در ترکیه همیشه یک قربانی وجود دارد
بررسی آرایشهای سیاسی ـ نظامیسوریه در 5 سال اخیر با نگاهی به آینده!
اشاره:
سندرز: اين براي من و حاميانم اتفاق عجيبي نبود. هيچ شكي وجود نداشت كه كميته ملي از روز اول در كمپين كلينتون بود و ما در يك رقابت فرمايشي و نابرابر ميجنگيديم. روزهاي سخت انتخابات رياست جمهوري در ايالات متحده در حال گذار است و دو حزب بيش از پيش براي شكست رقيب خود تلاش ميكنند. از بداخلاقي و تهمت گرفته تا افشاگري و رسواسازي رقيب مورد استفاده قرار ميگيرد تا چرخش رأي در اين دموكراسي عجيب و غريب امريكايي به سوي يكي از دو حزب انحصارزده شكل بگيرد اما در هياهوي رسانههاي وابسته و كمپينهاي پر هزينه نميتوان فراموش كرد چگونه يك اقليت در اين دموكراسي نمايشي، تنها اميد 99 درصد مردم براي خروج از نظام فاسد سرمايهداري را با ديكتاتوري محض از صحنه رقابت خارج كرد.
پیوستن به «گروه ویژه اقدام مالی علیه پولشویی» و آثار آن از منظر حقوق بینالملل
تأملي در نامگذاري روز «تعامل سازنده با جهان» و نسبت آن با آموزههاي اسلامي
اشاره: روابط استراتژيك آمريكا و اروپا در دهههاي گذشته و سالهاي جنگ سرد ريشه دارد. البته، اين روابط هميشه رو به پيشرفت نبوده و در برههاي با ركود و نوساناتي روبهرو شده است، از جمله مسائل مهم در اين رابطه وضعيت و كيفيت روابط و همكاريهاي دفاعي دو طرف بوده است كه نتايج آنها در چهارچوب مدلهاي آموخته شده ميخوانيد:
مقدمه:
یکی از ویژگیهای اساسی و بنیادین نهضت امام خمینی نسبت به سایر انقلابهای جهان معنویتگرایی آن است.
از بررسیهای اجمالی در زمینه تحولات تاریخی مهمی چون انقلاب کبیر فرانسه، انقلاب سوسیالیستی کارگری در روسیه، انقلاب فرهنگی هند و سایر انقلابهایی که در سدههای اخیر در جهان اتفاق افتاده است و مقایسه آن با نهضت امام خمینی در ایران این وجه تمایز به خوبی روشن میشود.
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با الهام گرفتن از راه و روش پیامآوران الهی و هادیان پیشرو با توجه به بحران معنویت و گسترش فساد و ضرورتهای زمان، با تلفیق معنویت و سیاست در راه مبارزه و ایجاد انقلاب، راهی نو فراروی انسانهای وامانده در راه و سرخورده از مکتبهای مادی و الحادی قرار داده و با بر هم زدن معادلات سیاسی - نظامی و با دستی خالی و بدون اتکاء به قدرتهای مادی، تحولی عظیم و شگرف در جهان به وجود میآورد و با پیروزی بر دشمن تا دندان مسلح و برخوردار از حمایتهای قدرتهای بزرگ، نظامی براساس ارزشهای والای معنوی به وجود آورده و راهی نو فراروی آزادیخواهان و عدالتجویان جهان قرار میدهد.
این نوشتار درصدد است موضوع مورد نظر را در پنج محور دنبال کند:
1. مفهوم معنویت
2. زیرساختهای نظری معنویتگرایی
3. معنویتگرایی در شکلگیری و پیروزی انقلاب
4. نقش معنویت در ساختار نظام
5. معنویت در تداوم راه
چكيده:
فرهنگ مجموعه به هم پيوستهاي از شيوههاي تفكر، احساس و عمل است كه بين اعضاي يك جمع خاص مشترك است و جريان اجتماعي شدن، موجب اخذ و دروني كردن فرهنگ است و شخص را با محيط اجتماعياش انطباق ميدهد.
دو مكانيسم اصلي اجتماعي شدن يعين يادگيري و درونيكردن ديگري، تاثير عوامل متعدد اجتماعي شدن، فشار محيطهاي تعلق و جاذبههاي مرجع در واقع به ايجاد نوعي انطباق شخص با محيط اجتماعياش منتهي خواهد شد.
انطباق يك شخص با محيط اجتماعي به معناي آنست كه وي به حد كافي مدلها، ارزشها و نمادهاي محيط خود را دروني كرده و در ساخت شخصيت خوديگانگي بخشيده است. تعامل و ارتباطات متقابل از دو طريق باعث به وجود آمدن تغيير ميشود، يكي به طور خود كار كه طي آن انسانها با ديدن جامعهاي جدا از جامعه خود، تحت تاثير آن قرار ميگيرند؛ اما در نوعي دوم، يك حركت عمدي در راستاي تحت تاثير قرار دادن افراد مورد نظر صورت ميگيرد كه امروزه نوع دوم تاثيرگذاري در قالب پديدهاي به نام جهاني شدن تعقيب ميشود و اين پديده به صورت يك سويه عمل كرده و آموزههاي جهان غرب را به ساير كشورها منتقل ميكند.
پديده جهاني شدن در شرايط متفاوت از ابزارهاي مختلفي براي تحقق اهداف خود استفاده ميكند. اين ابزارها از روش نظامي شروع ميشود و به نرمترين و غير ملموسترين شيوهها يعني گردش اطلاعات (ديتا) و رسانههاي ارتباطي خاتمه مييابد. انقلاب اسلامي ايران با وجودي كه خود در مراحل پيروزي بيشترين بهره را از دستاوردهاي فناوري اطلاعات برد، ليكن امروزه پس از دو دهه از پيروزي آن، خود را با مسائلي مواجه ميبيند كه ميتواند تاثيرات قابل ملاحظهاي بر امنيت كشور به ويژه در ابعاد فرهنگي و سياسي داشته باشد.
واژههاي كليدي: اينترنت، آسيبپذيري، تهديد و فرهنگ