علیرضا زاکانی گفت: بزرگ‌ترین مشکلات کشور شامل تفکر نظامات غربی، خودباختگی نسبت به غرب و خواب‌آلودگی نیروهای خودی، رشد نکردن معرفت و بصیرت متناسب با نیازهای انقلاب، دنیاگرایی عمومی و قدرت‌پرستی بین نخبگان است و برای جلوگیری از این مسائل نخبگان و مردم باید بیدار شوند و با فساد و توسعه فقر و اشرافی‌گری برخورد کنند.


   ابوالحسن سلطانی‌زاده/ انقلاب اسلامی حدود 40 سال است که در برابر انواع فشارها و تهدیدات ایستادگی کرده و با روحیه انقلابی ایران را به منزله کشوری پیشرو، ضد هژمون و دارای گفتمان روشن با رویکرد ضد استعماری در جهان مطرح و منطقه راهبردی غرب آسیا را به نمایشگاهی از شکست‌های پی‌در‌پی آنها تبدیل کرده است. اکنون تبدیل این کشور انقلابی به یک کشور به اصطلاح تعامل‌گرا و نرمال در چارچوب جهانی‌سازی از اهداف کلیدی و اصلی دشمن است.
در نقطه مقابل آن، رهبر معظم انقلاب همچنان حفظ و تقویت روحیه انقلابی و مدیریت جهادی را عامل خنثی‌کننده طراحی‌های دشمنان و پیش‌برنده و متکامل‌کننده پیشرفت کشور می‌دانند. در این راستا، معظم‌له فرایند پنج‌گانه تحقق اهداف انقلاب را که به ترتیب، شامل انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، تشکیل کشور و جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی می‌شود، مطرح و تضمین پیشرفت همه‌جانبه کشور را به تحقق این فرایند منوط می‌دانند؛ اما معتقدند: «تنها دو مرحله ابتدایی این فرایند محقق شده و با وجود سپری شدن چهار دهه از عمر انقلاب و تأسیس نظام اسلامی در مرحله سوم که تشکیل دولت اسلامی به معنای ایجاد تشکیلات مدیریتی اسلامی است، متوقف شده‌ایم.»(21/2/1391) علت این درجا زدن و توقف در مرحله سوم چیست؟ 
با مراجعه به منظومه فکری رهبر معظم انقلاب در پاسخ به این پرسش، به کلیدواژه راهبردی و راهگشا برخورد می‌کنیم که در سال‌های اخیر به کرّات به منزله یک حلقه مفقوده در اسلامی شدن مدیریت کشور مطرح کرده‌اند و آن مدیریت جهادی و انقلابی در مرحله سوم، یعنی دولت اسلامی است. ایشان در این باره می‌فرمایند: «ما هر جا یک مدیریت انقلابی، فعال و پر تحرک داشتیم کار پیش رفته است و هر جا مدیریت ضعیف، بی‌حال، ناامید و غیرانقلابی داشتیم کارها یا متوقف مانده یا انحراف پیدا کرده است.»(1/1/1396)
فراوانی کاربست واژه‌های مرتبط با کلیدواژه «انقلاب» که به صورت ترکیب اضافی با مفاهیم دیگری، نظیر روحیه انقلابی، انقلابی‌گری، جوان مؤمن انقلابی، تفکر انقلابی، انقلابی فکر کردن، انقلابی ماندن، انقلابی عمل کردن، تربیت انقلابی، دانشگاه و دانشجوی انقلابی، حوزه و طلبه انقلابی و مدیر و مسئول انقلابی در دیدارها و سخنان ایشان دیده می‌شود، اولاً، ترجمان تجارب موفق گذشته در رسیدن به قله پیشرفت‌های ایران امروز با تمسک به این روحیه است؛ ثانیاً، این اهمیت به مثابه الگوی رفتاری و عملی از فرد اول کشور می‌تواند در تغییر رفتار مدیران و جامعه مؤثر واقع شود؛ ثالثاً، تبلیغات پر حجم دشمنان برای ایجاد دگرگونی و وارونگی مفهومی را که با نیت از کار انداختن پیش‌برندگی این واژگان است، خنثی خواهد کرد و رابعاً، تأکید بر انقلابی‌گری به مثابه ارائه نسخۀ جلوگیری از ترمیدور انقلاب اسلامی است که در طراحی جنگ نرم دشمن، استحاله هویت انقلاب به جمهوری اسلامی بدون محتوای انقلابی از آن سخن گفته می‌شود. 
متأسفانه، یک جریان شبه سکولار رخنه کرده در بخشی از بدنۀ مدیریتی کشور، در یک نگرش پراگماتیستی، نظام جمهوری اسلامی را پایان انقلاب اسلامی و ختم انقلاب می‌داند، نگرش انقلابی را شور و احساسات مبتنی بر عواطف دانسته و رفتار انقلابی را رفتار غیر عقلانی و علیه منافع ملی تفسیر می‌کند. این در حالی است که رهبر معظم انقلاب طرح مفهوم عقلانیت به منزله نقطه مقابل انقلابی‌گری را «خطا» می‌دانند و معتقدند: «عقلانیت واقعی هم در انقلابی‌گری است.»(6/3/1396)
همگان باید متوجه وضعیت حساس و خطیر کشور و طراحی‌های آمریکا برای به شکست کشاندن انقلاب باشیم و بدانیم بازی دشمن در این مرحله بسیار حساب شده و دقیق است. آنها با دوقطبی‌سازی تندرو‌ـ میانه‌رو، انقلابی‌گری و روحیه جهادی را نشانه گرفته‌اند و با تلاش برای نفوذ در مراکز تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر، خطای ادراکی و تغییر محاسبه مسئولان را در دستور کار خود قرار داده‌اند که باید با تبیین منطقی و مزایای روحیه انقلابی و پیامدهای نگاه به بیرون و تهی کردن برگ برنده‌های داخلی در این مسیر گام برداشت.


  حسین عبداللهی‌فر/  رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با قشرهای گوناگون مردم فرمودند: «کسانی که می‌خواهند دولت نباشد در نقشه دشمن نقش‌آفرینی می‌کنند.» جریان‌شناسی مخالفان دولت نشان می‌دهد حداقل سه گروه با انگیزه متفاوت نمی‌خواهند دولت بماند.
الف‌ـ اولین گروهی که آشکارا و به طور رسمی اعلام می‌دارد این دولت باید برود، جریان انحراف است. احمدی‌نژاد با این گمان که این دولت به هر دلیلی برود، بر مسند قوه مجریه خواهد نشست، به تکرار از طریق نامه‌نگاری و پخش کلیپ خواستار رفتن دولت می‌شود که این اقدام از چند جنبه نادرست است:
1ـ اولین اشتباه این جریان مفروض غلط آنها است که فکر می‌کنند اگر روحانی برود، آنها جایگزین وی خواهند شد. این در حالی است که شواهد عینی نشان می‌دهد، احمدی‌نژاد برای بازگشت به کرسی ریاست‌جمهوری همه پل‌های پشت سر خود را خراب کرده و رفتارهای نامتعارف و سخنان اپوزیسیونی وی مانع تأیید صلاحیت مجددش خواهد شد. ضمن آنکه مردم نیز به ماهیت حلقه اطرافیان احمدی‌نژاد آگاه شده‌اند و به آنها اقبال نشان نمی‌دهند. 
2‌ـ دومین اشتباه احمدی‌نژاد روش او برای بازگشت به قدرت و پیشنهاد برکناری دولت فعلی است. در حالی که بر اساس قانون اساسی راه عزل دولت طرح بی‌کفایتی ریاست‌جمهوری از سوی مجلس شورای اسلامی است، احمدی‌نژاد خواستار عزل رئیس‌جمهور، همزمان با تعطیلی مجلس و رئیس قوه قضائیه است؛ روشی که بیش از آنکه راه حل باشد، مشکل‌ساز خواهد شد.
3ـ سومین خطای احمدی‌نژاد اشتباه محاسباتی در پایگاه اجتماعی و توانایی خویش در پاسخ به نیازهای مردم است. احمدی‌نژاد افزایش مشکلات مردم را مساوی با اقبال عمومی به خود می‌داند که البته تا حدودی درست است؛ اما مردم ایران توانایی او در حل مشکلات را دیده و حتی وضعیت فعلی را حاصل ناسپاسی‌ها، رفتارهای غیر اخلاقی، خلاف قانون و اختلاف‌برانگیز وی می‌دانند. 
ب‌ـ گروه دوم برخی از گروه‌های منتسب به اصولگرایان هستند که به طور طبیعی مخالف سیاسی دولت فعلی بوده و سیاست آنها نقد دولت است. برخی از شخصیت‌ها و نیروهای این جریان معتقدند، که با وجود این دولت مشکلات کشور حل نخواهد شد؛ چرا که به اعتقاد آنها برخی از مشکلات به دلیل رویکردها و سیاست‌های خود دولت است که نه سمت و سوی داخلی و درون‌گرایی داشته و نه متوجه اقشار ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه بوده است.
اشتباه این دسته از اصولگرایان آن است که حتی اگر استدلال آنها صددرصد درست باشد، اما شیوه اصلاح  آنها که طرح استیضاح و بی‌کفایتی را دنبال می‌کنند، با هزینه‌های سیاسی و عوارض روانی بالایی همراه است که حداقل التهاب زیادی را در وضعیت روانی جامعه و اشکالاتی در سطوح مدیریتی ایجاد می‌کند. ضمن آنکه از نظر زمانی نیز بسیار پرخطر است؛ زیرا هدف اصلی آمریکا ایجاد دوقطبی و اختلافات در کشور است و این‌گونه اقدامات نه تنها نتیجه‌بخش نبوده، بلکه بر تنور اختلافات دمیده و انسجام کنونی را که تنها عایدی کشور از تحریم‌هاست، به تاراج می‌دهد. 
 ج‌ـ در گروه سوم اصلاح‌طلبان قرار دارند. کسانی که از حمایت خود پشیمان شده و اکنون در صف مخالفان دولت قرار گرفته‌اند. برخی از آنها موضع خود را آشکار کرده و برخی دیگر قصد دارند این هدف خود را با هزینه دیگران دنبال کنند. این در حالی است که سه تفاوت میان این دسته با دو گروه قبلی وجود دارد. اول کمیت بالای این جریان است که نسبت به دو دسته قبل تعداد زیادی را به خود اختصاص می‌دهند. دوم دلایل نارضایتی آنها برای ادامه نداشتن دولت فعلی است که دلیل اصلی این جریان نگرانی از انتخابات آینده است. تفاوت سوم هم این است که دو گروه قبلی از گذشته مخالف و منتقد بوده، اما این گروه به تازگی چنین رویکردی را اتخاذ کرده است. 


   حسن خدادی/ «نه جنگ ـ نه مذاکره»؛ این خلاصه مواضع امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) درباره آمریکاست که هفته گذشته به صراحت اعلام کردند. چندی پیش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفته بود آماده مذاکره بی‌قید و شرط با ایران است. دعوت ترامپ، در ایران واکنش‌های گوناگونی داشت. انقلابیونی مانند سردار جعفری، فرمانده سپاه، بر نفی کامل مذاکره تأکید کردند، برخی خسته‌شدگان از انقلابی‌گری گفتند درخواست ترامپ نباید بدون بررسی رد شود و عده‌ای خواستار مذاکره شدند و برای توجیه این خواسته خود با تفسیرهای جهت‌دار به سخنان و رویه حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی استناد کردند!
در این میان، همه منتظر تصمیم رهبری بودند تا به این حالت تعلیق و بلاتکلیفی پایان داده شود، به ویژه آنکه سفر روحانی به نیویورک‌ـ برای شرکت در اجلاس سازمان ملل‌ـ نزدیک بود و چه بسا زمینه‌ای برای گفت‌وگو در مقر سازمان ملل پیش می‌آمد. ولی فارغ از تعدد دیدگاه‌ها، آنچه مهم است اینکه با سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب، «تکلیف روشن شد». ایشان در این باره فرمودند: «مذاکره‌ای در کار نیست و اگر هم روزگاری قرار شد ایران و آمریکا با یکدیگر گفت‌وگو کنند، قطعاً با دولت کنونی واشنگتن نخواهد بود. ما اگر چنانچه برویم مذاکره کنیم، قطعاً این مذاکره به ضرر ما تمام خواهد شد؛ مذاکره با یک طرف زورگوی این‌جوری، به ضرر ما تمام خواهد شد. بنابراین، مذاکره‌ با آمریکا را امام هم ممنوع اعلام کردند به‌ خاطر همین جهت؛ بنده هم ممنوع اعلام کردم. امام فرمودند تا وقتی آمریکا آدم نشود، ما مذاکره نمی‌کنیم.»(22/5/۱۳۹۷)
 اما نکته مهم سخنان اخیر معظم‌له آنجاست که با دقت در بیانات ایشان متوجه می‌شویم ایشان اشاره‌ای به رویه نفی مذاکره با آمریکا از جانب امام(ره) داشتند. بنابراین ضروری است نگاهی به رویه سیاست خارجی حضرت امام(ره) درباره مذاکره با آمریکا داشته باشیم.
در زمینه اندیشه‌های امام خمینی(ره) درباره سیاست خارجی با وجود پیچیدگی‌های فوق، بازسازی منسجم اندیشه امام(ره) و ارائه منظومه فکری ایشان ضرورتی اساسی است. تنها در این صورت است که اندیشه امام(ره) می‌تواند معیاری برای نقد و بررسی مواضع سیاسی باشد.
ستیز آشتی‌ناپذیر امام(ره) با آمریکا نیز در رویکرد ایشان نسبت به جهان هستی و انسان ریشه دارد. وقتی امام(ره) از آمریکا به شیطان بزرگ یاد می‌کنند، این نامگذاری دو نکته ظریف را یادآوری می‌کند: 1ـ شیطان سرچشمه همه ناپاکی‌ها و رذیلت‌ها در جهان هستی است که در آیین باستانی ایران نیز از آن به اهریمن یاد می‌کردند. 2ـ شیطان دشمن آشتی‌ناپذیر خدا و انسان است و مقابله شیطان با انسان تا روز قیامت ادامه دارد. در حقیقت حضرت امام(ره) با این نامگذاری بر وجه آشتی‌ناپذیری خود با آمریکا تأکید می‌کنند و آن را سازش‌ناپذیری بین اسلام و کفر می‌دانند. این خصوصیت ستیزه‌جویانه با آمریکا یکی از راهبردهای سیاست خارجی امام(ره) با آمریکا بود که تحت هیچ شرایطی‌ـ مگر اینکه یک مصلحت عالی ایجاب کند‌ـ نمی‌‌توان آن را تقلیل داد و از آن عدول کرد. عملکرد حضرت امام(ره) در زمینه روابط ایران و آمریکا نیز در چارچوب اصول و مبانی ایشان درباره سیاست خارجی قابل بحث است. امام(ره) با نظام سلطه جهانی که بر سرنوشت کشورهای اسلامی (دارالاسلام) حاکم شده بود، به شدت مخالف بودند و آن را با اصول نفی سبیل و حفظ دارالاسلام در تضاد می‌دیدند. مظهر اصلی این سلطه، در مقطع رهبری انقلاب آمریکا بود. مخالفت امام(ره) با نظام سلطه جهانی و آمریکا موجب می‌شد ایشان حتی کشورهای ضعیف دیگر را نیز به انقلاب و طغیان علیه آن فرا بخوانند؛ چرا که مبارزه با همه عوامل و زمینه‌های سلطه که موجب تنگ شدن عرصه بر ملل ضعیف می‌شود، از مسائل دست اول و اجتناب‌ناپذیر سیاست خارجی از دیدگاه امام(ره) بود.

 تأیید رهبری دلگرم‌کننده بود
چند نفر از اقتصاددان‌هایی که نامه‌ آنها به رئیس‌جمهور مورد اشاره و تأیید رهبری قرار گرفت، درباره‌ مواضع رهبری نسبت به این نامه اظهار نظر کردند.
 حسین راغفر و مرتضی افقه ضمن ابراز دلگرمی از تأیید رهبری، اظهار امیدواری کردند که دولت و دستگاه‌های دیگر نیز برای عملی کردن آن دست به کار شوند. اقتصاددانان با ارسال نامه‌ای به رئیس‌جمهور حدود ۲۰ راهکار را به دولت برای رفع بحران اقتصادی توصیه کردند که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی ۲۲ مرداد ماه با اشاره به این نامه، برخی از بندهای آن را تأیید کردند. 
«حسین راغفر»، یکی از اقتصاددان‌های امضاکننده‌ این نامه در ارزیابی موضع اخیر رهبری نسبت به راهکارهای ارائه شده در آن، گفت: «این موضع برای نویسندگان این نامه خیلی دلگرم‌کننده است، چون ضمن اینکه نشان می‌دهد مقامات کشور به آن توجه کرده‌اند، در عالی‌ترین سطح تصمیم‌گیری کشور هم، مقام رهبری به این راهکارها عنایت فرمودند و این موجب دلگرمی تهیه‌کنندگان نامه است.»
 «مرتضی افقه» اقتصاددان و از نویسندگان نامه به رئیس‌جمهور نیز درباره‌ ارزیابی خود نسبت به موضع رهبر معظم انقلاب درباره نامه گفت: «این راه‌حل‌هایی که ارائه دادیم، به یک همت ملی و عمومی نیاز دارد، بنابراین اگر همان‌طور که رهبری توصیه کردند همه تبعیت و پیگیری کنند، که البته فوراً اتفاق نمی‌افتد، چون به هر حال راه‌حل‌ها مقداری زمان‌بر هستند و ممکن است مقاومت‌ها و هزینه‌هایی بشود؛ اما اگر تبعیت شود می‌تواند نتایج بسیار مثبتی داشته باشد. 
از این گروه اقتصادی و افرادی که این راه‌حل‌ها را داده‌اند و دستگاه قضایی و مسئولانی که در تصمیم‌های کشور اثرگذار هستند، گروه فرا‌قوه‌ای تشکیل شود و تصمیمات‌شان هم با توجه به اینکه مورد نظر رهبری هم هست، لازم‌الاجرا باشد و به مرور این ابتکار عمل را به اجرا 
در بیاورند.» 
آمریکا در پی فتنه‌انگیزی میان ایران و عرب‌ها است
روزنامه مصری «الاهرام» در مقاله‌ای با عنوان «ناتوی عربی و افول آمریکا» به قلم «جمال زهران» نوشت: «مصر و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس تاکنون موضع‌گیری رسمی درباره این پیمان موسوم به ناتوی عربی نداشته‌اند؛ اما سؤالی که مطرح می‌شود، این است که چرا در شرایط کنونی موضوع ناتوی عربی تبلیغ و ترویج می‌شود؟
 اهداف آن چیست؟
 در پاسخ باید گفت، هدف از تبلیغ و ترویج ناتوی عربی از سوی آمریکا، اجبار کشورهای عربی به پذیرش این طرح و کشاندن آنها به این سمت است که نتوانند با طرح ناتوی عربی مخالفت کنند یا حداقل به دلیل فشارهای آمریکا مجبور به سکوت در قبال
 آن شوند.»
 الاهرام درباره اهداف واقعی تشکیل چنین پیمانی و ترویج آن نیز نوشت: «شاید هدف اصلی از ترویج چنین طرحی، مشغول کردن عرب‌ها به نزاع عربی‌ـ ایرانی و منحرف کردن ذهن و فکر آنها از «اسرائیل» و سیطره آن بر منطقه و تلاش برای نابود کردن ایران و در نهایت پیشبرد طرح معامله قرن در خصوص فلسطین باشد.»
 این روزنامه در ادامه در زمینه طرح شیطانی آمریکا برای منطقه نوشت: «آمریکا می‌خواهد ایران و کشورهای عربی را ضعیف و دشمن هم و مشغول به هم کند و از سوی دیگر «اسرائیل» قدرتمند شود و طرح‌های خود را در منطقه، به دست ایادی‌اش پیش ببرد بدون اینکه خود متحمل هیچ هزینه‌ای شود، خود ترامپ هم قبلاً گفته بود کشورش میلیاردها دلار در منطقه هزینه کرده است و باید این هزینه‌ها را به آمریکا بازگرداند. او با این کار می‌خواهد مانع افول قدرت آمریکا و ضعیف شدنش شود.»
 این روزنامه مصری در ادامه افزود: «دلیلی وجود ندارد مصر با ورود به چنین ائتلافی امنیت ملی خود را به خطر بیندازد.»

عبدالله گنجی: بودجه نظامی 717 میلیارد دلاری سال 2019 آمریکا به امضای ترامپ رسید. در این لایحه 100 بار نام ایران تکرار شده است. در مناظره‌ای که با زیباکلام داشتم می‌گفت چه لزومی دارد موشک بسازیم، پولش را بدهیم هلیکوپتر آب‌پاش بخریم. الگوی ایران اگر بد است، الگوی آمریکا چطور است؟
عبدالله شهبازی: هر چه می‌خواهند از رضاشاه تعریف کنند؛ رضاشاهی که در عالی‌ترین و استثنایی‌ترین فرصت‌های تاریخی حتی این جربزه را نداشت که با شوروی قرارداد منعقد کند و سهمی خوب برای ایران در دریای خزر به دست آورد و در منطقه جنوبی خلیج‌فارس نیز اقتدار ایران را تماماً، منطبق با برنامه‌های کانون‌های قدرت غربی، به نفع آل‌سعود
 حذف کرد.
حسین شمسیان: نامه آیت‌الله آملی‌لاریجانی به محضر رهبر معظم انقلاب و اجازه خاص ایشان، یکی از مهم‌ترین رخدادهای قضایی پس از انقلاب است. کسانی که معتقدند؛ «رئیس قوه قضائیه برای انجام وظایف ذاتی خود کسب اجازه کرده» اطلاعات حقوقی ندارند و خوب است در نظر بگیرند که آنچه در این استجازه طلب شد، گره‌های کور و ناراضی‌کننده در آیین دادرسی بود که با وضعیت مجلس و دستکاری لوایح قضایی در دولت، امیدی به گشودن آنها نداشتیم.
مسعود کرباسیان: شرایط اقتصادی کشور ایجاب می کند که همدلانه از تولید اشتغال آفرین حمایت کنیم. سازمان مالیاتی هم رویکردش حمایت از تولید و تامین منابع از محل فرار مالیاتی و شناسایی مودیان جدید است. در وزارت اقتصاد هیچ سازمانی نباید خود را جدا از تولید بداند.

 سختی کار رهبری
علی علیزاده، کارشناس سابق بی‌بی‌سی فارسی نوشت: «تیر ماه ۹۴ در بی‌بی‌سی گفتم آیت‌الله[العظمی] خامنه‌ای معمار بزرگ گرفتن تضمین امنیتی ایران است. تجربه برجام مطمئن‌ترم کرد. تازه می‌فهمیم برای حفظ کلیت توان دفاعی- امنیتی ایران (موشکی، حزب‌الله، حشد عراق، سوریه، نپذیرفتن برجام ۲ و ۳) چه فشار قلدرانه و سنگینی به مدت ۲۹ سال، نه فقط از سوی غرب که از سوی غربگرایان نظام تحمل کرده است. چه کسی یک سال پیش باور می‌کرد که غربگرایان نظام برای مذاکره با ترامپ هم فشار بیاورند و جو روانی بسازند؟ یا حتی پس از شکست برجام، ادغام‌گرایان نئولیبرال ایرانی به جای عقب‌نشینی، رفتار تهاجمی اتخاذ کنند؟ دیدن ولع و شهوت بی‌پایان تسلیم‌گرایان، تازه ‌کار سخت ۳۰ ساله رهبر ایران را مشخص می‌کند.» 
موقعیت ویژه ایران
قدرت گرفتن عمران‌خان در پاكستان كه نه تنها آمريكا ميانه خوبى با او ندارد كه همزمان او نگاه ويژه و مثبتى به توسعه روابط با ايران دارد و نیز شکاف میان آنکارا و واشنگتن، موقعیت ویژه و تاریخی برای ایران و همسایگانش فراهم آورده است. فرهمند علیپور، کارشناس شبکه‌های ماهواره‌ای اپوزیسیون با بیان مطلب فوق افزود: «فاصله گرفتن پرجمعيت‌ترين همسايه ايران (پاكستان) و مهم‌ترين همسايه ايران (تركيه) از آمريكا و تحت فشار اقتصادى قرار گرفتن ايران، تركيه و پاكستان از سوى آمريكا، فرصت جدیدی پديد آورده است تا سه كشور بتوانند نگاه تازه، ويژه و متفاوتى به همكارى‌هاى اقتصادى ميان خود داشته باشند.»
حمایت از فساد!
به تازگی نشستی درباره ازدواج سفید یا «همباشی» برگزار شده که در آن برخی از چهره‌های زن اصلاح‌طلب حضور داشته‌اند. پروانه سلحشوری، از نمایندگان فراکسیون امید، طی اظهاراتی در این نشست گفته است؛ باید وجود این شیوه زندگی را در جامعه جدی بگیریم و به عنوان پدیده نوظهور جامعه مدرن به دنبال خشونت‌زدایی و ساماندهی کودکان حاصل از ازدواج‌های سفید باشیم. این حرکت‌ها برای بهره‌مندی از رفتارهای فسادانگیز است و ربط دادن مسئله ازدواج سفید به مسائل اقتصادی یا تشابه قانون و حقوق میان زن و مرد نیز حرف‌های درستی به نظر نمی‌رسند!
یارکشی به نفع دشمن
واعظ آشتیانی، فعال سیاسی اصولگرا درباره سخنان تفرقه‌افکنانه احمدی‌نژاد گفت: «اینکه احمدی‌نژاد از استعفای روحانی صحبت می‌کند، بیشتر برای طرح یک سری از موضوعاتی است که این موضوعات به گونه‌ای رقم می‌خورد که بتواند در افکار عمومی با توجه به شرایطی که الان هست، یارکشی کند، وگرنه در زمان ریاست‌ جمهوری خود آقای احمدی‌نژاد شاهد چنین اتفاقات اقتصادی و سیاسی بودیم.» وی افزود: «معتقدم راه مقابله با کسانی که در مسیری می‌روند که این مسیر می‌تواند ایجاد تفرقه کند، این است که بدون ایجاد حساسیت، بی‌اعتنا از کنار صحبت‌های‌شان عبور کنیم.»
 کمتر از ۱۹ ثانیه!
امیر شاهرخ شهرام، معاون وزیر دفاع و مدیرعامل صاایران گفت: «توانستیم سامانه فرماندهی کنترل را برای نظارت بر مرزهای هوایی تولید کنیم. دستگیری ریگی با سامانه‌های فرماندهی کنترل سابق به لحاظ فنی امکانپذیر نبود، اما سامانه فرماندهی کنترلی که خود ما تولید کردیم، توانست کمتر از 19 ثانیه هواپیمای ریگی را کشف کند و بین آن کریدوری که تعدادی هواپیماهای مشابه داشت، به درستی شناسایی کند و ضمن رهگیری درست هواپیماهای نیروی هوایی، هواپیمای ریگی را وادار به نشستن کند.»