صفحه نخست >>  عمومی >> ویژه ها
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴  ، 
شناسه خبر : ۳۷۸۴۷۶
رحمان سعادت کارشناس و تحلیلگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با بصیرت
عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان و استاد اقتصاد گفت: امیدواریم دولت تمام توان خود را به کار بگیرد تا مبادا در تأمین معاش و گذران زندگی مردم خللی ایجاد شود، زیرا عدم تأمین معاش مردم ممکن است موجب سوء استفاده دشمن از این مساله شود.
رحمان سعادت کارشناس و تحلیلگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری تحلیلی بصیرت با اشاره به این موضوع که دولت در شرایط جنگی و آتش‌‌بس باید ناظر بر تأمین معاش و حمایت اقتصادی از اقشار آسیب‌ٰپذیر جامعه برنامه محور عمل کند گفت: در شرایط جنگی و نااطمینانی نسبت به عدم پایداری آتش‌بس با توجه به شرارت‌های رژیم صهیونی و اینکه به تجربه ثابت شده تعهدی به آتش‌بس و وعده‌های خود ندارد، امید می‌رود دولت در تأمین کالای اساسی مورد نیاز جامعه بخصوص اقشار ضعیفی که توان تأمین خود را ندارند بیش از پیش کوشا باشد.
وی در این باره تصریح نمود: با توجه به تجربه گرانبهایی که از دهه شصت و اعطای کوپن به مردم داریم باید برای تأمین معاش مردم برنامه‌ریزی شود از این رو انتظار می‌رود دولت تجربه دهه شصت و زمان جنگ را به عنوان رکن مهمی در مدیریت اقتصادی کشور مد نظر قرار دهد تا از برخی معضلات و مشکلات اقتصادی که می‌تواند جامعه را ملتهب کند عبور کنیم.
رحمان سعادت کارشناس اقتصادی خاطر نشان کرد: مدیریت مطلوب اقتصادی و تأمین معاش مردم در هشت سال جنگ تحمیلی از این جهت حائز اهمیت است، زیرا مردم حداقل‌ترین تنش‌های اقتصادی را تجربه کردند. از سوی دیگر تجربه شش ماه گذشته بخصوص دو سه ماه گذشته که دولت کالابرگ الکترونیکی را در اختیار مردم قرار داد و بخش عمده‌ای از مردم توانستند قوت غالب خود را تهیه کنند نیز بسیار حائز اهمیت است بنابراین برای عبور از شرایط بحرانی که بخشی از آن در مسائل اقتصادی نهادینه شده باید از تجربه‌هایی استفاده کرد که نتیجه و رضایت‌بخش بوده است.
کارشناس و تحلیلگر اقتصادی تاکید کرد: دولت باید ضروریات زندگی مردم را در شرایط بحرانی مثل جنگ فراهم کند. یکی از این موارد همان کالابرگی است که در اختیار مردم قرار داده شده است. امیدواریم دولت تمام توان خود را به کار بگیرد تا مبادا در تأمین معاش و گذران زندگی مردم خللی ایجاد شود، زیرا عدم تأمین معاش مردم ممکن است موجب سوء استفاده دشمن از این مساله شود.
وی در این باره یادآور شد: از سوی دیگر مسأله نظارت ارگان‌های امنیتی بر توزیع کالا‌های اساسی مسأله بسیار مهمی است، زیرا در شرایط کنونی ممکن است برخی سودجویان و معاندین به دنبال سوء استفاده از فضای نظامی و اقتصادی حاکم بر کشور باشند و تلاش کنند برای سود حداکثری و منفعت بردن خود شرایط را برای مردم سخت کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان معتقد است: این افراد در بحران‌هایی مثل جنگ و بیماری کرونا بر آن هستند تا جامعه را دچار نااطمینانی کنند و اینگونه به مردم القاء کنند که کمبود‌ها بسیار جدی است از این رو باید نظارت بر توزیع و عرضه کالا بسیار جدی باشد.
کارشناس و تحلیلگر اقتصادی تاکید کرد: انتظار می‌رود ارگان‌های اقتصادی و ارگان‌های تأمین امنیت غذایی در راس آنها وزارت جهاد کشاورزی با تمام قوا وارد شوند و مکمل حمایت از مردم باشند، زیرا حمایت اقتصادی و معیشتی از عموم مردم جامعه بخصوص اقشار آسیب‌پذیر مکمل دفاع نظامی است. در صورتی که مسائل مرتبط با تولید و توزیع و عرضه درست جدی گرفته شود قطع به یقین بخشی از مشکلات حل می‌شود و به سرعت از شرایط کنونی به سمت شرایط پایدار عبور خواهیم کرد.