سردار غلامرضا جلالی گفت: ما با طیف ترکیبی تهدید روبه‌رو هستیم که به آن تهدیدات «هیبریدی» می‌گویند. بخش اول آن عملیات روانی در حوزه فرهنگی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی است و بخش بعدی امنیت ملی و در کلاس براندازی است که ابزار همه اینها، شبکه‌های اجتماعی است که حضرت آقا از آن به سلاح شیمیایی تعبیر کردند. تهدید ترکیبی با محوریت شبکه‌های اجتماعی اولویت اول ماست، اولویت دوم هم تهدید اقتصادی و اولویت سوم تهدید سایبری است که هم فعال‌سازی شبکه‌های اجتماعی و هم حمله به زیرساخت‌ها را شامل می‌شود.

نماینده ولی فقیه در سپاه در جمع بسیج طلاب

 حسن ابراهیمی/حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی گفت: «دشمن می‌داند در تقابل اعتقادی با ما شکست می‌خورد؛ لذا در حال القای این است که تقابل ما با دشمن در روش‌ها است، برای نمونه انرژی هسته‌ای، موشک و فناوری، در حالی که اصل ماجرا این است که یا انقلاب اسلامی می‌ماند یا استکبار جهانی.»
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه در جمع بسیج طلاب و روحانیون با بیان اینکه این قشر نسبت به گذشته رسالت سنگین‌تری دارند، اظهار داشت: «رهبر معظم انقلاب تأکید دارند امروز جنگ، جنگ اراده‌هاست و دشمن به دنبال تحمیل اراده خود و تصرف ذهن‌ها و قلب‌ها است و کسانی که می‌توانند این مرزها را حراست و تغذیه کنند و مانع حضور دشمن در آن شوند، همین روحانیون هستند.»
وی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب درباره اینکه امروز دارند القا می‌کنند که در مقابل دشمن دو راه وجود دارد، تسلیم یا نابودی، گفت: «اما راه سومی هم وجود دارد که مقاومت نام دارد؛ جا انداختن این راه در آحاد جامعه به منزله راه نجات وظیفه روحانیون بسیجی است.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه افزود: «امر به معروف و نهی از منکر همین جا مصداق پیدا می‌کند و بسیج طلاب در هر جایی که احساس می‌کند باید حضور داشته باشد، تذکر دهد و در مقابل کمرنگ شدن غیرت دینی بایستد.» 
وی با اشاره به قبح‌زدایی از حضور خانم‌ها در ورزشگاه آزادی که نقل مجالس گوناگون است، گفت: «این اقدام آغاز راهی است که مشکل‌ساز خواهد شد، یک روز خانم‌ها را آوردند در ورزشگاه تا از مانیتور جام جهانی را ببینند، مگر در خانه نمی‌توانستند ببینند، حالا یک روز هم می‌گویند بیایند در جایگاه اختصاصی خانم‌ها بنشینند و روز بعد می‌گویند اینها همه خواهر و برادرند و...»
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی ادامه داد: «در برابر فتنه‌های دهه نود دو کار اساسی نیاز است؛ واقعیت‌شناسی و بعد وظیفه‌شناسی. واقعیت‌های مثبت و منفی را باید شناخت و بعد وظایف خود در قبال این واقعیت‌ها را به انجام رساند.»
وی در ادامه با بیان اینکه انقلاب ما زنده و در حال پیشروی و اثرگذاری است، تأکید کرد: «دشمن احساس خطر کرده و به قول رهبر معظم انقلاب این احساس خطر دشمن، یعنی انقلاب زنده است، موجود مرده خطری ندارد.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه ادامه داد: «دعوای ما بر سر اعتقاد و موجودیت است. هر طرف می‌خواهد طرف دیگر نباشد. این جنگ پایان ندارد و سنت خدا این است که این جنگ هیچ وقت پایان پیدا نکند. از این رو دشمن در این شرایط، موجودیت خودش را در خطر می‌بیند و دنبال فتنه است و از دشمن نباید انتظار داشت دشمنی نکند، ما نباید بازی بخوریم و متناسب با حرکت دشمن دفاع داشته باشیم.»
وی با بیان اینکه ما امروز با دشمن در جنگ احزاب هستیم، ادامه داد: «دشمن ما فقط آمریکا نیست، در زیارت عاشورا هم بنیانگذاران فتنه و انحراف و هم تماشاچیان و ساکتین را لعن می‌کنیم، امروز هم با همین دشمنان دست و پنجه نرم می‌کنیم. آمریکا و صهیونیسم، حکام کشورهای عربی و غرب، نفاق و متحجران و سکولارهای داخلی و... که جبهه وسیع و غیر متجانسی هم هست.»
وی در ادامه با اشاره به این واقعیت که دشمن از تجربه 40 سال انقلاب ما متوجه شده است که انقلاب فقط به دست خود انقلابیون سرنگون می‌شود، افزود: «در صدر اسلام هم یهودیان و مشرکان به این جمع‌بندی رسیدند که اسلام را جز خود مسلمانان سر نمی‌برند و موفق هم شدند. سقیفه، غصب فدک، حمله به خانه حضرت زهرا(س)، جنگ‌های امیرالمؤمنین(ع)، ضربت خوردن ایشان، به شهادت رساندن امام حسن(ع) و در صدر همه حادثه کربلا این را به دشمن ثابت کرد که انقلاب را از درون و به دست انقلابیون باید از هم پاشید.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه با اشاره به چهار رکن اساسی انقلاب گفت: «این عناصر ستون‌های انقلاب هستند و دشمن به دنبال زدن آنها است.»
وی در توضیح ادامه داد: «انقلاب اسلامی موجود زنده و در حال حرکتی است که موتور حرکتش «اسلام»، راننده‌ای که این را در جاده درست می‌نوردد، «ولایت» و سوخت‌رسان آن «مردم» و مزاحمی که می‌خواهد مانع شود «استکبار» است، از این رو ستون چهارم هم «استکبارستیزی» است.»
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی ادامه داد: «دشمن برای همه اقشار انقلابی برنامه دارد، از روحانی و بسیجی تا خانواده شهدا و پاسداران تا این چهار ستون را بزند.»
وی با اشاره به اینکه دو انحراف در صدر اسلام وجود داشته که می‌بینید یک مسلمان و رزمنده پای رکاب می‌شود قاتل امام معصوم یا حمله‌کننده به خانه حضرت زهرا(س) یا فرمانده سپاه ابن‌زیاد در کربلا. 
«انحراف فکری» و «انحراف عملی» دو موضوعی بود که نماینده ولی‌فقیه در سپاه در این بخش به آنها اشاره کرد. 
وی ادامه داد: «وابستگی‌های دنیایی عامل انحراف مردم کوفه در ماجرای کربلا شد. امام حسین(ع) در سخنرانی خود در کربلا گفتند، عامل این انحراف مردم بنده دنیا شدن است و امروز هم دشمن به دنبال این است.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه ادامه داد: «فراتر از مردم، امروز انحراف فکری در مسئولان هم بعضاً ایجاد شده که مثلاً یکی می‌آید و می‌گوید گفتمان مقاومت دیگر امروز جواب نمی‌دهد، از این رو برویم سازش کنیم. قبلاً اگر می‌گفتند می‌شود با دشمن مذاکره و تعامل داشت، امروز می‌گویند دشمن مثل گرگی است که اگر با او کنار نیاییم می‌آید و ما را می‌درد! باید به اینها گفت اگر او گرگ است، تو باید مانند شیر مقابلش بایستی نه اینکه جا خالی کنی.»
وی افزود: «جنس مطالبات مردم هم امروز تغییر کرده و اغلب دنیایی شده است.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه ادامه داد: «قرآن مؤمن واقعی را چه کسی معرفی می‌کند. کسی که دو استقامت داشته باشد، استقامت فکری و استقامت عملی و بر اساس این باید بدانیم حوادث روزگار و فتنه‌ها هدفمند است تا مردم در صحنه‌های آزمایش، امتحان خود را پس بدهند و صادقان و دروغ‌گویان از هم جدا شوند.»
وی در این راستا تغییر ذائقه مردم را یکی از مهم‌ترین اقدامات دشمن دانست و افزود: «دنیاطلب کردن مردم یعنی اینکه تا شب عاشورا با امام حسین(ع) باشی اما در موقع لزوم جبهه را خالی کنی.»
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی تغییر ذائقه سیاسی مسئولان را اقدام دیگر دشمن بیان کرد و ادامه داد: «دشمن در این مسئله پیشروی داشته و نداهای صریح و قاطع رهبری هم بر سر مسئولان به دلیل همین تغییر ذائقه برخی مسئولان است که معتقدند چاره‌ای نیست و بن‌بست است و باید زانو زد و تسلیم شد و برخی مسئولان ما بازی خوردند.»
تغییر تقابل اعتقادی به تقابل راهبردی از سوی دشمن دیگر مسئله‌ای بود که نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیان کرد. وی در توضیح این موضوع گفت: «دشمن می‌گوید تقابل ما با شما اگر در سطح اعتقادی باشد، موجب شکست ما می‌شود، به همین دلیل سطح تقابل‌ها را به سطح روش‌ها می‌برد و می‌خواهد جریان انقلاب اسلامی را از سطح تقابل اعتقادی غافل کند، دقیقاً کاری که با شوروی انجام دادند و جنگ لیبرالیسم و کاپیتالیسم غربی با مارکسیسم و سوسیالیسم شرقی را به جنگ و تقابل راهبردها تبدیل کردند و مذاکرات سالت یک و سالت دو و... را راه انداختند.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه تلاش برای تضعیف ولایتمداری را دیگر امری دانست که دشمن به دنبال آن است و افزود: «آتش به اختیار عمل کنیم و هر جا قداست‌زادیی از رهبری دیدیم، مقابله کنیم. هر جا نافرمانی از ولایت دیدیم فریاد بزنیم به هر قیمتی و هزینه آن را بدهید تا دشمن در این زمینه ناکام باشد.»
وی در پایان با اشاره به اینکه روش‌های دشمن در این مسائل فراوان است، افزود: «باید توجه داشت که دشمن به دنبال زدن موتور محرک انقلاب است و همه باید بدانند بسیج و مجموعه بسیج طلاب در دفاع از ارکان انقلاب از همه سیاسی‌تر است و این دفاع از جبهه انقلاب و زدن جبهه استکبار وظیفه سیاسی ما است؛ اما در جبهه انقلاب به یک گروه وابسته نیستیم و وارد مرزبندی‌های سیاسی درون جبهه انقلاب نمی‌شویم، باید مراقب باشیم تحت عنوان اینکه نباید در سیاست دخالت کرد، نیروهای انقلاب را در حوزه‌ها به انزوا نبرند.»

همسر شهید مدافع حرم «مصطفی مقدم»

 زینب محمودی‌/ «مصطفی مقدم» از مدافعان افغانی حرم حضرت زینب(س) بود که 16 اردیبهشت 95 روز سقوط خان‌طومان، به دست حرامی‌های داعش به شهادت رسید.
حمیده تقدسی همسر شهید می‌گوید: «من و همسرم اصالتاً اهل افغانستان هستیم. سال‌ها پیش پدران‌مان از افغانستان به مشهد مهاجرت کردند. همسرم متولد سال 1362 بود. ما سال 1385 ازدواج کردیم و خدا دختری به نام «ادنا» به ما هدیه داد. زندگی آرامی داشتیم، تا اینکه بحث تعرض وهابی‌ها به حریم اهل‌بیت(ع) پیش آمد. مصطفی از این موضوع خیلی ناراحت بود. یادم هست اولین بار سر سجاده بود که حرف از رفتن پیش کشید. ادنا دخترمان هم سجاده انداخته بود کنار پدرش و نماز می‌خواند. آقا مصطفی یک پایش را که آسیب دیده بود دراز کرد و یکباره گفت: من باید بروم. گفتم کجا؟ گفت: سوریه! گفتم: همین که بالای سر بچه‌ات باشی برای تو کافی است. بگذار مجردها بروند. ناراحت شد. گفت: مجرد و متأهل ندارد. از همان روز مصطفی برای رفتن تلاش کرد، اما چون مدرک شناسایی نداشت او را ثبت‌نام نمی‌کردند، می‌گفتند تو ایرانی هستی و می‌خواهی با اسم افغانی به سوریه بروی! 
مصطفی بار اول 30 بهمن 94 به سوریه اعزام شد و 16 اردیبهشت 95 به شهادت رسید. خبر شهادتش را برادر دوقلوی همسرم به ما داد. 
شنیده بودم خدا بعد از شهادت یک رزمنده به عزیزانش صبر می‌دهد؛ صبری زینبی، اما باور نمی‌کردم و می‌گفتم آدم‌ها بعد از مرگ عزیزشان سنگدل می‌شوند. وقتی با غم از دست دادن مصطفی روبه‌رو شدم، فهمیدم صبرم از جنس سنگدلی نیست؛ صبری زینب‌گونه است.
ادنا 24 مهر 1392 به دنیا آمد و الآن در سنی نیست که شهادت پدرش را درک کند، اما با وجود طفولیت پدرش در ذهن او خوب نقش بسته و با کوچک‌ترین اتفاقی یاد او را زنده می‌کند. ادنا واقعاً نسبت به هم‌سالانش بیشتر می‌فهمد. هر شب موقع خواب از من می‌پرسد بابا چرا رفت؟ و من برایش تعریف می‌کنم که بابا رفت تا از حرم حضرت رقیه(س) دفاع کند... شب‌ها که بیقراری می‌کند، در آسمان یک ستاره پر نور نشانش می‌دهم و می‌گویم حضرت زینب(س) پدرت را دوست داشت، بابا را برده به آن ستاره پرنور. دخترم با تصویر پرنور پدرش حرف می‌زند و درد دل می‌کند. هم منتظر است برگردد و هم می‌رود سر مزارش. سنگ مزار پدرش را می‌بوسد و سر به آسمان بلند می‌کند و با ستاره‌اش حرف می‌زند و سراغ پدرش
 را می‌گیرد.»


 علیرضا جلالیان/  حماسه بزرگ اربعین اگرچه امری به ظاهر بدیع است، اما در وسعت بسیار کوچک‌تر از دیرباز برپا بوده و از دیدگاه علما یکی از نشانه‌های مهم دوران ظهور محسوب می‌شود. از کارکردهای بزرگ این حماسه که بزرگ‌ترین راه‌پیمایی جهان هم محسوب می‌شود، شوک رسانه‌ای است که نام حسین(ع) و پیام او را جهانی می‌کند. این حماسه بخشی از عملیات شیعه در میانه عاشورا تا ظهور است. اولین و اصلی‌ترین شاخصه‌ای که امام غائب، در لحظه ظهور بیان خواهد کرد، معرفی خود با بیان انتصابش به امام حسین(ع) است؛ از این رو جهان اسلام و به ویژه شیعیان با مستمسک قرار دادن حماسه جهانی اربعین که نشانه قیام و جوشش امت اسلامی در پاسداشت حضرت ثارالله(ع) است، اولین قدم‌های رسانه‌ای و فرهنگی را برای آماده‌سازی و مهیا کردن شرایط ظهور فراهم می‌کنند. از این رو همه ارکان و اجزای انقلاب اسلامی و همه ساختارهای جمهوری اسلامی موظف هستند در کنار امت اسلامی و شیعه در عراق و دیگر بلاد، در هرچه با شکوه‌تر و پر‌جمعیت‌تر برگزار شدن این حماسه کمک کنند. در این راستا، نیروهای مسلح چند سالی است که اهمیت این موضوع را درک کرده و با همه توان در این مسیر کمک‌کار زائران هستند. البته بسیاری از این نیروها جزء زائران حضرتش در پیاده‌روی اربعین هستند و باقی مانده نیروهای مسلح نیز هر یک به اندازه خود سهمی در این امر دارند. به جز آنهایی که وظیفه برپایی امنیت در جای جای کشور را دارند، همه توان نیروهای مسلح که در زمان صلح یا جنگ قابل استفاده است، به کمک می‌آید. از یگان‌های متحرک بیمارستانی و درمانی، تا بالگردها و خودروهای ترابری سبک و سنگین. یگان‌های ویژه و مرزبانی نیروی انتظامی، هوانیروز ارتش، پدافند هوایی، نیروی زمینی ارتش، رده‌های گوناگون سازمان بسیج، هوانیروز سپاه، سپاه‌های استانی و... همه و همه در این سفر در کنار دیگر دستگاه‌ها و نهادهای خدماتی دولتی و حکومتی همراه زائران هستند و رفاه و امنیت کامل زائران ایرانی و غیر ایرانی را تأمین می‌کنند. از سویی، پذیرایی از زوار غیر ایرانی اربعین که برای رسیدن به خیل عشاق امام حسین(ع) از داخل خاک ایران می‌گذرند هم به صورت خودجوش از سوی نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیجیان انجام می‌شود. با وجود این، هنوز هم نقص‌هایی در مسیر عظیم‌تر و باشکوه‌تر برگزار شدن این حماسه وجود دارد که مدد رسانه‌ها، دستگاه‌های دولتی ایران و عراق و همکاری‌های بیشتر بین امت اسلامی در ایران و عراق و دیگر بلاد را می‌طلبد و این همکاری می‌تواند ابعاد جدیدی از همکاری‌های فرهنگی یگان‌های جبهه مقاومت را به منصه ظهور برساند. 


۰901۰۰۰7626/ مدافعان حرم مشتاق دیدار مقتدای خود امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) هستند. 
۰902۰۰۰4190/ تبدیل عضویت بسیجیان کد 89 خیلی به کندی پیش می‌رود.
۰910۰۰۰0414/ رشته تحصیلی ما جغرافیای برنامه‌ریزی شهری است و با مجوز سازمان لیسانس گرفته‌ایم؛ اما ارشدیت تعلق نگرفت. دلیل این موضوع چیست؟
۰913۰۰۰6423/ نزدیک به ۱۰ سال سابقه دارم، اما هنوز اجاره‌نشینم. وام مسکن یا پروژه می‌تواند مشکل ما را حل کند.
صبح صادق: پیگیر موضوع مسکن و وام حکمت از مراجع مربوطه هستیم.
۰916۰۰۰5608/ امسال هم نتوانستیم راهی راه‌پیمایی عظیم اربعین شویم. آنها که توفیق زیارت دارند، جاماندگان را فراموش نکنند.
۰917۰۰۰9527/ با توجه به اینکه درس آمادگی دفاعی مدارس، یک درس فرهنگی‌ـ نظامی است و مربی آن باید یک نظامی مؤمن، با تقوا، انقلابی و با تجربه در دفاع مقدس باشد، پس چرا بخشنامه کرده‌اند مربی آن فقط باید از معلمان آموزش و پرورش باشد که شناسه معلمی دارند! 
۰918۰۰۰2531/ چرا سبد کالای ماه مبارک رمضان پرداخت نشد؟
۰۹۱۲۰۰۰۵۸۹۶/ داروخانه بیمارستان سپاه قم فقط نسخه کسانی را که داخل درمانگاه دکتر رفته باشند، قبول می‌کند؛ خوب است این روند اصلاح شود.
۰918۰۰۰7458/ در صورت امکان برای مصارف روغن و نمک در آشپزخانه‌های پادگان‌های سپاه، از روغن‌های سالم و بدون پالم و نمک دریا استفاده شود/ علی شهابی از سقز 
۰918۰۰۰4389/ چند سال سابقه بیمه کارگری دارم؛ اما وقتی به سازمان مراجعه کردم گفتند جزء سنوات حساب نمی‌شود؛ فکری برای این مسئله شود.
۰918۰۰۰7135/ سامانه جامع نیروی انسانی در برخی موارد درست عمل نمی‌کند. من را به اشتباه از ناحیه فرستادند حوزه مقاومت و حقوقم هم کم شد. گفتند تا یک سال هم در سامانه اجازه تغییر داده نمی‌شود. 
۰918۰۰۰0511/ بسیجیان کد 89 به عنوان رزمندگان اسلام در مناطق مرزی مشکلاتی دارند که باید به آنها رسیدگی شود.
۰919۰۰۰3647/ در برخی پایگاه‌های دریایی هنوز ساختار و سازمان تصویب نشده و نیروهایی که در آنجا مشغول هستند، حق عملیاتی دریافت نمی‌کنند. لطفاً سریع‌تر روند اداری‌اش انجام شود. 
۰919۰۰۰5827/ در نقد سریال دلدادگان به مثابه یک مخاطب عام و علاقه‌مند، نظرم این است که با وجود ایرادهای مهمی که به داستان این مجموعه وارد است آقای امیدی نقدشان اشکال دارد. 
صبح صادق: «نقد فیلم» نظر تخصصی یک کارشناس فرهنگی است و ممکن است درباره آن نظرات متفاوتی وجود داشته باشد.
۰937۰۰۰4319/ مسئولان محترم مشکل جایگاه نیروها در شهرهای دور از مرکز را حل کنید/ غلامرضا عبدالحسینی از کنگاور 
۰938۰۰03991/ فروشکاه اتکا اجناس را گران می‌فروشد و هیچ نظارتی هم نیست. این در حالی است که مغازه‌ها اجناس را به نزدیک به نصف قیمت اتکا می‌دهند.
۰939۰۰۰6765/ چرا ارشدیت تحصیلی در سپاه اجرا نمی‌شود؟
۰۹۱۸۰۰۰۴۹۲۱/ ترامپ و دولت آمریکا به دنبال ایجاد هراس در بین افکار عمومی نسبت به ادامه تحریم‌ها هستند. از تحریم‌های تابستان نتیجه‌ای نگرفتند، آرزوی تحریم‌های ۱۳ آبان را دارند. غافل از اینکه ملت ایران ۴۰ سال است که با تحریم‌های دشمن مقابله کرده و این بار هم پیروز 
خواهند شد.


کتاب «جنگ عراق علیه ایران، بن‌بست استراتژی، توقف در تهاجم» از سری کتاب‌های سازمانی‌ـ کاربردی «پژوهشکده دفاعی امنیتی» است که «غلامرضا علاماتی» آن را تألیف کرده است. این کتاب در چهار فصل تنظیم شده که شامل: «ریشه‌های تاریخی اختلافات مرزی ایران و عراق»، «زمینه‌های تهاجم ارتش عراق به جمهوری اسلامی ایران»، «سنجش اشتباهات عملیات تاکتیکی عراق» و «نتیجه‌گیری» است. همچنین بخش «اسناد و مدارک»، «گاه‌شمار تجاوزات عراق» و «نقشه‌ها»، ضمیمه‌های کتاب حاضر هستند. نویسنده در مقدمه این مجموعه آورده است: «در این کتاب سعی شده است با بررسی وضعیت ایران و عراق، علل شکست راهبرد عراق در ادامه دادن به تهاجم و همچنین علت‌های توقف پیشروی آنها در مقطع آغاز جنگ بررسی شود.» نویسنده برای عمق دادن به اثر خود به بیش از 80 سند معتبر مراجعه کرده و در تحقیقاتش خود از آنها بهره گرفته است. از این نظر متن کتاب خود به سندی تأمل‌برانگیز تبدیل شده است که می‌تواند مورد بهره‌برداری محققان دیگر قرار بگیرد. در بخشی از متن کتاب آمده است: «از سال 1354ش/ 1975م که عراق از دغدغه کردهای معارض رها شده بود، موقعیت صدام حسین در ارتش تقویت و قلع و قمع حزب کمونیست توسط وی به شدت انجام شد. به تدریج در رابطه‌ عراق با شوروی نیز اختلال به وجود آمد و دوام این قرارداد نیز چند سال بیشتر طول نکشید. با جابه‌جایی قدرت در ایران و پیروزی انقلاب اسلامی، صدام یک‌بار دیگر فرصت را برای حل اختلاف‌های تاریخی مناسب یافت و این‌بار به طور ویژه در جهت هد‌ف‌های استراتژیک ایالات متحده در منطقه، به خصوص در چارچوب سیاست مهار کردن ایران اقدام کرد.» کتاب در 226 صفحه مصور به همت دانشگاه امام حسین(ع) و با همکاری «بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» منتشر شده است.


عسگر دوازدهم تير 1363 پس از مراجعت از مرخصى كوتاهى در حين پاك‌سازى محور عملياتى مهاباد متوجه شد، در روستاى مهيند سلدوز عوامل ضدانقلاب گروهى از نيروهاى خودى را در محاصره قرار داده‌اند. وى براى کمک آنها به منطقه درگيرى رفت و آنها را نجات داد، ولى خود در كمين دشمن افتاد و بر اثر اصابت گلوله به ناحيه راست بدن و عقب سر، مجروح شد و در اثر شدت خونريزى به شهادت رسيد.
به نقل از همرزمان شهید عسگر بايرام‌‏زاده
عسگر در سال 1330 در روستاى گلوان از توابع شهرستان نقده ‌زاده شد. پدرش مدتى پس از تولد عسگر نابينا شد و به دنبال آن مشكلات خانواده بايرام‌زاده بيش از پيش شد. با پشت سرگذاشتن دوران كودكى به مدرسه روستاى محل سكونت خود وارد شد و با علاقه به تحصيل پرداخت. تا سوم ابتدايى را نزد سپاهيان دانش در روستاى محل سكونتش بود و سپس تا ششم ابتدايى را در نقده به پايان رسانيد. در جوانى اوقات فراغت خود را با مطالعه و فعاليت در مسجد مى‌‏گذراند. در سال 1350 به خدمت سربازى اعزام شد. چهار ماه در خرمشهر بود، سپس به تهران منتقل شد و در دژبانی خدمت کرد. در سال 1351 ازدواج كرد. پس از اتمام خدمت نظام به شهرستان نقده نقل مكان كرد و در يك نانوايى مشغول به كار شد. پس از پيروزى انقلاب اسلامى با گذشت يك سال و نيم از حضور در ژاندارمرى به عضويت رسمى سپاه پاسداران درآمد و به فرماندهى گردان جندالله منصوب شد. در تمام محورهاى عملياتى حضورى فعال داشت. در محورهاى عملياتى نقده، بانه، مياندوآب و مهاباد در عمليات‌ها و كمين‌هاى بسياری عليه نيروهاى عراقى و ضد انقلاب شركت و نيروهاى گردان جندالله را رهبرى ‏كرد. سرانجام تیر ماه سال 63 به شهادت رسید و پيكرش را در شهرستان نقده به خاك سپردند.

گزارشی از اردوی یک روزه کانون بازنشستگان نمایندگی ولی‌فقیه در باغ موزه دفاع مقدس


 بازنشستگان سپاه یا به عبارتی پیشکسوتان، قشری جدا نشدنی از بدنه مجموعه هستند که تنها به سبب گذشت سی سال از خدمت‌شان در فعالیت‌های سازمانی مجموعه شرکت ندارند؛ اما به واسطه اینکه این عزیزان جزء پاسداران انقلاب اسلامی هستند، نمی‌توان آنها را جدا از سپاه دید. به همین سبب کانون‌های بازنشستگی با استفاده از ظرفیت همین عزیزان در سپاه شکل گرفته و برنامه‌های متنوعی برای آنها اجرا می‌کند. البته بسته به بودجه اختصاصی و مدیریت مسئول کانون‌ها این فعالیت‌ها در هر سال و در هر کانون متفاوت است. یکی از کانون‌های فعال بازنشستگی در سپاه کانون بازنشستگان نمایندگی ولی‌فقیه است که در خیل این عزیزان افراد نخبه بسیاری به ویژه در حوزه فرهنگ و هنر حضور دارند. همین امر سبب شده است این کانون برنامه‌های ویژه‌ای برای نیروهای زیر پوشش خود داشته باشد. در این میان، از کارگردانان مطرح سینما تا استادان حوزه و دانشگاه در سطوح عالی حضور دارند.
اردویی متفاوت
بنا به رسم هر ساله کانون بازنشستگان نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه مهر ماه امسال برای بازنشستگان تحت پوشش خود یک اردو برگزار کرد که جنس آن متفاوت بود.
بازدید از باغ موزه انقلاب و دفاع مقدس و استفاده از فضای مطبوع بیرونی این مجموعه، برنامه یک روزه‌ای بود که برگزار شد. در خلال این برنامه پس از صرف صبحانه و تازه شدن دیدارها، مسابقات ورزشی دارت و طناب‌کشی و مسابقات فرهنگی خاطره‌نویسی هم برگزار و در نماز جماعت ظهر از نفرات برتر تقدیر شد.
نوستالژی تالارهای هشت‌گانه
شرکت‌کنندگان در این اردو فرصتی یافتند تا در تالارهای هشت‌گانه باغ موزه انقلاب و دفاع مقدس حاضر شده و تجدید خاطره‌ای از سال‌های حماسه و دفاع داشته باشند. استقبال شرکت‌کنندگان در این اردو از این بخش از برنامه بسیار زیاد بود و تأثیر این بازدید را در روحیه و چهره این عزیزان دیدنی بود.  
شکوه‌های همیشگی
اما نکته همیشگی این اردوها از زبان عزیزان پیشکسوت در این اردو باز هم تکرار شد. برگزاری اردوهای تفریحی این چنینی همراه با همسران دغدغه بسیاری از این عزیزان بود که البته در پاسخ، مسئولان کانون بازنشستگان نمایندگی کفاف ندادن بودجه کانون برای چنین کاری را همچون ادله همیشگی بیان کردند. برنامه عقیدتی و سیاسی اردو هم در میانه نماز ظهر و عصر برگزار شد و افزون بر اهدای جوایز و تقدیرها، این عزیزان از سخنرانی نیز بهره بردند و سپس ناهار را مهمان کانون شدند و رفتند تا ان‌شاءالله در آینده نزدیک دوباره در برنامه‌ای جدید دیداری تازه کنند.



می‌گفت حاج‌حسین با لهجه شیرین اصفهانی‌اش همیشه در خاطرم می‌ماند. اصلاً اهل عقب ماندن و در سنگر نشستن و هدایت نیروهای لشکر نبود. یک دستش را پیش‌پیش داده بود، اما باز هم توی خط مقدم بود و خودش منطقه را با دوربین رصد می‌کرد. می‌گفتیم حاجی نیروهای اطلاعات هستند، تو رو خدا از خاکریز بیا پایین. می‌گفت نترسید هنوز وقتش نرسیده، با ایمان و یقین می‌گفت. حاج‌حسین به جز یک فرمانده جدی و مصمم یک عارف هم بود. یکدفعه یک ترکش به حاجی خورد و همه بهت‌مان برد. گرد و خاک که خوابید حاجی پا شد و گفت دیدید وقتش نیست، ترکش خورده بود به دوربین حاجی.