سردار قدیر نظامی، معاون بین‌الملل ستاد کل نیروهای مسلح که در رأ س هیئتی به عراق سفر کرده است، درباره اهداف و برنامه‌های این اجلاس اظهار داشت: در اجلاس بغداد، ضمن بررسی آخرین وضعیت مبارزه با تروریسم و داعش در عراق و سوریه، عملکرد کمیته چهارجانبه هماهنگی بین نیروهای مسلح چهار کشور مورد ارزیابی قرار گرفت. معاونین و رؤسای ستادهای ایران، عراق، روسیه و سوریه برای تشکیل اجلاس رؤسای ستاد کل نیروهای مسلح در آینده نزدیک به توافق رسیدند.

حجت‌الاسلام گواهی در گفت‌وگو با صبح صادق در آستانه فصل تبلیغ


 نازنین‌زهرا یعقوبی /   رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور گفت: «اگر مردم یک کشور موفق نشوند و بصیرت نداشته باشند، ‌به طور قطعی در پیچ و خم روزمره‌گی از بین خواهند رفت و علت دوام و قوام انقلاب همین بصیرت است.»
حجت‌الاسلام عبدالعلی گواهی در گفت‌وگو با صبح صادق درباره برنامه‌های بسیج طلاب در ایام محرم اظهار داشت: «محرم فرصت خوبی برای تبلیغ دین و ارزش‌های والای دینی و تقویت بنیه‌های انقلابی است و بر اساس این تأکید روی درس استقامت و سرنگون کردن پرچم کفر یکی از کارهایی است که در محرم سال 97 در امر تبلیغ سرلوحه کارمان قرار دادیم.»
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت تبلیغ و منبر برای ارتباط مستقیم با مردم و کاربردی بودن این ارتباط در ارائه مفاهیم و ایجاد صبر و خویشتن‌داری مردم در مقابل مشکلات، گفت: «مردم به امام حسین(ع) علاقه‌مندند و باید بدانند که صبر و استقامت سبب پیروزی ایشان شده و این شیوه باید در زندگی مردم برای پیروزی در مقابل دشمن تسری پیدا کند.»
حجت‌الاسلام گواهی استفاده نکردن از کالاهای غیر ضروری و توجه دادن بازاریان و اصناف به وظایف‌شان را از دیگر محتواهایی بیان کرد که مبلغان بیان خواهند کرد و افزود: «مبلغان باید این وظایف خطیر را برای اقشار جامعه بازگو کنند و به پرسش‌هایی که در ذهن بسیاری از مردم وجود دارد، پاسخ دهند که برای این منظور این پرسش‌ها احصا شد و پاسخ‌های آنها در قالب جزوات تکثیر و در بین مبلغان توزیع شده است تا آنها بتوانند به صورت متقن پاسخگوی پرسش‌های مردم باشند.»
وی با بیان اینکه این برنامه تنها مختص ایام دهه اول محرم نیست، افزود: «برای کل ایام سال این برنامه را داریم؛ اما در دهه محرم و صفر که منبر متناوب برگزار می‌شود، بهترین فرصت برای این منظور است.»
گواهی با بیان اینکه روحانیت پر مراجعه‌ترین قشر مورد وثوق مردم هستند، گفت: «ما در بسیج اساتید و روحانیون و طلاب حوزه‌های علمیه در جایگاه نهادی که دغدغه‌های انقلاب را در حوزه‌های علمیه داریم، سعی می‌کنیم این ارتباط مردم با روحانیت را حفظ کرده و از طرفی خوراک فکری لازم متناسب با انقلاب از طریق روحانیت به مردم منتقل شود.»
وی افزود: «باید مسائل داخلی و خارجی برای مردم تحلیل شود، مردم باید بدانند که جنگ اقتصادی به چه معناست آنجا که لازم است به مسئولان نهیب بزنند و آنجا که لازم است از مسئولان دفاع کنند که این خط‌دهی درست به مردم وظیفه روحانیت است.»
گواهی ادامه داد: «ما برای این منظور محتواهای تولید شده خود را تکثیر کرده و در اختیار طلاب و مبلغان گرامی قرار می‌دهیم که از سوی سازمان‌ها و نهادهای مربوطه اعزام می‌شوند.»
وی درباره مناطق محروم و صعب‌العبور هم گفت: «دستگاه‌های تبلیغی مانند سازمان تبلیغات، سازمان اوقاف امور خیریه و دستگاه‌های دیگر، حتی بسیج و سپاه در برخی مناطق محروم و صعب‌العبور هم فعالیت دارند و در ایام تبلیغ روحانی به این مناطق اعزام می‌شود و یکی از کارهایی که روحانیون در این مناطق انجام می‌دهند، افزون بر کار تبلیغ کمک فکری و فرهنگی به مردم این مناطق است.»
گواهی با بیان اینکه خدمات جمهوری اسلامی و نظام پهلوی به هیچ وجه قابل قیاس نیست، گفت: «در رژیم گذشته با وجود اینکه از امروز نفت بیشتری فروخته می‌شد و تحریمی هم وجود نداشت و جمعیت کشور یک سوم امروز بود، همه روستاییان ما گواه هستند که هیچ خدماتی به روستاها ارائه نمی‌شد؛ اما امروز کارهای بزرگی در روستاها انجام شده است.»
وی در ادامه افزود: «در زمینه اعزام خوشبختانه بیشتر نقاط کشور پایگاه‌های بسیج دارند. ما بر اساس این اعزام‌ها را صورت می‌دهیم یا با نهادهای اعزام‌کننده هماهنگ می‌کنیم. قبلاً هم این عزیزان توجیه شده‌اند و با پرسش‌ها و نیازهای مردم آشنا شده‌اند و شاخص‌هایی که باید این عزیزان بیان ‌کننده، به آنها ارائه شده است.»
رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون با اشاره به اینکه دین از سیاست جدا نیست، افزود: «ما در محرم قرار می‌گیریم که در این ماه همه‌اش دیانت با سیاست عجین شده است. حضرت سیدالشهداء(ع) قیامش سیاسی با ماهیت دینی بود و در کنار ایشان برادری بود که به قول امام سجاد(ع) نافذالبصیره بود و در کنار اینها بی‌بصیرتی مردم کوفه را هم داشتیم که همه اینها می‌تواند مسائل سیاسی امروز ما هم باشد. پس از پنجاه سال از رحلت پیامبر(ص) کدام منطق سیاسی منجر به این شد که سر نوه ایشان و فرزندان و برادران و یاران‌شان به بالای نیزه برود و خانواده پیامبر را به اسیری ببرند؟»
گواهی با اشاره به اینکه بصیرت مهم‌ترین شاخصه برای حفظ و تداوم انقلاب است، افزود: «اگر مردم یک کشور موفق نشوند و بصیرت نداشته باشند، به طور قطعی در پیچ و خم روزمره‌گی از بین خواهند رفت و علت دوام و قوام انقلاب همین بصیرت است.»
وی با اشاره به تیزبینی و بصیرت رهبر معظم انقلاب، تأکید کرد: «با وجود توصیه مؤکد رهبر معظم انقلاب به مسلمانان در زمینه وحدت و یکپارچگی متأسفانه این امر محقق نمی‌شود که اگر بشود، مسلمانان می‌توانند مقابل بزرگ‌ترین قدرت‌ها بایستند.»
رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون ادامه داد: «وظیفه سنگین مبلغان این است که این مسائل را به مردم گوشزد کنند و این بصیرت و اهمیت آن را بیان کنند و مردم را پای کار انقلاب بیاورند که بصیرت امام جامعه و پیروان او همه نقشه‌های دشمن را نقش بر آب می‌کند.»
وی افزود: «اینکه چرا دولت در کار توفیقات ندارد؟ یا اینکه استفاده از کالای ایرانی چه اهمیتی دارد و اینکه وظیفه بازاریان و اصناف در این برهه که درگیر جنگ اقتصادی هستیم و حتی بیان چیستی جنگ اقتصادی به مردم و راهکارهایی که مردم می‌توانند در این جنگ برای کمک به کشور داشته باشند، همگی از موضوعاتی است که مبلغان ما به آنها خواهند پرداخت و مردم باید جنگ امروز و جبهه‌های امروز را هم در مراسم‌های محرم بشناسند.»


 علیرضا جلالیان/ رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر خود با نمایندگان مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه هیچ دولتی بدون کمک و پشتیبانی مردم قادر به فعالیت نیست و نباید اعتماد مردم از دستگاه‌های دولتی، قضایی و نیروهای مسلح سلب شود، گفتند: «راه علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از فعالیت دستگاه‌های مسئول نیست؛ بلکه راه علاج، ایجاد رابطه‌ سالم بین افکار عمومی و دستگاه‌های مسئول، سخن گفتن و انتقاد کردن و در عین ‌حال کمک فکری و عملی کردن است.» 
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تأکید کردند: «دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنان ‌که ایجاد تشکیلات و کار موازی با دولت نیز به صلاح و موفق نخواهد بود و تجربه ثابت کرده است که کار باید به‌وسیله‌ مسئولان آن، در مجاری قانونی انجام بگیرد.»
بر همین اساس، به تازگی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پاسخ به پرسش یک خبرنگار گفته است: «وقتی بسیج می‌گوید برای برون‌رفت از مشکلات کشور طرح دارد، ادعا نیست. بسیج در بخش‌های صنعت، کشاورزی و بسیاری از موضوعات اعم از آموزش و پرورش طرح دارد. آن اشخاص بیایند و این طرح‌ها را بررسی کنند و اگر نخواستند، رد کنند. بسیج باید دستاورد‌های انقلاب را پاسداری کند و ما اصلاً قبول نداریم که در کار دیگران دخالت می‌کنیم.»
واگذاری اقتصاد به مردم و دست یافتن به اهداف اصلی سیاست‌های ابلاغی اصل 44 قانون اساسی و اجرای درست و دقیق اقتصاد مقاومتی یکی از الزامات پایدار و قدرتمند شدن اقتصاد کشور است و در این میان وجود یک ساختار مردمی یکپارچه در دستگاه‌های دولتی که در همه نقاط کشور دسترسی‌های لازم را داشته باشد، یکی از نیازهای دولتمردان برای رسیدن به این منظور است. این نیاز امروز با همت جهادی سپاه به منزله نهاد مردمی صیانت‌کننده انقلاب اسلامی در کشور به شرط استفاده دولت از آن برطرف می‌شود. سپاه حتی در مناطق محروم و نقاط صفر مرزی حضور دارد. موضوع بسیج سازندگی و اردوهای جهادی سبب شده است سپاه به شکل تخصصی به موضوع سازندگی روستاها و مناطق محروم توجه کند و ظرفیت‌های بسیار خوبی در این زمینه در سپاه ایجاد شده است. موضوع محرومیت‌زدایی سبب شده است سپاه برآورد دقیقی از وضعیت کشور پیدا کند؛ از جمله شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی مناطق و نیز تنظیم طرح‌های استانی و شهرستانی برای رونق تولید و اشتغال. امروزه به نظر می‌رسد، اقتصاد مقاومتی در بخش اقتصاد خرد در پرتو فعال‌سازی ظرفیت‌های منطقه‌ای و رونق روستاها محقق خواهد شد و این توانایی در سپاه وجود دارد و دولت می‌تواند به راحتی از این توانایی استفاده کند؛ چرا که سپاه یا حتی هر نهاد خدمت‌رسان حکومتی غیر وابسته به دولت نمی‌تواند به منزله نهاد موازی دولت اقدامی انجام دهد و لازم است دولت امروز و دولت آینده برای بهبود وضعیت کشور به این ظرفیت توجه لازم را داشته باشند. 


همسر شهید مدافع حرم «مهدی ثامنی‌راد»


 زینب محمودی‌/ مهدی ثامنی‌راد یکی از مدافعان ورامینی حرم بانوی مقاومت حضرت زینب‌کبری(س) است که 22 بهمن سال 94 همزمان با سالروز تولدش در روستای حلب سوریه به شهادت رسید. سارا صنمی، همسر شهید می‌گوید: مهدی متولد 23 بهمن سال 1361 در شهر ری بود، اما سال‌ها در ورامین زندگی می‌کردند. من و آقا مهدی سال 87 ازدواج کردیم و تنها یادگارمان، فاطمه سلما 19 خرداد 94 به دنیا آمد. مهدی سال 86 عضو سپاه پاسداران شده بود. دانشجوی بورسیه رشته جنگ‌افزار دانشگاه امام حسین(ع) بود. کارشناسی‌اش را گرفته بود و در تیپ امنیتی تهران مشغول خدمت بود. برای رفتن به سوریه خیلی تلاش می‌کرد، اما اجازه رفتن نمی‌دادند تا اینکه به سختی اجازه گرفت و داوطلبانه به سوریه رفت. سال 92 دو بار به عراق اعزام شد و سال 94 دو بار به سوریه رفت. دفعه اول پس از 45 روز برگشت و سری دوم 16 دی ماه اعزام شد که روز چهلم یعنی 22 بهمن 94 صبح پنج‌شنبه در روستای حوبه جنوب غربی حلب سوریه به شهادت رسید.
همرزمان مهدی در حال انجام عملیاتی بودند که لو رفتند. چند نفر از هم‌رزمانش در محاصره دشمن بودند. آقا مهدی تک‌تیرانداز ماهری بود، چند بار بلند شده بود که تک‌تیرانداز داعش را بزند و دوستانش را نجات دهد؛ اما تک‌تیرانداز او را هدف گرفت. پیکر همسرم و بقیه دوستانش جاویدالاثر ماند. به دلیل معروفیتی که داشتند، داعشی‌ها پیکرشان را جابه‌جا کردند و هم‌رزمانش نتوانستند آنها را پیدا کنند.
آقا مهدی خیلی مهربان بود. از خودگذشتگی داشت و به نماز اول وقت اهمیت می‌داد، کارهایش را به گونه‌ای برنامه‌ریزی می‌کرد که نماز اول وقت را در مسجد به جای آورد. یک مؤسسه ایتام تأسیس کرد که 250 یتیم را سرپرستی می‌کرد. پس از شهادتش مؤسسه ایتام به نام شهید مهدی ثامنی‌راد نام‌گذاری شد و تاکنون 400 یتیم تحت سرپرستی این مؤسسه هستند. در وصیت‌نامه‌اش سفارش کرد، حتماً به ایتام رسیدگی کنید. دست بر سر یتیمان بکشید که همین موجب عاقبت‌بخیری می‌شود. وی به سه نکته مهم در وصیت‌نامه‌اش اشاره کرد که مشکلات را حل می‌کند؛ نماز اول وقت، صبر و تحمل و دعا برای امام زمان(عج). مقید بود هر شب برای امام زمان(عج) نماز بخواند، نماز را به نیت حضرت زهرا(س) برای سلامتی امام زمان(عج) می‌خواند و در هر شرایط حتی در حال خستگی و برگشت از سر کار نماز امام زمان(عج) را فراموش نمی‌کرد.
آقا مهدی برای رفتن به سوریه لحظه‌ای تردید نداشت و من هیچ مخالفتی با او نداشتم. احساس می‌کردم مأموریت معمولی داخل کشور می‌رود. حتی روز تشییع پیکر شهید میثم نجفی را دیدم، اما هیچ سؤالی از مهدی نپرسیدم. مهدی می‌گفت اگر خبر شهادتم را شنیدی، گریه نکن. خبر شهادتش را هفت روز پس از شهادتش به من دادند آن لحظه به یاد حرف آقا مهدی افتادم، به همین دلیل از حضرت زینب(س) کمک خواستم و هنوز کسی اشکم را برای شهادت مهدی ندیده است. دخترم فاطمه سلما الآن سه ساله است و با آنکه پدرش را هشت ماه بیشتر ندید، همه عکس‌های پدرش را می‌شناسد. گاهی از او می‌پرسم بابا کجاست؟ می‌گوید: «بابا مهدی شهید شد و رفته پیش خدا»



امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) که از سال 1342 در مسیر جهاد و مبارزه برای تحقق حاکمیت اسلام گام نهاده و خود نیز تا مرز شهادت پیش رفته‌اند، در بیانات متعددی به موضوع شهید و شهادت توجه داشته‌اند. ایشان بارها در تشییع پیکر مطهر شهدا شرکت کرده‌اند و به زیارت قبور مقدس شهدا رفته و برپاکنندگان یادواره‌های شهدا را تکریم کرده‌اند. همچنین آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، با اهمیت ویژه‌ای که برای خانواده معظم شهدا قائل هستند، از ابتدای انقلاب تاکنون دیدارهای متعددی را با این اُسوه‌‌های صبر و استقامت داشته‌اند. 
کتاب «مرگ تاجرانه؛ شهید و شهادت در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله‌العالی)» از مجموعه «حیات طیبه»، شامل بیانات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای در موضوع شهید و شهادت و رهنمودهای ایشان به مسئولان، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار گوناگون در این زمینه بوده که به همت محمدرضا طاهری گردآوری شده است. محتوای کتاب در شش فصل با عنوان‌های «چیستی شهادت»، «ویژگی‌های شهیدان»، «آثار شهادت»،‌ «وظایف ما نسبت به شهیدان»، «خانواده‌های معظم شهدا» و «شهدای خاص و برجسته» دسته‌بندی و تنظیم شده است. «کهنه نشدن شهادت با گذشت زمان» یکی از سرفصل‌های کتاب است که در ذیل آن سخن رهبر معظم انقلاب آمده است: «هر چیزی با گذشت زمان کم‌رنگ و بی‌اثر می‌شود و اینان، همچون همه شهیدان راه خدا، روزبه‌روز در چشم اهل دل و در متن تاریخ ما، برجسته‌تر و درخشان‌تر می‌گردند. سنت لایتغیر الهی نگذاشت که زهرای مرضیه در پشت حجاب غلیظ اوهام پنهان بماند و آن ستاره درخشان خونین، در گذشت زمان به خورشیدی تابان بدل شد و امروز نام او و یاد مظلومیت او، از همه حصارهای کتمان، عبور کرده است و به اعتماد دل‌ها و جان‌ها رسیده است...» کتاب «مرگ تاجرانه؛ شهید و شهادت در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله‌العالی)» در 269 صفحه با شمارگان سه هزار نسخه به بهای 19 هزار تومان از سوی انتشارات انقلاب اسلامی به بازار نشر عرضه شد.



در سال 1359 پس از شروع جنگ تحميلى عراق عليه ايران به گروه شهيد چمران پيوست و پس از گذراندن دوره آموزش نظامى 45 روزه در كرج به جبهه رفت. او معتقد بود كه اسلحه شهيد نبايد بر زمين بماند و مى‏گفت: «تا شهيد نشوم در جبهه خواهم ماند.»
 مواقعى هم كه به مرخصى می‌رفت با نيروهاى سازمان اطلاعات برای كشف توطئه عليه نظام جمهورى اسلامى همکاری می‌کرد، تا اينكه در عملیات خيبر مفقود شد.  برادرش يوسف می‌گفت كه تصوير اصغر را در تلويزيون عراق مشاهده كرده و چون هيچ‌گاه از اسارت بازنگشت شهادتش را اعلام كردند. بعد از شهادت اصغر، يوسف كه يك پاى خود را در جبهه‌ها از دست داده بود، 17 اسفند 1367 در حال پاك‌سازى جبهه‌های جنوب در اثر انفجار نارنجك به شهادت رسيد.
به نقل از خانواده شهید اصغر اميرفقر ديزجى
اصغر در سال 1332 در روستاى ديزج‌اسكو از توابع شهرستان تبريز در خانواده‌ای کم‌بضاعت به دنيا آمد. او وقتى متولد شد تا هفت روز خانواده حتی پول نداشتند برايش لباس تهيه كنند. وضعيت نامطلوب معيشتى سبب شد كه اصغر از همان خردسالى براى كمك به امرار معاش خانواده به چوپانى و كشاورزى بپردازد. اصغر كودكى آرام بود و به حضور در مراسم مذهبى علاقه فراوانی داشت.
دوره ابتدايى را در سال 1339 در هفت سالگى شروع كرد، همزمان با تحصيل، چوپانى و كشاورزى می‌کرد. دوست داشت در آينده شغلى داشته باشد كه بتواند به مردم خدمت كند، به همین دلیل پس از پيروزى انقلاب اسلامى و تشكيل سپاه پاسداران به عضويت آن درآمد.
سال 1359 به جبهه اعزام شد. در مدت حضور در جبهه چهار بار مجروح شد و بعد از حدود 36 ماه حضور، در 12 اسفند 1362 در عملیات خیبر مفقود شد و بعدها او را شهید اعلام کردند.

جمع‌بندی تریبون یازدهم

یازدهمین هم‌اندیشی پیامکی تریبون را در حالی که سال‌ها از فرمان هشت ماده‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی می‌گذرد، به اصلی‌ترین شرط تحقق این مبارزه یعنی «شفافیت» اختصاص دادیم که در ادامه جمع‌بندی نظرات همراهان گرامی را از نظر می‌گذرانید. 
دولت الکترونیک و ثبت همه اطلاعات مالی / تحقق کامل دولت الکترونیک و ایجاد نظام یکپارچه‌سازی و ثبت اطلاعات مالی همه مردم از جمله مسئولان و ثروتمندان موضوعی بود که در پیام «ابراهیم امیری» از تهران بیان شده بود و گران‌مایگانی مانند «موسی‌الرضا حیدری» از مشهد مقدس، «بمونی شیرعلی» از هندیجان، «سیما ساریخانی» از خرمی، «یوسف صبحانی‌نسب» از بوشهر و «محمدحسن منصور» نظراتی شبیه به وی داشتند.
قوانین کارآمد در پیام «حسین کوشکی» از صفاشهر اشاره شده و اطلاع‌رسانی عمومی را «مهربانی» از گالیکش مطرح کرده است. «رسول کریمی» از دلند گلستان ارتباط مستقیم مسئولان با مردم را با این امر مرتبط دانسته است؛
اما «محمد زارعی‌برآبادی» از خواف بر افزایش کمی و کیفی نظارت‌ها تأکید دارد.
با مردم رو راست باشیم/ کلیه مسئولان کشور باید با مردم رو راست و صادق باشند و زندگی ساده‌ای همانند مردم داشته باشند. این نظر «غلامرضا شولی» از هندیجان است و «محمدرضا زاهد» از بیرجند، «علی مجیدی» از آذرشهر، «فرامرز الیاسی» از سنقر و «کامران پروار» از کرمانشاه با وی هم عقیده‌اند. «مصطفی صالحی» از کهنوج هم نظراتی در این راستا بیان کرده است.
برخورد قاطع قوه قضائیه با مفسدان/ «مرتضی امیری‌نژاد» از بوئین‌زهرا معتقد است، قوه قضائیه باید برخورد قاطع با مفسدان را تشدید کند و «سیدرشاد شکیبا» از دهدشت و «جواد آبی» از همدان نظراتی مشابه داده‌اند که به نظر نمی‌رسد این امر ارتباط مستقیمی با شفافیت داشته باشد.
«منصوره بخشی» از مشهد مقدس تشکیل نهضت و جمعیت‌های مطالبه مردمی شفافیت از مسئولان را مؤثر دانسته است. «محمد کریم‌زاده» معتقد است، با مدیرانی که به تمام معنا متعهد، مؤمن، خدمتگزار و بی‌طمع باشند، شفافیت شکل می‌گیرد. 
فساد کانون‌های قدرت مانع می‌شود/ «محمودی» از تهران هم گفته است تا فساد در پیوند کانون‌های ثروت و قدرت وجود داشته باشد، هیچ مسئولی شفافیت را دوست ندارد. «مرتضی محمدنژاد» از ارومیه معتقد است، مشارکت دادن مردم در اقتصاد کشور، اجرای دقیق و صحیح اقتصاد مقاومتی، تقویت نظارت‌های سیستمی و مردمی و پرهیز از ایجاد رانت اطلاعاتی می‌تواند به تحقق شفافیت کمک کند.
آموزه‌های علوی/ «مهدی امیری‌سردهلقی» از صحنه با اشاره به آموزه‌های علوی درباره شفافیت در حکومت، گفته است: «شفافیت امری ضروری تلقی می‌شود. اعلام صریح مواضع حکومت، هشدار و آگاهی‌بخشی به کارگزاران، تبیین تکالیف و حقوق متقابل کارگزاران، به‌کارگیری سطح بالایی از استانداردهای درستکاری و اخلاق برای کارکنان شاخصه رفتاری یک حکومت شفاف است. همچنین بهره‌گیری از شاخصه‌‌های ساختاری، چون شبکه نظارتی گسترده و نظام قضایی مستقل به خوبی در نیل به شفافیت می‌تواند راه‌گشا باشد.»
 برندگان تریبون 11
«مهدی امیری‌سردهلقی» از صحنه/ «محمد زارعی‌برآبادی» از خواف/ «سیما ساریخانی» از خرمی
پرسش تریبون 12
مهم‌ترین بعد پیوند عاشورا
 و دفاع مقدس چیست؟

گزارشی از افتتاح واحدهای مسکونی ساخته شده به همت سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) تهران

 حسن ابراهیمی/ احداث 30 باب واحد مسکونی در روستای شیخ‌صله گوشه‌ای از اقدامات جهادگران سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) بود که با حضور سردار سیدمحمدتقی شاهچراغی فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه، سردار بهمن ریحانی فرمانده سپاه نبی‌اکرم(ص) کرمانشاه، جمعی از مسئولان استان تهران و کرمانشاه و مردم غیور این روستا افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید.

هفت روستا تحت پوشش
 سپاه سیدالشهداء
فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران در مراسم افتتاح این خانه‌ها گفت: «دو روز پس از زلزله کرمانشاه، هفت روستا در دشت ذهاب زیر پوشش و رسیدگی جهادگران سپاه استان تهران قرار گرفت و علاوه بر اقدامات امدادی و خدمت‌رسانی بیش از 300 کانکس به منطقه ارسال شد و طبق توافق، 30 واحد مسکونی ساخته  و تحویل شد.»
سردار شاهچراغی هم اظهار داشت: «به نمایندگی مردم شهرستان‌های استان تهران، دو فرماندار و چند فرمانده مردم استان تهران در اینجا حضو پیدا کردم.»
وی با بیان اینکه باید مراقب روز حساب باشیم، گفت: «ایمان به خدا و خدمت به مردم دو موضوعی است که به انسان کمک می‌کند تا رستگار شود و الحمدلله ملت ایران این دو مؤلفه مهم را در اولویت‌های خودشان قرار داده‌اند.»
فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران افزود:‌ «دو روز پس از زلزله، هفت روستا در دشت ذهاب تحت پوشش و رسیدگی جهادگران سپاه استان تهران قرار گرفت. بیش از ۳۰۰ کانکس به منطقه ارسال شد و طبق توافق، ۳۰ واحد مسکونی ساخته و تحویل شد.»
وی بیان داشت: «فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران به جز نیروی انسانی و همت و تلاش جهادگران استان تهران برای احداث هر واحد مسکونی بیش از 300 میلیون ریال هزینه کرده است.»
سردار شاهچراغی ادامه داد: «روستای شیخ‌صله و روستاهای اطراف پس از گذشت ۳۰ سال از پایان دفاع مقدس تغییرات و پیشرفت‌های خوبی داشتند.»
رکورد سپاه
استاندار کرمانشاه نیز در این مراسم گفت: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توانست ظرف مدت ۴۵ روز بیش از ۹ هزار کانکس در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه احداث و نصب کند.» 
هوشنگ بازوند افزود: «از خدمات عمرانی، امدادی، حضور و حمایت‌های سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران تشکر می‌کنم. برادران سپاه از روز اول در موضوع امداد و نجات در منطقه حضور داشتند و رکورد بی‌سابقه‌ای زدند.»
وی گفت: «در زلزله کرمانشاه 11 هزار نیروی سپاه پاسداران و سایر نیروهای مسلح پای کار بودند و اقدامات مؤثری انجام دادند.»
استاندار کرمانشاه افزود: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای جهادگر بسیج بلافاصله پس از امدادرسانی، وارد عرصه فعالیت‌های عمرانی و سازندگی شدند و طی 45 روز 9 هزار کانکس ساخته و نصب کردند.»
وی بیان داشت: «سپاه‌های استان‌های سراسر کشور نیز در زلزله کرمانشاه وارد تمام روستاهای این استان شده و اقدامات مؤثری انجام دادند.»
به برکت خون شهدا و جهاد جهادگران
صادق خدادادی، فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی در حاشیه بهره‌برداری از 30 واحد مسکونی در روستای شیخ‌صله کرمانشاه نیز گفت: «امروز ایران اسلامی هرچه دارد از برکت خون پاک شهدا و تلاش‌های جهادی سپاه پاسداران و جهادگران بسیجی است.»
وی افزود: «خدمت‌رسانی به مردم از اولویت‌های اصلی ماست و با تمام توان در راستای خدمت به ملت ایران گام برداشته و همه ظرفیت‌های اجرایی را برای تحقق این مهم به‌کار بسته‌ایم.»



پسر عمویم بود، خیلی از کارش سر در نمی‌آوردم. تا 16 سالگی با هم بودیم، ولی به خاطر کنکور و درس جدا شدیم. او رفت نیروی قدس عضو شد و من رفتم سپاه استان. سرش خیلی شلوغ بود. کمتر به مهمانی‌ها می‌آمد. برای مقابله با داعش به عراق رفته بود که خبر شهادتش را آوردند. بعد از شهادتش تازه متوجه علت شلوغ بودن سرش شدم. مهدی با چند تا از دوستانش یک خیریه تأسیس کرده بودند و اوقات فراغتش آنجا مشغول خدمت‌رسانی و کمک به محرومان و نیازمندان
 بود.