«محمدباقر قالیباف» در آیین نکوداشت شهدای دانشجو با عنوان «از هویزه تا حرم» گفت: شهدای مدافع حرم بر اساس باورهای قرآنی و برای امنیت ملی خودمان مبارزه کردند. امروز ما به آن حرف حکیمانه حضرت امام(ره) رسیدیم که فرمودند: «راه قدس از کربلا می‌گذرد.» اگر شهدای دانشجوی مدافع حرم نبودند، امروز رژیم صهیونیستی و دشمن در مرزهای غربی با ما می‌جنگیدند؛ اما ما امروز با دشمن در مرز جولان می‌جنگیم که این نشان می‌دهد نسل امروز بهتر از نسل دهه 60 می‌جنگد و پای انقلاب است.
در اولین سری از نشست‌های تخصصی همایش «نفوذ و نظام سلطه» مطرح شد
   حسن ابراهیمی/ همایش «جریان نفوذ و نظام سلطه» به همت دانشگاه جامع امام حسین(ع) 17 بهمن در تالار همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزاری می‌شود. بر این اساس دبیرخانه همایش پیش از اجرای آن اقدام به برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوعات محوری همایش کرده است. هفته گذشته دو نشست از این سلسله نشست‌ها برگزار شد که در یکی به موضوع «نگاه آمریکا به انتخابات ایران و مسائل پیرامون آن» پرداخته شد و در نشست دیگر  « مسئله مفاسد اقتصادی و مسئله نفوذ» بررسی شد. در ادامه خلاصه‌ای از مباحث این دو نشست ارائه می‌شود.

برجام سرمایه شورش
 برای آمریکایی‌هاست
دکتر عبدالرحمن پدرام، کارشناس آینده‌شناسی و پژوهشگر حوزه اندیشکده‌های آمریکا با موضوع نگاه آمریکا در انتخابات ایران با رویکرد بررسی اسناد راهبردی مراکز تصمیم‌سازی آمریکا یا همان اندیشکده‌های این کشور اظهار داشت: «اصولاً انتخابات آینده به هیچ‌وجه شبیه انتخابات گذشته نیست. به طول کلی آینده شبیه به گذشته نخواهد بود و لذا اگر بخواهیم با رویکرد دیده‌بانی در حوزه برنامه‌های آمریکا برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده صحبت کنیم، باید بگوییم بر اساس اسناد آمریکا در یک برنامه طراحی شده ده ساله آنها درصدد تغییر حاکمیت در ایران هستند و تصریح می‌کنم همه این مطالب در اسناد تولید شده اتاق‌های فکر آنها وجود دارد.»
پدرام افزود: «امروز در سومین سال این برنامه هستیم. این برنامه چهار فاز دارد که سه فاز آن دو ساله و یک فاز آن چهار ساله است که دو سال اول، دو سال پایانی دولت اوباما بوده که تمام شده و الآن در سال سوم هستیم و دو سال بعدی در دولت ترامپ رقم می‌خورد و چهار سال بعد هم در دولت بعدی آمریکا. در این اسناد اشاره شده که دو اقدام در دو سال اول باید اجرا می‌شد که یکی برجام بود و دیگری انتخابات مجلس شورای اسلامی.»
وی با توجه به این اسناد و اهمیت راهبردی بودن آنها یادآور شد: «در خصوص مسئله آینده‌پژوهی آمریکایی‌ها فعالیت‌های زیادی دارند؛ اما در یک فاز می‌بینیم که توجه جدی آنها معطوف به انتخابات ریاست‌جمهوری ما شده و حجم تولیدات آنها در این زمینه به صورت چشمگیری افزایش پیدا کرده است که این نشان از اهمیت این انتخابات دارد.»
این پژوهشگر ادامه داد: «در جمع‌بندی این اسناد مشهود است که اولویت بررسی‌ها انتخاب مجدد یا شکست روحانی است، از سویی معتقدند که نه اصولگرایی و نه اصلاح‌طلبی به نفع آنها است و سومین موضوع را این‌گونه مطرح کرده‌اند که الگوی رقابت سیاسی در ایران را نمی‌توان زود تشخیص داد و البته هر انتخاباتی الگوی خود را دارد و نمی‌توان الگوها را تسری داد، در حال حاضر نیز تأکید دارند که باید زودتر الگو و فرمول انتخابات 96 را پیدا کنند و در حال کار کردن روی این موضوع هستند.»
وی تأکید کرد: «اسناد نشان می‌دهد مهم‌ترین مسئله تأثیرگذار بر انتخابات آینده اقتصاد است و برخی جاها تصریح دارند که این امر می‌تواند برگ برنده آنها برای تأثیر روی نتیجه انتخابات باشد. آنها می‌گویند اگر وضعیت اقتصادی همین طور ادامه پیدا کند، امیدی به پیروزی دولت فعلی نیست.»
پدرام با اشاره به اینکه درک نیات راهبردی خصمانه دشمن برای مقابله صحیح بسیار مهم است، افزود: «از دیدگاه آنها موضوع بعدی که دارای اهمیت است برجام بوده، در این مدت با توجه به حجم زیادی از اسنادی که در این مجموعه‌ها تولید شده و رصد کردیم معتقدم که برجام برای آمریکایی‌ها سرمایه شورش است و آنها با این برجام به هیچ وجه قصد ندارند منفعتی نصیب ما شود.
وی فاز دوم برنامه‌ریزی آمریکایی‌ها در اسناد راهبردی را تضعیف کردن و ضربه زدن به نهادهای حاکمیتی نظام دانست و افزود: «دو نهاد شورای نگهبان و سپاه در این طرح‌ها مشترک هستند و در واقع تصریح شده که این دو نهاد مانع از لیبرال شدن جامعه ایران شده‌اند.»
پدرام افزود: در مسئله دیگر آنها روی مسائل اجتماعی و فرهنگی بحث کرده‌اند که در این مسائل نقش شبکه‌های اجتماعی خیلی پررنگ است.»
وی در این زمینه با مبنا قرار دادن اسناد پس از بررسی پلان‌های مختلف آمریکایی‌ها درباره آینده ایران و راهکارهای مقابله با مسائل آن توسط آمریکایی‌ها با اشاره به استراتژی قورباغه خاطرنشان کرد: «دشمن در کشور به دنبال تغییر خاموش و آهسته است و در این مسیر خیلی آرام و خزنده پیش می‌رود.»

خطر پیوند
 کانون‌های قدرت و ثروت
نشست بعدی نیز با حضور سردار محراب از مسئولان سابق مبارزه با مفاسد اقتصادی در وزارت اطلاعات برگزار شد. مهم‌ترین نکته‌ای که وی در این نشست بیان کرد، خطر پیوند کانون قدرت با کانون ثروت در کشور بود. او معتقد است: «این مسئله می‌تواند کشور را به پرتگاه ببرد و اگر این کانون‌های قدرت و ثروت بتوانند با باندهای خارجی و دستگاه‌های خارجی پیوند برقرار کنند، نفوذ آنها کامل می‌شود و می‌توانند خطرآفرین باشند.»
وی در ادامه به مصادیقی از پیوند کانون قدرت و ثروت در کشور اشاره کرد و افزود: «بدهکاران بزرگ بانکی، آقازاده‌ها، ثروت‌های میلیادری برخی مسئولان دولتی، نفوذ سازمان یافته در مراکز بانکی کشور، حضور دلالان و باند ثروت در عرصه‌های تبادلات ارزی و... همگی باعث شده که این باندها شکل بگیرد و هر روز گسترده‌تر شده و فساد ریشه‌دارتر شود.»
محراب افزود: «بدهکاران بانکی با وجود اینکه شناخته شده هستند دوباره وام‌های میلیادری می‌گیرند و بعد مشخص می‌شود که در این میان با ارتباطاتی که دارند نیروها و مهره‌های خود را بر مسند بانک‌ها نشانده و با استفاده از آنها منابع بانکی را به اسم تسهیلات میلیاردی بالا کشیده‌اند و به دلیل نفوذی که دارند قوه قضائیه در برخورد با آنها نتوانسته موفق عمل کند.» 
وی تأکید کرد: «شفافیت در فضای اقتصادی وجود ندارد و مشرب فکری در حوزه اقتصادی در دولت‌های ما هم آلوده به اندیشه لیبرالیستی بوده است.»
محراب افزود: «بسیاری از افراد مسئله‌دار سیاسی برای برخی مراودات اقتصادی بین ایران، آمریکا و انگلیس در رفت‌وآمد هستند و عنوان گروه‌های میانجی به خود داده‌اند. در واقع دشمن از فضای اشرافی‌گری مسئولان و نیز طمع باند ثروت در کشور سوءاستفاده کرده و در حال شبکه‌سازی برای هر چه سامان دادن بیشتر به مفاسد اقتصادی است.»
وی پس از بیان چند نمونه از مفاسد صورت گرفته در کشور تأکید کرد: «برای مقابله با این مسئله ابتدا باید فردی که پیروز انتخابات می‌شود انسان پاکدستی باشد و سپس به سرعت ساختار اقتصادی و شفافیت مالی در کشور اجرا شود، وگرنه با آمدن هر دولت جدید ابعاد جدیدتری از مفاسد اقتصادی ایجاد می‌شود.»

  علیرضا جلالیان/ صنعت کشور باید تابع موضوع امنیت و دفاع در راستای حفظ امنیت ملی باشد و مواقعی که کشور به تولید جنگ‌افزار  نیاز پیدا کرد، در کمترین زمان ممکن به این حوزه ورود کند. به این معنا که باید این ظرفیت در خطوط تولید صنعت همواره وجود داشته باشد. این یک وجه مسئله است که چون در زمان صلح به ادوات و تجهیزات مازاد نیازی نیست و این ادوات فرسوده می‌شوند، در هنگام نیاز اگر موجودی ذخایر جواب نداد، بلافاصله باید تولید شود؛ اما از سویی در دوران صلح نیز ظرفیت‌هایی در نیروهای مسلح برای تولید وجود دارد که عقل سلیم می‌گوید این ظرفیت باید همواره سرپا باشد تا بتواند نیازها را برای زمان مبادا مرتفع کند که این توان هم می‌تواند در خدمت صنعت غیر نظامی کشور باشد. از سویی پیشرفت‌های حوزه صنعت دفاعی یک جنبه علمی هم دارد، چه اینکه پیشران صنعت و دانش فنی مهندسی در ابرقدرت‌ها عموماً صنعت دفاعی است و دستاوردهای این صنعت وارد صنعت غیر دفاعی شده و موجبات رشد صنعتی را فراهم می‌کند؛ یعنی افزون بر استفاده از توان صنعت دفاعی در مواقع صلح، استفاده از دانش این حوزه هم مدنظر است. برای نمونه این دانش در صنعت هوایی و صنایع خودروسازی کشور کاربرد بالایی دارد.
مجلس شورای اسلامی هم در قانون برنامه ششم دولت را مکلف کرده است تا در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، حمایت‌ها و مساعدت‌های لازم چون؛ کمک‌های مالی و اعتباری و تنظیم مقررات مورد نیاز برای استفاده از ظرفیت مازاد صنعت دفاعی و دستیابی به خوداتکایی در تأمین اقلام دفاعی و غیر دفاعی کشور را با مشارکت بخش خصوصی به عمل آورد و همه دستگاه‌های اجرایی مجازند از این ظرفیت‌ها استفاده کنند.
این امر در یک بخش معطوف به استفاده از توان عمرانی و مهندسی نیروها مسلح، به ویژه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) است.
از سویی، ستاد کل نیروهای مسلح تمامی رده‌های زیرمجموعه خود را موظف کرده است تا ظرفیت‌های بلااستفاده و غیر قابل استفاده در زمان صلح خود را در اختیار افرادی که به کار تولیدی در حوزه اقتصاد مقاومتی تمایل دارند، قرار دهند که این امر با نظارت سازمان بسیج سازندگی در سراسر کشور در حال تحقق است. البته، در این حوزه با رعایت موازین امنیتی و اداری می‌توان این بخش‌ها را به کارکنان مجموعه واگذار کرد تا در فرصت‌های غیر کاری اقدام به فعالیت‌های تولیدی کنند. این امر اگرچه در دو سه سال گذشته در مجموعه‌های سپاه انجام شده، اما با این دستورالعمل در تمامی نیروهای مسلح تسری پیدا خواهد کرد.
همچنین از آنجا که سوله‌ها، انبارها، زمین‌های منابع طبیعی و... در محدوده پادگان‌ها وجود دارد که عمدتاً برای آموزش و نگهداری تسلیحات، حفظ حریم امنیتی و... استفاده می‌شود که در زمان صلح مصرف چندانی ندارند، می‌توان این ظرفیت‌ها را برای تولید و ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی به کار گرفت. اینها تنها بخشی از نقش نیروهای مسلح در حوزه اقدام و عمل به اقتصاد مقاومتی است که می‌توان وجوه دیگری هم برای آن متصور بود.


دختر شهید دفاع مقدس و همسر شهید مدافع حرم
 احسان ابراهیمی/  «زهرا امامی» همسر شهید مدافع حرم «محمدحسین مرادی» پس از گذشت سه سال از شهادت همسر درباره روزهای با او بودن می‌گوید. او که خود فرزند شهید است و از سال 92 نیز بار سنگین همسری شهید را به دوش می‌کشد و در سه سالگی پدرش را از دست داده، می‌گوید شهادت همسر سخت‌تر است. در ادامه او از روزهای زندگی مشترکش با شهید مرادی خواهد گفت، اگر علاقه‌مند به دانستنش هستید با ما همراه شوید.
پدرم را سال 65 از دست دادم. سه سالم بود که مفقودالاثر شد و 11 سالم بود که پیکرش بازگشت؛ اما از دست دادن آقامحمد برایم سخت‌تر بود، چون در دورانی که پدر را از دست دادم، چیز زیادی متوجه نمی‌شدم.
صبر کن
آقامحمد توکل و صبر بسیار بالایی داشت. به خدا توکل می‌کرد. از جمله نصایحش به من این بود که اگر می‌خواهی زود به همه چیز برسی، صبر کن. شاید به همین دلیل بود که آدم موفقی شد؛ چرا که همیشه به آنچه داشت و نمی‌رسید، راضی بود. در محل کارش مسئولیت سنگینی برعهده داشت و در هشت سال زندگی مأموریت‌های زیادی رفت. فشار کاری زیادی را تحمل می‌کرد. کار زیاد گاهی مشکلاتی برایش ایجاد می‌کرد؛ ولی هیچ‌ وقت در زندگی حس نکردم که خستگی‌اش را به خانه آورده است، یا وقت کمی برای خانه می‌گذارد.
دو مرحله خواستگاری
در این هشت سال هیچ کمبودی احساس نکردم. سعی می‌کرد روزهایی که نبود را جبران کند. واسطه ازدواج من و آقامحمد یکی از دوستان مشترک من و ایشان بود که اتفاقاً دوست من نیز فرزند شهید و همسرش از دوستان آقامحمد بود. خواستگاری آقامحمد از من در دو مرحله انجام شد. یکی سال 82 که با مادرش به منزل ما آمدند و تنها صحبت‌شان به این ختم شد که متولد 60 و پاسدار است. در همان مرحله اول من شرط اشتغال را مطرح کردم که ایشان نپذیرفتند. پس از دو سال پیغام دادند که شرط من را پذیرفته‌اند و دوباره به خواستگاری آمدند. البته این بار یک شرط دیگر هم داشتم و آن سکونت در نزدیکی منزل مادرم بود که پذیرفتند.
همانجا مادر آقامحمد گفت که در این دو سال نه پای خودم می‌کشید که به خواستگاری کس دیگری بروم و نه محمد می‌توانست. 
بعد از خواستگاری او هم هیچ شخص دیگری به چشم من نیامد، با اینکه صحبت‌مان در مرحله اول خواستگاری چند کلمه بیشتر نبود.  سال 92 در سه مرحله به سوریه رفت. آخرین مرحله 15 مهر بود و 28 آبان هم شهید شد. هر دفعه که می‌خواست به مأموریت برود، چیزی از محل مأموریت نمی‌گفت. فقط در آخرین مأموریتش به دلم افتاده بود که به سوریه می‌رود، و رفت و شهید شد.

 «مشق از روی دست فرشتگان» عنوان مجموعه‌ای از «مرضیه وزیری‌مقدم» است که وی با محوریت سبک زندگی دینی رزمندگان در روزهای دفاع مقدس در قالب خاطره گرد آورده است. این خاطرات کوتاه که از زبان همسر، مادر، همرزمان و دوستان شهدا روایت شده، گوشه‌ای از رفتار و منش شهدا را در زندگی خانوادگی و روزهای جنگ تحمیلی بیان می‌کند که می‌تواند الگویی برای خانواده‌ها و مدیران در محل کار خود باشد.
در مقدمه کتاب می‌خوانیم: «در خاطرات رزمندگان، به رفتارهای برجسته‌ای اشاره می‌شود که به مرور زمان برای آنها نهادینه شده است و آنها را با ممارست اجرا کردند و دیگران را تشویق به این کار می‌کردند. مجموع این رفتارهای نیکو را سبک زندگی می‌نامیم. روایت یک روز از زندگی رزمندگان، نشان خواهد داد که آنان چگونه سبک زندگی خویش را منطبق بر دستورات اخلاقی دین بنا نهادند.» در بخشی از این کتاب آمده است: «فاطمه برزگر خواهر شهید احمد برزگر درباره سبک اخلاقی او می‌گوید: احمد به نماز اول وقت خیلی مقید بود. از همان دوره نوجوانی با فوت پدرمان به کارگاه سوهان‌پزی برای کار رفت و همه درآمدش را به مادرم می‌داد. تنها تفریح ما که خانواده پرجمعیتی بودیم، دور هم جمع شدن بود و کتابی که می‌خواندیم برای هم تعریف می‌کردیم. همیشه به بچه‌های خودم این خصلت برادرم را تأکید می‌کنم، صحبت نکردن با نامحرم، او خودش خیلی مراعات می‌کرد. هر وقت دخترهای فامیل به خانه ما می‌آمدند، او به اتاق دیگری می‌رفت.صبر و سکوتش زیاد بود و موقع پیش آمدن بحث، با آرامش طرف مقابل را قانع می‌کرد و عصبانی نمی‌شد.»
«مشق از روی دست فرشتگان» در 152صفحه به همت «بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» در یک هزار و 500 نسخه منتشر شده است.

سال ۱۳۶۰ «عباس» در منطقه بود. در آن دوره به هر خانواده فقط یک حلب پنج کیلویی روغن کوپنی می‌دادند. با پیشنهاد بقال محله که گفت شما عیال‌وارید، من با کوپن و مبلغی که بابت ۱۲ کیلو روغن اضافی بود، یک حلب ۱۷ کیلویی روغن گرفتم بردم خانه. عباس آن زمان قبل از اعزام مسئول توزیع ارزاق کوپنی در مسجد محل بود و با وضعیت معیشت مردم از نزدیک آشنا بود.
زمانی که برای مرخصی آمد و پیت ۱۷ کیلویی روغن را در آشپزخانه دید، از من پرسید: «ماجرا از چه قرار است؟» و با شنیدن پاسخ من حلب روغن را برداشت، به سرعت به سمت مغازه رفت و روغن را به کاسب محل پس داد. با ناراحتی و طوری که انگار خشمش را فرو خورده باشد، به آرامی گفت: «ما برای اجرای عدالت می‌جنگیم، باید مساوات را رعایت کرد. پس هر کاری که بقیه کردند، ما هم می‌کنیم. اگر سختی و کمبود است، برای همه باید یکسان باشد.»
به نقل از پدر شهید عباس نوری
عباس سال ۱۳۳۹ در روستای چهارچشمه از توابع خمین به دنیا آمد. تحصیلات را تا دوره دیپلم ادامه داد. نوجوان بود که برای کار به تهران آمد. شب‌ها را در خانه عمو و عموزاده‌ها می‌گذراند و روزها با دستگاه صنعتی که پدر برایش تهیه کرده بود در بازار تهران بافندگی می‌کرد.
مدتی بعد خانواده‌اش از روستای «چهار چشمه» خمین به تهران آمدند. از آن زمان او و پدر در یک کار مشترک به فعالیت پرداختند. عباس در فعالیت‌های انقلابی شرکت داشت تا اینکه به جبهه رفت. حدود یک سال در عملیات‌های مختلف حضور داشت تا اینکه سرانجام ۱۳ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در مرحله اول عملیات الی‌بیت‌المقدس در اثر اصابت گلوله به پیشانی به شهادت رسید. مزارش در قطعه ۲۶ گلزار شهدای بهشت زهرا(س) تهران است.

نام «شهید حبیب روحی» اشتباه چاپ شد!
۰936۰۰۰4116/ در هفته‌نامه شماره ۷۸۱ نام شهید مدافع حرم «حبیب روحی» به اشتباه «حمید روحی» چاپ شده است. حمید روحی برادر آن شهید بزرگوار است.
صبح صادق: ضمن عذرخواهی از خانواده این شهید به خاطر این اشتباه سهوی که در مصاحبه تلفنی با همسر بزرگوار آن شهید عزیز رخ داده مطلب اصلاح شده در سایت بصیرت منتشر شده و ان‌شاء‌الله در فرصت مقتضی درباره این شهید مطالبی کار خواهیم کرد. به خصوص معرفی کتاب مربوط به این شهید بزرگوار.
۰901۰۰۰9304/ بالاخره سرنوشت معوقه اردیبهشت کارکنان سپاه چی شد؟
 ۰910۰۰4164/ تکلیف سهام ثامن چه شد؟
۰913۰۰۰6757/ خواهشمند از پیامرسان سروش برای هفته نامه استفاده کنید.
صبح صادق: دو هفته‌ای است که این امکان ایجاد شده و با توجه به امکان تعاملی بودن کانال‌ها در سروش منتظر نظرات، انتقادات و مطالب شما در کانال سروش هفته‌نامه با شناسه ssweekly@ برای درج در این ستون هستیم.
۰937۰۰۰5544/ خواهشمند است پیگیری فرمایید که چرا در بیمارستان و کلینیک شهید بقایی اهواز، دکتر مرد از خانم‌ها سونوگرافی می گیرد؟!
۰913۰۰۰3557/ چرا قرارگاه خاتم فعاليت‌ها و دستاوردهای خود را در معرض ديد عموم مردم نمي‌گذارد تا همه بدونند برخلاف تبليغات سوء‌دشمنان داخلي و خارجي سپاه دوست و بازوي قدرتمند انقلاب و ياور محرومان و حامي مردم است!
صبح صادق: اخیرا نمایشگاهی برای همین منظور ایجاد شده که البته عمدتاً مورد بازدید مسئولان نظام قرار گرفته و همگی از فعالیت‌های قرارگاه تقدیر کرده‌اند اما برای عموم نبوده است.
۰914۰۰۰3281/ چرا بيمه پدر و مادرمان آزاد حساب مي‌شه؟
۰915۰۰۰0381/ بنده فرزند شهیدم یک طرح عمرانی با هزار نخل خرما در لولکدان میرجاوه استان بلوچستان احیا کردم فاقد راه دسترسی است و زمین نیاز تسطیح دارد، ادارات جهاد و راه کمک نمی‌کنند، به کجا مراجعه کنم؟
صبح صادق: بسیج سازندگی از طرح‌های مبتنی بر اقتصاد مقاومتی حمایت می‌کند. به این سازمان مراجعه کنید.
۰917۰۰۰0671/ خواهشأ برای فرزندآوری بیشتر پاسداران توجه ویژه شود، یعنی امتیازات خوبی در نظر گرفته شود تا فرمایش حضرت آقا عملی شود.
۰918۰۰۰7864/ اعضاء تعاونی مسکن 5 آذر سنندج از سال 90 هم پول دادیم هم ثبت نام کردیم قرار شد 2 ساله خونه‌ها تحویل متقاضی‌ها بشه با همان قیمت سال 90 اما با بی‌کفایتی مسؤلان مربوطه امسال که 95 شده هنوز کسی خونه تحویل نگرفته و قیمت‌ها هم مشخصه که خیلی بالا رفته و فقط پول می‌گیرند از خانه خبری نیست.
۰936۰۰۰7504/ من متولد 1361 هستم. دو تا فرزند دارم فرزند بزرگترم دختر سه سال دارد و به بیماری پوست مبتلاست و دیگر پول ندارم او را به دکتر ببرم! خودم سرباز وظیفه هستم.
۰918۰۰۰5797/ صله‌رحم و معاشرت با مردم و تفریح و زیارت، امسال برای ما تبدیل به یک آرزو شد. معیشت پاسداران در مضیقه است اما پای انقلاب ایستاده‌اند، نجومی بگیران باید اعدام شوند.
۰917۰۰۰0471/ لطفاً موضوع استفاده فرزند ایثارگر که متولد 1371 به بعد از کسرخدمت و معافیت را پی‌گیری کنید.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع تشریح کرد
سردار طلایی‌نیک گفت: «آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح اختیارات سازمان بسیج سازندگی، توسط وزارت دفاع و با هماهنگی سازمان بسیج و سپاه به تصویب هیئت دولت رسید.»
سردار رضا طلایی‌نیک، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع در تشریح آیین‌نامه اجرایی قانون بسیج سازندگی، گفت: «در راستای تدبیر فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر «تقدم اقدامات سازمان بسیج سازندگی در مناطق دوردست» و به منظور تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح اختیارات سازمان بسیج سازندگی، توسط وزارت دفاع و با هماهنگی سازمان بسیج و سپاه تهیه شد و پس از بررسی در کمیسیون‌های ذی‌ربط دولت به تصویب هیئت دولت رسید.»
وی در ادامه افزود: «بر اساس این آیین‌نامه، دستگاه‌های اجرایی مجاز شدند بخشی از اجرای طرح‌ها و پروژه‌های تملک دارایی خود با یکی از ویژگی‌های زودبازده، عام‌المنفعه، کم‌هزینه، امدادی و مردم‌یاری و بهداشت و درمان در مناطق محروم، کمتر توسعه‌یافته و سایر مناطق مشخص شده را به سازمان بسیج سازندگی و رده‌های تابعه آن واگذار کنند.»
طلایی‌نیک گفت: «طبق آیین‌نامه اجرایی قانون بسیج سازندگی، طرح‌های زودبازده، شامل فعالیت‌ها، طرح‌ها و پروژه‌ها در حوزه‌های آب، کشاورزی، باغبانی، آبخیزداری، جنگل‌ها و مراتع، بیابان‌زدایی و عمرانی، صنایع تبدیلی کوچک، انرژی، راه و ساختمان، سلامت، بهداشت و درمان می‌شود که باید ظرف حداکثر ۱۸ ماه اجرا شود و به بهره‌برداری برسد؛ طرح‌های عام‌المنفعه شامل فعالیت‌ها و پروژه‌هایی می‌شود که منافع آن شامل عامه مردم مناطق محروم، روستاهای کمتر توسعه‌یافته و شهرهای کوچک و مرزی می‌شود و طرح‌های امدادی نیز شامل فعالیت‌هایی است که به علت بروز حوادث غیر مترقبه در روستاها، مناطق محروم و شهرهای کوچک مرزی اجرا می‌شود.»
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع تصریح کرد: «طبق این آیین‌نامه، دستگاه‌های اجرایی به منظور پشتیبانی از اردوهای جهادی و فعالیت‌های عام‌المنفعه مجازند از امکانات و تجهیزات خود به منظور تشویق، مشارکت و حضور نیروهای داوطلب بسیجی و مردمی و جوانان متخصص در فعالیت‌های سازمان استفاده کنند؛ همچنین می‌توانند نسبت به پشتیبانی و اعطای تسهیلات همکاری‌های مقتضی را با سازمان بسیج سازندگی به عمل آورند.»
طلایی‌نیک اظهار داشت: «با تصویب آیین‌نامه مذکور، سازمان بسیج سازندگی می‌تواند در راستای اجرای فعالیت‌ها، طرح‌ها و پروژه‌های خود از رده‌های دیگر بسیج مستضعفین، مانند سازمان‌ها و اقشار تخصصی بسیج، از جمله سازمان بسیج فرهنگیان و دانش‌آموزان، بسیج مهندسان، بسیج اساتید، بسیج جامعه پزشکی، بسیج هنرمندان، بسیج طلاب و بسیج دانشجویی بهره‌گیری کند.»
وی گفت: «با تصویب هیئت وزیران به منظور ایجاد هماهنگی، پشتیبانی و نظارت بر اجرای قانون اصلاح اختیارات سازمان بسیج سازندگی و همچنین آشنایی با فرهنگ کار و تلاش جهادی، کارگروهی با مسئولیت وزیر کشور و عضویت معاونان وزرای آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و امور اجتماعی و نیز معاون رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، سازمان صداوسیما و رئیس سازمان بسیج سازندگی تشکیل می‌شود.»
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع تصریح کرد: «در ماده ۸ آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح اختیارات سازمان بسیج سازندگی به سازمان بسیج سازندگی اجازه داده شده است در اجرای قراردادهای پیمانکاری، افزون بر تضمین‌های موجود، تضمین‌‌نامه بالاترین مقام واحد اجرایی را نیز برای شرکت در مناقصه به عنوان ضمانت پیش‌پرداخت و حسن انجام تعهدات قبول کنند.»
طلایی‌نیک در پایان گفت: «عملکرد بسیج سازندگی در سطح کشور بسیار چشمگیر و مؤثر بوده است. به عبارتی، نقش بسیج برای عمران و آبادانی روستاها و محرومیت‌زدایی و نیز اجرای طرح‌های بزرگ ملی و منطقه‌ای کم‌نظیر بوده و فرصت ارزشمندی برای کشور به شمار می‌آید.»


تازه به اداره ما آمده بود، می‌گفتند که از نیروی زمینی آمده است. اولین اقدامش این بود که دیپلم‌های وظیفه را به بخش‌های دیگر منتقل کرد و گفت ما سرباز نمی‌خواهیم. خیلی‌ها از این کار او ناراحت بودند، تا اینکه در جلسه عمومی اداره گفت: برادران عزیز! ما پاسداریم، ما باید کارهای شخصی‌مان را خودمان انجام دهیم. یک جوان را معطل نکنیم که بیاید اتاق ما را نظافت کند، چایی بریزد و... این‌طوری، تنبل می‌شویم. هر کس باید بتواند از عهده کارهای خود بربیاید. سربازان تحصیل‌کرده هم باید در تخصص خود کار کنند.