بین الملل >>  سیاست خارجی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳  ، 
شناسه خبر : ۳۸۸۰۸۷
سخنگوی وزارت امور خارجه، حملات دیروز و دیشب رژیم صهیونیستی به لبنان، از جمله منطقه بقاع و اردوگاه فلسطینی نشین عین‌الحلوه در صیدا را محکوم کرد.

به گزارش بصیرت «اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه، حملات دیروز و دیشب رژیم صهیونیستی به لبنان، از جمله منطقه بقاع و اردوگاه فلسطینی‌نشین عین‌الحلوه در صیدا که منجر به شهید و مجروح شدن بیش از ۴۰ شهروند لبنانی و فلسطینی شد را به شدت محکوم کرد. 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به ادامه نقض‌های فاحش حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی لبنان و توافق آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴، مسئولیت مستقیم ضامنان آتش بش، آمریکا و فرانسه، را در جنایات ارتکابی رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد و بر ضرورت اقدام فوری سازمان ملل متحد و شورای امنیت این سازمان برای ایفای مسئولیت‌های قانونی خود جهت توقف تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی تاکید نمود.