سردار کمال هادیانفر رئیس‌ پلیس فتا گفت: بازگشت فعالیت برخی دستگاه‌ها و نهادها به تلگرام، غیرقانونی و ممنوع است و بر اساس ابلاغ دولت، هیچ دستگاه و نهاد دولتی یا مجموعه‌ای که از بودجه بیت‌المال استفاده می‌کند، اجازه فعالیت در تلگرام را ندارد. این ممنوعیت به خصوص برای دستگاه‌ها، سازمان‌ها و نهادهایی که اسناد طبقه‌بندی شده دارند، دارای اهمیت خاصی است و هیچ دستگاهی حق فعالیت در پیام‌رسان تلگرام را ندارد.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه در نامه‌ای به فرمانده معظم کل قوا


در پی برگزاری اجتماع پرشور بسیجیان در ورزشگاه آزادی تهران و حضور و سخنرانی فرماندهی معظم کل قوا(مدظله‌العالی) در جمع آنان، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه در پیامی از حضور امیدبخش و معنوی  معظم‌له در اجتماع بزرگ اقتدار عاشورایی قدردانی کرد.
***
متن پیام نماینده ولی‌فقیه در سپاه به این شرح  است:
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) بعد التّحیه والسلام
با احترام، ضمن مسئلت سلامتی کامل، طول عمر با برکت و عزت روزافزون برای حضرت مستطاب عالی به استحضار می‌رساند، خبر حضور آن حضرت در جمع باشکوه ده‌ها هزار نفری فرزندان بسیجی‌تان در ورزشگاه آزادی، ارزشمندترین هدیه‌ای بود که از چند روز قبل روح و جان جوانان مؤمن و انقلابی این سرزمین را مملو از شوق و ایمان کرده بود. با فرارسیدن صبحدم روز دیدار، این آرزو با زیارت جمال پر نورتان محقق شد.
کلام نافذ و پرصلابت حضرت عالی همچون همیشه با آرامش و طمأنینه‌ای برخاسته از بصیرت و ایمان و یقین همراه بود و نور امید و پیروزی را بر جان حضار می‌تاباند.
جوانان عاشق جهاد و شهادت، مشتاق آن بودند که از رهبر و مقتدای‌شان پیرامون چشم‌انداز پیش روی انقلاب اسلامی بشنوند و از وظایف و مسئولیت‌های‌شان در مسیر تحقق آرمان‌های نظام اسلامی و مقابله با دشمنان این ملت آگاه شوند که رهنمودهای داهیانه‌تان آشکارتر از گذشته راهگشای آنان بود.
در این جلسه بزرگ و باشکوه که با توجه به موقعیت حساس کشور، منطقه و جهان، در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی تشکیل شده بود، سخنان گهرباری از عظمت و اقتدار جمهوری اسلامی و شکست‌ناپذیری ملت ایراد فرمودید.
تأکید بر اینکه «ما هنوز در نیمه راهیم و باید برسیم به آن قله‌ای که مورد نظر انقلاب اسلامی است» و یادآوری این حقیقت که در این مسیر «هم تلاش لازم است، هم راه بلدی لازم است، هم شجاعت لازم است، هم تدبیر لازم است»، به خوبی ترسیم‌کننده راه خطیری است که باید با همه توان برای حرکت در آن گام برداشت.
آنگاه که جوانان کشور را خطاب قرار داده و مسئولیت تحقق همه آرمان‌های انقلاب در دهه پنجم انقلاب اسلامی را بر دوش آنان نهادید و از ایشان به عنوان «موتور پیش‌برنده قطار انقلاب» یاد کردید، چهره جوانان انقلابی حاضر در مراسم و میلیون‌ها جوان در سراسر کشور، از بزرگی و عظمت این مسئولیت خطیر برافروخته شد و با همه وجود لبیک‌گوی‌تان بودند.
هنگامی که هجمه‌های دشمنان ملت از «تهدید»  تا  «تحریم» را نقش بر آب تحلیل نمودید و تار و پود عنکبوتی طراحی‌های استکبار جهانی را از هم گسیخته دانستید، این حقیقت الهی بیش از پیش در قلب و ذهن ملت ایران تداعی شد که «و انّ اوهنّ البیوت لبیت العنکبوت» و بر این همه صلابت و اقتدار و شجاعت، تکبیر گفت.
فرزندان حضرت‌عالی در نهاد مقدس سپاه پاسداران به همراه جوانان بسیجی کشور، ضمن سپاس و قدردانی از تشریف‌فرمایی و ارائه رهنمودهای راهگشا و امیدبخش، اعلام می‌کنیم که با همه توان در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌ایم و با تمسک به مکتب حضرت اباعبدالله الحسین(ع) که بر سه رکن «عزت»، «آزادگی» و «شهادت» استوار شده است، با رهبر و امام و  مقتدای‌مان در آستانه اربعین حسینی(ع) عهد تازه می‌بندیم که همواره گوش به فرمان‌تان بوده و تا آخرین قطره خون‌مان پاسدار خون شهیدان باقی بمانیم و از هیچ تلاشی برای آبادانی فردای ایران اسلامی عزیز دریغ نورزیم.
 والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته
 عبدالله حاجی‌صادقی
 نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی



مهدی سعیدی
روزنامه نگار
حال و هواي سفر اربعين، شور و شوق عجيبي در ميان عاشقان اباعبدالله(ع) ايجاد کرده است. خيلي‌ها در حال آماده شدن براي عزيمت به سفر عشق هستند و تلاش مي‌کنند مقدمات را مهيا کنند. فرق نمي‌کند اولين بار است که توفيق حضور یافته باشند، يا پيش از اين تجربه سفر داشته باشند. هر يک به نحوي دلداده سفر هستند... و امان از حسرتي که در چشم و دل مشتاقان جامانده زيارت نهفته است! شوق و شور قدم زدن در جاده عاشقي، فضاي مجازي و شبکه‌هاي اجتماعي را نيز تسخير کرده و پست‌هاي گوناگون رنگ و لعاب ديگري به آن داده است و اين همه با «جاذبه حسين(ع)» ممکن شده است!
اما اربعين امسال با مسائل و مناقشاتي روبه‌رو است و حوادث گوناگون بر حساسيت آن افزوده است. از يک سو نابساماني در بازار ارز و افزايش چند برابري قيمت دلار و دينار موجب شده است هزينه‌هاي سفر بيش از دو برابر شود و اين افزايش هزينه بخش زيادي از زائران حسيني را که بیشتر آنها از توده‌هاي مردم و از طبقات محروم جامعه هستند، در تأمين هزينه سفر دچار سختي می‌کند! اما حضور پرشور مردم در اربعين امسال حاوي اين پيام خواهد بود که «زائران حسيني با وجود همه دشواري‌ها دست از اباعبدالله(ع) بر نخواهند داشت!»
از ديگر سو، دشمنان جهان اسلام و امت شيعه در ماه‌هاي اخير سناريوهاي گوناگوني را براي ايجاد اختلاف بين ملت ايران و عراق آغاز کرده‌اند! همان‌هايي که از خلق اين حماسه ميليوني و شکل‌گيري بزرگ‌ترين تجمع جهاني هراسانند و «شيعه متحد» خواب راحت از چشمان‌شان ربوده است، پشت پرده حوادث بصره و شايعه‌پراکني عليه زائران عراقي در مشهد بوده‌اند. حضور باشکوه ايرانيان که بدون شک با مهمان‌نوازي ملت عراق همراه خواهد بود، همه نقشه‌هاي دشمن را نقش بر آب خواهد کرد و پرچم وحدت دو ملت را برافراشته خواهد کرد!
جنگ تمام‌عيار اقتصادي جديدي که استکبار جهاني عليه ملت ايران کليد زده نيز وضعیت متمایزي را براي پياده‌روي اربعين امسال ايجاد کرده است. حضور باشکوه ميليون‌ها ايراني، پيام مهمي را براي دشمن خواهد داشت و آن، ‌اینکه : «ملتي که با حسين(ع) بيعت کرده است، تسليم يزيديان زمان نخواهد شد.»
نکته قابل ملاحظه در اين ميان، آن است که براي رونق بخشيدن به اربعين امسال و غلبه بر موانع و مشکلات، شاهد تولد خيزشي مردمي براي مقابله با دشمنان اربعين هستيم. شکل‌گيري پويش‌هاي مردمي براي کاهش هزينه‌هاي اربعين بخشي از اين اقدامات است که به طور خودجوش در شهرهاي گوناگون و با همت مجموعه‌ها و گروه‌هاي مردمي دنبال مي‌شود. انتشار کليپي ارزشمند از يکي از مداحان عراقي که خود را ميزبان فرزندان ايراني حضرت علي‌بن‌موسي الرضا(ع) معرفي مي‌کند، از جمله اقدامات ارزشمندي است که در شکست سناريوي دشمن نقش مؤثري خواهد داشت.
در اين ميان، انتظار ويژه از دولت جمهوري اسلامي این است که وارد ميدان شده و با همه توان از اين حرکت جهاني حمایت کند. واقعيت آن است که حمايت از اربعين نيازمند وجود نگاهي راهبردي و مبتني بر منافع ملي به آن است. حرکت عظیمی که دستاوردهاي کلاني براي نظام اسلامي و جهان اسلام به همراه خواهد داشت و جبهه مقاومت در برابر استکبار جهاني را به طور ملموس و کم‌نظيري تقويت خواهد کرد.
اقدام ارزشمند رئيس‌جمهور در موافقت با کاهش 35 درصدي هزينه صدور رواديد زائران حسيني، اقدام بموقع و ارزشمندي بود که بايد تقدير شود. درباره تسهيل سفر اربعين هنوز هم اقدامات ديگري امکان‌پذير است که انتظار مي‌رود دولت در زمان محدود باقي مانده پیگیری کند. فراهم کردن شهرهاي مرزي براي ميزباني از ميليون‌ها زائر، تأمين امنيت راه‌هاي واصله به مرزهاي غربي، کنترل و کاهش قيمت وسايل نقليه‌اي که وظيفه انتقال زائران را به مرزها بر عهده دارند و...، از جمله اين اقدامات است.
سخن آخر آنکه کربلا قلب تپنده‌اي است که روح آزادگي و عدالت‌خواهي و شرافت و انسانيت را در طول تاريخ حيات بخشيده است و بازگشت ميليون‌ها زائر حسيني به کشور آثار و برکات ارزشمندي براي جامعه ايراني به همراه خواهد داشت که با ميلياردها هزينه مالي قابل کسب نبوده و انقلاب و اسلام را بیمه خواهد کرد. ان‌شاء‌الله!

تاملی بر سمپاشی رسانه‌ای دشمن برای اتحادزدایی از مردم ایران و عراق


  امین پناهی/  شاید در ابتدای سال‌های پیروزی انقلاب اسلامی کسی فکرش را هم نمی‌کرد روزی برسد که ساختار سیاسی عراق تغییر اساسی کند و حاکم دیوانه‌ای که می‌خواست ایران را به تصرف خود درآورد، نابود شده باشد و این کشور با جمهوری اسلامی ایران به نزدیک‌ترین شرکای سیاسی و نظامی تبدیل شوند و نه تنها در کنار هم در مقابل جهان استکبار بایستند، که در این مسیر حائز پیروزی هم شوند. زمانی که آمریکا، رژیم صهیونیستی و حاکمان سعودی به فکر ایجاد داعش برای تجزیه و تخریب کشور شیعی عراق بودند، شاید در فکرشان هم نمی‌گنجید کشوری ناجی عراق و مردمش باشد که سال‌ها پیش در مقابل هم جنگیده بودند. هر چند این جنگ نه از سوی مردم عراق که از سوی حاکمیت آن و رژیم بعث عراق به ملت ایران تحمیل شده بود. در همین جنگ بود که فرماندهان نظامی جمهوری اسلامی ایران به تجربه‌ای ارزشمند دست یافتند و آن را در جنگ عراق و سوریه به کار بستند که باز هم مایه پیروزی جبهه حق علیه باطل شد و آن بسیج نیروهای مردمی در مقابل متجاوزان بود.
در واقع مقابله با داعش و به شکست کشاندن آن یک همکاری موفق در سطح استراتژیک دو کشور بود که دشمنان دو ملت را انگشت بر دهان کرد. در کنار آن هم حضور شیعیان ایرانی در راه‌پیمایی اربعین و خلق حماسه‌ای است که نظیر آن را در هیچ جای جهان نمی‌بینیم. حضور دشمن‌شکنی که در سایه اتحاد و همدلی دو ملت به وجود آمده و می‌آید. اما به طور حتم وجود چنین اتحادی بر‌هم‌زننده نقشه دشمنانی است که مقصودشان در سایه ایجاد اختلافات به دست می‌آید.
پس دشمن در گام اول سعی می‌کند این اتحاد را از بین ببرد و از بین بردن این اتحاد تنها می‌تواند با ایجاد عملیات روانی رسانه‌های مزدور جبهه استکبار صورت پذیرد. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب در دیدار جوانان بسیجی فرمودند: «ابزار رسانه، ابزاری است که بودنش در دست دشمن، خطرناک است. کارشناسان، ابزار رسانه را به سلاح شیمیایی در جنگ نظامی تشبیه می‌کنند. امروز از تلویزیون، رادیو، اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و انواع و اقسام وسایل فضای مجازی علیه افکار عمومی ما استفاده می‌شود.»
استفاده از ابزارهای رسانه‌ای علیه اتحاد دو ملت از ماه‌ها پیش آغاز شده و البته دشمن تا حدی و در ظاهر توانسته موفق شود. داستان از آنجا شروع می‌شود که با سقوط ارزش ریال، زائران عراقی توانستند با هزینه بسیار کمتر از گذشته به ایران سفر کنند و به زیارت امام رضا(ع) مشرّف شوند که دشمن از این فرصت سود جست و چنین القا کرد که برخی زائران در مشهد به سوءاستفاده جنسی از زنان ایرانی مشغولند! البته برخی پادوهای رسانه‌ای غربگرا نیز به شایعات اینچنینی دامن زدند و حضور عراقی‌ها در ایران را چنین تعبیر کردند. از سوی دیگر امسال به دلیل کم‌آبی موجود در جنوب کشور در مقطعی شاهد قطعی آب یا رسیدن آب بی‌کیفیت و غیرقابل شرب به مردم استان خوزستان بودیم، شایعه فروش آب شرب به عراق و کویت پخش می‌شود و در آن سوی مرز عامل کم‌آبی مردم عراق به خصوص بصره را خلف وعده دولت ایران در رساندن آب شرب به مردم عراق می‌دانند. البته این شایعات برای آن است که بذر کینه در دل دو ملت از یکدیگر کاشته شود تا میوه آن را بموقع برداشت کنند.
به دنبال اتفاقات شکل گرفته در عراق و به دلیل کمبود آب شرب و قطعی برق در بصره اعتراضات بالا می‌گیرد، اما تیر خلاص جبهه استکبار زمانی از چله بیرون می‌جهد که با وارد کردن عوامل خود در این تجمعات، موجبات آتش زدن کنسولگری ایران در شهر بصره را فراهم می‌کند. با نگاهی بهتر درمی‌یابیم که این آتش زدن هم بیش از آنکه کارکرد بیرونی داشته باشد، کارکرد رسانه‌ای دارد و برای ایجاد جو رسانه‌ای در میان مردم است. در ایران هم شاهد اظهارنظرهایی از این دست هستیم که با آنکه جمهوری اسلامی ایران این قدر برای نجات عراق تلاش کرده است، این‌گونه جواب خوبی‌هایش را از مردم عراق می‌گیرد. یکی از رسانه‌های مزدوری که از این اتفاق بیش از همه ذوق‌زده می‌شود و از این حمله به «شخم زدن کنسولگری ایران به دست شیعیان عراقی» یاد می‌کند و آن را پایان اتحاد ایران و عراق و دو ملت می‌داند، آمدنیوز است که همواره سعی می‌کند در اتفاقات گوناگون حرفی بزند که برخلاف نظر جمهوری اسلامی ایران باشد، حتی اگر آن حرف توهین به تمام مردم ایران باشد.
نکته جالب در این ماجرا این بود که برخی از افراد که بعضاً در کشور مسئولیت هم دارند، متأثر از فضا‌سازی رسانه‌ها شروع به انتقاد و حتی خوشحالی از اتفاقات به وجود آمده می‌کنند.
دم خروس زمانی بیرون می‌زند که این مزدور رسانه‌ای طی یک اشتباه منبع اخبار خود از اتفاقات بصره را منابع خبری سعودی می‌داند که این هم نشانه‌ای از دست‌های پنهان سعودی در وقایع بصره است و هم ارتباط بلافصل این رسانه با سعودی‌ها را نشان می‌دهد.
بالاخره فتنه سعودی‌ها در بصره نیز پایان می‌یابد و شاهد حضور جوانان عراقی به منظور آماده کردن این کنسولگری برای حضور مجدد دیپلمات‌های ایرانی هستیم؛ اما مهم‌ترین چیزی که برخلاف گفته‌های رسانه‌های گوناگون غربی در نفرت مردم عراق از مردم ایران برملا می‌شود، آن است که نفیسه کوهنورد، خبرنگار بی‌بی‌سی در رشته توئیتی از ارادت روزافزون مردم عراق به مردم ایران می‌نویسد و این یعنی مردم دو کشور هنوز اتحاد و علاقه پیش را به یکدیگر دارند. این خبرنگار در قسمتی از این رشته توئیت می‌نویسد: «مردم عراق حتی حاضرند از آب آشامیدنی و غذای خود بگذرند و آن را در اختیار دوستان ایرانی‌شان قرار بدهند.»
همه این اتفاقات که در یک اتاق جنگ آمریکایی، صهیونیستی و سعودی برنامه‌ریزی می‌شود تا بین دو ملت ایران و عراق اختلاف ایجاد کند، با دو هدف عمده صورت می‌گیرد؛
اول اینکه، دشمن می‌بیند در سال‌های اخیر محور مقاومت در منطقه با محوریت جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است. عراق افزون بر آنکه یکی از اعضای این جبهه است، حلقه اتصال ایران به سوریه، لبنان و دیگر کشورهای محور مقاومت نیز هست و حذف عراق از این جبهه یعنی پاره شدن زنجیره‌ای که جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت را تا پشت مرزهای دولت جعلی صهیونیستی می‌رساند. رژیم صهیونیستی، آمریکا و عربستان نگران آن هستند که این محور روز به روز وسعت یابد و دیگر هیچ حربه‌ای برای از هم گسیختن آن کارگر نیفتد؛ به همین دلیل امروز از هیچ وسیله‌ای برای رخنه در این جبهه دریغ نمی‌کنند.
دوم اینکه، هر ساله شاهد عظیم‌ترین پیاده‌روی جهان در ایام منتهی به اربعین هستیم. اتفاقی که هیچ دولت و حکومتی و با هیچ سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی نمی‌تواند آن را طراحی و اجرا کند؛ اما با این حال هر ساله بر شکوه و عظمت آن افزوده می‌شود. حرکت عظیمی که نه از سوی سرمایه‌داران و ثروتمندان، بلکه با همت پابرهنگان و مستضعفان صورت می‌گیرد و نفس این اتفاق می‌تواند برای حاکمان زر و زور به ویژه رژیم سعودی حاکم بر عربستان ترسناک باشد. 
راه‌پیمایی اربعین که با جمعیتی حدود 30 میلیون نفر صورت می‌گیرد، افزون بر آنکه یک رویداد مذهبی برای اظهار ارادت به ساحت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است، اگر از منظر سیاسی به آن نگاه کنیم متوجه می‌شویم زمینه‌ای برای ایجاد وحدت بین شیعیانی است که از 80 کشور جهان در این ایام به عراق سفر می‌کنند و دشمن از این اتحاد در بین شیعیان ترس دارد؛ چرا که تشیع به دلیل خاستگاه سیاسی خاص خود در سایه اتحاد و حتی با دست‌های خالی می‌تواند در راه خدا جهاد کند و این همان موضوعی است که دشمن از آن واهمه دارد و همه تلاش خود را برای از بین بردن آن به کار می‌بندد.
در جمع‌بندی کلی به این نتیجه می‌رسیم که دشمن قصد دارد شکل کنونی حاکم بر منطقه غرب آسیا را به نفع خودش تغییر دهد. در واقع، یک سخت‌افزار و یک نرم‌افزار در حالت کنونی منطقه وجود دارد. سخت‌افزار آن وجود کشورهای محور مقاومت در کنار هم و نرم‌افزار آن وحدت حاکم بر مناطق این جبهه است.
دشمن برای رسیدن به اهداف خود از همه امکاناتی که در اختیار دارد، استفاده خواهد کرد. یکی از ابزارهای موجود در دست دشمن ابزار رسانه، پادوها و مزدوران رسانه‌ای او هستند که در داخل و بیرون کشور حضور دارند و همه تلاش‌شان را برای سمپاشی و مسموم کردن فضا در جهت از بین بردن اتحاد و ایجاد رخنه در میان جبهه حق خواهند کرد و این توطئه زمانی خنثی می‌شود که دو ملت همچون گذشته در کنار هم حضور پیدا کنند و حماسه تاریخی دیگری رقم بزنند و به یقین همایش بزرگ اربعین امسال حرف آخر و پاسخی به این توطئه‌ها خواهد بود.



نکته: به شهید بهشتی می‌گفتند: انحصارطلب، دیکتاتور، مرفه، پولدار
دوستانش گفته بودند چرا جواب نمی‌دهی؟ تا کی سکوت؟!
می‌گفت مگر نشنیده‌اید که قرآن می‌گوید: «اِنَّ الله یُدافِعُ عَنِ الذینَ آمَنوا»
یعنی وظیفه من این است که ایمان بیاورم، کار خدا این است که از من دفاع کند... دعا کن من وظیفه خودم را خوب انجام دهم، خدا کارش را خوب بلد است.
نظر: در سال‌های اخیر هجمه علیه انقلاب و نیروهای انقلابی بسیار بیشتر از گذشته است و اگر همه ما به دنبال پاسخ به شبهات و مطالب جنگ روانی آنها باشیم، به طور قطع نمی‌توانیم به همه آنها پاسخ دهیم و شاید همین هم وسیله‌ای برای انحراف انرژی نیروهای انقلابی شود. البته رسانه‌ها و مراکز فرهنگی وظیفه دارند روشنگری کنند؛ اما نیروهای مدافع امام(ره) و انقلاب در شرایطی که برخی مسئولان و مدیران دغدغه‌های مردمی خود را فراموش کرده‌اند، نباید مانند آنان گوشه عزلت جویند و در پی کار خویش باشند. در واقع، الآن باید بیشتر از گذشته فعالیت کنند و پاسخگوی حل مشکلات مردم باشند تا امید به نظام افزایش یابد، همین فعالیت‌های انقلابی بهترین پاسخ به شایعه‌سازان و بدگویان انقلاب است.

 دولت ژنرال می‌خواهد نه سرباز
محمدعلی وکیلی درباره بلاتکلیفی چند وزارتخانه گفت: «هنوز هیچ یک از اسامی که در حال حاضر مطرح هستند، رسمی نیست؛ چون تصمیمات دولت درباره تغییر کابینه مانند تصمیمات بازار ارز است.» این نماینده مجلس گفت: «متأسفانه تصمیمات دولت، پرنوسان و لحظه‌ای است و ما نمی‌دانیم این تصمیم‌ها تا چه ساعتی اعتبار دارد و مشخص نیست چه زمان، فرد یا افراد دیگری جایگزین این اسامی خواهند شد.» وی ادامه داد: «با فرض اینکه این اسامی تاکنون اعلام شده، باید گفت به نظر نمی‌رسد تغییر محسوسی در این روند شاهد باشیم. هم‌اکنون مهم‌ترین نیاز در تیم اقتصادی دولت، اضافه کردن یک چهره ژنرال به عنوان رأس تیم اقتصادی است تا بتواند تیم اقتصادی دولت را راهبری کند و برای کشور برنامه داشته باشد؛ بنابراین، اگر قرار باشد همین تیم بماند و چند سرباز به آن اضافه شود، قطعاً کاری از پیش نمی‌رود و تغییری رخ نخواهد داد.» 

کشف جدید
احمد خرّم، وزیر راه و شهرسازی در دولت اصلاحات گفته است: «سفر با تاکسی، اتوبوس و مترو معیار خوبی برای نشان دادن عمق اعتراضات مردم به وضعیت فعلی کشور و بی‌اعتمادی آنان و متأسفانه ناامیدی‌شان نسبت به بهبود شرایط است.» اصلاح‌طلبان زمانی که در سال‌های 76 تا 84 در مسند قدرت بودند، می‌گفتند که مردم «لشکر قابلمه‌ به دست‌ها» هستند. احمد خرّم زمانی در دولت اول رئیس‌جمهور روحانی مدعی شده بود، مردم ایران‌ـ در انتخابات‌ـ فریب می‌خورند! 
بازداشت عوامل فحشا 
تعدادی از عکاسان شیرازی به دلیل انتشار عکس‌های نامناسب در صفحه‌های اینستاگرام خود در بازداشت به سر می‌برند و پرونده آنها در دادسرای این شهر در حال رسیدگی است. گزارش‌هایی درباره انتشار عکس‌های مستهجن از سوی این گروه از عکاسان دریافت شده بود که تحقیقات قضایی به همین منظور در دستور کار قرار گرفت و در نهایت، دستگاه‌های امنیتی برای بررسی مسئله، وارد عمل شده و تعدادی از عکاسان را دستگیر کردند. صفحات اینستاگرام این افراد نیز به دلیل تشویق مردم به فساد و فحشا مسدود شد. رصد شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد برخی از صفحات بسته شده، عکس‌های موسوم به مدلینگ را منتشر کرده بودند. شایان ذکر است سوداگران با استفاده از فضای آشفته حاکم بر اینستاگرام، جوانان را با جاذبه‌های کاذب به سوی اهداف پلیدشان
 سوق می‌دهند.» 


 پس از 13 آبان
صادق زیبا‌کلام اظهار داشت: «پس از ۱۳ آبان اوضاع بهتر خواهد شد، برای اینکه الآن هر چیزی هست، نگرانی از همان ۱۳ آبان است. همه منتظر هستند ببینند پس از ۱۳ آبان چه اتفاقی خواهد افتاد. مثلاً دلار چند خواهد شد، حالا وقتی ۱۳ آبان برسد و نهایتاً اتفاق خاصی نیفتد که معتقدم اتفاق خاصی نخواهد افتاد، این اثر روانی از روی جامعه برداشته خواهد شد. ۱۳ آبان قرار نیست فاجعه‌ای رخ بدهد و پس از آن یک آرامشی حاکم خواهد شد و این آرامش سبب حل خیلی از مسائل می‌شود. خیلی از کار‌هایی که ترامپ می‌گوید پس از ۱۳ آبان انجام خواهم داد در حال اجرا است. الآن کشور‌های مختلف خرید نفت ایران را کاهش داده‌اند و در رابطه ما با آمریکا هم اتفاق خاصی نخواهد افتاد.»
هزار توطئه در یک ماه
مسئول اداره زمینی عملیات کل سپاه از کشف و خنثی‌سازی بیش از هزار توطئه به قصد برهم زدن مراسم ایام ماه محرم امسال خبر داد. سردار مرتضی میریان گفت: «دشمن به شدت دنبال این است که در کشورهای منطقه و به ویژه جمهوری اسلامی ناامنی ایجاد کند. وقتی برای انتقال یک بمب از شرق و انفجار آن در تهران حدود ۲۰ میلیون دلار هزینه می‌کنند، نشان می‌دهد به چه قیمتی حاضرند به هدف خود، یعنی ایجاد ناامنی دست یابند. همچنین در ماه محرم بیش از ۱۰۰۰ توطئه کشف شد، از جمله خودروهای انتحاری که قصد داشتند چه از سمت غرب و چه شرق وارد پایتخت کنند که به نوعی خنثی شد و دشمن نتوانست نقشه‌هایش را عملی کند.»
عاقبت نمایش‌های نتانیاهو
روزنامه «رأی‌الیوم» نوشت: «نخست‌وزیر اسرائیل بار دیگر به تهدیدات خود درباره ادامه بمباران سوریه، با وجود واگذاری اس ۳۰۰ به ارتش سوریه بازگشت.» این رسانه عرب‌زبان ادامه داد: «این تهدیدات نتانیاهو با هدف آرام کردن اسرائیلی‌هاست که از ارتش سوریه، افزایش قدرت موشکی حزب‌الله و نیز مواضع ایران درباره پاسخ دادن به هر تجاوز اسرائیل به نیرو‌های ایرانی در سوریه بیم دارند. نتانیاهو بحران‌زده است و استفاده او از زبان تهدید نشان‌دهنده این بحران است؛ اما اگر نتانیاهو به هرچه بگوید عمل می‌کند، چرا به سرعت جنگنده‌های خود را به سوی سوریه نمی‌فرستد؟ پاسخ آن است که وی می‌ترسد پاسخی دور از انتظار دریافت کند که سبب سرنگونی او و دولتش شده و بر مهاجرت یهودی‌ها بیفزاید.»
قدرت ایران در 12 دقیقه
رئیس‌جمهور آمریکا در یک تجمع انتخاباتی گفت: «به ایران نگاه کنید، قبل از اینکه من (به ریاست‌جمهوری) برسم، ایران می‌توانست ظرف ۱۲ دقیقه کل خاورمیانه را تحت کنترل بگیرد.» وی که پیشتر گفته بود عربستان سعودی بدون حمایت نظامی آمریکا دو هفته بیشتر دوام نمی‌آورد، حالا در تازه‌ترین اظهاراتش گفت: «کاری که ما می‌کردیم، آن بود که در ازای دریافت هیچ چیزی، از کشور‌های ثروتمند حفاظت می‌کردیم.» ترامپ ادامه داد: «آیا از نظر شما عربستان سعودی کشور ثروتمندی نیست؟ قطعاً هست. من به پادشاه (ملک‌سلمان) گفتم، شما باید پول بپردازید، چرا که شما پول دارید و ما داریم از شما حفاظت می‌کنیم. شما باید هزینه‌اش را بپردازید.»
شورای سالخوردگان
سعید رضوی‌فقیه، فعال اصلاح‌طلب با انتقاد از ساختار تصمیم‌گیری در جریان اصلاحات، گفته است: «سازوکار تهیه لیست امید دموکراتیک نبود و در تهیه آن به «نظرات مختلف» پایبند نبودند.» به گفته او، این تصمیمات به شیوه کاملاً ابتدایی و قرون وسطایی گرفته شد. همچنین میرمحمود موسوی، از دیپلمات‌های سابق ایران به تازگی هشدار داده است اصلاح‌طلبان ‏توانایی کاری بیشتر از آنچه در دو دهه اخیر انجام شده، ندارند و دیگر در ماشین آنها نمی‌شود نشست.


دکتر یدالله جوانی
مدیر مسئول 
مسئولان کشور باید واقع‌بین بوده و با تمام وجود، مشکلات موجود در جامعه را ببینند و برای آن چاره‌ای بیندیشند. مشکلات اقتصادی و تنگناهای معیشتی برای بخش قابل توجهی از مردم،‌ مشکلات جدی و بعضاً‌ با پیامدهای ناگوار است. البته در وضعیت کنونی، همه مسئولان کشور، همه نخبگان و جریان‌های فکری‌ـ سیاسی، ‌به وجود این مشکلات پی برده، آن را حس کرده و بر ضرورت حل آن به نوعی به اجماع رسیده‌اند؛ زیرا مشکلات کنونی در حوزه مسائل اقتصادی و معیشتی مردم، ‌بسیار فراتر از آن است که به چشم نیاید و در محاسبات و تحلیل‌های مسئولان، نخبگان، جریان‌های سیاسی و توده‌های مردم نادیده انگاشته شود. بنابراین در وضعیت کنونی، ‌اولویت تمرکز بر روی مسائل اقتصادی و تلاش برای حل مشکلات این حوزه است. با پذیرش این وضعیت نامناسب و قبول اولویت داشتن اقدام در این عرصه برای حرکت به سمت یک وضعیت قابل قبول، پرسش اصلی این است که ‌چگونه می‌توان این وضعیت را تغییر داد؟ با رویکرد برجام‌گرا و پذیرش CFT و هموار کردن مسیر برای سرازیر شدن سرمایه شرکت‌های غربی به داخل کشور یا رویکردی دیگر؟ فراموش نکنیم در سال 1392 و در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری، ‌این نگاه رخ نمود که برای حل مشکلات اقتصادی کشور،‌ باید از طریق مذاکره با آمریکا به منزله کدخدای جهان، ‌مسیر ورود سرمایه‌های غربی و شرکت‌های اروپایی به کشور را هموار کرد. با صراحت هر چه تمام گفته شد، اگر سرمایه‌گذاران اروپایی و آمریکایی به ایران بیایند،‌ رشد اقتصادی هشت درصدی را تجربه خواهیم کرد و در پرتو چنین رشدی،‌ کشور از رکود خارج شده، ‌تولید رونق گرفته، جوانان بیکار صاحب شغل و درآمد شده و رفاه مردم به صورت عزتمندانه تأمین می‌شود! از آن زمان تاکنون بیش از پنج سال می‌گذرد و در این سال‌ها،‌ عده‌ای در انتظار معجزه برجام بوده و برای ورود سرمایه‌گذاران اروپایی با هدف گره‌گشایی از مشکلات کشور لحظه‌شماری کردند؛ اما افزایش مشکلات اقتصادی در وضعیت کنونی در مقایسه با اوضاع اقتصادی کشور در سال 1392، خط و نشان کشیدن آمریکا برای اعمال تحریم‌ها و فشارهای بیشتر و اما و اگرهای اروپایی‌ها برای کمک به ایران، ‌بطلان رویکرد برجام‌گرا را رقم زده و طرفدارانش را گریزی از پذیرش این بطلان نیست. 
رویکرد دیگر چیست؟ تجربه چهل سال گذشته نشان می‌دهد، ‌کارهای بسیار بزرگ و در ظاهر ناشدنی،‌ در پرتو کار جهادی تحقق می‌یابد و به بار می‌نشیند. تبدیل جنگ تحمیلی به دفاع مقدس هشت ساله، ‌نمونه بارز و برجسته یک کار جهادی است. قرار گرفتن جمهوری اسلامی در موقعیت برخورداری از قدرت بازدارندگی نظامی در برابر هر نوع و هر سطح از تهدیدات با ماهیت نظامی، ‌با کار جهادی حاصل شد. ورود و عضویت ایران در باشگاه هسته‌ای جهان به دلیل دستیابی جمهوری اسلامی به دانش هسته‌ای و فناوری چرخه ایران به باشگاه فضایی در جهان به دلیل دستیابی به دانش و فناوری غلبه بر داعش و جمع کردن بساط خلافت ادعایی در منطقه، به جز با کار جهادی ممکن نبود. در کنار فهرست مورد اشاره از موفقیت‌ها، ‌ده‌ها و شاید صدها مورد دیگر را می‌توان مثال زد که با کار جهادی طی چهل سال گذشته به ثمر نشسته است.
اکنون که کشور با معضلات اقتصادی مواجه شده و زندگی مردم تحت فشار قرار دارد، تنها راه برای گره‌گشایی از مشکلات کشور و مردم، کار جهادی است. البته کار جهادی الزامات خود را دارد. داشتن تفکر، اندیشه و روحیه جهادی، ‌از الزامات قطعی کار جهادی است.                           
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بارها به این رویکرد تأکید داشته و بر همین اساس، در دیدار دو ساعت و نیمه سران قوا با معظم‌له در موضوع مسائل اقتصادی کشور می‌فرمایند: «حل مشکلات جاری اقتصاد کشور و تأمین نیازهای عمومی مردم،‌ نیازمند کار جهادی و تلاش فوق‌العاده است.»
از دیگر الزامات توفیق در کار جهادی،‌ نوع نگاه به صحنه کشور، ‌منابع، ‌ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها است. این الزامات راهبردی را رهبر معظم انقلاب در همین دیدار به این صورت تأیید می‌کنند: «هیچ بن‌بست و مشکل غیر قابل حلی در کشور وجود ندارد و ما به فضل الهی و با عزم و اراده مردم و مسئولان و با استفاده از ظرفیت بی‌بدیل جوانان و نخبگان توانمند ایران عزیز و با فعال کردن ظرفیت‌ها و منابع ممتاز کشور، یقیناً بر مشکلات درونی و تحمیلی فائق خواهیم آمد.