مهمترین راهکار تبیین و ترویج نظریه مقاومت در جهان چیست؟
شانزدهمین هماندیشی پیامکی تریبون را با توجه به تدابیر رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار دانشآموزان و دانشجویان پیش از 13 آبان، به دومین توصیه ایشان، یعنی تبیین و ترویج نظریه مقاومت اختصاص دادیم؛ اما عمده پاسخهای ارسال شده بیشتر درباره ترویج این نظریه بود که در ادامه
میخوانید.
الگوسازی و معرفی الگوها
الگوسازی و روشنگری و معرفی الگوها را «محمد میرنبیزاده» از بندرعباس، «میرزا جانطالبی» از مشکان، «غلامرسول کریمی» از دلند، «غلامرضا استکی» از اصفهان و «الهقلی کوشکی» از صفاشهر مطرح کردهاند.
تبلیغ از طریق رسانهها
تبلیغ مفاهیم و دستاوردهای این نظریه از طریق هنر و رسانه با حضور فعال در فضای مجازی را «علیاکبر فردوسی» از ساری، «فرخی» از پاکدشت و «حامد شفیعیون» از اصفهان مطرح کردهاند. «مهرداد موسیعرب» از نجفآباد گسترش تبلیغات فرهنگی در سطح بینالمللی با موضوع فرهنگ مقاومت و حضور پر رنگ افراد تأثیرگذار جبهه مقاومت در رسانهها و فضای مجازی و برگزاری مناظره را بیان کرده است. «مهدی میرزازاده» از آذرشهر به تصویرکشیدن اقدامات مؤثر کشورهای محور مقاومت از طریق رسانهها را مهم دانسته است. «محمدزارعی برآبادی» و «حسین کوشکی» از صفاشهر نظری مشابه دارند.
تبلیغ چهره به چهره
از هر کشور و منطقهای و از هر قوم و نژادی در سراسر دنیا افراد آزاده و آزادیخواه را پیدا کرد و آنها را به ایران اسلامی دعوت کرد تا از نزدیک در ایران و سایر کشورهای مستضعف با نظریه مقاومت به دور از هر فشار و سانسور خبری آشنا شوند و سپس به مثابه مبلغ به منطقه خود بازگردند؛ این عبارات نظر «ایمان کامروان» از بندرعباس است. تقویت مقاومت در جهان اسلام با الگو گرفتن از جمهوری اسلامی را هم «شیرزاد صحرایی» از صحنه و «گلبس رستمی» از کرمانشاه مطرح کردهاند.
تقویت و شناساندن شعائر اسلامی
تقویت شعائر و اصول مذهب، مانند مهدویت، عاشورا، ولایت فقیه و اربعین حسینی هم از سوی «اعظم محمدی» از چادگان و معرفی سرداران مقاومت از سوی «مهدی انصاری» از نورآباد ممسنی و «فاطمه شکوری» از ملکان بیان شده است.
«پولادوند» از قم بر تبیین دستاوردهای مقاومت و فواید آن برای مردم اشاره دارد و «مهدی محمدی» از چادگان نظری مشابه ارائه کرده است.
انعکاس نتایج پیروزمندانه کشورهایی که راه مقاومت را پیش گرفتند، در پیام «غلامرضا شولی» از هندیجان مطرح شده و «مجتبی مقتدری» از جهرم ایران و لبنان را نمونه آن دانسته است.
«زهرا صحرایی» از کرمانشاه هم معتقد است، نظریه مقاومت به منزله یک عبرت است، که همواره در تاریخ مصادیقی دارد و باید بیان شود. «اینانلو» از بویینزهرا پیشنهاد داده است از ظرفیت خانواده پاسداران و بسیجیان و سازماندهی آنها در کل کشور برای کار در فضای مجازی استفاده شود.
«زهرا كريمزاده» از زرينشهر هم بر جذب افكار عمومى جهانیان و بيداركردن افكار ملتها نسبت به نظريه مقاومت تأکید کرده است.
برندگان تریبون 16
«اعظم محمدی» از چادگان/ «مهدی انصاری» از نورآباد ممسنی
«اکبر فردوسی» از ساری
پرسش تریبون 17
تحکیم وحدت بین ملتهای مسلمان جهان
نیازمند چه الزامات و شاخصههایی است؟