سیاسی >>  سیاسی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵  ، 
شناسه خبر : ۳۸۵۲۱۸
وزیر کشور، در پی اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان به استانداران مربوطه و سازمان مدیریت بحران دستور آماده‌باش صادر کرد.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، اسکندر مؤمنی وزیر کشور، در پی اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان به استانداران مربوطه و سازمان مدیریت بحران دستور آماده‌باش صادر کرد.

مؤمنی در این دستور تاکید کرده است، با توجه به اعلام بالاترین سطح هشدار هواشناسی برای روز‌های سه‌شنبه تا جمعه، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و استانداران مربوطه با برگزاری فوری جلسات مدیریت بحران در مرکز و استان‌ها و حفظ آمادگی، پیش‌بینی امکانات و تمهیدات لازم را به منظور جلوگیری از بروز مشکلات حاد برای هموطنان عزیز بعمل آورند.

مؤمنی تاکید کرده است، استانداران، با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها به ویژه صداوسیما برای اعلام هشدار‌ها و آگاهی‌بخشی به مردم، با بسیج تمامی دستگاه‌های خدمت‌رسان و نیرو‌های امدادی، اهتمام لازم را برای مدیریت شرایط پیش رو داشته باشند.