محمدرضا عارف در این تماسهای تلفنی ضمن همدردی و تسلیت به خانواده شهدای حادثه و قدردانی از پرسنل جمعیت هلال احمر بر ضرورت رسیدگی هرچه سریعتر به وضعیت مصدومان تاکید کرد و گفت: افتخار بزرگی است که هرکجا حادثه و بحرانی اتفاق میافتد اعضای هلال احمر در صحنه حضور دارند و از جان خود مایه میگذارند.
همچنین استاندار لرستان، رئیس جمعیت هلال احمر و رئیس ستاد مدیریت بحران کشور در این تماسهای تلفنی گزارشی از آخرین وضعیت مصدومان و همچنین پیگیری بررسی علل این سانحه به عارف ارائه کردند.
امروز (جمعه ۱۱ مهرماه) حوالی ساعت ۱۳، گزارشی مبنی بر گرفتار شدن یک بانوی کوهنورد در ارتفاعات اشترانکوه از طریق سامانه پاسخگویی اضطراری دریافت شد. این کوهنورد به دلیل جدا شدن از تیم و اشتباه در مسیر، در شرایط پرخطر قرار داشت و درخواست استمداد کرد.
بلافاصله مرکز کنترل و هماهنگی عملیات، تیمهای امداد کوهستان استان لرستان را به منطقه اعزام کرد. اما به دلیل صعبالعبور بودن منطقه، ارتفاع زیاد و شرایط جوی، انتقال تیم عملیاتی از طریق بالگرد در دستور کار قرار گرفت.
بالگرد اعزامی هلالاحمر پس از پرواز به سمت ارتفاعات و حوالی پناهگاه چالکبود دچار سانحه شد.
تاکنون بیش از ۱۰ تیم عملیاتی شامل تیمهای امداد کوهستان از شهرستانهای ازنا و الیگودرز، تیمهای واکنش سریع از جمعیت هلالاحمر استان لرستان و همچنین تیمهای هیأت کوهنوردی لرستان از شهرستانهای مختلف به منطقه اعزام شدهاند.