ضرورت و ملاحظات جوان گرایی در مدیريت کشور

ضرورت و ملاحظات جوان گرایی در مدیريت کشور

در منطق رهبري جوانگرايي در تقابل با شايسته سالاري نيست. اينگونه نيست که بتوان با تاکيد بر جوانگرايي، شايستگان را حذف نمود و يا آنکه امور را به دست جواني سپرد که شايستگي و تخصص انجام کاري را ندارد! بدون شک نگرش رهبري بر سپردن امور به جوانان شايسته و صاحب صلاحيت است و بايد نسبت به اين شاخص دقت لازم نمود تا رويکرد حکيمانه اتخاذ شده به فساد و ناکارآمدي نينجامد.
منطق مواجهه با اختلال در دستگاه محاسباتی

منطق مواجهه با اختلال در دستگاه محاسباتی

يکي از مهمترين راهکارهاي تشخيص حق و باطل در آوردگاه هاي بزرگ، بالاخص انجا که دشمن تلاش دارد تا نيروهاي جبهه حق را با نيزنگ و فريب دچار خطاي محاسباتي نمايد، توجه به شاخص ها و حجت هايي است که مي‌توانند راهنما و معرف جبهه حق باشند.
فتنه علیه مردم سالاری دینی

فتنه علیه مردم سالاری دینی

فتنه 88 را مي‌توان سناريوي فتنه عليه مردم سالاري ديني دانست. در نظام مردم سالاري ديني امور کشور با مديريت اکثريت مردم ممکن گرديده و انتخابات مظهر تجلي رقابت سياسي و تشخيص راي اکثريت ملت است. راي اکثريتي که تحت هدايت آموزه هاي اسلامي به فرآيندي براي شايسته سالاري بدل گرديده و امور کشور به صاحبان صلاحيت تعلق مي‌گيرد.
رهبري و سران نهضت آزادی

رهبري و سران نهضت آزادی

مهندس مهدي بازرگان رئيس تشكيلات غيرقانوني نهضت آزادي از جمله افرادي است كه دو دهه پاياني عمر خود را در مخالفت با خط امام و رهبري گذراند و بارها از خط انصاف و عدالت در مواجهه با رهبري خارج شد؛ اما اين مشي و مرام منجر نشد كه حکيم انقلاب در روز مرگ او از صدور پيام تسليت دريغ ورزد.
گروهِ فشارِ درونِ دولت
گفتگو با مهندس عباس سليمي نمين پيرامون انسجام کابينه دوازدهم

گروهِ فشارِ درونِ دولت

يک گروهي که بيشتر دنبال منافع شخصي هستند، کساني مثل آقايان واعظي، نوبخت و نهاونديان که صرفا به دنبال فرصت گيري از شرايط کابينه هستند و در فقدان نظارت رئيس جمهور سعي مي‌کنند نيروهاي خود را در صنعت و ديگر وزارتخانه‌هاي مهم بگمارند تا از اين طريق قدرت گروهي و حزبي خود را تقويت کنند.
سناريوي «ارعاب» برای شکست «نظريه مقاومت»

سناريوي «ارعاب» برای شکست «نظريه مقاومت»

يکي از صفات نفوذي‌ها و ستون پنجم دشمن ايجاد ترس و رعب در جامعه اسلامي است. اينان جاده صاف‌کن‌هاي دشمن در جنگي هستند که هنوز آغاز نشده است و تلاش مي‌کنند تا با ترساندن ملت آنان را به تسليم شدن وادارند، قبل از آنکه دشمن جرات حمله يابد!
رهبري در مواجهه با دولت‌ها
30 سال رهبری حکیمانه

رهبري در مواجهه با دولت‌ها

هيچ رئيس جمهوري نمي‌تواند مدعي شود که رهبري حمايت لازم از وي را نداشته است. رهبري حتي براي حمايت از دولت‌ها هزينه نيز داده و از سوي بخشي از حاميان ايشان که توان فهم منطق معظم له را نداشته اند، مورد سوال و انتقاد قرار گرفته است!
نگراني‌ها از تمركز قدرت
بررسي نظرات موافقان و مخالفان نظام رياستي و پارلماني در شوراي بازنگري قانون اساسي‌ـ 2

نگراني‌ها از تمركز قدرت

آیت الله عمید زنجانی: يك تجربه تلخي هم ما در گذشته در ده سال گذشته داريم و آن به معناي اين است كه اگر فرد نالايقي باشد و بخواهد سوءاستفاده از قانون بكند، سوءاستفاده از اختيارات بكند، مخصوصاً اگر توأم با جوسازي باشد، مي‌تواند در قوة مجريه رشد پيدا بكند و استبداد به نوعي در قوة مجريه زمينه رشد پيدا بكند
رونمايي تدريجي از مشاركت مشروط

رونمايي تدريجي از مشاركت مشروط

اين پيشنهاد از همان ابتدا با سه واكنش مواجه شد. عده‌اي با بي‌تفاوتي از كنار آن گذشتند و مشي سكوت در پيش گرفتند. عده‌اي نيز به مخالفت با آن برخاسته و اين‌گونه سخنان را حرف‌هايي براي حرف زدن و بدون ضمانت اجرايي دانستند. در اين ميان عده‌اي نيز به منظور حمايت از ايده مشاركت مشروط اقدام به تئوريزه كردن آن كرده و آن را روشي اجرايي براي بيان صداقت اصلاح‌طلبانه مي‌دانند.
۴۳