تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱  ، 
شناسه خبر : ۳۷۹۷۳۵
بصیرت تکرار ادعای نابودی حماس را بررسی می‌کند
از یک سو ادعای سران اروپا که مدعی به رسمیت شناختن کشور فلسطین و امدادرسانی به غزه هستند، دروغ و فریبی بیش نمی‌باشد و از سوی دیگر نیز افکار عمومی جهان حتی در اروپا و آمریکا دیگر پذیرنده چنین روایت‌های دروغینی نمی‌باشند و فریاد حمایت از حماس و غزه سر می‌دهند
پایگاه بصیرت / قاسم غفوری
در روزهای گذشته مقامات اروپایی از جمله فرانسه، انگلیس و.. مدعی شده‌اند که به دنبال به رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند که این رویکرد با واکنش تند رژیم صهیونی و آمریکایی‌ها مواجه شد، در حالی که آنها فقط به دنبال نمایش چهره‌ای مثبت و بشر دوستانه از خود در برابر نسل کشی غزه بودند، ولی به مرور  نتوانستند این نقاب را حفظ نمایند و پرده از نیت واقعی خود برداشتند. سران انگلیس از جمله استارمر نخست وزیر و لَمی وزیر امور خارجه اعلام کردند که پذیرنده کشور فلسطین با حضور حماس نبوده و با اجرای امدادرسانی به غزه اصلاً وارد این طرح نخواهند شد. 
«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه که پیشتر مدعی تلاش جهانی خود برای تشکیل کشور فلسطین شده بود، در مواضعی جدید بیان کرد: «اولویت مطلق و فوری برای فرانسه، آزادی بی‌قید و شرط تمام اسراست و ما بی‌وقفه برای تحقق این هدف تلاش می‌کنیم.»ماکرون در ادامه این پست با اتخاذ موضعی خصمانه علیه حماس مدعی شد: «ظلم و ستم رقت‌انگیز، بی‌رحمی بی‌حد و حصر؛ این چیزی است که حماس نماد آن است.» همچنین  ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه، با انتشار ویدئو‌های جدید از اسرای اسرائیلی در غزه، خواستار خلع سلاح حماس شد. از سوی دیگر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از حماس خواست تا حاکمیت خود در نوار غزه را پایان دهد. کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در پستی در شبکه‌های اجتماعی از حماس خواست تا «سلاح‌های خود را زمین بگذارد و حاکمیت خود در نوار غزه را پایان دهد». آلمان‌ها نیز مدعی شده‌اند که آینده غزه با حماس همراه نخواهد بود.
این ادعاها علیه حماس در حالی صورت می‌گیرد که در یک دوگانگی رفتاری سران غرب که تاکنون شهادت 60 هزار فلسطینی از جمله هزاران نفر در صف‌های توزیع غذا از جمله صدها نوزاد را نادیده گرفته‌اند، پس از انتشار تصاویر اسیر صهیونیست در بند حماس، که از گرسنگی لاغر شده بود، بر لزوم کمک رسانی به اسرا و آزادی آنها تاکید کرده‌اند. این رویکرد خصمانه علیه حماس در حالی صورت گرفته است که مقاومت تاکید دارد که دلیل این وضعیت اسرا نه بدرفتاری با آنها، بلکه همسان بودن میزان و تعداد وعده‌های غذایی آنها با مردم غزه است و تا زمانی که محاصره و سلاح گرسنگی ادامه دارد تغییری در وضعیت اسرا ایجاد نخواهد شد.
سانه‌های غربی سالهاست که با دروغ پراکنی درباره فعالیت هسته‌ای ایران، توان موشکی و عملکرد منطقه‌ای ایران به دنبال تحریک جهانیان علیه جمهوری اسلامی را داشتند اما دفاع جهانی از اقتدار ایران در برابر تجاوزگری آمریکا و رژیم صهیونیستی شکست این جنگ رسانه‌ای غرب را آشکار ساخت.
غرب در حالی با دروغ پردازی و جوسازی علیه حماس به دنبال توجیه اقدامات آینده خود برای استمرار کشتار غزه در لوای حذف حماس است که واکنش افکار عمومی جهان حتی در غرب به چنین رفتارهایی در چارچوب رد ادعاهای سران غرب و در حمایت از مقاومت بوده است. غرب با  انحصار رسانه‌ای همواره به دنبال تحمیل روایت‌سازی خود به افکار عمومی بوده و در قبال مسئله فلسطین چند دهه است که با دروغ پراکنی و حاشیه سازی، توانسته ملت‌ها را از اشغالگری صهیونیست‌ها منحرف و حتی سازش با این رژیم را نوید بخش صلح و امنیت و پیشرفت معرفی نماید در حالی که در طول 21 ماه جنگ غزه، رسانه‌های غربی رسماً بخشی از نسل کشی غزه بوده اند.  سانسورهای شدید خبری، مقصر نمایی حماس، داستان سرایی و اتهام زنی علیه مقاومت، مظلوم نمایی برای صهیونیست‌ها، اهمیت زدایی از قحطی و گرسنگی تحمیلی به غزه، بزرگ نمایی اندک اقدامات غرب برای امدادرسانی به غزه و حاشیه ‌سازی رنج هر روزه ساکنان این منطقه، برجسته سازی تحولات سایر نقاط جهان برای انحراف افکار عمومی از غزه، پوشش گسترده خبری، رفتارهای تبلیغاتی غرب نظیر سفر ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در خاورمیانه به غزه، روایت گویی جنگ غزه با محوریت نگرش اسرائیلی و... بخش کوچکی از جنگ رسانه‌ای و ادراکی غرب علیه غزه بوده است. نکته مهم آنکه تظاهرات‌های گسترده مردمی از غرب تا شرق، از شمال تا جنوب جهان، نشان می‌دهد که عملا این جنگ ادراکی نتوانسته افکار عمومی جهان را از نسل کشی غزه دور سازد و این یعنی پایان انحصار گرایی بنگاه‌ خبرسازی و خبرپراکنی غرب که ریشه در تحول اساسی در شیوه‌های اطلاع رسانی جهانی و بی اعتماد به منابع خبری غربی دارد. چنانکه مردم انگلیس تظاهرات‌های متعددی را علیه بی بی سی به جرم همراهی در نسل کشی غزه برگزار کرده‌اند. این بیداری جهانی نه تنها در قبال جنگ غزه، بلکه در دفاع مقدس 12 روزه ایران در برابر تجاوزگری رژیم صهیونی نیز مشاهده می شود، چنانکه در بسیاری از کشورها تظاهرات ضد جنگ و حمایت از ایران برگزار شد و بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها ضمن حمایت از دفاع مشروع ایران در برابر متجاوزان، اقتدار موشکی و پهپادی ایران را ستوده و آن را زمینه ساز امنیت منطقه عنوان کرده اند. این مهم در شرایطی رقم خورد که رسانه‌های غربی سالهاست که با دروغ پراکنی درباره فعالیت هسته‌ای ایران، توان موشکی و عملکرد منطقه‌ای ایران به دنبال تحریک جهانیان علیه جمهوری اسلامی هستند، اما دفاع جهانی از اقتدار ایران در برابر تجاوزگری آمریکا و رژیم صهیونی شکست این جنگ رسانه‌ای غرب را آشکار ساخت. 
این فرایندها نشان می‌دهد که از یک سو ادعای سران اروپا که مدعی به رسمیت شناختن کشور فلسطین و امدادرسانی به غزه هستند، دروغ و فریبی بیش نمی‌باشد و آنها همچنان در زمین رژیم صهیونی ایفای نقش می کنند و از سوی دیگر نیز افکار عمومی جهان حتی در اروپا و آمریکا دیگر پذیرنده چنین روایت‌های دروغینی نمی‌باشند و فریاد حمایت از حماس و غزه سر می‌دهند.