روز قدس 1404 چگونه است؟
روز جهانی قدس به عنوان ابتکار راهبردی امام خمینی (ره)، امروز به یک نقطه کانونی در مبارزه جهانی علیه استکبار و صهیونیسم تبدیل شده است. اگر تا پیش از این، قدس صرفاً یک مسئله فلسطینی تلقی می‌شد، تحولات سال‌های اخیر نشان داده است که این مسأله، محور تغییرات اساسی در نظم جهانی و منطقه‌ای است. روز جهانی قدس، فرصتی است برای نشان دادن این واقعیت که دیگر رژیم صهیونیستی نمی‌تواند با اتکا به سلاح، اشغالگری خود را ادامه دهد. مسئله‌ای که نباید فراموش کرد، سنت الهی در پیروزی مستضعفان بر مستکبران است بنابراین پیروزی مقاومت فلسطین نه تنها بر اساس استراتژی‌های نظامی و سیاسی، بلکه مطابق با سنت‌های الهی است.
آرمان بدون مرز
روز جهانی قدس، به‌مثابه یک «ابژه سیاسی-اسلامی»، فراتر از یک مناسبت تقویمی، تجلی گفتمان مقاومت در برابر هژمونی مدرنیته غربی و پروژه‌های استعماری است. امام خمینی (ره) با تأکید بر این روز، «نقشه شناختی» جدیدی را در جغرافیای سیاسی جهان اسلام ترسیم کرد که در آن، قدس به «سوژه انقلابی» تبدیل شد.
دلایل و اهداف شروع مجدد جنگ غزه از سوی صهیونیست‌ها
هرگونه آتش بس یا توافق نامه‌ای با جرثومه فساد و جنایت (رژیم منحوس صهیونی) شکننده و موقتی بوده و با عهدشکنی‌های مداوم و تاریخی باند جنایت کار حاکم بر سرزمین‌های اشغالی و حامی اصلی‌شان، ایالات متحده آمریکا، چاره‌ای جز مقاومت و مبارزه برای پیروزی کامل و زوال کامل رژیم صهیونیستی باقی نمانده است و به مطابق با سنت های الهی که همواره خون بر شمشیر پیروز است، عمر روزهای سخت کوتاه بوده و فرج و ظفر برای مقاومت فلسطین نزدیک و قریب خواهد بود.
عراقچی: هیچ کس جرات تجاوز به ایران را ندارد
وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه هیچ کس جرات تجاوز به ایران را ندارد، گفت: مطمئنم جنگی در کار نخواهد بود چرا که ما آمادگی کامل برای این وضعیت را داریم.
تامین منافع ملی تنها از مسیر وفاق ممکن است
حسین کنعانی‌مقدم، کارشناس سیاسی در گفت و گو با بصیرت
زمانی می‌توانیم جامعه را با وحدت و انسجام حفظ کنیم که ملاک عمل یکایک ما در جامعه بر مبنای سیره علوی باشد در این صورت وقتی ملاک عمل بر مبنای ولایت مداری باشد قطع به یقین جامعه از دو دستگی و انحراف دور می‌ماند.
خط‌حزب‌الله برای نخستین‌بار منتشر کرد
خط‌حزب‌الله برای نخستین‌بار پاسخ رهبر انقلاب به این سؤال فراگیر را که وظیفه امروز جوان مؤمن انقلابی چیست؟ منتشر کرد.
حصر خانگی مهدی کروبی رفع شد
فرزند مهدی کروبی از پایان حصر خانگی پدرش پس از ۱۵ سال خبر داد.
ایران قوی، متحد و همدل
بازخوانی سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار مضانی با جمعی از دانشجویان
عبرت گیری و تجربه آموزی از نحوه سیاست گذاری غربی‌ها در برابر ملت ایران بسیار ضروری است، نقض عهدها و پیمان شکنی‌ غربی‌ها در برهه‌های گوناگون تاریخی و مکر و حیله گری‌های در مواجهه با ایرانیان، باعث شده است که جوان امروزی خود را در برابر غرب تعریف نماید. باید مراقبت گردد که زمانی که دشمن شناخته شد زمانی که مسیر مبارزه با دشمن شناخته شد، وسوسه‌ها و فریبکاری دشمن باعث نشود که مجدداً دچار خطای راهبردی و خطای شناختی شویم و خدای ناکرده جای جلاد و قربانی را عوض نماییم.
خطاهای شناختی را  تکرار نکنیم!
اهمیت درس آموزی از تجربه های گذشته
محور اصلی بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با دانشجویان را می‌توان در لزوم تقویت توانمندی‌های داخلی به همراه ایجاد همدلی و انسجام و وحدت ملی عنوان کرد. خباثت‌ها و کینه توزی‌های دشمنان و غرب را نیز می‌توان به عنوان عامل مقوم حرکت جمعی ایرانیان به سمت همدلی و همراهی و یکپارچگی جمعی برای مقابله با زیاده خواهی‌ها و زورگویی‌های غربی‌ها عنوان کرد.
امکان پذیرش پالرمو و CFT به شکل مشروط وجود دارد
رئیس مجمع با بیان اینکه CFT و پالرمو در مورد مسائل حقوقی و نظامی موضوعات مهمی دارد که محل بحث است،گفت:آنچه که برخی اعضای مجمع را قانع کرده، این است که مجلس با تحفظ به این دو لایحه رأی داده و ما به شکل مشروط می‌توانیم این ۲ لایحه را بپذیریم.
دوقطبی سازی، ابزار اصلی دشمن برای تخریب انسجام کشور است
جعفر قناد باشی کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی در گفت و گو با بصیرت
سیاست اختلاف بینداز و حکومت کن چیزی نیست که مربوط به گذشته باشد. دشمن دهه هاست در ایران این سیاست را اجرا می‌کند بخصوص در مناطق نفت خیز و گاز خیر ایران و مناطق استراتژیک بسیار تلاش می‌کند تا با حربه‌های مختلف انواع گسل‌های قومیتی، زبانی، مذهبی را درجامعه فعال کند
آمریکا و رویکرد تحمیل مذاکرات
تحلیل استراتژی مقاومت در گفتمان رهبر معظم انقلاب اسلامی
در جهان پرتلاطم روابط بین الملل، مذاکره به مثابه ابزاری برای حل و فصل اختلافات شناخته می‌شود. اما زمانی که یکی از طرفین، مذاکره را نه به عنوان فرصتی برای تفاهم، بلکه به مثابه اهرمی برای تحمیل خواسته‌های یکجانبه تعریف کند، ماهیت این تعامل تغییر می‌کند. جمهوری اسلامی ایران در طول چهار دهه گذشته، همواره با چالش «تحمیل اراده» قدرت‌های غربی، به ویژه ایالات متحده، مواجه بوده است. در این میان، بیانات اخیر مقام معظم رهبری در ۱۸ اسفند ۱۴۰۳، که در جمع مسئولان نظام ایراد شد، چارچوبی تحلیلی برای درک این پدیده ارائه می‌دهد. این نوشتار با استناد به گفتمان ایشان، به بررسی ماهیت تحمیل اراده آمریکایی از طریق مذاکره، دلایل عدم مذاکره با ترامپ، و مکانیسم‌های مقاومت در برابر این استراتژی می‌پردازد.
پربیننده ترین