کابوس به جای بیداری
نگاهی به فیلم «رگ خواب» به کارگردانی حمید نعمت الله
فیلم «رگ خواب» به جای تخطئه سبک زندگی افسارگسیخته و غیرمذهبی، با پنداری شبه فمنیستی به مسئله می پردازد. اهریمن نمایی مردها و تأکید بیش از حد و افراطی بر تنهایی و مظلومیت زن، از نمودهای شبه فمنیستی هستند که در این فیلم دیده می شود. مینا حتی در سخت ترین شرایط و در اوج اضمحلال نیز حاضر نیست نامی از خدا ببرد. هیچ معنویتی در فیلم وجود ندارد. حتی نتیجه گیری فیلم نیز راهی به رهایی ندارد.
بررسی فیلم «زیر سقف دودی» آخرین ساخته ی پوران درخشنده
بار دیگر پوران درخشنده به سراغ یک معضل اجتماعی رفته و این بار در آخرین ساخته‌ی خود«زیر سقف دودی»، به موضوع طلاق عاطفی در خانواده ایرانی پرداخته است.
سریال آمریکایی هوملند شخصیتی به نام «نفیسی» از اعضای سپاه را فردی عیاش نشان می‌دهد که برای نقض توافق هسته‌ای با موساد همکاری می‌کند.
نفس تازه سیما زیر پای مادر
مروری بر سریال های ماه رمضان تلویزیون در سه دهه
آثار پخش شده به مناسبت ماه مبارک رمضان در سیما عمدتا حول سه مضمون، قابل تقسیم بندی هستند؛ برخی از آن ها، به خصوص در دوره ای خاص با شمایلی ماوراءالطبیعی به نمایش درآمدند، گروهی کمدی بودند و برخی اجتماعی.
سیمای زنی در میان جنگ!
نقد و تحلیل فیلم سینمایی «ویلایی‌ها» اثر منیر قیدی
«ویلایی ‌ها» فیلمی به کارگردانی منیر قیدی، نویسندگی منیر قیدی و ارسلان امیری و تهیه‌کنندگی سعید ملکان است که در واپسین روزهای اردیبهشت ۱۳۹۵ در اندیمشک کلید خورد و تیر ماه 1395 فیلمبرداری اش پایان یافت. این فیلم برای نخستین بار در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.
مدیر گروه تلویزیونی GEM در ساعات پایانی شنبه شب در استانبول ترکیه با شلیک 27 گلوله ترور شد.
تلاش برای نجات خانواده در غرب
تحلیلی متفاوت از سریال فرار از زندان
فرار از زندان یکی از سریال هایی است که مخاطب را وادار به تفکر و تامل در مورد اهمیت نقش خانواده در غرب می کند. با وجود آنکه این سریال در ظاهرا جنبه ماجراجویی و تعقیب و گریز دارد اما لایه مخفی و البته اصلی آن تلاش برای اقناع مخاطب در مورد وضعیت رو به بهبود خانواده در غرب است.
این روزها دو فیلم کمدی «خوب بد جلف» و «گشت2» در سینمای ایران با اقبال مردم و فروشی خوب در گیشه روبه‌رو شده‌اند، اما نکته قابل تامل درباره این آثار این است که هیچ‌کدام از «کمدین» بهره نبرده‌اند.
دو ساعت سرگرمی و دیگر هیچ!
نگاهی به فیلم خوب بد جلف
فقدان قهرمان هم یکی از ضعف های اساسی سینمای ماست. این درحالی است که قهرمان پردازی موجب افزایش جذابیت آثار و گرایش مردم به فیلم ها می شود. در مجموع «خوب، بد، جلف» برای دو ساعت سرگرم شدن، با چاشنی لذت و خنده، کاربرد دارد. اما تماشاگر پس از تمام شدن فیلم و خروج از سینما همه چیز را فراموش می کند و هیچ خاطره ای از این فیلم و شخصیت ها با وی باقی نمی ماند
ماراتن بهاری سریال ها
نگاهی به برخی مجموعه های تلویزیونی نوروز 96
به خاطر تعطیلات طولانی مدت و اوقات فراغت بیشتر مردم، مراجعه آنان به تلویزیون در این ایام افزایش پیدا می‌ کند. هر چند که بخش زیادی از مردم کشورمان درگیر برنامه‌هایی چون مسافرت و جشن و رفت و آمدهای خانوادگی می‌ شوند، اما کسی نمی‌ تواند انکار کند که بینندگان تلویزیون در تعطیلات، بیش از زمان‌ های دیگر است. این موضوع، یک فرصت خیلی مناسب برای صدا و سیماست تا تأثیرگذاری و جریان ‌سازی فرهنگی و اجتماعی خود را افزایش دهد.
فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی مختلفی برای پخش در هفته پایانی سال ۹۵ از تلویزیون در نظر گرفته شده‌اند.
نگاهی به سوابق حرفه‌ای یک تهیه‌کننده تازه درگذشته
کانال مجله دنیای تصویری در خبر از درگذشت ناگهانی علی معلم مدیرمسئول این ماهنامه خبر داد.
قبلی۸بعدی