بین الملل >>  سیاست خارجی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۳  ، 
شناسه خبر : ۳۸۶۱۵۸
شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی تجاوز آمریکا به و ربایش نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور این کشور دقایقی پیش تشکیل جلسه داد.

امیرسعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نشست اضطراری شورای امنیت به منظور بررسی ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا توسط آمریکا گفت: ایران اقدام نظامی آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم می‌کند و آن را تروریسم دولتی می‌داند.

ایروانی در ادامه با اشاره به اینکه این اقدام آمریکا نقض صریح صلح جهانی است، گفت: ربایش رهبر منتخب ونزوئلا و همسرش نقض قوانین بین المللی است.این اقدام آمریکا نقض صریح صلح جهانی است.

نماینده ایران در شورای امنیت تاکید کرد: آمریکا به صورت آشکار بدنبال جایگزین کردن قوانین خود به جای قوانین بین المللی است و این یک هشداری جدی برای جامعه جهانی است.

ایروانی تصریح کرد: رئیس جمهور آمریکا با تهدید ایران به اقدام نظامی منشور سازمان ملل را به صورت صریح نقض می‌کند 

وی افزود: رئیس جمهور آمریکا مدعی حمایت از مردم ایران است در صورتی که در جنگ ۱۲ روزه همراه رژیم صهیونیستی بود. آمریکا به دنبال اتهامات بی پایه علیه ایران است.