سردار سرلشکر محمدعلی جعفری گفت: تلاش‌های نیروی زمینی سپاه برای مقابله با دشمنان و تأمین امنیت مناطق مرزی، به ویژه شمال غرب و جنوب شرق کشور موفق و برای مردم میهن اسلامی امنیت‌آفرین بوده است. نیروی زمینی سپاه برای دفاع از مناطق تحت مأموریت خود اشراف اطلاعاتی و توان رزمی بالایی داشته و در واقع یکی از عوامل موفقیت این نیرو همین مؤلفه‌های مهم بوده است.


سردار محمدعلی آسودی در گفت‌وگو با صبح صادق


 علیرضا‌جلالیان/ پاسداران اهل قلم عنوانی است که بیش از یک دهه به عنوان یک موضوع مهم در سپاه و در مجامع فرهنگی کشور مطرح شده است. پاسدارانی که اگرچه از نگاه بسیاری نظامی هستند، اما چون به واسطه صیانت از انقلاب اسلامی وارد این عرصه شده‌اند، تنها به موضوعات نظامی بسنده نکرده‌اند، بلکه در همه عرصه‌ها حضور دارند، از جمله عرصه فرهنگ و کتاب. در نیمه‌های فراخوان سیزدهمین دوره جایزه کتاب سال پاسداران اهل قلم با توجه به اهمیت موضوع قلم و نخبگان فرهنگی در سپاه، میزبان سردار محمدعلی آسودی دبیر جشنواره انتخاب کتاب سال پاسداران اهل قلم در دفتر هفته‌نامه صبح صادق بودیم و از کم‌ّ و کیف این برنامه پرس‌وجو کردیم که در ادامه ماحصل این گفت‌وشنود را می‌خوانید.

*‌ سردار در ابتدا لطفاً درباره تاریخچه پدیده کتاب سال پاسداران اهل قلم توضیح دهید.
تاریخچه پاسداران اهل قلم، به سال‌های 83 و 84 برمی‌گردد. دوران اوج تهاجم فرهنگی و حضور سرسختانه جریان دوم خرداد. در همان دوران در سپاه، معاونت فرهنگی به وجود آمد و مرحوم شهید حجت‌الاسلام دکتر اسکندری در این معاونت مسئول بود و پس از ایشان حجت‌الاسلام دکتر علی اکبری. حضور سردار صفوی در سمت فرماندهی و سردار احمدیان در سمت رئیس ستاد هم در شکل‌گیری این برنامه مؤثر بود؛ چرا که همه این عزیزان خود از نخبگان و اهالی قلم سپاه بودند و هستند. در این شرایط اولین مراسم جایزه پاسداران اهل قلم و کتاب سال سپاه سال 84 در مجموعه لانه جاسوسی برگزار شد. پس از سه دوره برگزاری این مراسم معاونت فرهنگی منحل شد و در حوزه نمایندگی ولی‌فقیه معاونت فرهنگی و تبلیغات ایجاد شد و تا سال 93 این برنامه در همین معاونت اجرا شد. پس از آن با دستور فرمانده محترم کل سپاه دوره‌های یازدهم و دوازدهم در معاونت فرهنگی‌ـ اجتماعی سپاه پیگیری شد. 
سخن در این زمینه بسیار است، اما در یک آمار کلی می‌توان گفت، در مجموع 12 جشنواره گذشته، 6 هزار و 214 پاسدار اهل قلم، 8 هزار و 375 عنوان کتاب را به دبیرخانه ارسال کرده‌اند که موضوعات کتاب‌ها هم در 13 فصل دسته‌بندی شده است؛ از فنی مهندسی و پزشکی تا شعر و داستان و... 

*‌ آیا مجموع این فعالیت‌ها تاکنون یکجا به فرماندهان و آحاد مردم نشان داده شده است؟
ما در این زمینه از ظرفیت نمایشگاه بین‌المللی کتاب استفاده کرده‌ایم که این خود نشان‌دهنده توان فرهنگی بالای سپاه بوده است. برای عموم مردم هم همین که ‌چنین ظرفیتی از سپاه را در نمایشگاه کتاب می‌بینند خیلی جالب و تحسین‌برانگیز است. مجموعه کتاب‌های برتر پاسداران را در نمایشگاه‌های بین‌المللی هم عرضه خواهیم کرد. نباید تلقی مردم فقط این باشد که پاسداران دوران دفاع مقدس فقط تفنگ داشتند و الآن فقط پهپاد و موشک؛ چراکه در بین آحاد پاسداران و فرماندهان افراد صاحب قلم خوبی وجود
 دارند.

*‌ علاوه بر برگزاری مراسم جایزه کتاب سال و برگزاری نمایشگاه آیا موضوع حمایت از پاسداران اهل قلم و نوقلمان را هم در برنامه‌های خود دارید؟
ما ده برنامه داریم. با تدابیری که اندیشیده شد به این نتیجه رسیدیم که راه‌اندازی کارگاه‌های آموزشی برای نوقلمان هم لازم است. قرار نیست تنها یک عده پا به سن گذاشته در سپاه صاحب قلم باشند؛ بلکه باید نیروهای جوان و مستعدتر با قلم‌های قوی‌تر در سپاه تربیت شوند. 

*‌ آیا از این ظرفیت‌ها برای خود سپاه هم بهره برده می‌شود؟
با توجه به اینکه آنچه در تاریخ می‌ماند کتاب است، ما در اولین قدم آمدیم با تعامل با فرماندهان نیروی زمینی 15 اهل قلم پاسدار را انتخاب کردیم. سردار پاکپور و سردار اصانلو این عزیزان را توجیه اولیه کردند و قرار است که آنها در رابطه با عملیات سپاه در برخورد با گروهک‌های شمال‌غرب و پاکسازی این مناطق از لوث وجود پژاک به دست نیروی زمینی سپاه کتاب بنویسند که الآن در حال انجام کارهای میدانی و بازدیدها هستند. از این دست کارها در سپاه فراوان داریم و دغدغه ما مکتوب کردن این آثار است و ظرفیت آن را 
داریم.

*‌ لطفاً درباره سیاست‌های حمایتی بفرمایید.
ما 10 عنوان سیاست حمایتی را مشخص کردیم و به مجموعه فرماندهان ارائه دادیم که اغلب هم بار مالی چندانی برای سپاه ندارد. برای نمونه در بحث حمایت برای انتشار کتاب، سپاه یک میزان اعتبار از بانک انصار برای وام قرض‌الحسنه مشخص می‌کند و در کمیسیونی این وام‌ها به انتشار کتاب‌ها اختصاص داده می‌شود، یا همین برگزاری نمایشگاه دائمی از آثار، اولویت دادن خرید کتاب‌های این عزیزان برای کتابخانه‌های عمومی و تخصصی یا دادن هدیه در سپاه و چند برنامه دیگر و برگزاری نمایشگاهی در حسینیه امام خمینی(ره) و دیدار با رهبر معظم انقلاب که این را به فرماندهان سپاه پیشنهاد
 داده‌ایم.  
*‌ لطفاً درباره دوره سیزدهم هم توضیح دهید.  
برای دوره سیزدهم از اول سال فراخوان کردیم. البته طبق روال اصل کار بعد از نمایشگاه کتاب هر سال شروع می‌شود. مهلت را آخر تیر مشخص کردیم، اما تصمیم به تمدید تا آخر مرداد گرفتیم. هر نویسنده باید سه جلد از کتاب را همراه با فرم دریافتی از پایگاه اینترنتی ما پر کرده و ارسال کند. پس از این مرحله کتاب‌ها در معرض داوری قرار می‌گیرند.
لازم است همین جا درباره فرآیند داوری‌ها هم بگویم که در چند مرحله انجام می‌شود. گروه داوری که مشخص شده‌اند کل آثار را می‌بینند و درواقع پالایش اول را انجام می‌دهند. پالایش دوم کتاب مربوط به مطالعه آن است که خارج از موضوع نباشد. در هر گروه سه داور حضور دارد. هر داور بر اساس معیارهایی که وجود دارد به کتاب امتیاز می‌دهد و بر این اساس با جمع‌بندی امتیازات کتاب‌های برتر هر گروه مشخص می‌شود. ما در دوره دوازدهم یکی از بهترین تیم‌های داوری را در گروه سیاسی داشتیم؛ اما نکته اینکه ما هم مکان جشنواره را بیرون از سپاه بردیم و هم جوایز را افزایش دادیم و علاوه بر جوایز نفرات برتر که افزایش پیدا کرد به همه شرکت‌کنندگان به واسطه زحمت ارسال کتاب و شرکت در جشنواره هدایای نقدی دادیم. 
مؤسسه علمی‌ـ فرهنگی پاسداران اهل قلم عنوانی است که برای این مجموعه انتخاب کرده‌ایم و درصدد کارهای ثبت آن هستیم و برای دوره سیزدهم از طرف وزارت ارشاد، بانک انصار و مجموعه‌های سپاه حمایت می‌شویم. 
از دوره یازدهم وزارت ارشاد جشنواره ما را جشنواره برتر انتخاب کرد. آثار جشنواره‌هایی که برند ملی دارند در کتابنامه‌ای که آثار ملی در آن منتشر می‌شود به چاپ می‌رسد که خلاصه آثار و معرفی کتاب‌های منتخبان دوره‌های یازدهم و دوازدهم در این کتاب به صورت کامل انجام شده است و این جشنواره در زمره جشنواره‌های کتاب کشور جایگاه برند ملی پیدا کرده است.


  حسن ابراهیمی/ امام خامنه‌ای، فرمانده معظم کل قوا هفته گذشته در مراسم میثاق پاسداری در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) حاضر شدند و طبق روال هر سال در این مراسم سخنان راهبردی درباره انقلاب اسلامی، کشور و سپاه بیان داشتند. در این میان، اشاره ایشان به موضوع «صبر» و «تقوا» برای پیشبرد اهداف و مقابله با دشمنان و نیز معرفی سپاه به منزله یکی از مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی، از محورهای قابل توجه بود که خطاب به پاسداران به صورت خاص بیان شد.
در بیان ایشان، واژه قرآنی «صبر» که امروز در قالب واژه رایج «مقاومت» استفاده می‌شود، به طور کامل توضیح داده شد و ایشان این صبر را مبتنی بر اهداف دور و بلند انقلاب تبیین کردند. ایشان همچنین به موضوع تقوا اشاره داشتند. به بیان ایشان، تقوا معنای گسترده‌ای دارد. مراقبت از خود و منحرف نشدن از جاده شریعت اسلامی و مراقبت در مقابل دشمن از جمله این معانی است. ایشان در این تعریف تأکید دارند، «مراقبت از خود در مقابله‌ با دشمن و پرهیز از اعتماد به دشمن» معنای تقوا است. در این مبنا نه تنها به دشمن اعتماد نمی‌شود؛ بلکه حتی ترفند او را هم باید فهمید و آماده مراقبت در برابر او بود. در تعبیر ایشان در این معنا تقوا به اعتباری رعایت تدبیر هم هست.
اما در وجه اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی است، ایشان نکته‌هایی را خطاب به آحاد سپاهیان داشتند. تأکید ایشان روی موضوع اعتلا و کیفیت‌بخشی روزبه‌روز سپاه یکی از این نکات بود. سپاه از این نظر که یک نهاد انقلابی است، نباید در گیرودار دیوان‌سالاری گیر کرده و باید به منزله یک نهاد پویا و رو به اعتلا خود را متناسب با نیاز و وضعیت انقلاب تنظیم و عمل کند. ایشان با تأیید بر کارهایی که امروز در سپاه در حال انجام است، معتقدند سپاه ظرفیت‌ها و میدان‌های پیش‌روی‌اش خیلی بیشتر از این است. از این پس خطاب ایشان به پاسداران جوان و دانش‌آموخته دانشگاه افسری امام حسین(ع) بود. در واقع، پاسداران امروز سپاه مأموریت دارند برای پیشبرد سپاه آماده باشند و بتوانند این مؤلفه قدرت کشور و انقلاب را پیش ببرند؛ اما نسل‌های جدید سپاه که این مأموریت را از نسل‌های قدیمی‌تر تحویل می‌گیرند، بار سنگین‌تری به دوش دارند. در این مسیر هم یکی از اساسی‌ترین توشه‌ها صبر و تقوا است و این بیان امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) با نکات ابتدای سخنرانی در زمینه عمل به دو موضوع صبر و تقوا با همه تفاسیر و نکاتی که بیان شد، راهبرد کلی این مسیر برای پاسداران است. نگاه به اهداف و آرمان‌ها برای دریافت درست واقعیات روی صحنه برای درک بهتر نسبت به مقاومت در این مسیر و نیز شناخت درست مسیر و شناخت دشمن و دشمنی‌هایش طی این طریق و حرکت درست در این مسیر وظیفه پاسداران است.

مادر طلبه شهید مدافع حرم «محمدامین کریمیان»


 زینب محمودی‌/  شهید محمدامین کریمیان از مدافعان حرم اهل بیت(ع) بود که 27 خرداد 1395 در شهر حلب سوریه به شهادت رسید. «رقیه تیرگر‌بهنمیری» مادر شهید می‌گوید: «محمدامینم سال 73 به دنیا آمد. عموی محمدامین و همسر سابقم از شهدای جنگ تحمیلی بودند و شهادت در خانواده ما موروثی بود. محمدامین در چنین خاندانی رشد کرد و از کودکی عاشق شهادت بود. ما هفته‌ای یک‌بار در منزل‌مان زیارت عاشورا می‌خواندیم، که او در این مراسم حضور فعال داشت و در وصیت‌نامه‌اش هم سفارش کرد مراسم برای امام حسین(ع) را ادامه دهیم. بچه زرنگ و باهوشی بود. به ما خیلی احترام می‌گذاشت. هیچ‌گاه جلوتر از من و پدرش راه نمی‌رفت. هر وقت مرا می‌دید دستم را می‌بوسید. نمازش را اول وقت می‌خواند و دائم‌الوضو بود. سوم راهنمایی را که تمام کرد، گفت می‌خواهم به حوزه علمیه بروم، گفتم اگر قم قبول شدی برو. امتحان داد و نفر اول شد. از نظر درسی نخبه بود. به شهدا خیلی اعتقاد داشت و مدام می‌گفت دعا کنید من شهید شوم. وقتی بحث سوریه پیش آمد، گفت سفره شهادت دوباره پهن شده. خیلی ولایی بود. یک بار که حضرت آقا فرمودند ما مثل شهید آوینی کم داریم، محمدامین گفت باید کارشناسی مستندسازی بخوانم، دوربین هم خریده بود. قبل از حضور در سوریه برای تبلیغ به لبنان رفته بود، به زبان‌های عربی و انگلیسی تسلط کامل داشت. 22 سال بیشتر نداشت، اما پایه 10 درس حوزوی و سطح 3 و ترم 6 رشته فلسفه بود. از یک دانشگاه در آلمان بورسیه شده بود، اما همه را رها کرد و برای دفاع از ناموس اهل بیت(ع) به سوریه رفت. او در رفاه بزرگ شد و هیچ نیاز مالی نداشت. حتی زمانی که به سوریه اعزام می‌شد، هزینه بلیت هواپیما را پدرش می‌داد. برای اولین بار ماه رمضان سال 94 به سوریه رفت و بار دوم بهمن 94 و سومین بار خرداد 95 بود که به سوریه رفت و خلعت شهادت پوشید. می‌گفت شهید شدن به همین راحتی نیست. آدم اول باید در دلش شهید شود، بعد به مقامی برسد که خدا او را به عنوان شهید قبول کند. به پسرم گفتم الان به سوریه نرو. گفت الان جنگ بین اسلام و کفر است، داعشی‌ها حرامی هستند، اگر به حرم حضرت زینب(س) جسارت کنند، جواب امام حسین(ع) را چه می‌دهید؟! قبل از شهادتش به واسطه دیدن خوابی خیلی خوشحال بود، به همرزمانش گفته بود: «خواب دیده‌ام که امشب عملیاتی در پیش است و فرمانده و من در آن شهید می‌شویم و پیکرمان برنمی‌گردد.» بعد غسل شهادت می‌کند و آماده شهادت می‌شود.
هنگام عملیات از شدت آتش دشمن فرمانده‌شان مجروح و همرزمانش زمینگیر می‌شوند و در محاصره قرار می‌گیرند. محمدامین بلند می‌شود شروع می‌کند به رجزخوانی. می‌گوید مگر ما شیعه امیرالمؤمنین نیستیم! شیعه علی نمی‌ترسد، به پا خیزید و بروید. بعد به سمت دشمن تیراندازی می‌کند و با شجاعتش 160 نفر از آن مهلکه جان سالم به در می‌برند. منتها محمدامین کنار فرمانده‌اش که شهید شده بود می‌ماند و دو تیر به زانو و کتفش اصابت می‌کند. همرزمانش فکر می‌کنند می‌تواند از آن مهلکه سالم بیرون بیاید، به طوری که تا 9 شب منتظر می‌مانند، اما وقتی جبهه النصره عکس شهید محمدامین را در شبکه اورینت به نمایش می‌گذارد همه متوجه می‌شوند که محمدامین خواب شهادتش تعبیر شده است.»


«دختر لوتی» نام رمانی است از شهریار عباسی که با دغدغه هویت در قالب جنگ به نگارش درآمده است. 
 «دختر لوتی» داستان معلمی است که در سال‌های دوران جنگ تحمیلی برای خدمت نکردن در یگان‌های نظامی به عنوان سرباز معلم برای تدریس به منطقه پل‌دختر در شمال خوزستان و جنوب لرستان اعزام می‌شود. او در آنجا و در آن سال‌های پر رفت‌و‌آمد نیروهای حاضر در دفاع مقدس، دلباخته دختری می‌شود که از قوم «کولی» است و از سوی دیگر، میل و انگیزه‌ای برای شرکت در مناطق عملیاتی و جنگی در او پدید می‌آید. داستان از نظر زمانی در دهه ٦٠ و در منطقه‌ای نزدیک به منطقه‌ جنگی اتفاق می‌افتد. راوی اول شخص این رمان، خاطرات دوران جوانی خود را برای خواننده تعریف می‌کند. داستان با «سفر» آغاز می‌شود و خواننده از ابتدا، با خواندن نام فصل اول رمان می‌داند قرار است در سفری خاص همراه راوی شده و تجربیات جدیدی را از سر بگذراند. راوی داستان، مردی است به نام «هدایتی». او دبیر فیزیک است و مقصدش شهر پل‌دختر در لرستان. موضوع هویت‌یابی آنقدر برای شهریار عباسی، نویسنده کتاب از درجه اعتبار و اهمیت برخوردار است که در بخشی از رمان، گفت‌وگویی بین راوی و مسئول پادگان درباره «پیدا کردن هویت» طراحی شده است. ایجاد تشکیک و پرسش‌گری از مسائل پیرامون و نیز پاسخ آن در خلال داستان از سوی شخصیت‌ها و قهرمان‌ها یکی از وجوه مثبت این رمان است. نویسنده در نگارش این رمان توانسته است به خوبی از زادبود بهره ببرد که این خود یکی از دلایل قوی بودن متن کتاب در قالب یکی از داستان‌های قوی دفاع مقدسی است. ورود به داستان کتاب انگار در ابتدا بویی از جنگ ندارد و خواننده پس از مدتی که در کتاب درگیر است، وقتی سر بلند می‌کند خود را در ماجرای جنگ می‌بیند.
دختر لوتی را انتشارات مروارید در 142 صفحه به زینت طبع آراسته است.



بدنش بیشتر به مجموعه‌ای شباهت داشت که انواع و اقسام مجروحیت‌ها و زخم‌ها را در خود گرد آورده است. همین موضوع موجب شده بود، برخی از دوستان و همرزمانش او را «کلکسیون مجروحیت‌ها» توصیف کنند. جالب آنکه با وجود تمام این زخم‌ها که بسیاری از آنها هنوز بهبود نیافته و با دردهای شدیدی همراه بودند، اما یک بار هم ابوطالب از آنها شکایت نکرده بود، گویی همه دردها را به زانو درآورده بود!
به نقل از همرزمان شهید «محمدشرف محسن احمد ابوطالب»
ابوطالب اهل شهر «رازح» در استان «صعده» بود. هنگام شهادت 28 سال داشت. به اخلاق نیک و اسلامی مشهور بود. نه تنها بر عمل به واجبات، بلکه در عمل به مستحبات از جمله نماز شب تأکید داشت. تا زمان شهادت جز در موارد نادر و ضروری میدان رزم و جهاد را ترک نکرد. نبرد «القطعه» اولین حضور وی در این میدان بود. در نبردهای بعدی متحمل جراحت‌های متعدد و شدیدی شد. پس از انقلاب 21 سپتامبر از سوی جنبش «انصارالله» به سمت مسئول دایره بهداشت و سلامت بیمارستان‌های شهر صنعا منصوب شد و مسئولیت بهداشت و درمان استان صنعا را بر عهده گرفت. پس از چهار ماه راهی جبهه مأرب شد. زخم‌های قدیم او را آزار می‌دادند، اما حتی آنها سبب نشدند خط مقدم را ترک کند. ابتلا به بیماری‌های وبا و مالاریا هم به این دردها افزود. اما پس از درمان فوری به جبهه مأرب بازگشت. در حال امداد در بمباران بیمارستان 12 ترکش به بدنش اصابت کرد. دو بار دیگر هم مجروح شد، اما به دلیل نیاز به حضورش از مداوا سر باز زد. برای مجروحیت‌هایش او را به سمت ناظر بر وضعیت مجروحان در بیمارستان‌ها منصوب کردند که برای لغو این حکم تلاش بسیاری کرد و موفق نیز شد. سرانجام در یک شب هنگام تردد بین دو مقصد بیمارستانی، خودرو حامل او مورد حمله جنگنده‌های سعودی قرار گرفت و پیش از رسیدن به بیمارستان به فیض شهادت نائل آمد. 

09130001642/ نیروی انسانی سپاه در زمینه ارشدیت تحصیلی به ما پاسخگو نیست، لطفاً پیگیری کنید، شاید پاسخگوی شما باشد.
09140008438/ به جایگاه حقوقی و ارزشی مربیان عقیدتی‌ـ سیاسی توجه بیشتری شود. 
09140002083/ ما در مقام پاسدار انقلاب دغدغه مشکلات کشور را داریم و ای کاش می‌توانستیم برای رفع این مشکلات کاری کنیم.
09110001548/ آقای روحانی در بندرعباس بحث مفصلی در زمینه صرفه‌جویی داشته‌اند، لطفاً همین موضوع را در سفرهای داخلی و خارجی، همایش‌ها و کلنگ‌زنی‌های دولت به دقت رعایت کرده و به مردم گزارش دهند. 
09110008626/ کارت حکمت برای ارتش و ناجا و حتی بازنشستگان این سازمان‌ها از ابتدای سال 97 تاکنون شارژ شده است؛ اما از سپاه خبری نیست.
09140007341/ تخفیف‌های اتکا اصلاً به کار ما نمی‌آید. جنس را گران می‌کنند و بعد با کارت حکمت تخفیف می‌دهند و قیمت می‌شود همانی که در فروشگاه‌های بیرون است. پس فلسفه وجودی اتکا چیست؟
09170009311/ ما عضو پروژه تعاونی مسکن منطقه سوم ندسا هستیم. لطفاً علت طولانی شدن آن و مشکلاتش را پیگیری کنید.
صبح صادق: پیگیر مشکلات تعاونی‌های مسکن از مسئولان مربوطه هستیم، به محض دریافت پاسخ در نشریه درج خواهد شد. 
09190000308/ پیشنهاد می‌کنم معاونت بازرسی به صورت دوره‌ای ارزیابی از فرماندهان استانی و هیئت‌رئیسه را بر اساس مؤلفه‌هایی در دستور کار قرار دهد و این ارزیابی از طریق آحاد کارکنان و مدیران و با استقرار صندوق‌هایی در سپاه‌های استانی تکمیل شود.
09360002049/ بنده مطالعاتی در زمینه دفاع از مبانی انقلاب داشته‌ام، چطور می‌توان باب همکاری را با شما باز کرد؟
صبح صادق: مطالب خود را برای ما ارسال کنید. پس از بررسی مطالب با شما تماس خواهیم گرفت.
09380005891/ به جز صبح صادق کاغذی یک صبح صادق هم ویژه فضای مجازی داشته باشید، نه اینکه مطالب صبح صادق را در فضای مجازی بارگذاری کنید؛ یعنی پیام‌های چند رسانه‌ای و تصویری و کوتاه از مطالب خود داشته باشید. 
09390007766/ آدرس پستی شما را برای ارسال نامه مي‌خواستم.
صبح صادق: صندوق پستی 441/54471
09330002007/ یک پیشنهاد بر پایه اقتصاد مقاومتی و الگوسازی آن برای کشور داشتم. با توجه به حجم نقدینگی در کشور سپاه می‌تواند برای شروع، صندوق‌های سرمایه‌گذاری تأسیس کند و همه آحاد پاسداران شاغل و بازنشسته در آن عضو شده و ماهیانه مبلغ ناچیزی حداقل در حد 10 هزار تومان از حقوق‌ها به حساب هر نفر در این صندوق واریز شود و این مبلغ صرف تأمین مالی پروژه‌های قرارگاه شده و سود حاصله در قالب قرارداد مضاربه تقسیم شود و سرمایه‌ای برای آینده پاسداران باشد.
پیام‌های ارسالی در سروش(@ssweekly)
سلام. شما فقط عکس نیم‌تای بالای صفحه اول و فایل پی‌دی‌اف نشریه را در کانال می‌گذارید که استفاده از آن با گوشی خیلی سخت است. لطفاً همه مطالب نشریه را در کانال بارگذاری کنید.
صبح صادق: مطالب نشریه به صورت پی‌دی‌اف در کانال بارگذاری می‌شود. البته بر اساس رویه جدید عمده مطالب مهم نشریه طی هفته در کانال بارگذاری خواهد شد.

همزمان با بزرگداشت شهدای هفتم تیر در دزفول صورت گرفت


 مریم اسدی/ همزمان با مراسم بزرگداشت شهادت شهدای هفتم تیر در شهرستان دزفول، قرارگاه فرهنگی گروه جهادی شهید احمدی‌روشن در این شهرستان با حضور پدر این شهید آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار ما، حاج‌رحیم احمدی‌روشن در این مراسم با اشاره به اقدامات گروه جهادی شهید احمدی‌روشن در مناطق محروم و روستاهای دزفول، تأکید کرد: «کاری که شما در راستای دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب انجام می‌دهید، در حقیقت بالاترین جهاد و جهاد اکبر است که این را قدر بدانید، ارزش این اقدامات به حدی است که بنده خودم را موظف می‌دانم با وضو وارد چنین محافلی شوم.»
وی در سخنان خود با اشاره به آیه 120 سوره بقره «لَن تَرضیَ عَنکَ الیَهودُ ولَاالنصادری حَتَّی تَتَّبِع مِلَّتهم»، تأکید کرد: «این کلام صریح کتاب آسمانی ماست که یهود و نصارا هرگز از شما راضی نخواهند شد مگر اینکه از آنها تبعیت کنید. این دستور قرآن کریم است که باید همیشه مورد توجه ما باشد؛ ولی غفلت‌ها موجب تأسف در این زمینه است؛ چرا که باید رفتار ما بر اساس قرآن و نظریه مرجعیت دینی باشد و به همین دلیل است که هر جا این اصل را لحاظ نکردیم، به خسران رسیدیم.»
پدر شهید احمدی‌روشن در ادامه افزود: «اگر ما به خیال باطل گمان کنیم که باید پیروی کدخدای جهانی باشیم، حتماً متضرر خواهیم شد، کلام ولای ما حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) همیشه برای ما حجت و راه‌گشاست که با عمل به سخنان این سید بزرگوار می‌توانیم بر تمامی مشکلات فائق آمده و به خودکفایی کامل برسیم.»
سخنران دیگر این مراسم هم حجت‌الاسلام عبداللهی، استاد حوزه و کارشناس مرکز مهدویت بود. وی در تجلیل از مقام بلند شهید بهشتی و با تأکید بر اصل ولایت‌مداری در فتنه‌های زمان غیبت امام زمان(عج)، گفت: «شهدا به ویژه شهید بهشتی، شهدای مدافع حرم و شهید احمدی‌روشن مصداق بارز پیروی از ولایت فقیه هستند که می‌توان با تکیه بر آن، کسب بصیرت کرد. در واقع شهدا به منزله چراغ هدایت در مسیر بصیرت هستند که مسیر ولایت‌مداری را به ما نشان می‌دهند.»
از دیگر برنامه‌های این مراسم تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم دزفول و شهید آزادسازی قدس شریف، شهید اثنی‌عشری بود. همچنین در این مراسم از شیوخ قبایل شهرک شهید بهشتی دزفول نیز تجلیل به عمل آمد. 
اما بخش مهم این مراسم آغاز به کار قرارگاه فرهنگی گروه جهادی شهید مصطفی احمدی‌روشن در شهرستان دزفول بود که به دست پدر این شهید صورت گرفت. گروه جهادی شهید احمدی‌روشن قرار است در این شهرستان مجموعه فعالیت‌های فرهنگی جهادی خود را برای تابستان 97 به انجام برساند.



بچه کرمانشاه و از مسئولان ستاد تیپ زینبون در سوریه بود. از زمان جنگ تا زمان شهادتش با هم بودیم. 
هر موقع که توی سوریه عملیات داشتیم بهش می‌گفتم اکبر* بین ساختمان‌ها سریع حرکت کن، یه کم خم شو ترکش نخوری. می‌گفت، قصدم از اینکه اینطوری حرکت می‌کنم اینه که می‌خوام بچه‌های پاکستانی که با ما هستند و ما الگوی آنها هستیم، احساس ضعف نکنند، محکم باشن و با اقتدار بجنگند ما باید مواظب رفتارها و کارهامون باشیم. 
*شهید مدافع حرم اکبر نظری