سردار غلامحسین غیب‌پرور، رئيس‌ سازمان بسیج مستضعفین گفت: مسئولان دولتی باید باور کنند که دشمن جنگ اقتصادی را شروع کرده و انتظار ملت این است که دولت نیز آرایش جنگ اقتصادی به خود بگیرد. ما بارها به مسئولان دولتی اعلام کردیم که بسیج با ظرفیت عظیمی که در اختیار دارد، می‌تواند به دولت در حوزه‌های گوناگون کمک کند و معتقدیم اگر دولت از این ظرفیت عظیم مردمی استفاده کند، به طور قطعی مشکلات کشور بسیار سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر برطرف خواهند شد.

در آغاز طرح جهیزیه آسمانی نیروی زمینی سپاه در مشهد مقدس تأکید شد


 منا اورعی/  در دهه کرامت و در آستانه ولادت امام رضا(ع) در مشهد مقدس طرح جهیزیه آسمانی آغاز شد. در مرحله اول این طرح طی مراسمی در مجتمع آیه‌های مشهد، ٧٠٠ زوج تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) از استان خراسان رضوی جهیزیه خود را دریافت کردند. در این مرحله٧٠٠ جهیزیه به ارزش سه‌ونیم میلیارد تومان با مشارکت خیریه حضرت رقیه(س) با آستان قدس رضوی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، نیروی زمینی سپاه پاسداران و قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه اهدا شد.
در این مراسم سردار سیدضیاء‌الدین حزنی مشاور فرمانده کل و دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران، سردار قدرت‌الله منصوری فرمانده قرارگاه منطقه‌ای سپاه در شمال شرق، سردار پورجمشیدیان معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه، آسوده مدیر کل کمیته امداد امام خمینی خراسان و همچنین مرتضی بختیاری قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی حضور داشتند. این مراسم آغازی بود برای اهدای هشت هزار سری جهیزیه به نوعروسان در 14 استان محروم کشور.

تأمین بیش از 54 هزار سری جهیزیه به همت سپاه
فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه در این مراسم با بیان اهمیت اقدامات سپاه پاسداران در حوزه محرومیت‌زدایی گفت: «نیروی زمینی سپاه در حوزه محرومیت‌زدایی به عنوان ستون فقرات سپاه پاسداران عمل کرده است.»
سردار حزنی مسئول قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه ضمن مفید دانستن اقداماتی از این دست، اظهار داشت: «نیروی زمینی سپاه در بحث محرومیت‌زدایی به عنوان ستون فقرات سپاه و محور اصلی عمل کرده است. تاکنون سپاه ۱۶ هزار جهیزیه با کمک‌ کمیته امداد امام(ره) و مؤسسه حضرت رقیه(س) تهیه کرده است و بخش قابل توجهی از آن در استان‌های مختلف توزیع شده است.»
سردار حزنی با بیان همت نیروی زمینی سپاه در تهیه جهیزیه برای زوج‌های جوان تأکید کرد: «سپاه ۵۴ هزار و ۳۶۸ سری جهیزیه را از ابتدای طرح‌های محرومیت‌زدایی تهیه و توزیع کرده است.»
 فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه گفت: «همه اقلام تهیه شده در جهیزیه‌ها ایرانی است و این حمایت از کالاهای ایرانی را نشان می‌دهد.»

معنویت و اعتقاد برکت را روزافزون می‌کند
سردار علی‌اکبر پورجمشیدیان معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه دیگر سخنران این همایش هم اظهار داشت: «زوج‌های جوان توفیق یافتند که جهیزیه آنها اهدایی آقا علی بن موسی‌الرضا(ع) است.»
وی افزود: «استفاده از کالای ایرانی به نفع همه ایرانیان است و اگر معنویت و اعتقاد باشد، برکت خدا روزافزون می‌شود.»
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه با بیان اهمیت تولید کالای ایرانی تأکید کرد: «همه ما با استفاده از کالای ایرانی می‌توانیم کشور را بسازیم.»
سردار پورجمشیدیان با اشاره به اقدامات محرومیت‌زدایی در مناطق کمتر برخوردار یادآور شد: «دستگاه‌های مسئول پای کار بیایند تا محرومیت از بین برود.»
وی ادامه داد: «ایجاد اشتغال در جامعه بسیار مهم است و در کنار آن محرومیت‌زدایی مقدمه‌ای برای امنیت پایدار است.»

بهترین امر گره‌گشایی از کار خلق است
مرتضی بختیاری، قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی هم به عنوان سخنران بعدی این مراسم اظهار داشت: «در جلسه‌ای بسیار نورانی هستیم و به گفته بزرگان از بهترین کارها و جلسات، گره‌گشایی از کار خلق است.»
وی بیان کرد: «طرح ولایت یکی از خدماتی است که امروز مردم ما به عنوان یکی از خدمت‌های انجام گرفته شاهد برگزاری آن با همکاری سپاه و آستان قدس رضوی هستند.»
بختیاری ادامه داد: «سؤالی که مطرح است این است که چرا این‌گونه جلسات جزو بهترین و نورانی‌ترین جلسات است؟ چه حکمتی در گره‌گشایی از مشکل خلق وجود دارد که پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) و بزرگان ما در آن پیشوا بودند؟ چه نکته‌ای در این گره‌گشایی وجود دارد که خدا را مورد شعف قرار می‌دهد؟»
وی بیان کرد: «امروز حضور زوج‌های جوان در اینجا اتمام حجتی است برای خیرین و برای آنهایی که بضاعت دارند و همچنین ابراز تشکری است از همه خیرین عزیز. واقعاً باید دست عزیزان سپاه، کمیته امداد و خیرین را بوسید که در این راه قدم برداشته‌اند.»
بختیاری افزود: «خدا به شما زوج‌های عزیز جوان که مایه امتحان همه ما و همه کسانی که توانایی بازگشایی گره‌ای از کار مردم را دارند خیر بدهد و همچنین خداوند ان‌شاءالله به همه دست‌اندرکاران این برنامه توفیق بیشتری عنایت کند، این قبیل اقدامات، اقداماتی است که رضایت خداوند متعال و حضرت رضا(ع) را در پی دارد.»

درباره مؤسسه خیریه
 حضرت رقیه(س)
مؤسسه خیریه حضرت رقیه(س) که پیش از این در همین ستون گزارش مبسوطی از فعالیت‌های آن درج شده است، مدت ۱۰ سال است که با هدف رفع فقر و محرومیت در جامعه با اجرای طرح‌های مختلف حمایتی در سراسر کشور فعالیت می‌کند. این مؤسسه با جلب اعتماد دو نهاد خدمتگزار و مقدس، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پنج سال گذشته توانسته است قدم‌های مهمی برای رفع محرومیت و فقرزدایی در کشور بردارد که به جز تهیه جهیزیه، کمک‌های دیگری را هم برای نیازمندان انجام می‌دهد.
تهیه اقلام نوشت‌افزار برای دانش‌آموزان محروم و تأمین بسته‌های معیشتی برای خانوار محروم از دیگر اقدامات این مؤسسه است. 
اما نکته مهم در فعالیت این مؤسسه کاملاً ایرانی بودن اقلام است و به قول یکی از مسئولان این مؤسسه؛ «همه کالاهایی که برای خدمت و کمک به نیازمندان تهیه و توزیع می‌شود، کاملاً ایرانی با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت هستند که در تیراژ و تعداد بالایی از کارخانه تهیه می‌شوند؛ لذا قیمت آنها هم ۲۰ تا ۵۰ درصد نسبت به قیمت بازار کمتر است.» 
در واقع این مؤسسه یک واسطه تخصصی بین مجموعه خیریه‌ها و نهادهای خدمت‌رسان به محرومان برای تأمین اقلام است که به کاهش قیمت و ارتقای کیفیت خدمات منجر شده است.

همسر شهید مدافع حرم «مهدی حیدری»


 زینب محمودی‌/ مهدی حیدری از مدافعان حرم آل‌الله بود که 21 دی ماه سال 1394 در سوریه به شهادت رسید و اولین شهید مدافع حرم ورامین است.
محمدمهدی می‌گوید پدرم یک قهرمان است/ هانیه مالمیر، همسر شهید می‌گوید: «مهدی سال 1363 در قروه همدان به دنیا آمد. تا 12 سالگی در شهر قروه بودند و بعد به ورامین مهاجرت کردند. پدرش بنّا بود و رزق حلال سر سفره خانواده می‌گذاشت. سه فرزند داشت که مهدی فرزند ارشد بود. آقا مهدی خیلی پرشور و نشاط بود. از کودکی هوش فعالی داشت، خاطرات پنج سالگی‌اش هم در ذهنش بود و برایم تعریف می‌کرد. هنوز به سن تکلیف نرسیده بود که نماز می‌خواند و روزه می‌گرفت. نسبت به سنش خیلی بیشتر می‌فهمید. جزء خادمان افتخاری حرم عبدالعظیم حسنی بود و کمربند مشکی جودو داشت. من سال 86 با آقا مهدی ازدواج کردم و پسرم محمدمهدی سال 91 به دنیا آمد. پسرم موقع شهادت پدرش سه سال و 8 ماهه بود، اما همه خاطرات پدرش را به خاطر دارد. مانند پدرش باهوش است و خیلی راحت با شهادت پدرش کنار آمد. محمدمهدی می‌گوید پدرم یک قهرمان است که به شهادت رسید و به این پدر افتخار می‌کنم.
من صد درصد شهید می‌شوم/ پیکر همسرم را پس از پنج ماه، یعنی 30 خرداد 95 به ایران آوردند و در امام‌زاده طاهر و مطهر خیرآباد ورامین دفن کردند. شهرستان ورامین تا کنون سه شهید ایرانی و تعداد زیادی شهدای فاطمیون تقدیم حضرت زینب(س) کرده است که همسرم اولین شهید مدافع حرم ایرانی این شهر است.
جالب است بدانید در صفحه پایانی شناسنامه که وفات نوشته است، برای آقا مهدی شهادت و وفات نوشته شده بود. بارها این مسئله بین فامیل‌مان بحث می‌شد و مهدی می‌گفت من صد درصد شهید می‌شوم.
شهادت برازنده‌اش بود/ آقا مهدی برای اعزام به سوریه خیلی تلاش کرد. مهندس کامپیوتر بود و فرماندهانش می‌گفتند ما اینجا بیشتر به تو احتیاج داریم. هشت ماه پیگیر اعزام بود تا اینکه از طریق بسیجی‌های تهران به سوریه اعزام شد. هر موقع از آقا مهدی درباره شهادت سؤال می‌کردم، می‌گفت رفتن به سوریه دل و جرئت می‌خواهد. جنگ سوریه تن به تن است و مانند جنگ عراق و ایران نیست. می‌گفت خانم، از اینکه در بستر بیماری و تصادف از دنیا بروم، می‌ترسم و آرزوی اول و آخرم شهادت است. شهادت برازنده آقا مهدی بود.
اخلاق همسرم خیلی عالی بود، آدم شوخ‌طبعی بود و خیلی خانواده‌اش را دوست داشت. کسانی که رفتار مهدی را در بیرون و داخل خانه می‌دیدند، تعجب می‌کردند. باور نمی‌کردند اینقدر شوخ‌طبع و خانواده‌دوست باشد. معمولاً مهدی آخر شب از سر کار می‌آمد که پسرمان خواب بود. آنقدر قشنگ بچه را بیدار می‌کرد که به جای گریه می‌خندید و با پدرش بازی می‌کرد. مهدی می‌گفت من صبح تا شب سر کارم و بچه‌ام باید مرا ببیند و حقش است که با او بازی کنم. هر مأموریتی که می‌رفت، تماس می‌گرفت و با محمدمهدی حرف می‌زد. هر کار خیری در توانش بود، برای دیگران انجام می‌داد که پس از شهادتش از کار خیرش باخبر شدیم.»



 مریم عالمی/ این درختان تنومند و ایستاده که می‌بینید در مقابل حوادث تلخ روزگار سر خم نکردند و زینب‌گونه در مسیر جهاد و شهادت قدم برداشتند. آری اگر شهدا کار حسینی کردند، همسران‌شان نهضت زینبی به پا خواهند کرد، تا جهاد و شهادت در همیشه تاریخ جاودانه بماند؛ شیرزنانی که سن و سال‌شان به دفاع مقدس قد نمی‌داد، اما به خوبی به یاد دارند یا برای‌شان گفته شده است که جوانمردان این سرزمین برای حفظ خاک و دین و ناموس وطن چه رشادت‌هایی داشتند تا یک وجب از خاک کشور عزیزمان به یغما نرود و هیچ ناپاکی به ناموس سرزمین‌مان چشم ندوزد. به یقین می‌شود گفت همسران شهدا انتخاب شده حضرت زهرا(س) و بانوی مقاومت حضرت زینب کبری(س) هستند؛ چرا که به فرموده امام خمینی(ره) از دامن زن مرد به معراج می‌رود. اگر صبر و صلابت این شیرزنان و حمایت‌های بی‌دریغ‌شان از همسران مجاهدشان نبود این همه مدافع حریم اهل بیت(ع) نداشتیم. همسران شهدای مدافع حرم همان «ام‌وهب‌ها و نوعروس وهب» هستند که در راه ولایت و امامت از تمام دنیای‌شان گذشتند. 
اولین شهید مدافع حرم «محرم ترک» بود، او که در فضای غربت و گمنامی شهادتش علنی نشد و چه غریبانه شهادت را در آغوش گرفت و همسرش چه غریب‌تر در سوگ عزیزش مویه کرد. 
روزهایی که آتش جنگ در جبهه‌های دفاع از حرم داغ بود، شاهد تهمت‌ها و هجمه‌های بسیاری بودند، اما برای حفظ ارزش‌ها تمام زخم‌زبان‌ها را به جان خریدند. برای همه ملموس و مبرهن است که شهدای مدافع حرم و از همه مهم‌تر همسران شهدای مدافع حرم و خانواده‌های‌شان از شهدای دفاع مقدس غریب‌تر و مظلوم‌ترند. 
دشمن روی اذهان مردم و به خصوص جوان‌ها مانور می‌دهد که جنگ و دفاع باید در داخل مرزها باشد و ما را چه به دفاع از کشورهای اسلامی و مردم مظلوم سوریه، عراق و یمن. 
در طی چند سال فعالیت در حوزه ایثار و شهادت وقتی با همسران شهدای مدافع حرم همکلام شدم، دلگویه‌های بیشتر‌شان این بود که از زخم زبان نااهلان و ناسپاسان امنیت گله‌مند هستند. متأسفانه همسران شهدای مدافع حرم پس از شهادت همسرشان نه تنها از جامعه، بلکه گاهی از خانواده همسرشان هم طعنه می‌شنوند و گاهی به جای حمایت و دلجویی به دلیل از دست دادن تکیه‌گاه زندگی‌شان نمک به زخم‌شان می‌ریزند. البته، هستند خانواده‌هایی که قدردان هستند و همچنان برای یادگار شهیدشان ارزش قائلند. اما درخواست اغلب همسران شهدای مدافع حرم این بود که ای کاش سپاه یا نهادهای حامی مانند بنیاد شهید قوانین بهتری برای حمایت از همسران شهدا داشتند، اگر خانواده شهدا (پدر، مادر، برادر و خواهر) عزیزشان را از دست می‌دهند، همسران شهدا برای از دست دادن تکیه‌گاه و مونس و شریک زندگی‌شان به سوگ می‌نشینند و چه بسا بیشتر همسران شهدا زیر 40 سال هستند که علاوه بر نقش مادری باید نقش پدر را نیز برای فرزندان‌شان ایفا کنند. پس چه بهتر که نهادهای حمایت‌کننده از خانواده‌های شهدای مدافع حرم به فکر حمایت‌های بیشتر از بانوان صبور شهدا باشند.



پس از آزادسازی خرمشهر در عملیات الی بیت‌‏المقدس و عقب راندن دشمن از بخش وسیعی از خاک کشورمان، عملیات بزرگ رمضان از ساعت 23 و 30 دقیقه شب 23 تیر ماه 1361 در منطقه‏‌ای به وسعت 1600 كیلومتر مربع در شرق بصره آغاز شد و تا هفتم مرداد همان سال به مدت 15 روز و در چهار مرحله ادامه یافت.
در سال‌های گذشته، با موضوع عملیات رمضان کتاب‌های بسیاری تدوین و منتشر شده که یکی از آنها کتاب «کمی تا آخر دنیا» نوشته جانبازِ آزاده، محمدرضا آقامحمدی است که در سال 1393 انتشارات سوره مهر آن را در 243 صفحه روانه بازار نشر کرد.
آقامحمدی که سال 1391 در دیدار با رهبر معظم انقلاب انگیزه نوشتن کتاب را پیدا کرده در این کتاب در سه بخش کلی خاطرات روزهای کودکی، روزهای جبهه و دوران اسارتش را روایت می‌کند و هر خاطره نیز سرفصلی جداگانه دارد.
وی شب عملیات رمضان مجروح می‌شود و به همراه دو مجروح دیگر که جراحات بسیار جدی داشته و بیهوش بودند و دو امدادگر برای انتقال به بیمارستان صحرایی سوار آمبولانس می‌شوند. راننده آمبولانس مسیر را اشتباه رفته و ماجرای اسارتش شروع می‌شود.
 نویسنده کتاب «کمی تا آخر دنیا» در بخشی از خاطراتش می‌گوید: «هشت سال (61 تا 69) اسیر بودم. در این دوران طی شش ماه حافظ کل قرآن شدم. حدود 14 ماه در اردوگاهی در کنار حاج آقا ابوترابی بودم و ایشان گفت هر کس بتواند کل قرآن را حفظ کند، او را برای دیدار خصوصی نزد امام خمینی(ره) می‌برم. علاقه درونی و همچین شوق دیدار رهبر، انگیزه‌ای شد تا بتوانم قرآن را به ‌طور کامل حفظ کنم، ولی هنگامی که دو سال پس از پایان جنگ از اسارت رها شدم، امام خمینی(ره) در قید حیات نبود و دعوت حق را لبیک گفته بود.»

اسماعیل که سال‌ها در راه نیل به رضای خدا گام برداشته بود، لحظه‌شماری می‌کرد تا با پای نهادن در سرزمین وحی عهد دیرینه‌اش با معبود را هر چه مستحکم‌تر گرداند. دو روز مانده به انجام این سفر معنوی از سوی منطقه یک سپاه پاسداران برای انجام مسئولیتی خطیر فراخوانده شد. او که جهاد در راه خدا و حضور در جبهه را که کعبه آمال عشاق خمینی بود، مقدم بر حضور در کنار کعبه سنگی می‌دانست، پیش به سوی کربلای ایران، رهسپار تیپ ۱۷ علی‌بن ابی‌طالب(ع) شد و مسئولیت ستاد این تیپ را پذیرفت، هر چند از سفر حج بازماند؛ اما در نهایت به درجه عظیم شهادت رسید.
به نقل از همکاران شهید اسماعیل صادقی
اسماعیل سال 1336 در روستای بیدهند قم متولد شد. تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش به پایان برد. سپس به همراه برادر، عازم شهر قم شد و مدتی در مغازه پدر به کار میوه فروشی مشغول بود. وی در سال‌های آغاز نهضت و انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) به خیل عظیم مبارزان و مردم انقلابی پیوست. او خود در این باره می‌گوید: «زمان شروع انقلاب، کارمان تکثیر نوارهای امام(ره) بود. وقتی نوار می‌آمد ما مرتب آن را تکثیر می‌کردیم. بعد مدرسین حوزه علمیه قم آنها را در سراسر کشور پخش می‌کردند.» در قم مسئولیت تنظیم سیستم صوتی بیت شریف حضرت امام(ره) بود. پس از پیروزی انقلاب، ابتدا به عضویت کمیته درآمد و سپس وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به جبهه‌ها شتافت. وی از بنیانگذاران لشکر 17 علی‌بن ابی‌طالب(ع) بود که تا لحظه شهادت مسئولیت ستاد این لشگر را بر عهده داشت. اسماعیل در سال 1359 ازدواج کرد و اکنون دو فرزند از او به نام‌های محمد و حسین به یادگار مانده است. او سرانجام در عملیات بدر مجروح شد و در اثر همین جراحت در 25/12/1364 به فیض عظیم شهادت نایل آمد.

نظرات ما را به گوش مسئولان برسانید
09130001642/ چرا بابت ارشدیت‌های تحصیلی اینقدر ان قلت وارد کردند؟!
09140007723/ از خدمات کارکنان درباره وام حکمت پیگیری کنید که چرا پرداخت نمی‌شود؟! از اردبیل
09140002765/ تعدادی از بسیجیان ویژه بیش از 10 سال با این عضویت مشغول خدمت هستند؛ اما استخدام آنها حل نشده است.
09150005565/ لطفاً شماره تلفن نشریه را برای تماس تلفنی اعلام فرمایید.
صبح صادق: به بالای صفحه 12 مراجعه کنید، اطلاعات کامل وجود دارد.
09160009387/ از مسئولان بپرسید چرا فروشگاه اتکا برای ارتش و ناجا خدمات بیمه خودرو انجام می‌دهد، ولی برای کارکنان سپاه این خدمت انجام نمی‌شود؟!
09160003415/ لطفاً نظرات ما را به گوش مسئولان مربوطه برسانید.
صبح صادق: یکی از فلسفه‌های وجود این ستون همین امر است. امیدواریم مسئولان محترم بخوانند. ما آمادگی داریم پاسخ‌های مسئولان را در همین صفحه درج کنیم.
09170005697/ از چه طریق می‌توان به فرمانده کل سپاه نامه نوشت؟
صبح صادق: دفتر ارتباطات مردمی فرمانده کل سپاه مرجع دریافت نامه‌های شماست. اگر نامه‌های خود را برای ما هم ارسال کنید، به این دفتر ارسال خواهیم کرد.
09170002511/ از وزیر دفاع بپرسید که معوقه افزایش حقوق فروردین ماه سال 97 تعدادی از نیروها چه ماهی پرداخت می‌شود؟ 
09180004300/ آیا معلول حین خدمت سپاه از کار افتاده بند ب مشمول حق پرستاری می‌شوند؟
صبح صادق: به محض دریافت پاسخ از مسئول مربوطه در همین ستون درج خواهد شد.
09180008631/ متأسفانه، یازده نفر از دوستان و هم‌سفره‌ای‌ها و هم‌لباسان‌مان (مدافعان اقتدار ایران اسلامی) در مریوان به دست مزدوران کثیف سعودی‌ـ وهابی به شهادت رسیدند. به نظرم با توجه به اینکه دشمن با پول زیاد از فناوری‌های به‌روز استفاده می‌کند، باید در مرزها فناوری پهپاد و کنترل هوشمند را بیشتر تقویت کنیم.
09180008234/ یک پیشنهاد، چند میلیون نفر زائر راهیان نور داریم. در طرحی به عنوان هر زائر یک درخت در مناطق گوناگون خوزستان و غرب کشور، می‌توانیم در مرحله اول کاشت نهال و در مراحل بعدی نگهداشت آنها را به زائران سرزمین‌های نور بسپاریم؛ با یک آموزش خیلی کوتاه و با صرف یک نصفه روز برای هر زائر.
09190008147/ قرار بود با رئیس بنیاد تعاون مصاحبه کرده و مطالبات را مطرح کنید. درباره سهام ثامن هم اطلاعات به ما بدهید، چه شد؟ 
صبح صادق: پیگیر این موضوع هستیم، طی یکی دو شماره آینده محقق خواهد شد.
09190006588/ خواهش می‌کنم مطالب صبح صادق را کمی درشت‌تر و پررنگ‌تر کنید. با ذره‌بین می‌خوانم.
09380003991/ آیا ادغام بانک‌های نظامی در دل یک بانک دولتی می‌تواند مشکلات ما را حل کند؟ به نظر می‌رسد بانک‌های نظامی باید در خود ادغام شوند.
09380008579/ کارشناس سیاسی هستم و در نشریات گوناگون مقالاتی دارم. مایل به همکاری با صبح صادق هم هستم، باید از چه طریق اقدام کنم؟
صبح صادق: با راه‌های ارتباط نشریه که در بالای صفحه 12 درج شده است، نمونه کارهای خود را ارسال کنید. پس از بررسی، اعلام نظر
 می‌شود.


در دیدار معاون خدمات پزشکی نیروهای مسلح عمان با سردار عبداللهی مطرح شد

در دیدار هیئت پزشکی‌ـ درمانی نیروهای مسلح عمان با معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی سپاه، بر توسعه مناسبات و انتقال تجارب حوزه بهداشت و درمان سپاه به نیروهای مسلح عمان تأکید شد.
هیئت پزشکی‌ـ درمانی نیروهای مسلح عمان که به سرپرستی سرهنگ دکتر علی‌بن‌سالم الحارثی معاون رئیس خدمات پزشکی نیروهای مسلح عمان به کشورمان سفر کرده است، با سردار سرتیپ دوم پاسدار دکتر احمد عبداللهی معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی سپاه دیدار و گفت‌وگو کردند.
در این دیدار دو طرف بر توسعه و گسترش مناسبات، تعاملات و همکاری‌ها در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و عمان تأکید کردند.

تجارب ارزشمند 8 سال دفاع مقدس
سردار عبداللهی این دیدار را فصل جدیدی در روابط نیروهای مسلح دو کشور در حوزه بهداشت و درمان توصیف و تصریح کرد: «معاونت بهداشت و درمان سپاه با بهره‌گیری از تجارب ارزشمند هشت سال دفاع مقدس و برخورداری از ظرفیت‌های بومی و نیروی انسانی متخصص، توانمند و کارآمد، آمادگی تبادل و انتقال دانش و تجربه در حوزه‌های مختلف پزشکی به نیروهای مسلح کشور دوست و همسایه عمان را دارد.»
وی همچنین بر لزوم هم‌افزایی و به کارگیری ظرفیت‌های ارزشمند امت اسلام در راستای اعتلای هر چه بیشتر «اسلام ناب» و مقابله با رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان دشمن مشترک مسلمانان تأکید کرد.
در صدد الگوبرداری هستیم
سرهنگ الحارثی نیز در این دیدار با بیان اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از گذشته نیز از جایگاه مطلوبی در حوزه بهداشت و درمان برخوردار بوده‌اند، گفت: «درصدد الگوبرداری از تجربیات نیروهای مسلح ایران در زمینه‌های مختلف بهداشت و درمان هستیم.»
در این دیدار گزارش بخشی از توانمندی‌های بهداشت و درمان سپاه در حوزه‌های بهداشت و سلامت، درمان، آموزش و پژوهش، دارو، تجهیزات و امداد ارائه شد.
بنا بر این گزارش، برپایی بیمارستان‌های صحرایی سپاه در کمترین زمان ممکن و ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی در شرایط بحرانی از موضوعات جالب توجه برای هیئت پزشکی نیروهای مسلح عمان بود.
گفتنی است؛ هیئت پزشکی نیروهای مسلح عمان پس از این دیدار برای آشنایی هر چه بهتر با توانایی‌های درمانی سپاه از بیمارستان‌های فوق تخصصی بقیه‌الله(عج) و قلب جماران بازدید کردند.


می‌گفت صبح صادق رو دیگه منتشر نکنید، توی این فضای پر از رسانه دیگه کسی نشریه‌تون رو نمی‌خونه. گفتم شما شاید این احساس رو داشته باشین، چون در داخل شهر هستین و به همه نوع رسانه دسترسی دارین؛ اما بازخوردهایی که می‌گیریم چیز دیگه‌ای رو به ما می‌گه و از تحلیل‌های ما استفاده می‌کنن؛ شما سرپنجه‌ها رو نمی‌بینین. پاسداران در جزایر خلیج‌فارس یا یگان‌های پدافند هوایی و شهرهای موشکی رو کسی نمی‌بینه که تشنه نشریاتن و می‌خوان از وضعیت کشور با خبر شن.