بین الملل >>  سیاست خارجی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹  ، 
شناسه خبر : ۳۷۷۸۳۰
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که با توجه به وضعیت ایران، خواستار برگزاری نشست اضطراری شورای حکام آژانس برای فردا دوشنبه شده است.
به گفته رافائل گروسی، نشست اضطراری شورای حکام آژانس اتمی قرار است فردا به بررسی حمله نظامی آمریکا به سه سایت هسته‌ای ایران بپردازد.پیش‌تر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه‌ای گفت که پس از حملات آمریکا، هیچ افزایشی در سطح تشعشعات در خارج از تأسیسات هسته‌ای ایران ثبت نشده است.
امروز، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، در نامه‌ای به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواستار رسیدگی به اقدام خلاف قوانین بین‌المللی آمریکا در حمله به تاسیسات هسته‌ای در نطنز، فردو و اصفهان شد. در این نامه ضمن اطلاع‌رسانی درخصوص حملات تجاوزکارانه، مراتب اعتراض ایران نسبت به نقض فاحش قوانین و مقررات بین‌المللی به‌ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و دیگر سازوکارهای بین‌المللی که نه تنها حمله بلکه تهدید به حمله علیه تاسیسات هسته‌ای را ممنوع می‌کند، اعلام شده است. رئیس سازمان انرژی اتمی از گروسی خواست به بی‌عملی‌ها پایان داده و براساس وظایف اساسنامه‌ای خود، این تجاوزات مغایر با قوانین بین‌المللی را محکوم کرده و اقدامات مقتضی را به عمل آورد.