در گفت و گو با بصیرت عنوان شد:
آنچه می تواند منجر به جهش تولید شود همان راهکاری است که در همه کشورهای تولیدی و صنعتی دنیا دنبال می شود و آن خانه تکانی قوانین وراحت شدن از شر قوانین مزاحم و بی خاصیت است.
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در گفت و گو با بصیرت:
نیت و هدف دست اندرکاران بسیار مهم و ضروری است و متاسفانه طرف مقابل نیز نیت و هدف تیم مذاکره کننده و اجرایی ما را می داند ، بنابراین اقدامات خود را بر مبنی نظری دستگاه اجرایی ما تنظیم می کند.
درجهانی که بسیاری به بیماریها و واکسنها به چشم سلاح نگاه میکنند، بهتر آن است که سلاح واکسن تولید داخل باشد و دولت در این زمینه حمایت ویژه از دانشمندان کشورمان داشته باشد.
به عنوان نمونه دراغتشاشات 1378 ، 1388، 1396 ... نقش سلطنت طلب ها وشاه دوست ها دراین ناامنی ها بی بدیل بوده است و رضاپهلوی دوم با انتشار بیانیه های مختلف طرفداران خود را به کف خیابان ها دعوت کرده تا با اغتشاش و آشوب به اهداف ننگین خود دست یابند .
بمناسبت 16 آذر:
با آغاز نهضت اسلامی و تبعید امام خمینی(ره) از ایران، قطب دیگری از مبارزه در خارج از کشور با محوریت گروههای اسلامی شکل گرفت. فعالان وابسته به جبهه ملی نیز با شدت و قوت کمتری نسبت به دو گروه اخیر در خارج از کشور فعالیت داشتند.
نگاهی به اظهارات «علیرضا علویتبار» درباره تجدیدنظر اصلاحات در نمایندگی طبقه متوسط
امروز با گذشت بیش از دو دهه از بروز و ظهور گفتمان اصلاحطلبی در سپهر سیاسی جمهوری اسلامی ایران، طیف رادیکال و تئوریپرداز اصلاحطلبان تلاش میکند همچنان خود را با ماهیت و هویت جنبشی تعریف کند که برای ایجاد تغییرات روشنفکرانه در جمهوری اسلامی مبارزه میکند.
نگاهی نقادانه به یادداشت مصطفی تاجزاده با عنوان «استقلال منفی، استقلال مثبت»
نکته مهم در ارتباط با دیدگاه تاجزاده، ارائه تعریفی منعطف از استقلال مثبت و البته، در نظر گرفتن نقش و جایگاه بیش از حد و شأن آن در توسعه اقتصادی کشور است. به هر حال، در ارتباط با این موضوع باید به چند نکته توجه کرد:
آقای موسوی خوئینیها میتوانند به این پرسش پاسخ دهند و یا اگر شأنشان را اجل میدانند دستکم نزد خود تأمل کنند که اگر نهادهای انتخاباتی در کشور اینچنین خالی از تأثیر و غیرمهم است، چگونه موتلفین و متحدین سیاسی آنها برای کسب رأی و راه یافتن به این کرسیها حتی از ننگ سمپاتی با منافقینی که هزاران نفر بیگناه را به خاک و خون کشیدهاند هم نمیگذرند؟ و یا در سال ۸۸، هشت ماه کشور را به صحنه نبرد خیابانی تبدیل میکنند؟
شما قائل به دخالت عناصر خارجی در فتنه 88 هستید؟
عطریانفر: معتقدم از ابتدا عناصر خارجی نقشی نداشتند. اما وقتی فضای مشوش و آشوبی در کشور بهپا شد آنها بر روی موج سوار شدند و از شلوغیها برای پیشبرد اهدافشان سوءاستفاده کردند. خاطرم هست در سال 88 توسط یک نهاد خدمات ترجمه بنام ایوان سحر که به وزارت اطلاعات مربوط بود برای گفتگو با تعدادی خبرنگار خارجی دعوت شدم. در ابتدا بخاطر فقدان انگیزه لازم حاضر به مصاحبه نبودم. نهایتاً با اصرار زیاد آنها قبول کردم و گفتم یک روز این خبرنگاران را در هتل لاله جمع کنید میآیم آنجا سؤالاتشان را پاسخ میدهم.
یکی از این خبرنگارها با هویت یهودی فرانسوی مصاحبه من را میبرد در میزگرد انتخاباتی شبکه اسرائیلی پخش میکند. این خبرنگار یهودی وابسته به صهیونیستها بود. به این حرکت نمیتوان دخالت خارجی گفت. طرف آمده با هویت فرانسوی ویزا گرفته و در زمان انتخابات هم تمام سفارتخانههای ما بنا به توصیه مقامات کلیدی کشور فضا را مهیا میکنند تا خبرنگاران خارجی بیایند حضور مردم در پای صندوقهای رأی را ببینند و پوشش رسانهای بدهند. در این فضا چند نفر هم مثل آن خبرنگار فرانسوی وارد کشور میشوند. روی این موضوع ما نمیتوانیم بگوییم که مخالفین احمدینژاد که با این جنس خبرنگارها وفق نظام رسانهای موجه کشور مصاحبه میکنند با اسرائیل ارتباط گرفتهاند