آنچه سالروز بزرگداشت شیخ مفید یادآوری می کند!
به مناسبت 9 آذر سالروز بزرگداشت شیخ مفید
سالروز بزرگداشت شیخ مفید، پویایی فقه شیعه را یادآور می کند و اصل دفاع از اسلام و حفظ کیان اسلام را تذکر می دهد؛ زمانی تقیه سبب حفظ کیان اسلام می شد و اکنون عدم تقیه و مبارزه با نظام سلطه در سطح جهانی
دشمنی که همیشه مترصد است!
تهاجم تاریخی دشمن علیه قرآن با چه هدفی است؟
کلام الله همچنان دشمنان زیادی دارد و دشمن تمام سعی اش این است که از هر پلیدی کوری استفاده کند تا قرآن و رهروانش را زیر سؤال ببرد، حال آنکه این تلاش های مذبوحانه در مقابل نورانیت قرآن، رنگ می بازد و خداوند خود وعده داده است که کتابش را حفظ خواهد کرد: إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ. (سوره الحجر، آیه 9) اما وظیفه مؤمنین به اسلام و قرآن نیز در مقابل این اقدامات دشمن که در کوره پلیدی می دمد تا دامن قرآن را بیالاید، چیست؟
لازم نیست که قرآن و روایات به تمام علوم اشاره کنند که اگر این کار را می‌ کردند باید الان ما میلیون میلیون کتاب قرآن داشتیم.
نمایشی بی دغدغه
نمایشگاه مطبوعات امسال چقدر به مسائل اساسی کشور توجه دارد؟
اقتصاد مقاومتی حتی در غرفه های اقتصادی هم اهمیتی نداشت، و تنها یکی از غرفه های اقتصادی 40 میلیون تومان صرف دکور غرفه اش کرده بود؛ ابتکاری که نشان از نوآوری باشد و بوی اقتصاد مقاومتی بدهد، سهم چندانی در نمایشگاه ندارد.
مدیر مدرسه علمیه امام مهدی(عج) گفت: اسلام نمی‌خواهد زن را محدود کند و اگر به حجاب سفارش می‌کند برای حراست از اوست تا به کالا تبدیل نشود. متاسفانه در کشورمان برخی شرکت‌ها زنان بدحجاب و آرایش‌کرده را به خدمت می‌گیرند تا جذب مشتری کنند.
رئیس خانه مداحان گفت: امام حسین (ع) قبل نبرد به اهل بیت خود فرمودند لباس ‌هایی را بپوشید که در خور اسارت باشد. آنها زیر لباس معجرهایی داشتند که اگر چادرشان را هم می‌ بردند، سرِ آنها برهنه‌ نبود. هرگز نمی ‌توانم قبول کنم که امت رسول ‌الله را با سرهای برهنه بیاورند.
احیای مداحی به عنوان هنر متعالی
محیط مدّاحی و خوانندگی دینی، یک محیط پاک و مطهّری است؛ نگذاریم آلودگی هایی که متأسّفانه در دنیای هنر در بین مردمان بی قید و بی مبالات رواج پیدا کرده است، به محیط هنر اسلامی و مذهبی در محیط های مذهبی رسوخ کند و نفوذ کند؛ این را مراقب باشید. (مقام معظم رهبری)
ستیز عرفان های نوظهور با عقل گرایی
بررسی دقیق «زندگینامه»، «عقاید» و «اهداف» رهبران این فرقه ‌های نوپدید بیانگر آن است که میان جریان ‌های مذکور، تشابهات قابل توجّهی وجود دارد که از میان این تشابهات، می ‌توان به «وجود بحران ‌های روانی در بسیاری از رهبران عرفان ‌های نوظهور»، «ایجاد آرامش برای انسان از طریق مسکّن‌ های موقّت»، «سکوت در برابر ظلم» و «دور ساختن انسان از دین یا همان دین ‌زدایی» اشاره نمود
ترويج «نگاه سوء به محارم» در يك رمان 18+
در بازار كتاب چه خبر است؟!
«نمي‌دونم چرا امشب نيلو يه جوري شده! هم سر و صورتش برق افتاده هم ... دامن .... هیکلش.... تابره آشپزخونه از پشت تماشاش مي‌كنم.» این جملات که از درج آن معذوریم توصيفاتي از يك فيلم مبتذل يا تئاتر زيرزميني يا كتاب غيرمجاز نيست.
تفسیر انحرافی از قرآن برای بهره برداری انتخاباتی
این مقاله در جهت تولید جوّ در جامعه نگاشته‌اند و به یک کار سیاسی مبادرت ورزیده‌اند؛ و الاّ به نظر می‌رسد و شواهد امر شاهد بر آن است که آقایان هاشمی، سید حسن خمینی و روحانی، شوق و تصمیم جدّی خود را جهت حضور در انتخابات خبرگان رهبری نشان داده‌اند و نیاز به بهره گیری از آیات قرآنی جهت ترغیب آنهانمی‌باشد.
قبلی