سیاسی >>  مجلس >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲  ، 
شناسه خبر : ۳۷۲۰۴۲
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امام راحل همیشه دغدغه مردم و خصوصاٌ محرومان را مدنظر داشت و فرمودند که آن‌ها که تا انتهای خط با انقلاب می‌مانند، آن‌ها هستند که طعم استضعاف و فقر را چشیده‌اند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز، دوشنبه، در نشست مشترک سران قوای سه‌گانه که با حضور وزرای دولت و معاونین رئیس‌جمهور، رؤسای کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی و معاونین دستگاه قضایی و به‌مناسبت دهه فجر در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد، گفت: شبیه‌ترین بخش تاریخ به انقلاب اسلامی، عید غدیر است؛ این عید بزرگ یک‌بار دیگر به‌برکت امام راحل با انقلاب اسلامی در تاریخ تکرار شد.

وی افزود: امام راحل جز برای خدا سخنی نگفت و قدمی برنداشت و این نعمت به ملت بزرگ ایران داده شد و امام اسلام را زنده کرد و عزت را به امت اسلامی برگرداند. امام بود که امر ملی را در کشور ما احیا کرد و مردم ما را به یک ملت قوی در سایه دین شکل داد و در مسیر احکام الهی پیش برد.

رئیس مجلس اظهار داشت: فتح‌الفتوح امام این بود که تحول در انسان‌ها را شکل داد و این شخصیت بزرگوار از منظر اسلام‌شناسی، مردم‌باور بود و به ملت ایمان داشت. ایشان همیشه دغدغه مردم و خصوصاً محرومان را مدنظر داشت و فرمودند که آن‌ها که تا انتهای خط با انقلاب می‌مانند، آن‌ها هستند که طعم استضعاف و فقر را چشیده‌اند.