محمدباقر قالیباف گفت: به کساني که دم از مذاکره با آمريکا مي‌زنند، توصيه مي‌کنم ابتدا کمي تاريخ بخوانيد تا متوجه بشويد که اساس دولت و حکومت آمريکا بر پايه استثمار شکل ‌گرفته است. بهترين راه‌حل هر بحران و مشکل اقتصادي و حتي مبارزه با آمريکا، کار است و کار؛ واقعيت اين است که تجربه‌هاي گذشته به ما نشان مي‌دهد تکيه کردن بر قدرت‌هاي خارجي و در رأس آنها آمريکا براي حل مشکلات داخلي هيچ‌گاه جوابگو نبوده و نخواهد بود.



  مهدی سعیدی/  تشديد جنگ اقتصادي تمام‌عيار آمريکايي‌ها عليه جمهوري اسلامي ایران و التهابات ايجاد شده در بازار، کشور را در وضعیت حساسي قرار داده که عبور از آن با تدبير و هوشمندي کامل ممکن خواهد بود. دشمن در اين تهاجم با همه توان به ميدان آمده و مکرها و حربه‌هاي مختلف را به کار گرفته تا به خيال خام خود در چهل سالگي انقلاب، سرنگوني آن را رقم بزند. در اين ميان مسئولان، نخبگان، رسانه‌ها، صاحبان تريبون‌هاي مختلف، فعالان عرصه اقتصاد و اقشار مختلف مردم هر يک وظايفي برعهده دارند که بايد با تمام توان براي عمل به آن تلاش کنند و بازي را همچون گذشته به نفع جبهه انقلاب اسلامي رقم بزنند. طبيعي است با جدي شدن اين جدال بزرگ، هرگونه خطا و اشتباه مي‌تواند خسارات جبران‌ناپذيري به همراه داشته باشد.
يکي از مهم‌ترين حربه‌هاي دشمن در اين جدال آن است که به نحوي اقدام شود تا مسئولان کشور دچار اشتباه محاسباتي شده و تصميمات و مواضعي اتخاذ کنند که حاصل آن بازي در زمين دشمن باشد! متأسفانه بايد گفت که اين روزها شاهد اظهارنظراتي بوديم که نشان مي‌دهد برخي از مسئولان خواسته يا ناخواسته دچار اين اشتباه شده و اظهاراتي داشته‌اند که تعجب افکار عمومي را برانگیخته است!
امروز نمايندگان مجلس به اندازه سهم خود بايد پاسخگوي وضعيت کنوني اقتصاد کشور باشند! مجلسيان امروز بايد پاسخگوي اين باشند که به عنوان دستگاهي نظارتي چه تدابيري براي مهار افسارگسيختگي بازار انديشيده‌اند؟! به عنوان دستگاه تقنینی بايد پاسخگو باشند که براي مبارزه با فساد و جلوگيري از رشد و گسترش آن چه اقداماتي انجام داده و چه قوانيني تصويب کرده‌اند؟ اما ايشان ترجيح داده‌اند به جاي تمرکز بر اين موضوعات به طرح موضوع رفراندوم روي آورند! آيا واقعاً فهم اين مسئله که در دل گفت‌وگو با ترامپ مشکلي از مشکلات کشور حل نخواهد شد، آنقدر براي نماينده مجلس دشوار است که چنين پيشنهادي را براي حل مشکلات کشور مطرح مي‌کند؟! آيا واقعاً اين مسئله در اين تراز از اهميت قرار دارد و آنچنان در مواجهه با آن دچار اختلاف‌نظريم که راهي جز رجوع به رفراندوم وجود ندارد؟! آيا پذيرش پيشنهاد ترامپ از مصاديق آنچه در اصل 59 قانون اساسي آمده است، مي‌باشد و با فلسفه آن همخواني دارد؟! يا در پس طرح چنين نظراتي، مقاصد جناحي و سياسي نهفته است؟!
نمونه ديگر مواضع اين روزهاي علي مطهري است که مدتي قبل در مصاحبه‌اي گفته است: «مسئول وضعيت جاري کشور آنهايي هستند که با هوا کردن موشک تلاش کردند برجام اجرا نشود که البته به هدف‌شان هم رسيدند!» وي به تازگي نيز با نوشتن نامه‌اي به سردار جعفري، پيکان حملات خود را به سمت سپاه نشانه رفته و به جاي آنکه در برابر دشمنان اين ملت مواضع مقتدرانه گرفته و براي حل مشکلات اقتصادي کشور راهکاري ارائه دهد، مواضع انقلابي فرمانده سپاه در برابر زياده‌خواهي‌هاي آمریکایی‌ها را تاب نياورده و ايشان را به پرهيز از دخالت در سياست توصيه کرده است!
کافي است نگاهي به رسانه‌هاي بيگانه در روزهاي اخير بيندازيم تا مشخص شود چگونه مواضع علي مطهري و طرح مسئله رفراندوم با استقبال آنان مواجه شده است! همين اقبال کافي است تا مشخص شود که مواضع ناشيانه اتخاذ شده تا چه اندازه در خلاف جهت منافع ملي کشور بوده و نوعي بازي در زمين رقيب به شمار مي‌آيد! بازتاب چنين اظهاراتي در افکار عمومي داخلي نيز جز القای یأس و نااميدي مردم نسبت به توانايي و هوشمندي مسئولان و نمايندگان‌شان در مجلس شوراي اسلامي نيست! نماينده‌اي که بايد مواضعش در اين مقطع آنچنان حکيمانه باشد که حاصل کلامش ايجاد آرامش رواني در مردم باشد و اضطراب‌ها و نگراني‌ها را از قلب‌ها و ذهن‌ها پاک کند! انتظار آن است که نمايندگان مجلس با درايت بيشتري به مواجهه با موضوعات پرداخته و سنجيده‌تر سخن بگويند، ضمن آنکه با فهم اولويت‌ها، انرژي و توان خود را صرف خدمت واقعي به مردم کنند.

  حسین عبداللهی‌فر/  برخی از چهره‌های شاخص اصلاح‌طلبان پس از مدت‌ها سردرگمی و مناقشه بر سر انتخاب راهبردی قابل دفاع در نحوه تعامل با دولت، سیاست «حمایت و انتقاد» را پیشنهاد دادند. سیاست دو پایه‌ای که هر یک از آنها بخشی از مسائل این جریان را حل کند. سیاست حمایت می‌تواند شائبه عدم همراهی با دولت را حل کند؛ چراکه هرگونه فاصله‌گیری از دولت در این شرایط ممکن است اصلاح‌طلبان را به کارشکنی قدرت‌طلبانه متهم کند؛ اتهامی که ریزش پایگاه اجتماعی آنها در هواداران ایدئولوژیک و اقشار خاکستری را در پی دارد.
اما سیاست نقد و انتقاد به مسئله دیگر اصلاح‌طلبان مربوط می‌شود که اگر بخواهند همچنان به حمایت بی‌چون و چرای خود در حمایت از دولت ادامه دهند، الزاماً باید پیامد ناکامی‌ها و نارضایتی‌های عمومی را نیز بپذیرند. مفهوم این سخن شکست پیشاپیش اصلاح‌طلبان در انتخابات آینده است و این موضوعی است که دغدغه اصلی نظریه‌پردازان این جریان بوده است؛ زیرا از نظر آنها دولت روحانی باید به پاس حمایت اصلاحات از وی، زمینه پیروزی این جریان را فراهم کند نه شکست آن را.
بنابه دلایل عدیده‌ای نتیجه و تأثیر سیاست فوق در برآورده کردن انتظارات اصلاح‌طلبان مورد ابهام و تردید قرار دارد که اساساً مشکل پیوند خوردن سرنوشت اصلاح‌طلبان با دولت یکی از مسائل این جریان بوده و مشکلات مهم‌تر دیگر فراروی آن قرار دارد که برخی از آنها عبارتند از:
1ـ ناتوانی در ارائه راه‌حل برای خروج کشور از بحران
یکی از کارکردهای احزاب سیاسی آماده بودن برای اداره جامعه به مثابه آلترناتیو دولت فعلی است. این آمادگی باید از طریق برنامه‌های قابل اجرا و نیروهای توانمند اثبات شود. وقتی کشور در وضعیت دشوار قرار می‌گیرد این مجموعه می‌تواند فرصتی برای نشان دادن توانایی خود پیدا کند. این در حالی است که مردم برخلاف انتظارشان از جریان مدعی اصلاحات و نخبگی شاهد نوعی فرار از پاسخگویی و تلاش سران آن برای نفی نقش خود در کشور هستند.
2ـ ناتوانی و ناکارآمدی در حوزه‌های مسئولیتی 
کمترین انتظار مردم از اصلاح‌طلبانی که به هر دلیلی امکان ارائه طرح و برنامه برای حل مشکلات کشور ندارند این است که در حوزه مسئولیتی خود به نیازهای جامعه پاسخ دهند. این در حالی است که نمایندگان حزبی و فردی این جریان نه در مجلس و فراکسیون امید و نه در شورای شهر و نه در وزارتخانه‌هایی که در اختیار دارند نتوانسته‌اند کارآمدی خود را اثبات کنند.
3ـ بی‌ثباتی در سیاست‌ها و رویکردها
سومین مشکل اساسی اصلاح‌طلبان به چرخش‌های مکرر آنها در سیاست‌ها و رویکردهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و...  باز می‌گردد. هضم اینکه چگونه یک جریان سیاسی با مشی اقتصادی چپ و دولتی یکباره به سمت اقتصاد لیبرالی و نئولیبرالی تغییر کرده و امروز پس از حاکم کردن ایده خود دوباره به رویکردهای چپ‌روانه تغییر مسیر دهد کار ساده‌ای نیست. همین چرخش‌های مکرر که نشان‌دهنده فقدان سیاست مدون و اصول پایدار می‌باشد برای احزاب و جریانات سیاسی سم مهلک است؛ چراکه هواداران آنها به این چرخش‌های سریع نمی‌چرخند و بر مسیر خود می‌روند.    
4ـ انسداد گفتمانی و بن‌بست روشی
وقتی یک جریان سیاسی به جای تکیه بر نقاط مثبت و ظرفیت‌های ایجابی، بر سلبیات و موج‌سواری بر نارضایتی‌های اجتماعی عادت کرده، در برابر اعتراضات دو راه بیشتر ندارد، یا باید در مقابل آن بایستاد که در مقابل افکار عمومی قرار می‌گیرد، یا باید با آن همراهی کند که در واقع به کمک مخالف خود رفته و بنیاد خویش بر می‌کند. وضعیتی که امروز اصلاح‌طلبان به آن دچار شده و بر دوراهی افراطی‌گری و محافظه‌کاری قرار گرفته‌اند.




   حسن خدادی/ در سال‌های آغازین پیروزی انقلاب اسلامی، نسلی از انقلابیون در قامت دیپلمات‌هایی با هوش و با درایت توانستند با دیپلماسی انقلابی و حرفه‌ای، پیشرفت و استقلال و قدرت ملت را در سایه صلح و دوستی تضمین کنند؛ اما با وجود پیشرفت‌های بسیاری که در عرصه سیاست خارجی پس از انقلاب به دست آمد، همچنان خلأ ناشی از نبود یک راهبرد بومی، ملی، اسلامی و انقلابی در حوزه دیپلماسی و روابط خارجی احساس می‌شود. پس از انقلاب اسلامی، کارگزاران دستگاه دیپلماسی کشورمان اقدامات و تلاش‌هایی را برای بومی‌سازی، جایگزینی یک مدل جدید به جای پیکره و مدل فرتوت و سنتی دستگاه سیاست خارجی که در دوران پیش از انقلاب ریشه داشت، صورت دادند. نکته‌ای که در اینجا وجود دارد و اتفاقاً محل مداقه است، این مسئله است که از یک سو این حرکت‌ها و دستاوردها تاکنون در سطح افراد و اشخاص باقی مانده و به ندرت موجب شکل‌گیری برنامه راهبردی و جامع شده است و از سویی دیگر دستگاه سیاست خارجی در دوران برخی از دولت‌های پس از انقلاب با الگوبرداری از نظریات غربی در عرصه دیپلماسی انحرافی اساسی از دیپلماسی انقلابی و شرافتمندانه پیدا کردند؛ از این رو با توجه به این واقعیت در حوزه دیپلماسی کشور، ضروری است نمونه‌هایی از مؤلفه‌های دیپلماسی انقلابی بیان شود.
1ـ دیپلماسی به مثابه پیام‌رسان انقلاب/ از نظر رهبر معظم انقلاب دستگاه دیپلماسی در خط مقدم و صف چالش نظام بین‌الملل قرار دارد و باید پیام انقلاب اسلامی را در صحنه روابط بین‌الملل به گوش جهانیان برساند. به همین دلیل رهبر فرزانه انقلاب برای دستگاه دیپلماسی، تنها کارکرد برقراری ارتباط قائل نیستند و مهم‌ترین رسالت آن را پیام‌رسانی و اثرگذاری می‌دانند.
2ـ دیپلماسی به مثابه تأمین‌کننده منافع ملی/ امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) دیپلماسی را نوعی جنگ در عرصه بین‌المللی می‌دانند که با هدف کسب منافع بیشتر در جریان است. اهمیت این نوع جنگ نه تنها از جنگ نظامی کمتر نیست؛ بلکه در مواقعی بیشتر هم هست. دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران نیز از این قاعده «جنگ برای کسب منافع»، مستثنی نیست. این دیپلماسی نیز باید برای کسب منافع نهایت تلاش خود را انجام دهد.
3ـ تخصص و تعهد در دیپلماسی/ از نظر رهبر معظم انقلاب دیپلمات‌های جمهوری اسلامی برای موفقیت در عرصه کاری خود باید دو ویژگی «تخصص» و «تعهد» را به صورت توامان داشته باشند. ایشان تخصص را شامل سه مؤلفه «خردمندی، تجربه و هنر و آشنایی با فن دیپلماسی» می‌دانند؛ از این رو به نظر معظم‌له دیپلمات‌های کشور باید خوب آموزش ببینند و با فن دیپلماسی آشنایی داشته باشند. ایشان همچنین قائل به تعهد دیپلمات‌ها در سه حوزه ویژگی‌های خود سفیر، محیط سفارتخانه و اعضای خانواده سفرا و دیپلمات‌ها هستند. 
4ـ سرعت و ابتکار عمل در دیپلماسی / سفرا برای تحقق خواسته‌ها و آرمان‌های نظام و انقلاب اسلامی،‌ باید از سرعت و ابتکار عمل لازم برخوردار باشند؛ به همین دلیل رهبر معظم انقلاب بر ضرورت دو مؤلفه سرعت عمل و ابتکار عمل در دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی تأکید دارند. 
5ـ دیپلماسی در جهت نفی سلطه و تشنج‌زدایی عزت‌طلبانه/ رهبر فرزانه و حکیم انقلاب در بیانات متعدد بر توسعه‌طلبانه نبودن انقلاب و نظام اسلامی تأکید کرده‌اند. از نظر ایشان، پیام انقلاب برای رسیدن به گوش جهانیان به تجاوز و کشورگشایی و حتی صدور پیام نیاز ندارد. ایشان می‌فرمایند: «چون دیپلماسی‌ما و هر نوع تحرک‌مان در رابطه با دنیا دارای هدف خاصی است که این هدف‌ها از مبانی انقلاب ما ناشی می‌شوند، اصلاً هدف‌های توسعه‌طلبانه و تجاوزکارانه و امثال اینها نیست. ما به هیچ وجه به فکر حکومت واحد جهانی به وسیله خودمان نیستیم که کسی تصور کند می‌خواهیم همه دنیا را مسلمان کنیم و خودمان در رأس باشیم.»(14/3/1374)

 تغییر قوانین بازی 
 پایگاه سی‌ان‌بی‌سی در نوشتاری با اشاره به قدرت و نفوذ ایران در منطقه و همچنین تهدیدات آمریکا علیه جمهوری اسلامی، نوشت: «ایران ابزارهایی در اختیار دارد که سبب شده ایالات متحده منافع خود را در مخاطره ببیند و این موضوع اکنون به دغدغه شماره یک آمریکا تبدیل شده است.» این پایگاه خبری در ادامه اضافه کرد: «ایران با گسترش دادن مرزهای نظامی‌اش و در اختیار داشتن نیروهای نظامی در عراق، لبنان، سوریه و حتی یمن در حال تغییر قوانین بازی است که اسرائیل و ایالات متحده برای آینده خاورمیانه طراحی کرده بودند.» شایان ذکر است، پس از خروج آمریکا از برجام رسانه‌های آمریکایی و صهیونیستی سعی در القای این نکته داشتند که ایران را در موضع ضعف نشان دهند؛ اما با مواضع محکم مقامات جمهوری اسلامی ایران اکنون تحلیل‌های این رسانه‌ها به سمت اقتدار و نفوذ منطقه‌ای ایران سوق پیدا کرده است.
سرکوب آزادی بیان
فیس‌بوک می‌گوید ۳۲ صفحه و حساب کاربری را در این شبکه بسته است که گمان می‌رود برای تأثیرگذاری بر انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا که در ماه نوامبر برگزار می‌شود، ایجاد شده بودند. این شبکه اجتماعی در یک پست وبلاگی اعلام کرده است، ۱۷ حساب شخصی را در فیس‌بوک و هفت حساب را در اینستاگرام شناسایی کرده است که این حساب‌ها در مجموع بیش از ۹ هزار و پانصد محتوای فیس‌بوکی و یک مورد محتوای اینستاگرامی منتشر کرده‌اند. این در حالی است که در زمان انتخابات ایران میلیون‌ها صفحه اجتماعی علیه انتخابات فعال می‌شود؛ اما آمریکا تحمل فعال شدن 32 صفحه را ندارد و آنها را به بهانه ارتباط با روسیه مسدود می‌کند.
اشتباه نکنید!
پس از پیشنهاد دونالد ترامپ مبنی بر آمادگی برای مذاکرات بدون پیش‌شرط با ایران، عده‌ای از غرب‌زدگان و اصلاح‌طلبان باز هم عنان از کف داده و معتقد به کوتاه آمدن جمهوری اسلامی و مذاکره با ترامپ شدند. در همین زمینه داریوش سجادی، از تحلیلگران سیاسی مقیم آمریکا و مشاور سابق مهدی کروبی در توئیتر خود با انتقاد از این قبیل موضع‌گیری‌ها، نوشت: «بخشی از ایرانیان معتقدن نزد آمریکا، ایرانی اصولگرا و اصلاح‌طلب متفاوته و آمریکایی اصلاح‌طلب رو ترجیح می‌ده، دوستان اشتباه نکنن و فکر نکنن آمریکایی ایشان را نور چشمی خود می‌انگارد؛ در اندیشه متفرعن آمریکایی، به جز آمریکایی همه رعیتن. تنها آنها که خوش‌رقص‌ترند، رعیت‌ترند!»
بی تفاوت‌ها !
به نظر می‌رسد، هیچ‌یک از نمایندگان تهران از وضعیت اسف‌بار اقتصادی کشور ناراضی نبوده و صرفاً مسائلی همچون حضور زنان در ورزشگاه‌ها، رفع حصر و پخش صدای شجریان از صداوسیما برای آنان در اولویت است! سؤال اقتصادی نمایندگان مجلس از رئیس‌جمهور در نشستی علنی اعلام وصول شد و80 نماینده این طرح را امضا کردند و هیچ یک از 30 نمایندگان تهران آن را امضا نکردند! موفق نبودن دولت در مدیریت قاچاق کالا و ارز، استمرار تحریم‌های بانکی، افزایش میزان بیکاری در چند سال اخیر، رکود اقتصادی شدید چند ساله و افزایش روزافزون نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی محورهای سؤال از رئیس‌جمهور است.
ایران در سوریه می‌ماند
سفیر روسیه در سرزمین‌های اشغالی در گفت‌و‌گو با شبکه انگلیسی‌زبان ۱۰ رژیم صهیونیستی گفت: «ایرانی‌ها نقش خیلی خیلی مهمی در تلاش مشترک ما برای حذف تروریست‌ها از سوریه بازی می‌کنند.» ویکتوروف افزود: «برای همین، در مقطع حاضر، ما درخواست‌ها برای اخراج نیروهای خارجی از جمهوری عرب سوریه را غیر واقع‌بینانه می‌دانیم.» او گفت: «حضور ایران در سوریه براساس اصول سازمان ملل کاملاً مشروع است.» وی در پاسخ به پرسش دیگری گفت: «نه، ما نمی‌توانیم آنها را وادار (به ترک سوریه) کنیم.» 


 سؤال نمایندگان از رئیس‌جمهور درباره معیشت و اقتصاد است
حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در توضیح سؤال نمایندگان از رئیس‌جمهور گفت: «هفته‌ای که بر نمایندگان گذشت به دلیل حجم آتشی که بر سر نمایندگان ریخت و فشار سنگین دولتی‌ها برای پس گرفتن امضای نمایندگان از سؤال خود، یاد عملیات خیبر، بدر و کربلای ۵ افتادم.»
 وی در توضیح برخی اظهارات مبنی بر اینکه سؤال از روحانی در تقابل با سؤال از احمدی‌نژاد پیگیری و دنبال شد، یادآور شد: «امضاکنندگان سؤال از روحانی هیچ دلبستگی و تعلق خاطری به احمدی‌نژاد ندارند، در آن زمان هم اگر در مجلس حضور داشتم، قطعاً از افراد سؤال‌کننده از احمدی‌نژاد بودم. کما اینکه در همان زمان تلخ‌تر از محتوای سؤال نمایندگان در محافل دیگر در مورد احمدی‌نژاد صحبت می‌کردم.» 
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، افزود: «این سؤالات سیاسی نیست، سؤال نمایندگان کاملاً مرتبط با معیشت و اقتصاد جامعه است، از سوی دیگر این سؤال از سوی سه فراکسیون مجلس مطرح است، سؤال فراکسیونی تعقیب نشده و نمایندگانی از فراکسیون ولایی، مستقلین و حتی برخی از امیدی‌ها امضا کردند.» 
احمد امیرآبادی فراهانی، مسئول سؤالات در هیئت رئیسه مجلس نیز در واکنش به درخواست حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور درباره انجام مناظره پیرامون طرح سؤال از روحانی گفت: «آماده‌ام با آقای امیری درباره ابهامات وارده به نحوه اعلام وصول سؤال از رئیس‌جمهور مناظره‌ای داشته باشم.» وی اضافه کرد: «متأسفم که معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به جای همراهی و هماهنگی با مجلس به جهت ایجاد فضای آرام و مناسب برای حضور آقای روحانی در مجلس به دنبال حاشیه‌سازی و زیر سؤال بردن اختیارات قانونی نمایندگان
 مردم است.»

شاهزاده رضا الپهلوی بن‌عبدالعزیز آل‌سعود!
مجموعه رسانه‌ای اقلیم الشرق وابسته به عربستان سعودی از کمک ۳۰۰ میلیون دلاری عربستان به فرزند شاه مخلوع برای براندازی در ایران خبر داد.
 بنا بر این خبر، طی دیدارهایی که به تازگی بین برخی مقامات ارشد سعودی با رضا پهلوی صورت گرفته، وی درخواست حمایت مالی از فعالیت‌های خود علیه حکومت ایران را مطرح کرده است که این درخواست با موافقت عربستان سعودی روبه‌رو شده است.
 منابع نزدیک به سعودی‌ها اعلام کرده‌اند عربستانی‌ها حمایت از رضا پهلوی را به اجرای فعالیت‌هایی، همچون برگزاری تجمعات و تظاهرات در شهرهای بزرگ ایران با حضور اقشار گوناگون مردم منوط کرده‌اند.
 انتشار خبر ملاقات مخفی فرزند شاه مخلوع ایران با مقامات عربستان سبب شد کاربران فضای مجازی با انتشار هشتگ #الپهلوی به این اتفاق واکنش نشان دهند. بخشی از این کامنت‌ها را در ادامه می‌خوانید:
* اگه از امروز دیدید که یه عده دارن از برادری با عربستان توئیت می‌زنن، اصلاً تعجب نکنید! اینها حقوق‌شون داره واریز می‌شه!
* حقارت یعنی دست به دامان شدن آل‌سعود!
* داستان کسانی که کمر به ویرانی وطنم بسته‌اند، خیلی عجیب و غریب شده. اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها تروریست‌های وطنی رو تجهیز می‌کنند. فرقه رجوی سر در هر آخوری می‌کند. نوبرانه تابستانی سلطنت‌طلب‌ها و پهلوی‌ها هم گدایی از آل‌سعود خائن است!
* شاهزاده رضا الپهلوی بن‌عبدالعزیز آل‌سعود!
* ای اونایی که خون آریایی تو خون‌تون غلغل می‌کنه و اسکلت کوروش رو توی قبر می‌لرزونید؛ یهو بد نشد رضا پهلوی رفته کاسه گدایی پهن کرده جلوی عربستان.

فرید مدرسی: جنگ رسانه‌ای علیه «جمهوری اسلامی ایران» قطعی است و بی‌بی‌سی فارسی قرارگاه جنگ روانی علیه‌ ایران و کانون استراتژیک پروژه «سعودی‌ـ آمریکایی‌ـ اسرائیلی» است. این نقش در تفاهم‌نامه‌های امنیتی میان سرویس‌های بینادولتی برعهده‌ «بی‌بی‌سی فارسی» گذاشته‌ شده است و مهم این نیست که دولت بریتانیا در این پروسه حضور دارد یا ندارد؛ چرا که ورود انگلیس در هر پروژه‌ای امنیتی به منظور جا نماندن از بده‌بستان‌های دیگر بازیگران است. بی‌بی‌سی فارسی امروز برای آنها نقش ایفا می‌کند تا در جایی دیگر آنها برای او بازی کنند.
 احمد توکلی: امروز وقت تسویه حساب نیست. همه به آیه 8 سوره توبه ایمان بیاوریم که برای تضمین در قبال اروپاییان ضروری است. «چگونه انتظار رعایت پیمان از آنان دارید، در حالی که اگر بر شما چیره شوند، هیچ پیوند خویشاوندی و پیمان سیاسی را رعایت نمی‌کنند. با زبان خشنودتان می‌سازند، ولی در دل مخالفت دارند.»
 علیرضا زاکانی: مصالح انقلابی و منافع ملی ما در پیروزی در جنگ اقتصادی با آمریکاست. بزرگ‌ترین اشتباه غفلت از صحنه جنگ اصلی، یعنی اقتصاد و معیشت مردم و ورود به لفاظی ترامپ برای مذاکره است‌. از تاریخ عبرت بگیریم و همت‌مان را به صحنه اصلی مبارزه با آمریکا، یعنی مشکل‌گشایی از زندگی مردم معطوف کنیم.
محسن رضایی: بی‌توجهی به وصایای امام خمینی(ره)، علت اصلی مشکلات امروز کشور است. امام فرمودند: «دولتمردان از دانشمندان و متخصصان متعهد استمداد کنند تا راز موفقیت را به دست آورند... در سیاست‌بازی‌های گروهی وارد نشوند که باناکامی مواجه می‌شوند... دولت بدون شرکت مردم و همکاری طبقات مختلف با شکست مواجه خواهد شد...»