صبح صادق >>  پاسدار >> گزارش
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶  ، 
شناسه خبر : ۳۸۴۷۸۱
فرمانده کل سپاه
رزمایش اقتدار بسیج پایتخت به همت سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با حضور سرلشکر محمد پاکپور فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار احمد وحیدی جانشین ستاد کل نیرو‌های مسلح در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) برگزار شد.

در این رزمایش، جمعی از مسئولان ستاد کل نیرو‌های مسلح، سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) و سازمان بسیج مستضعفین حضور داشتند.
سرلشکر پاکپور در این مراسم با اشاره به افزایش سطح توقعات مردم از سپاه و بسیج گفت: امیدواریم که بتوانیم همین مسیر را ادامه دهیم؛ چون توقع از ما بالا رفته است.
زمانی بود که ما در پادگان‌ها حضور داشتیم و حضور میدانی نداشتیم؛ در حوزه مردمیاری و کمک به مردم چندان نمود نداشت و شاید کسی از ما توقعی نداشت.
وی افزود:، اما امروز شما می‌بینید هر اتفاقی که می‌افتد، سیل باشد، زلزله باشد، بمباران باشد، چه کسی به کمک مردم می‌شتابد؟ سپاه است.
سپاه با چه کسانی وارد می‌شود؟ با فرزندان خودش، با بدنه خودش، با نام بسیج گسترده وارد عمل می‌شود.
فرمانده کل سپاه با تأکید بر ضرورت تقویت این رویکرد، ادامه داد: به همین دلیل است که مردم از ما توقع دارند و ما باید خودمان را برای کمک به مردم در تمام عرصه‌ها آماده کنیم.
سرلشکر پاکپور با اشاره به نقش بسیج در جریان جنگ ۱۲روزه گفت: در خود جنگ ۱۲روزه نیز بسیج در دو عرصه وارد شد؛ عرصه امنیت و عرصه کمک و مردمیاری. ما از روز اول جنگ ۱۲روزه، از اواخر روز بیست‌وسوم، حضور چشمگیر مردم و حضور چشمگیر بسیجیان را در میدان‌های ایست و بازرسی و در خیابان‌ها کاملاً لمس کردیم.
وی با تأکید بر نقش نیرو‌های مردمی در حفظ امنیت افزود: بسیجیان برای اینکه امنیت مردم ایجاد شود و امنیت مردم را به وجود بیاورند، در همه صحنه‌ها ورود کردند؛ از کوچه‌ها گرفته تا خیابان‌ها، اتوبان‌ها و ایست‌وبازرسی‌ها. همه برای این بود که خدای‌نکرده ناامنی ایجاد نشود.
فرمانده کل سپاه ادامه داد: مردم نیز با روی گشاده با برادران برخورد می‌کردند و می‌دانستند که این عزیزان برای امنیت آنهاست که در این میدان‌ها حضور دارند و این کار را انجام می‌دهند. 
وی با اشاره به نقش بسیج بومی در خنثی‌سازی تحرکات دشمن اذعان داشت: خنثی‌سازی‌ها تحرکات و برنامه‌ها و حربه‌های فکری، رسانه‌ای و برخی از برنامه‌های نظامی دشمن توسط همین نیرو‌های بومی انجام می‌شود. نیرو‌های بسیج بومی که به آنها بسیج بوم هم گفته می‌شود‌ـ امروز در جنوب‌شرق کشور با افتخار اعلام می‌کنند که ما بسیجی‌های بومی منطقه هستیم. این نقش واقعی بسیج است؛ نقشی که در عرصه دفاعی و امنیتی خود را نشان داده است.