تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱  ، 
شناسه خبر : ۳۷۶۱۷۰
رسانه‌های خبری رژیم صهیونیستی و مصری اعلام کردند که فرستاده ویژه ترامپ در امورخاورمیانه روز چهارشنبه با رهبران جنبش حماس در دوحه دیدار کرده است.

به نقل از خبرگزاری «سما» فلسطین، کانال «کان» اسرائیل و روزنامه مصری «الشروق» گزارش دادند که «استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا به خاورمیانه، روز چهارشنبه در چارچوب مذاکرات مربوط به تبادل اسرا، با رهبران جنبش حماس در دوحه دیدار کرده است.

براساس این گزارش، در این نشست، علاوه بر «آدام بوهلر» نماینده ویژه آمریکا در امور اسرا که پیش‌تر نیز با نمایندگان حماس دیدار کرده بود، هیأتی از قطر به عنوان کشور میانجی نیز حضور داشته‌اند.

این گزارش می‌افزاید که از طرف حماس محمد درویش رئیس مجلس شورای این جنبش، خلیل الحیه رئیس تیم مذاکره و زاهر جبارین مسئول پرونده اسرا در کرانه باختری در این نشست حاضر بودند.

این رسانه‌ها همچنین اعلام کردند: هم‌زمان با این دیدار، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، با شیخ تمیم بن حمد آل‌ثانی امیر قطر درباره تحولات نوار غزه گفت‌وگویی کوتاه داشته است؛ نشستی که با حضور ویتکاف انجام شد.

به گفته یک مقام فلسطینی، مذاکرات فعلی در دوحه "سرنوشت‌ساز" به‌ویژه در زمینه حل مسائل اختلافی و آغاز دور جدیدی از تماس‌ها خواهد بود.

یک مقام حماس نیز فاش کرد که فضای مذاکرات در دوحه "مثبت" است و نشانه‌هایی از تغییر در رویکرد آمریکا نسبت به جنگ دیده می‌شود.