متأسفانه ضعف نظام تعلیم و تربیت در کشور و نیز خیانت و بیتوجهی برخی از مسئولین و مدیران، سبب شده تا مسائل ارزشی نظیر حجاب و عفاف بهتدریج تحتالشعاع سایر مسائل بهویژه مسائل اقتصادی قرار گرفته و یا قربانی مسائل سیاسی شود.
اگر چه که امروزه تلقی از حجاب یک مفهوم اسلامی را در ذهن تداعی می کند اما نگاهی به سایر ادیان الهی نشان می دهد که همه ادیان الهی به آن اهتمام داشته اند.
این روزها حال جمعیّت ایران از نظر کمیّت خوب نیست. ایران عزیز در زمانی قرار گرفته است که باید بتواند چارهای برای کمبود جمعیّت خود بیندیشد.
ایدهآل گرایان از آنجا که همیشه به دنبال بهترین گزینه ازدواج و شغل و ...می گردند در طول زمان گاهی همه گزینه ها را از دست میدهند. در حالی که باید بپذیرند بهترینی وجود ندارد و مهم این است که در هر وضعیت و شرایطی که قرار دارند، انتخاب خوبی کنند. ممکن است حتی با گذشت زمان معلوم شود این انتخاب خوبی نبوده است.
بر اساس آیۀ تطهیر 34/احزاب؛ اهل بیت (ع) از هر گونه رجس و اشتباهی در امان بوده و طهارت خداوندی شامل حال ایشان شده است. بنابراین هر کدام از این بزرگواران میتوانند اسوهای در سبک زندگی مسلمانان باشند. آن چه در این مقاله به آن پرداخته میشود، ویژگی جهاد تبیین در حضرت حسین (ع) است، اصرار بر تبیین مسائلی که در اذهان مردم خلل ایجاد کرده بود.
پژوهشهای متعددی انجام گرفته که نشان میدهد کودکان با دوستانشان خوشحالند و با آنها حس خوشبختی میکنند و اعتماد به نفس بیشتری دارند. آنها سازگاری اجتماعی خوبی در بزرگسالی خواهند داشت و با مشکلات اجتماعی کمتری در آینده دست و پنجه نرم خواهند کرد.
با خودمان مهربان باشیم. به خودمان سخت نگیریم. مدام خودمان را سرزنش نکنیم و کاستیهایی که در گذشته مرتکب شدهایم را مرتب مرور نکنیم و موجب آزار خودمان نشویم. احساساتمان را تا حد امکان به خوبی بروز بدهیم و آنها را سرکوب نکنیم.
در زندگی افرادی که مسئولیت پذیری سرلوحه کار و افکار آنهاست، دیگران حضور پررنگی ندارند و گاهی اصلا حضور ندارند. این ما هستیم که محکم و قوی ایستادیم در پس آن چه گفتیم و انجام دادیم و اگر اشتباهی هم رخ دهد پای آن ایستاده ایم.
کارهای تکراری و گاهی سخت و فرسایشی برای یک زن خانهدار آن قدر به دفعات انجام گرفته که در نظر نه فقط اعضای خانواده که گاهی در نظر خود او هم سهل است. در حالی که به مرور زمان او را به شدت دچار آسیبهای جسمی جدی میکند و البته روحی که این مورد آخری را چندان به نظر نمیآوریم.
. یادمان نرود صاحبان صفحههای خوش رنگ و لعاب اینستاگرام حتی از به نمایش گذاشتن زندگی بچههای کوچکشان هم با هدف درآمدزایی استفاده ابزاری میکنند. پس چطور میشود برای ما الگو باشند.
تاچشم به هم بزنيم ما والدين وارد دوره سالمندي شده ايم و بچههايمان پا گذاشتهاند جاي پاي ما و آنها هم دوره ميانسالي را طي ميکنند. ما در اين دوره احتياج بيشتري از گذشته به فرزندانمان داريم و حمايت و توجه بيشتري را از آنها ميطلبيم.
تجربه دو سال گذشته در همین پایتخت و شهر تهران نشان داد ما والدین باسوادی داریم که در آموزش مجازی فرزندان شان سخت گرفتار شده بودند. حال تصور کنید دانش آموزی را که در دورترین روستاهای کشور و در شرایطی با کمترین امکانات زندگی می کند و اگر معلم را از چرخه آموزش آن ها حذف کنیم چه خواهد شد!؟