مسیر اصلی انقلاب و نظام حرکت می‌کند البته شاید هم نقاط ضعفی داشته باشد که گهگاهی نمود زیادی پیدا کند اما ما باید همانطوری که رهبر فرزانه فرمودند اصلی- فرعی کنیم و این موضوع را مورد توجه قرار بدهیم که احمدی‌نژاد گفتمان، کارکرد و خروجی‌اش در مسیر ولایت، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و تا الان هم از این خطوط پا را فراتر ننهاده است.
* ما با نام بردن چه رفتارهایی از دکتر احمدی‌نژاد می‌توانیم ولایتمداری او را به اثبات برسانیم؟
** اول آنکه رهبر حکیم انقلاب از سال 68 بحث عدالت را به صورت جدی و مؤثر مورد توجه قرار داد و در هر تریبون و جایگاهی از پیاده سازی آن در جامعه سخن به میان آورده‌اند. رسیدگی به محرومین و ضعفا و همچنین توزیع و پخش ثروت‌ ملی در تمام نقاط کشور به صورت عادلانه هم از مصداق‌های این مطالبه است. دیگر موضوعی که رهبر عظیم‌الشأن در طول بیست و چند ساله‌ زعامت و رهبریشان بارها به آن اشاره فرموده‌اند، بحث استکبار ستیزی و مقاومت در مقابل بیگانگان است. هر دو شاخصه رهبر معظم انقلاب در طول چند ساله عمر دولت نهم و دهم به خوبی هر چه تمامتر عملی شده است، اما رؤسای جمهور گذشته در جهت این دو شاخصه تلاشی آنچنان از خود نشان ندادند.
یکی از مهمترین طرح‌هایی که از مطالبات رهبر معظم انقلاب بود، بحث هدفمند سازی یارانه است که دولت به خوبی این طرح را اجرایی کرده است یا در بحث استکبار ستیزی، دکتر احمدی‌نژاد با قاطعیت، شجاعت و صلابت در مقابل زیاده خواهی‌های غرب ایستاد و خواسته‌های رهبری را در این زمینه هم محقق کرده است. ما در دولت قبل شاهد وادادگی و عدم شجاعت در مقابل حقوق ملت‌‌مان بودیم. دکتر احمدی‌نژاد همانند سربازی از ولایت در این مورد هم به خوبی عمل کرد و در بحث انرژی هسته‌ای هم ایستادگی و پافشاری دولت بر سر منافع ملی باعث پیشرفت‌های مناسبی شد.
ما خودمان را حامی مطلق دولت و احمدی‌نژاد نمی‌دانیم و مثلاً در مواردی مثل مکتب ایرانی مقابل دولت ایستادیم و انتقاد کردیم. در هر جایی که اشتباهی صورت گرفته، انتقاد کردیم و در صورت نیاز به حمایت هم حمایت و پشتیبانی می‌کنیم. اگر زمانی خدای نکرده، ببینیم که احمدی‌نژاد زاویه با نظام و اصل انقلاب می‌گیرد و تحت تأثیر افرادی خاص به انحراف می‌گراید، با وی تعارف نداریم و عقد اخوتی هم با ایشان نبستیم. اگر از وی حمایت می‌کنیم به خاطر حمایت‌های جانانه مقام معظم رهبری است و اگر خدای ناکرده (که امکانش هم قطعاً محال است) زاویه پیدا بشود، قطعاً آن موقع عکس‌العمل شدیدی نشان خواهیم داد.
* حمایت نمایندگان مجلس در جلسه چهارشنبه گذشته از وزیر اطلاعات طی بیانیه‌ای که 216 نفر آن را امضا کرد با چه هدفی صورت گرفت و رسانه‌ای شد؟
** هر چند که وزیر، کار خود را به صورت رسمی انجام می‌دهد و در دفتر کار خود مشغول به کار است اما نمایندگان اراده داشتند که وی را تشویق کنند و احساس کردند که این حمایت لازم است با این عکس‌العمل‌ها نقشه‌های مغرضانه عقیم خواهد ماند و نمایندگان هم ولایت‌پذیر بودن خود را نشان دادند و هم.
* دامن زدن به اینگونه مسائل در سالی که به نام جهاد اقتصادی نامگذاری شده است و یکی از مهمترین‌ مؤلفه‌های آن اشتغالزایی است چه ضرباتی را بر این هدف متعالی وارد می‌آورد و تبعات آن برای منافع ملی چه خواهد بود؟
** قطعاً ضررهای مادی و معنوی زیادی دارد. در سالی که جهاد اقتصادی نامگذاری شده باید فکر کنیم که چطور می‌شود این شعار را محقق کنیم و این هم تکلیف شرعی‌ و هم تکلیف قانونی و ملی ماست. هم باید دست به دست هم بدهیم و این شعار را که محور اصلی آن اشتغالزایی است، عملی بشود. اینگونه کارهای نپخته و عجولانه قطعاً بر روند صعودی که دولت باید در این جهت داشته باشد، وقفه ایجاد می‌کند و ضربه می زند. این مطلب که اصل موضوع ساختن کشور و آبادانی آن است، خصوصاً در این سال جهاد اقتصادی نباید عقب بمانیم.
* برخی از رسانه‌‌ها عامداً در روزهای گذشته خبرهای کذبی را در همین رابطه در خروجی سایت‌های خود قرار دادند و پس از چند ساعتی آن را حذف می‌کردند، هدف آنها از این کار چه بود و برخورد مناسب با اینگونه رسانه‌ها چطور باید باشد؟
** این افراد و شخصیت‌ها در روزهایی که فتنه 88 شکل گرفت، مقابل نظام ایستادند و روزی در حالی که هدفمند سازی یارانه‌ها صورت می‌گرفت، پیش آمدند و امروز هم در این لباس ظهور و بروز پیدا نمی‌کنند. آنها امروز در فضای رسانه‌ای و سایبری سعی دارند به نظام و حاکمیت ضربه بزنند و میان مردم و مسئولان سرخوردگی و تفرقه ایجاد کنند. این موضوع می‌طلبد که دولت و مجلس هم راهکارهای مناسب را لحاظ کند تا اینکه به این راحتی فعالیت نکنند.
* وظیفه مسئولان و کارگزاران نظام در جهت تحقق جهاد اقتصادی چیست؟
** با عنایت به مزین شدن سال 1390 به نام جهاد اقتصادی توسط مقام ولایت و اتمام سال کار مضاعف و همت مضاعف و آماده شدن بسترهای توسعه عمرانی و صنعتی کشور بعد از تلاش‌های شبانه روزی دولت عدالت محور به نظر می‌رسد در سال جدید محور جهاد اقتصادی ایجاد فرصت شغلی و ایجاد کار برای جوانان باشد که برای رسیدن به این پیروزی عظیم که مسلماً به دنبال خود پیروزی‌های مضاعفی خواهد داشت باید به تدبیر مقام معظم رهبری جهاد گونه کار و فعالیت کرد و الا اگر به همین منوال طبیعی کار کنیم نخواهیم توانست جوابگوی خیل بیکاران که اکنون به 9 درصد رسیده، باشیم بنابر این وظیفه همه مسئولان در قوای سه‌گانه و سایر ارگان‌هاست که دست به دست هم داده و با اتحاد و همدلی بتوانیم دولت آقای احمدی‌نژاد را در تحقق شعار ایجاد شغل برای 000/500/2 نفر کمک نماییم که اگر این امر مهم رخ دهد به نظر بنده مهم‌ترین گام در رسیدن به جهاد اقتصادی است، همه بدانیم که انتخاب این نام از عمق وجود رهبر معظم و با اشراف کامل نسبت به اوضاع داخل و خارج انتخاب شده است و عمل به این تکلیف شرعی، قانونی، اخلاقی و ملی وظیفه همه ایرانیان می‌باشد، مخصوصاً کارگزاران و مسئولان نظام.
* مجلس شورای اسلامی چه تدابیری برای محقق شدن مطالبه و رهبری در این زمینه صورت داده است؟
** مجلس شورای اسلامی در راستای اجرایی شدن این شعار، طرح تشکیل کمیسیون جهاد اقتصادی را در دستور کار خود قرار داد که بحمدالله نمایندگان محترم و ولایی به تصویب رساندند و چندروز قبل اعضای این کمیسیون که متشکل از 15نفر می‌باشند هم انتخاب شدند که این یک گام اولیه بوده برای اجرای فرامین رهبری انقلاب، بعد از این نیز ما نمایندگان باید در کمیسیون مربوط بتوانیم خلأ‌های قانونی بر سر راه ایجاد فرصت‌های شغلی را حل نموده، ایجاد و راه‌‌اندازی واحدهای تولیدی و کشاورزی، تسهیل در امور گمرکات، تسهیل در امور سرمایه‌گذاری و تسهیل در هر موردی که به نوعی به این مهم کمک خواهد کرد را پیگیری و قانون مربوطه را وضع نماییم. بعد از این کار نیز مجلس با توجه به وظیفه ذاتی و شرح وظیفه‌ای که در قانون اساسی آمده باید در جهت نظارت بر سایر قوا وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهد تا در آخر سال بتوانیم ارزیابی دقیق و منسجم از عملکرد مجلس شورای اسلامی و سایر قوا تقدیم ملت عزیز نماییم. در مرحله سوم نیز مجلس شورای اسلامی و هیئت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی نیز باید از نظر کمی و کیفی به طرح‌ها و لوایح در اسرع وقت ممکن رسیدگی کنند و در صورت لزوم نیز زمان جلسات را افزایش دهند و یک گام عملی در خود مجلس هم برای عملی نمودن جهاد اقتصادی برداشته شود.
* یکی دیگر از مطالبات رهبری در هر تریبونی «عدم مطرح کردن اختلافات سلیقه مسئولان در فضای عمومی جامعه است»، راهکارهای به ثمر رسیدن این امر چیست؟ وظیفه نمایندگان مردم چگونه تعریف می‌شود؟
** تقریباً در همه سخنان مقام معظم رهبری به نوعی تلویحاً یا مستقیم به این امر اشاره می شود که مسئولان باید از تفرقه دوری کنند و بدون حاشیه و حاشیه پردازی به اصل کارهای مردم برسند دقیقاً معظم له اشاره داشتند که نباید جایگاه کارهای اصلی و فرعی با هم عوض شوند و باید اساس کارها، کارهای اصلی باشند که به محورهای چشم‌‌انداز بیست ساله برسیم. در این زمینه می‌توان با دوری از اختلاف و استناد به قانون اساسی از بسیاری از حاشیه‌ها که موجب تفرقه می‌شود، جلوگیری کرد. مسئولان باید از طریق کمیته‌‌های تخصصی خود به یک جمع بندی نهایی و قانونی برسند و در یک جلسه مشترک و مستقیم مشکلات را رفع نمایند، مادامی که مسئولان از جمله مسئولان سه قوه از طریق نامه‌پراکنی، تریبون، رسانه یا واسطه‌های مختلف با هم ارتباط داشته باشند، مشکلات نه تنها حل و کم نخواهد شد بلکه روز‌‌‌به‌روز به مقدار آنها اضافه خواهد شد، ما به عنوان خادمین ملت قدرشناس ایران زمین که دل در گرو اسلام و رهبری داده‌اند و با هیچکس نیز عقد اخوت نبسته‌اند توصیه می‌کنیم که بیایید در سایه همدلی به این مردم عزیز کمک کنیم که به خدا قسم هر اندازه برای این چنین مردمی که در راه وطن، دین و رهبری از جان و مال خود گذشته‌اند کار و خدمت نماییم باز کم است و بدانیم صبر و حوصله مردم نیز حد و حدودی دارد پس کم نمودن فاصله‌ها و اهمیت ندادن به اتفاقات فرعی، اساس کار مسئولان قوا باید باشد.
وظیفه نمایندگان هم کمک به ایجاد همدلی در بین مسئولان است باید نمایندگان مجلس شورای اسلامی فضای کشور را با نطق‌ها و مصاحبه‌ها به یک فضای آرامش، کار، توسعه و همدلی مبدل کنند و از اظهار نظرهای غیر کارشناسانه یا بعضاً ناشی از سلیقه‌های سیاسی خودداری کنند تا مردم وقتی اخبار و رویدادهای مجلس را می‌شنوند به آینده امیدوار شده و با شور و نشاطی دو چندان به کار و تلاش بپردازند نه مانند مجلس ششم مرکز اصلی استرس و نگرانی مردم شوند. به نظر بنده در خصوص وقف دانشگاه آزاد با توجه به زیرکانه تنظیم شدن این طرح و استفاده از فرمایشات مقام معظم رهبری طرح برای خیلی از دوستان قابل درک نبود بنابراین بعد از توضیحات و فعالیت‌هایی که در تنویر این مبحث انجام گرفت، نمایندگان به عمق فاجعه پی‌برده بعد هم مشاهده کردیم که اصلاحات لازم انجام گرفت و نمایندگان محترم آب رفته را به جوی برگرداندند با توجه به جواب سؤال چهارم و تأکید اساسی مبنی بر ایجاد اتحاد و همدلی بنده از ذکر نکاتی که هیئت رئیسه چه نقشی در این ماجرا داشت، صرف نظر می‌نمایم.
* علل تحولات اخیر منطقه و قیام خودجوش مردمی را درچه می‌بینید و نتایج آن برای دنیای اسلام چه خواهد بود؟
** از 30 سال پیش تا هم اکنون غرب و استکبار جهانی مخصوصاً لابی صهیونیستی و امریکا تلاش می‌نمایند آرمان‌های امام راحل و پیام انقلاب اسلامی به گوش مردم آزادیخواه جهان نرسد به همین دلیل برنامه ریزی گسترده‌ای برای این کار داشته‌اند مخصوصاً‌ در فضای مجازی و سایبری و رسانه‌های بین‌المللی به شدت علیه ایران و حکومت ایران بمباران تبلیغاتی به راه انداختند. اخیراً شبکه‌های فارسی زبان به 30 کانال تلویزیونی افزایش یافته و تمامی این تلاش‌ها فقط برای اینکه پیام ملت‌ ما که بر گرفته از عاشورا، ولایت و مهدویت بود به گوش جهانیان نرسد ولی دیدیم که این پیام‌ها به ملت‌های دیگر رسید و قطعاً اگر ریشه‌یابی نماییم و اگر قضاوت منطقی، علمی و کارشناسانه داشته باشیم، می‌بینیم که ریشه این انقلاب‌ها به جز از اسلام و انقلاب ایران نمی‌تواند باشد چون نظریات غرب و اندیشمندان آنان چندین سال است که پوسیده و هیچ راه حل جدیدی برای سعادت بشر ارائه نکرده است بنابر این مردم دنیا به خصوص جهان اسلام دنبال پیام‌نو و ایده نو می‌گشتند که آن را در انقلاب ایران پیدا کردند و مقاومت ایران در برابر فتنه‌های دشمنان از قبیل برنامه‌های تحریم، فلج کردن اقتصاد، جنگ سرد، جنگ نرم و فتنه‌های داخلی باعث شد مردم دنیا و کشورهای عربی بدانند می‌توان با تکیه برخود و اراده ملت خود و گره زدن ایمان و اراده به پیروزی دست یافت و این سرآغازی شد برای انقلاب‌های منطقه و اگر بخواهیم وارد مصداق‌ها شویم، تعداد آنها زیاد می‌باشد که از حوصله بحث خارج است ولی می‌توان به باز شدن در مساجد در کشور تونس بعد از انقلاب اشاره کرد و ... حضرت امام راحل فرموده بودند که انقلاب صادر خواهد شد. بنابر این به عینه معجزه آرمان‌ امام راحل و شهدای عزیز قابل مشاهده می‌باشد. نتایج این خیزش‌های اسلامی و مردمی هم انشاءالله ایجاد خاورمیانه اسلامی با تکیه بر باورهای مردم و بر اساس اسلام خواهد بود و خارج شدن از استعمار استکبار جهانی و اسرائیل نیز رهاورد آن خواهد بود البته باید مواظب بود چون می‌‌دانیم که انقلاب را نگه داشتن سخت‌تر و دشوارتر از انقلاب کردن است.
* آمریکایی‌ها با چه دسیسه‌هایی سعی می‌کنند تحولات منطقه را به نفع خود مصادره کنند؟
** امریکایی‌ها به بهانه دفاع از حقوق بشر و دفاع از حق و حقوق شهروندان به دنبال دخالت و نهایتاً مصادره کردن انقلاب‌ها به نفع خود در منطقه هستند، گرچه همه تحلیل‌ها نشان از این دارد که امریکا و غرب به دنبال منافع خود در منطقه و مخصوصاً نفت منطقه هستند اما اگر کشورهای اسلامی و مردم انقلابی زیرکانه مسائل را رصد و دنبال کنند و اجازه ندهند که حکومت‌های دست نشانده دوباره به قدرت برسند قطعاً امریکا موفق نخواهد شد، گرچه الان امریکا با تمام قوا وارد منطقه شده و با همکاری ناتو در لیبی با شعار حمایت از مردم به دنبال نجات قذافی می‌باشد اما هوشیاری رهبران این جنبش‌ها و تکیه بر مردم و خدا به جای کشورهای غربی می‌تواند امریکا و دشمنان این ملت‌ها را ناکام بگذارد.
* در ماه‌های آتی انتخابات مجلس نهم را در پیش رو داریم. برخی از سیاسیون اصلاح طلب ادعا می‌کنند که اصولگرایان در این انتخابات دچار چند دستگی می‌شوند، نظر شما در این رابطه چیست؟
** البته نظر اصلاح طلبان در مورد اصولگرایان با توجه به فرق اساسی که در منشور است نمی‌تواند درست باشد و با این کار به دنبال ایجاد چند دستگی در بین اصولگرایان برای به پیروزی رسیدن خود می‌باشند که می‌طلبد اصولگرایان در این برهه حساس از زمان چه از نظر بین‌المللی و چه از نظر ملی مخصوصاً بعد از ماجرای فتنه آگاهانه‌تر و با برنامه‌ جدید و مدل جدید وارد میدان شوند. بعد از اولین جلسه 20 نفره اصولگرایان که در خدمت ریاست محترم جمهوری انجام گرفت، سه نفر از اصولگرایان شاخص، مسئول وحدت و تنظیم لیست اصولگرایان شدند (حداد عادل، عسگر اولادی و ولایتی) و مراحل به صورت منظم دنبال می‌شود. با جلساتی که با جامعه روحانیت مبارز و علمای بزرگوار داشته‌ایم برآورد ما این است که با اتحاد و انسجام بیشتری در انتخابات مجلس نهم ظاهر شویم و با عملکرد مثبتی که دولت محترم در انجام هدفمند کردن یارانه‌ها برداشته اقبال عمومی مردم هم اکنون به نفع اصولگرایان در حرکت می‌باشد، البته در هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان برای رسیدن به وحدت در بودجه 90 جلساتی را با افراد شاخص خواهیم داشت.
* برآورد شما از نحوه ورود اصولگرایان به انتخابات مجلس نهم چگونه خواهد بود؟
** انشاءالله با برنامه‌های منسجمی که در حال اجراست و جلساتی که برگزار شده پیش‌بینی این است که با یک لیست واحد اما مدل جدید اصولگرایان وارد صحنه انتخابات مجلس نهم شوند، همه باید به یاد داشته باشیم که کمک نظام و مردم در سایه وحدت و همدلی نیروهای ارزشی می‌باشد و نباید به عده‌ای که فقط به دنبال منافع مادی و جناحی خود می‌باشند یا برای ریاست جمهوری آینده فکر می‌کنند، میدان داده شود که موجب شکاف و نهایتاً عدم موفقیت اکثریتی شود. همه اصولگرایان جدا از سلیقه‌های سیاسی باید در رسیدن به وحدت کمک کنند، با توجه به حساسیت‌هایی که عرض کردم.
* وحدت اصولگرایان چگونه می‌‌تواند در انتخابات آتی به حد اعلای خود برسد؟
** بعد از محور قرار گرفتن سه نفر از اصولگرایان، کارهای مهم و اساسی در جهت وحدت اصولگرایان صورت گرفته است که نهایتاً منجر به وحدت کامل و جامع خواهد شد. بنده هم بسیار امیدوارم که این وحدت در انتخابات آینده به صورت بنیادین عملیاتی خواهد شد. اگر میان اصولگرایان منیت صورت بگیرد و در رأس بیاید، خطرناک است. همه افراد و گروه‌های اصولگرایان باید به منافع نظام و انقلاب نگاه کنند.
* بسیاری از چهره‌های اصولگرا از عدم تحرک و پویایی فراکسیون اصولگرایان در مجلس گلایه دارند، نظر شما در این باره چیست؟
** بنده از همان اول هم منتقد ریاست همزمان ریاست مجلس و رئیس فراکسیون با هم بودم و در این موضوع هم استدلال دقیق داشتیم؛ نه به این معنا که مخالف ایشان بودیم بلکه کارایی فراکسیون اصولگرایان را در خطر می‌دیدیم. موضع‌گیری این دو رئیس (مجلس و فراکسیون) جنسشان با هم متفاوت است، یک سری‌جاها ما نباید مجلس را هزینه کنیم، چرا که فراکسیون اصولگرایان یک فراکسیون سیاسی است و موضع‌گیری آن باید جدا از مجلس لحاظ شود. موضع‌ دیگر بحث اشتغال زیاد آقای لاریجانی بود، چرا که ایشان نمی‌تواند به صورت مستمر برای جلسات فراکسیون وقت بگذارد و همین موضوع یکی از دلایل عدم پویایی و تحرک فراکسیون اصولگرایان است هر چند که تصمیمات مهمی برای فعالیت و تحرک فراکسیون در فرصت باقی مانده از مجلس هشتم گرفته شده است که ان‌شاءالله عملیاتی خواهد شد.
* با توجه به عدم اقبال عمومی به سوی اصلاح طلبان، میزان موفقیت آنها در مجلس آینده را چگونه می‌بینید؟
** اصلاح طلبان الان تلاش می‌کنند از نیروهای سفید خود که احتمال می‌دهند از فیلترهای شورای نگهبان خواهند گذشت در انتخابات استفاده کنند و برنامه‌ریزی گسترده‌ای هم در این خصوص انجام داده‌اند یکی از این آقایان که تئوریسین پشت پرده فتنه هم بوده، اظهار داشته ما باید 100 نماینده در مجلس نهم داشته باشیم و مجلسی که در آن مرگ بر فتنه‌گر گفته شود و یک نماینده اعتراض نکند به درد ما نمی‌خورد. پس معلوم است تلاش می‌کنند اما همه نیروهای ارزشی و مردمی و شورای محترم نگهبان باید زیرکانه عمل کنند. نیروهای افراطی اصلاح طلبان نجات و حیات خود را در مجلس نهم تعریف کرده‌اند و وظیفه شرعی ما این است که اجازه ندهیم این اتفاق بیفتد و مجلس ششم دوباره شکل بگیرد و جام زهری دوباره به رهبر معظم تعارف نمایند، البته اکثریت مردم بعد از فتنه‌های اخیر کاملاً سره را از ناسره تشخیص داده‌اند و در آخرین دعوت از مردم توسط فتنه‌گران در تهران جمعیت به 300 نفر هم نرسید و این نشان دهنده عمق باور مردم نسبت به نظام می باشد البته ناگفته نماند که از حضور اصلاح‌طلبان ارزشی که در ایام فتنه جایگاه خود را حفظ و صف‌بندی خود را از سران فتنه جدا کردند، استقبال می‌کنیم و وجود آنها را برکت و ایجاد شور برای انتخابات می‌‌دانیم آنانی که التزام عملی به ولایت فقیه و قانون اساسی را داشته و در عمل هم ثابت کردند پیرو رهبر انقلاب هستند.