سیاسی >>  امنیتی - دفاعی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸  ، 
شناسه خبر : ۳۷۵۹۰۷
فرمانده نیروی هوایی ارتش و جمعی از فرماندهان و مسئولان نهاجا با حضور در پایگاه پنجم شکاری شهید اردستانی‌ امیدیه، توان رزم این پایگاه را ارزیابی کرد.
امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین بنیادی رئیس اداره عقیدتی سیاسی این نیرو و جمعی از فرماندهان و مسئولان نهاجا با حضور در پایگاه پنجم شکاری شهید اردستانی‌ امیدیه ضمن دیدار چهره به چهره با کارکنان پایور و وظیفه و ارزیابی توان عملیاتی، در جریان روند بازسازی و نوسازی اماکن، تجهیزات، امکانات این یگان قرار گرفت.
 
امیر سرتیپ واحدی با حضور در پایگاه شهید اردستانی از بخش‌های مختلف اعم از بیمارستان، قرارگاه سربازی، اسلحه‌خانه، درب‌های ورودی، پمب بنزین بازدید و از میزان پیشرفت در ساخت و تجهیز ابنیه و توان رزمی و عملیاتی آمادگی این پایگاه را مورد ارزیابی قرار داد.