اول باید مشخص شود لیبیسازی که نتانیاهو آن را مطرح کرد به چه معناست. تضعیف لیبی از سال ۲۰۰۳ با توافق قذافی برای کنار گذاشتن برنامههای تسلیحاتی هستهای و شیمیایی آغاز شد. قذافی تحت فشار تحریمهای غرب و انزوای بینالمللی، با امید به بازگشت به جامعه جهانی و رفع محدودیتهای اقتصادی، به مذاکره تن داد. این توافق بهظاهر پیروزی دیپلماتیک غرب بود، اما در عمل، لیبی را از ابزارهای بازدارندگی محروم کرد و امنیت آن را متزلزل ساخت. غرب با لغو تحریمها، روابط تجاری را از سر گرفت، اما تعهدات امنیتی خود را نادیده گرفت. در سال ۲۰۱۱، با بهانهگیری از تحولات بیداری اسلامی، ناتو تحت رهبری آمریکا با مداخله نظامی، حکومت قذافی را سرنگون و لیبی را به صحنه جنگ داخلی کشاند. فروپاشی ساختار دولتی، قدرتگیری گروههای مسلح، شبهنظامیان و تروریستهایی مانند داعش، و تجزیه عملی کشور به دو بخش شرقی و غربی، ثبات لیبی را نابود کرد. کاهش تولید نفت از ۱.۶ میلیون بشکه به زیر ۳۰۰ هزار بشکه، بحران اقتصادی، افزایش قاچاق انسان و آوارگی میلیونی، برخی از اهم پیامدهای این فروپاشی بود. این روند نشان داد که خلع سلاح یکجانبه و اعتماد به تضمینهای غرب بدون حفظ اهرمهای قدرت، کشورها را در برابر تغییر رژیم آسیبپذیر میکند.
رئیس قوه قضائیه گفت: در دیدار با مقامات قضایی کشورهای منطقه خواستیم مشکلات حقوقی ایرانیان در این کشورها را تسهیل کنند.
رحمان سعادت، عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان در گفتوگو با پایگاه بصیرت
دولت برای رفع ناترازی بنزین باید نگاه ویژه و جامعی در نوسازی سیستم و ناوگان حملونقل عمومی و برونشهری کشور داشته باشد تا از این رهگذر شاهد کاهش مصرف سوخت در سراسر کشور باشیم.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمنان از توانمندی جمهوری اسلامی ایران بیاطلاع هستند.
رئیس قوه قضاییه گفت: روابط و مناسبات میان ایران و ترکیه بر پایه حُسن همجواری و احترام متقابل، روابط و مناسباتی گسترده و وسیع بوده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: هم بنیه دفاعی و توانمندی قوای مسلح و هم صنعت صلحآمیز هستهای کشور، رشدهای بسیار ارزشمند، جهشی و تاثیرگذاری داشتهاند.
جانشین فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه گفت: ۲ فروند شناور خارجی حامل سوخت قاچاق در مرزهای آبی بوشهر نزدیک جزیره فارسی شناسایی و توقیف شدند.
سخنگوی سپاه با هشداری صریح به دشمنان انقلاب اسلامی
سپاه در اتحاد و همراهی کامل با سایر نیروهای مسلح، به هرگونه تعرض و توطئه دشمنان پاسخی بهموقع، قاطع و پشیمانکننده خواهد داد.
جواد منصوری، نخستین فرمانده سپاه پاسخ میدهد
در مرداد ۱۳۵۸، وقتی مشکلات کشور، ضعف دولت و شورای انقلاب مطرح شد، امام فرمودند: «من به دولت و سایر مسئولین گفتهام که اگر سپاه نبود، کشور نبود.» دلیل این سخن به تحلیل تشکیل سپاه بازمیگردد. همین تحلیل باعث شد که نام «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» برای این سازمان انتخاب شود. نکته جالب این است که حتی کلمه «ایران» در نام سپاه نیامد، زیرا ما خود را منحصر به ایران نمیدانستیم.
ایام شهادت آیتالله رئیسی بهنام هفته شهدای خدمت نامگذاری شد و برنامههای مفصلی برای این ایام طراحی شده است.
چه ارگان یا سازمانی را میشناسید که در عرصههای گوناگون ورود پیدا کرده و با وجود خباثتها و کینهتوزیهای دشمنان سربلند بیرون آمده است؟ بله، سپاه پاسداران با چالشهای بسیاری، از جمله تحریمهای اقتصادی و فشارهای بینالمللی و ترور فرماندهان و خرابکاریهای متعدد دشمنان مواجه بوده است. با این حال، سپاه با اتکا به توانمندیهای داخلی و استفاده از ظرفیته