انتقاد شدید آقای بازیگر از جناب رئیس
هوشنگ توکلی، بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون به شدت از عملکرد حجتالله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی انتقاد کرد.
کارگردان سریال تلویزیونی «مدرس» در گفتوگو با خبرگزاری «سینماپرس» گفت: «امثال آقای ایوبی مسئولیتشان از قبل تعیین شده است! آنها به هیچ عنوان برای رشد و ارتقای سینمای کشور به مقام مدیریت نرسیدهاند و در دوره مسئولیتشان موجبات شکوفایی و اعتلای سینمای کشور را فراهم نکردهاند و بسیار هم خودآگاهانه سینمای ایران را به مرز نابودی و ورشکستگی رساندهاند که نمونه بارز آن را در خروج دستهجمعی هنرمندان و پناه بردنشان به شبکههای ماهوارهای و یا تغییر شغل اهالی سینما میبینیم.»
بازیگر سریال «زیر تیغ» ادامه داد: «مسئله بیکاری سینماگران و تأمین امنیت شغلی آنها طی سه سال گذشته بارها و بارها مطرح شده، اما متأسفانه گوش شنوایی برای شنیدن آن و دغدغهای برای رفع بحران آن وجود نداشته است؛ یکی از دلایل مهم این مطلب هم آن است که نگاه اقتصادی دولت فعلی هیچگاه بر تولید نیست!»
میترسیدم بمیرم و نقش شهید نواب صفوی ناتمام بماند
بازیگر نقش شهید نواب صفوی در سریال «معمای شاه» از نگرانیهای خود برای این نقش سخن گفت.
حسام نواب صفوی در گفتوگو با خبرگزاری مهر گفت: «به نظر من در آثار تاریخی هیچگاه آنچنان که باید به شخصیت شهید نواب صفوی پرداخته نشده است؛ اما ما در سریال «معمای شاه» به صورت مهندسی شده این شخصیت را طراحی کردیم؛ به گونهای که تمام حرکات این شهید و سکانسهای مربوط به او مستند است.»
وی با اشاره به صحنه ترور این شخصیت در «معمای شاه، افزود: «صحنه تیرباران شهید نواب صفوی یکی از سختترین کارهایی بود که تاکنون انجام دادهام.»
نواب صفوی خاطرنشان کرد: «کارگردان میخواست صحنه تیرباران شهید نواب صفوی را پیشتر از باقی سکانسها ضبط کند؛ اما با توجه به اینکه این صحنه با چاشنی گلوله همراه بود، به او گفتم این قسمت را در آخر ضبط کنیم؛ زیرا میترسیدم بمیرم و ایفای نقش شهید نواب صفوی ناتمام باقی بماند.»
بازگشت الهام چرخنده
به تلویزیون
الهام چرخنده در حال کارگردانی مستندی با مضمون شهدای اقلیت است.
مستند «از زمین تا بهشت» که محصول خانه مستند انقلاب اسلامی است، با مضمون زمانه و زندگی شهدای اقلیت و خانواده، همسران و بازماندگان ایشان که در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدهاند، در حال تولید است. الهام چرخنده درباره این مستند گفت: «با توجه به آنکه اطلاعات کاملی درباره شهدای اقلیت و بازماندگان ایشان موجود نبود، تولید این مستند تحقیقات و پژوهش گستردهای لازم داشت و ما حدود یک سال برای تحقیقات این مستند وقت صرف کردیم. اکنون میتوان گفت این مستند به لحاظ تحقیقات و جامعیت اطلاعات در نوع خود یک اثر منحصر به فرد است.»
حضور هفت فیلم درباره افشای جنایات منافقین در جشنواره مقاومت
در پی حمایتهای رژیم صهیونیستی، انگلیس، آمریکا و آلسعود از منافقین در ماههای اخیر جشنواره مقاومت قصد دارد هفت فیلم منتخب از آثار فیلمسازان کشور را در قالب آثار سینمایی، سریال، سینما ـ ویدئویی، مستند و کوتاه داستانی با موضوع منافقین در جشنواره فیلم مقاومت نمایش دهد.
عناوین این فیلمها به این ترتیب است: «ماهی سیاه کوچولو» به کارگردانی مجید اسماعیلی، «آسمان من» به کارگردانی محمدرضا آهنج، «هوش سیاه ۲» به کارگردانی مسعود آبپرور، «گروه سلمان» به کارگردانی کاظم معصومی، «هزار و یکمین سنگر» به کارگردانی امیرحسین نوروزی، «جاده مرزی» و «ناکو» به کارگردانی حسین ریگی ـ محمد قانعفرد. گفتنی است، جشنواره مقاومت از دوم تا نهم مهر ماه امسال در تهران برگزار میشود.
پنج انیمیشن سینمایی
تولید میشود
مدیر خانه پویانمایی انقلاب از تولید پنج انیمیشن سینمایی در سال جاری خبر داد.
محمدامین همدانی، در نشستی خبری با بیان اینکه به دنبال تولید انیمیشن با کیفیت و محتوای بالا هستیم، گفت: «خانه انیمیشن انقلاب اسلامی برای جشنواره فجر امسال محصولی را عرضه نخواهد کرد؛ اما در حال حاضر این خانه با پنج تیم متفاوت روی پنج فیلمنامه سینمایی متمرکز است و قرار است هر کدام از آنها به صورت مصور قضاوت شوند و در صورت بازخوردهای مثبت به تولید میرسند.
یکی از این آثار با نام موقت «پسر دلفینی» است که در منطقه خلیج فارس روایت میشود.
میثاقنامه پیوند هنر انقلابی ایران و آمریکای لاتین امضا شد
جشن پیوند هنر انقلابی ایران و آمریکای لاتین و پاسداشت «میگل لیتین»، فیلمساز مطرح ضدکودتای شیلیایی، با حضور فیلمسازان سینمای استقلال کشور، چندی پیش در دانشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم با حضور هنرمند شیلیایی و هنرمندان ایرانی حاضر در مراسم، میثاقنامهای با عنوان «پیوند هنر انقلابی ایران و آمریکای لاتین» امضا شد.
در این جشن همچنین از مسعود جعفری جوزانی به دلیل ساخت فیلم «شیر سنگی»، از حسین زندباف برای ساخت فیلم «دست شیطان» و از بهروز افخمی به دلیل ساخت فیلم «روز شیطان» تقدیر شد.