امروز راهبرد "وحدت جهان اسلام"، همچنان به مثابه ستاره درخشاني، راه اسلام ناب محمدي(ص) را از اسلام آمريکايي و انگليسي جدا ميسازد و همه آنان که مشتاقان و شيعيان حقيقي پيامبر اعظم(ص) واميرالمومنين علي (ع) هستند، برتداوم اين راه اصرار دارند و باچشماني باز دستهاي پشت پرده تفرقه افکنان در جهان اسلام را ميبينند که تلاش دارند تا با رودر رو قرار دادن مسلمانان، همچنان سلطه خود بر خاورميانه راتداوم بخشند
گفتگو با آيت الله محمود رجبي
وحدت حوزه و دانشگاه به معناي وحدت در هدف است به اين معنا که هم جهتگيري دانشگاه بايد به سمت تامين نيازهاي مختلف نظام اسلامي باشد و هم حوزه بايد در صدد تامين نيازهاي دانشگاه و نظام اسلامي باشد که اين امر به تلاش دروني، پشتيباني بيروني و به کار گرفتن نيروهاي توانمند نياز دارد.
بسياري از کشورهاي دنيا به فرهنگ بومي و ملّي خود افتخار ميکنند، فرهنگهايي که در عين بالندگي و زايش، صدها سال جوامع بشري را بخوبي تغذيه کرده است؛ دنياي اسلام نيز از اين امر مستثنا نبوده است. امّا در دورهي معاصر، جهان غرب با بهرهگيري از ابزارهاي پيشرفته، بر شبيهسازي و همانندسازي فرهنگي جهان پافشاري ميکند. من تحميل فرهنگ غرب بر ساير ملّتها و کوچک شمردن فرهنگهاي مستقل را يک خشونت خاموش و بسيار زيانبار تلقّي ميکنم. تحقير فرهنگهاي غني و اهانت به محترمترين بخشهاي آنها در حالي صورت ميگيردکه فرهنگ جايگزين، بههيچوجه از ظرفيت جانشيني برخوردار نيست
اگر بسيج به دقت تکليف و زمانه خود را بشناسد و به آن عمل کند نتيجهاي جز استحکام بخشي نخواهد داشت. کاري که بسيج از روز اول داشته استحکام بخشي به نظام بوده است، به اين معنا که تشخيص درست و به موقع از زمان و تکليف خود داشته باشد و به آن عمل کند.
مدير مسئول روزنامه جوان در گفتگو با بصيرت
بسيجيان بايد در معرض همه انديشههايي که در جامعه وجود دارد قرار بگيرند و همه چيز را بدانند و بر اساس آن آيه قرآن که ميفرمايد "و يتبعون احسنه" بايد بهترين راه را براي آنها به تصوير کشيد تا بسيجيان بتوانند از لابهلاي همه اين پيچيدگيها و شبهات حقانيت انقلاب اسلامي را درک کند. عنصر آگاهي و داشتن قبله که در حقيقت همان ولايت است ميتواند از عوامل موثر در پيشگيري از اين خطرات باشد.
وجود سيرت و صورتي متمايز از مقام مقايسه با ساير انقلاب هاي جهان يکي از شاخصه هاي اصلي و وجوه بارز انقلاب اسلامي ايران به رهبري امام راحل (رض) مي باشد که آن را متفاوت از ديگر انقلاب هاي بزرگ جهان نموده است.
منظور از سيرت همان اهداف، مباني، هويت و اصولي مي باشد که انقلاب اسلامي ايران مبتني بر آن ها شکل گرفته و جريان يافته که به قول رهبر معظم انقلاب مي توان از آن ها تحت عنوان "ساخت حقيقي و روح انقلاب" نيز ياد نمود و منظور از صورت همان ابزارها و راهبردها و ملزوماتي اعم از نهادي و غيرنهادي مي باشد که در خدمت و در جهت تحقق سيرت بوده و به آن ها حيات و معنا بخشيده است که از منظر رهبر انقلاب، مي توان بر آن ها "ساخت حقوقي و رسمي"، قالب و جسم انقلاب نام نهاد.
آمريکا در طول حيات ابرقدرتي خود به طرق مختلف کشورهاي مخالف با نظم جهاني موردنظرش را به تسليم و دست کشيدن از مواضع انقلابي واداشته است. در اين ميان، تنها کشوري در جهان که همچنان بر مواضع انقلابي خود پايداري کرده و استکبارستيزي را به طور عملي در رفتار خود به نمايش گذاشته است، جمهوري اسلامي ايران است.
محور اصلي جريان تجديدنظرطلبي را بايد از ميان آن بخش از جريانهاي سياسي جستجو کرد که در دهه 70 به تدريج در مسير آشنايي با تفکرات معرفتي - سياسي غرب دچار وادادگي و استحاله شده و جذب آن گرديدند. اين تمايل و تعلق، بيش از هر چيز در حوزه نگرشها خود را نشان داد و به تدريج اظهارنظرها و دستنوشته هايي از اين جريان صادر گرديد که حکايت از تجديدنظرطلبي در آرمانهاي حضرت امام(ره) داشت.
انقلاب اسلامي نمايش ارادهي مردم بود و آمريكا ارادهي مردم ايران را ناديده گرفت. اين يك اشكال بسيار بزرگي است. آمريكايي كه مدعي دموكراسي است در تقابل كامل با مردم ما در انقلاب اسلامي قرار گرفت و نه تنها اين انقلاب را قبول نكرده و به رسميت نشناخت، بلكه در جهت سرنگوني انقلاب و نظام اسلامي حركت كرد.