بازنده کسی است که در انتظار معجزه می‌ماند... 
تا کسی از راه برسد و آرزوهایش را برآورده کند 
باور کن همه به دنبال رسیدن به آرزوهای خودشان هستند
خودت معجزه زندگی خودت باش
محدودیت‌های ذهنی‌ات را کنار بگذار
باورهای صحیح خود را تقویت کن
و به سوی موفقیت گام بردار!

حضرت امام جعفرصادق(ع) فرمودند:
«خداوند حرمي دارد كه «مكه» است، پيامبر خدا را هم حرمي است كه «مدينه» است و اميرالمؤمنين هم حرمي دارد كه «كوفه» است و ما امامان حرمي داريم كه «قم» است. به زودي بانويي از فرزندان من به نام «فاطمه» در آنجا مدفون خواهد شد كه هر كس او را زيارت كند، بهشت برايش واجب مي‌شود.»
بحارالانوار، ج 99، ص 267

رسالت امروز هنرمند بسیجی در گفت وگوی صبح صادق ‌با هنرمندان

 مهدی امیدی/  هفته بسیج، فرصتی برای یادآوری زیباترین حماسه‌ها در تاریخ کشورمان است. بسیج، فراتر از یک سازمان و گروه، مسلکی است که از مسیر خدمت و ایثار می‌گذرد و در شکل عالی‌اش، رقم‌زننده شهادت، هنر مردان خداست. به مناسبت فرا رسیدن هفته‌ای که به این نام شناخته می‌شود، نظر چهار نفر از هنرمندان درباره بسیج و همچنین رسالت هنرمند بسیجی را می‌خوانید: 

پروانه معصومی:
بسیج تحسین‌برانگیز است
پروانه معصومی، بازیگر پیشکسوت و مطرح سینمای کشورمان و برنده سیمرغ بهترین بازیگر زن از جشنواره فیلم فجر، به «صبح صادق» گفت: «من همیشه علاقه و تحسین خودم به بسیجی‌ها را ابراز کرده‌ام و احترام فراوانی برای آنها قائل هستم، چون معتقدم که بسیج، یاور مردم است.»
وی افزود: «خودم یک بسیجی هستم و عضو سازمان بسیج هنرمندان شده‌ام. من خط‌مشی خاص را در کار هنری دنبال می‌کنم و سعی می‌کنم از آن خط خارج نشوم، حضورم در بسیج هنرمندان نیز در جهت همین خط‌مشی است.»
این بازیگر همچنین با اشاره به فعالیت‌های جهادی بسیجیان در مناطق محروم، بیان کرد: «قبلاً هم عرض کرده بودم که کار جهادگران بسیجی بسیار بزرگ و تحسین‌برانگیز است؛ چرا که آنها بدون منیت و تظاهر، به جاهایی رفتند که کمتر کسی پایش را به آن مناطق گذاشته بود و برای محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم محروم و رضای خدا، از خودگذشتگی و خدمت کردند.»

مهران رجبی:
بسیج شکست‌ناپذیر است
مهران رجبی نیز از دیگر بازیگران بسیجی سینما و تلویزیون است که سابقه سال‌ها حضور در جبهه را نیز دارد. وی پیشتر در این باره خاطره جالبی را تعریف کرده بود که به این مناسبت در پی می‌آید.
وی درباره تفکر بسیجی گفت: «این تفکر موفق‌ترین و مؤثرترین تفکر برای انسان‌های انقلابی است؛ اگر افراد انقلابی توانستند حرف خود را به کرسی بنشانند، به دلیل داشتن این تفکر بود.»
وی افزود: «انقلابی بودن‌ همان تفکر بسیجی داشتن است. نمی‌شود و نبوده که تفکر بسیجی با شکست مواجه شود، حتی اگر با شکست ظاهری مواجه شود، اما این تفکر، تفکر پیروزی است. اگر هم طرف مقابل ظاهراً پیروز شده باشد، از این تفکر در امان نخواهد بود.»
این بازیگر سینما و تلویزیون درباره حضورش در جبهه گفت: «بنده در ابتدای جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، در ستاد جنگ‌های نامنظم بودم و بعد از سازماندهی سپاه به عضویت بسیج درآمدم و در آن قالب به جبهه اعزام شدم.»
رجبی با بیان خاطره‌ای از نشاط رزمندگان بسیجی در جبهه گفت: «در دوران دفاع مقدس بسیار بانشاط و با روحیه بودیم، یادم می‌آید که قبل از اجرای عملیات «خیبر»، قرار گذاشتیم از شب تا صبح با اجرای برنامه تئاتر بخندیم و رزمنده‌ها را بخندانیم. آن شب به سنگر مقابل گفتم که من در نقش پدر داماد هستم، عباس آقا داماد است، آقای نوری عروس خانم و پدر عروس و مادر عروس هم دو نفر از رزمنده‌ها بودند. آن شب به خواستگاری رفتیم. عروس خانم چادر سرش بود و چایی می‌آورد و... چنین برنامه‌ای داشتیم. در آن سنگر کسی نبود که نخندد. هنوز هم آن لحظات جزو لحظات شیرین عمر ماست.»

مازیار بیژنی:
هنرمند بسیجی و عدالتخواهی
یکی از عرصه‌هایی که محل درخشش هنرمندان بسیجی بوده، هنرهای تجسمی است. مازیار بیژنی، یکی از این هنرمندان است که در حوزه کاریکاتور، صاحب سبک و سیاق خاصی است. وی برای ترسیم کارتون‌های ضداشرافی و عدالتخواهانه شهرت و محبوبیت ‌یافته است.
مازیار بیژنی درباره رسالت هنرمند بسیجی به «صبح صادق» گفت: «این هنرمندان در شرایط کنونی باید در میدان و در میان مردم باشند. مگر آثار هنری با غیر از مردم سر و کار دارند؟»
وی ضمن تأیید برگزاری گالری و نمایشگاه، اظهار داشت: «گالری‌ها و نمایشگاه‌ها به مخاطب خاص محدود هستند، اما هنرمندان بسیجی و انقلابی باید علاوه بر شرکت در نمایشگاه‌ها و گالری‌ها، در کف جامعه نیز حضور فعال داشته باشند؛ یعنی نمایشگاه‌های میدانی برگزار کنند.»
این هنرمند همچنین در پاسخ به این پرسش که هنر تا چه حد می‌تواند در گسترش گفتمان عدالتخواهی و ضداشرافی‌گری مؤثر واقع شود، گفت: «اگر دقت کنید در دهه‌های گذشته اصلاً چیزی به نام گفتمان عدالتخواهی وجود نداشت، اما تحت تأثیر فعالیت‌هایی که در حوزه عدالتخواهی و از سوی متفکران و هنرمندان بسیجی و انقلابی صورت گرفت، امروز همه، دغدغه عدالت پیدا کرده‌اند. بی‌تردید، بخشی از این گفتمان با آثار هنری گسترش یافته است.»

شجاعی‌طباطبایی:
دشمن‌شناسی؛ رسالت هنرمند بسیجی
سیدمسعود شجاعی‌طباطبایی، دیگر هنرمند کاریکاتوریست بسیجی نیز در این باره به «صبح صادق» گفت: «دو ویژگی اساسی برای همه بسیجیان و از جمله هنرمندان بسیجی وجود دارد؛ اول پایبندی به عهد و میثاق با ولایت و دوم، دفاع از آرمان‌ها و کیان نظام اسلامی. اما دشمن‌شناسی و هوشمندی برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان در عرصه فرهنگی، یکی از وظایف اساسی هنرمندان بسیجی است.»
وی با بیان اینکه امروز وظیفه هنرمندان بسیجی بسیار سنگین است، افزود: «این طیف از هنرمندان باید حواس‌شان باشد که دشمن از چند راه آسیب می‌زند. اول تطمیع می‌کند، بعد تخریب و سپس سعی می‌کند باورها و ارزش‌های را زیر سؤال ببرد. بنابراین باید در برابر این مسئله هوشیار بود.»
این هنرمند، انفعال هنرمندان متعهد را یک تهدید دانست و ادامه داد: «هنرمندان بسیجی باید نسبت به مسائل کشور حساس باشند و جامعه را نیز آگاه کنند.»
شجاعی‌طباطبایی، در زمینه فعالیت هنری بسیجی یک مثال زد و گفت: «چند سال وقتی صهیونیست‌ها موج اهانت به پیامبر اعظم(ص) را راه انداختند، ما هم تصمیم گرفتیم که پاسخ هنرمندانه بدهیم، به همین دلیل هم مسابقه کارتون و کاریکاتور هولوکاست را راه انداختیم تا آنها را به چالش بکشیم. اتفاقی که لرزه بر اندام صهیونیست‌ها انداخت. برگزاری برنامه‌هایی مانند مسابقه هولوکاست، نمونه یک الگوی خوب برای فعالیت هنری بسیجی‌ها در عرصه هنر است.»

رستاخیز اربعین‌ـ 4

 قاسم حبیب‌زاده/ از کربلا تا نجف را دو بار پیمودیم، یک بار از کربلا به سمت نجف با خودرو و یک بار هم از نجف به سمت کربلا پیاده، آنچه برایم عجیب بود نبود کارخانه، کارگاه یا شرکت‌های تولیدی در حاشیه این جاده یا در عمق مناطق مورد مشاهده بود. در ایران در مسیرهای مشابه به ویژه در نزدیکی شهرها انواع کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی دیده می‌شود؛ اما متأسفانه در این دو شهر بزرگ و مهم اثر چندانی از کارهای تولیدی غیر کشاورزی و اشتغال جوانان عراقی مشاهده نمی‌شود. 
کار فرهنگی، نیاز مبرم/ در برنامه‌های بزرگ فرهنگی و مذهبی، جوانان رکن اصلی به شمار می‌روند و اصولاً آیین یا برنامه‌ای که جوانان را به خود جذب نکند، امیدی به تداوم و استمرار آن نیست. خوشبختانه، در راه‌پیمایی اربعین وجه غالب افراد را جوانان تشکیل می‌دهند، اعم از جوانان عراقی و غیر عراقی. نکته جالبی که در این تجمع بزرگ خودنمایی می‌کرد، رفتار جنسیتی جوانان عراقی و دیگر جوانانی بود که در این را‌ه‌پیمایی حضور داشتند. در این راه‌پیمایی 20 میلیونی اثری از رفتارهای خارج از عرف و اخلاق از جوانان حاضر در این حماسه بزرگ که قاعدتاً بیشتر آنها عراقی بودند، مشاهده نمی‌شد.
حفظ کرامت زائران/ در بیشتر پذیرایی‌هایی که در طول مسیر از زوار صورت می‌پذیرفت، رعایت کرامت زائران برای موکب‌داران مهم بود؛ اما در این زمینه دو نکته شایسته یادآوری است؛ اول آنکه، در دریافت و مصرف مواد غذایی اسراف‌هایی دیده می‌شد، به این معنا که غذاهای نیم‌خورده در گوشه و کنار موکب‌ها زیاد به چشم می‌خورد. نکته دوم ازدحام برخی افراد برای دریافت برخی مواد غذایی خاص، مانند میوه یا غذایی خاص بود که گاهی توزیع‌کنندگان و دریافت‌کنندگان شئونات را رعایت نمی‌کردند. هر چند این صحنه‌ها به نسبت انبوه جمعیت راه‌پیمایان نادر و اندک بود؛ اما می‌توان از همان اندک هم جلوگیری کرد. 



 حسین کارگر/ در ادامه مسیر رو به پیشرفت و شکوفایی صنعت انیمیشن در ایران، این بار شاهد اکران پویانمایی «در مسیر باران» با موضوعی تاریخی و مذهبی به همت هنرمندان نسل جوان انقلاب هستیم. 
«در مسیر باران» به کارگردانی حامد کاتبی، داستانی واقعی در دوران امام رضا(ع) را تعریف می‌کند. این فیلم درباره مردی به نام ریان (با تصویر امین زندگانی) است که در عراق زندگی می‌کند و به دلیل خشکسالی زندگی سختی را می‌گذراند. او به پیشنهاد دوست ایرانی‌اش هرمز، برای تجارت راهی ایران می‌شود. اما اتفاقات تلخی برای او روی می‌دهد. ازجمله اینکه اسبش را یک مار سمی می‌گزد و نزدیک است که بمیرد. اما گذرش به یک روستای خوش آب و هوا می‌افتد و استفاده از علف‌های دارویی سبب بهبود اسب او می‌شود. ریان همچنین از زبان مردم آن روستا ماجرای سفر امام رضا(ع) به آنجا را می‌شنود و تصمیم می‌گیرد خود را نزد امام برساند و ایشان را از نزدیک زیارت کند. او در محل حضور امام در شهر مرو، متوجه می‌شود که راهزنی قصد دارد امام را به قتل برساند، به همین دلیل با او درگیر می‌شود و...
«در مسیر باران» ماجرای تلاطم و تحول شخصیت‌هایی با ویژگی‌های اخلاقی متفاوت در برخورد آنها با امام رضا(ع) است. افزون بر این، تصاویر زیبا و چشم‌نواز و صحنه‌های پرتحرک و اکشن سبب شده تا این کارتون، در کنار داشتن یک موضوع اخلاقی و مذهبی، دارای جذابیت سینمایی هم باشد. 
همه فیلم‌های انیمیشن، مطابق با تکنیک خاصی ساخته می‌شوند. «در مسیر باران» نیز از تکنیک رئال یا واقع‌گرایی بهره برده است. براساس این تکنیک، همه اتفاقات و آدم‌های درون کارتون، باید شبیه به واقعیت باشند. از ویژگی‌های یک انیمیشن رئال این است که شخصیت‌ها مانند فیلم‌های سینمایی، با چهره و صدای بازیگران معروف طراحی می‌شود. امین زندگانی، محمدرضا شيرخانلو و رحیم نوروزی، ازجمله بازیگرانی هستند که از صدا و تصویرشان در انیمیشن «در مسیر باران» استفاده شده است. حتی حرکات شخصیت‌ها هم با حضور این بازیگران درست می‌شود؛ یعنی بازیگرها با حضور در یک استودیو، حرکات مدنظر کارگردان فیلم را جلوی دوربین انجام می‌دهند و این حرکات پس از ضبط، به وسیله نرم‌افزارهای تولید انیمیشن، از حالت واقعی به شکل کارتونی تبدیل می‌شوند. برای مثال، امین زندگانی حرکتی شبیه به کندن چاه را تقلید می‌کند و سپس این تصویر، به صحنه‌های کندن چاه از سوی ریان تبدیل می‌شود.



دقت کردین از بچگی چقدر به ما آدرس غلط داده‌اند و بر این اساس چه جاهایی رو با آدرس غلط جلو رفته‌ایم و دست از پا درازتر برگشتیم به منزل اول؟ شاید خودتون یادتون نباشه، ولی چنانچه از بزرگ‌تر‌هاتون سؤال کنید، به این موضوع حتماً اقرار می‌کنند. یکی از این آدرس‌های غلط، حضور چشمگیر گربه در زندگی ما بر و بچه‌های ایرانیه. همیشه تقصیرها به گردن گربه می‌افتاد. بزرگ‌تر هم که شدیم و رفتیم مدرسه، این رویه ادامه پیدا کرد و آدرس‌های غلط، در کتاب‌های درسی‌مون، دست از سرمون برنداشتند تا جایی که به جای ترغیب ما به بستنی و‌ آلاسکافروشی در ایام تابستان و تبدیل شدن‌مون به کودکانی پرکار، درس «بابا نان داد» اول دبستان را به خوردمون دادند و ما را چشم انتظار ورود پدری با دستانی پر، بار آوردند. در عرصه سیاسی نیز با تدریس درس «زاغکی قالب پنیری دید»، روباه را با لطایف‌الحیلی در آرایشگاه اصلاحات بزک کرده و به جانوری شکارچی و مکار، چهره‌ای شاعرپیشه، اتوکشیده و قانع به خوردن قالب پنیری ساده، آن هم از نوع گچی‌اش معرفی کردند و گروهی از هم کلاسی‌هامون را با این نوع نگرش به وزارت‌خانه‌هایی چون وزارت امور خارجه فرستادند، که اندر حکایت کارکردهای این تکنیک کارآمد، می‌توان به اختصار به دو کارکرد زیر اشاره کرد که از جمله قواعدی است که برخلاف حروف یرملون نوشته نمی‌شه، ولی خونده می‌شه:
۱ـ چنانچه خر مرادتون با ظرافت هرچه تمام‌تر از پل انتخابات گذشت و بر تخت مسئولیت تکیه زدید، ولی پس از انتخابات، متوجه شدید جز تکیه به قدرت‌های خارجی، هیچ برنامه دیگری در چنته ندارید و به این دلیل محکم و عوام‌پسند، توان لجام زدن بر اسب مشکلات را ندارید، ضمن احترام به آرای مأخوذه و سعی در گرامی‌داشت مقام رأی‌دهندگان، بدون عذرخواهی و تلاش در سپردن مسئولیت به نیروهای کارآمد و با تلاش در راستای حفظ آن مقام والا بگردید و یه گربه‌ای چیزی پیدا کنید و به رسم ایام طفولیت و آموخته‌های دوران کودکی، تقصیر کارهای کرده و نکرده رو بندازید گردن اون بیچاره. مطمئن باشید این تکنیک تا مدت‌ها جواب می‌ده، البته اگر در خصوص فضاسازی اجتماعی و به‌کارگیری بهینه فضای مجازی و حقیقی مهارت کافی دارید و می‌تونید بسیاری را با خود همراه کنید.
۲ـ اگر در مسیر عادی‌سازی ارتباط با کشورهای خارجی و معاند، به مردم گفتید راه‌حل مشکلات داخلی، اعتماد به ممالک خارجی است و این منطق مشعشع در مغز ایشان فرو نرفت، غصه نخورید! شما می‌تونید با تهیه نسخه شفابخش تکنیک «آدرس غلط دادن» از داروخانه‌های جبهه اصلاحات، مسیر توجه همگان را از خسته بودن تیم مدیران کارآمد و باتجربه دولت فخیمه مملکت بزرگ ایران منحرف کرده و خطر پولشویی افراد و نه نهادها و سازمان‌های داخلی را دلیلی بر اصرار تیم مذاکره‌کننده به قبول معاهده کنترل فرایند مالی در کشورهای طرف قرارداد، از جمله ایران اعلام کنید و با رسانه‌ای کردن این منطق متعالی، جمیع رسانه‌های دلسوز آن ور آبی را به کمک بگیرید. مطمئن باشید، نیروهای دلسوز خارجی و رسانه‌های معاند، بدون هیچ چشم‌داشتی و فقط با هدف جلب رضایت کدخدا، شما را در علنی کردن ادعاهای‌تان یاری خواهند کرد.                                                                حسن زعیمیان


 جشنواره تئاتر مقاومت در ایستگاه شانزدهم
مراسم‌ افتتاحیه شانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت، پنجم آذر با ادای احترام هنرمندان به امام خمینی(ره) در مرقد مطهر برگزار می‌شود. امیر نصیربیگی، دبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت گفت: «آثار جشنواره در بخش‌های مختلف از ششم تا دهم آذر روی صحنه خواهند رفت.» وی افزود: «در این دوره از جشنواره تئاتر مقاومت ۵۵۰ اثر به مرحله بازبینی رسیده بود که ۱۴ نمایش صحنه‌ای برای حضور در جشنواره انتخاب شد و در بخش خیابانی و محیطی نیز ۱۵ اثر اجرا می‌شود.» نصیربیگی، یکی از محورهای هدف جشنواره تئاتر مقاومت را آموزش و کادرسازی معرفی کرد و گفت: «به همین منظور در حاشیه این جشنواره، کارگاه‌های تخصصی با حضور نزدیک به 160 نفر از اهالی تئاتر در همه استان‌های کشور برگزار خواهد شد.» دبیر جشنواره تئاتر مقاومت، نسبت به کاهش تولید نمایش‌های دفاع مقدسی هشدار داد و تصریح کرد: «انتظار می‌رود متولیان فرهنگی به این حوزه بیشتر توجه کنند تا تولیدات افزایش یابد.» وی همچنین از حضور نمایش‌های کودک و نوجوان در جشنواره تئاتر مقاومت خبر داد.

پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت
پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، با برگزاری مراسم افتتاحیه در تالار وحدت آغاز شد.
این جشنواره با حضور بیش از ۲۰۰ سینماگر از پنج قاره و ۲۳ کشور و تمامی استان‌های کشور تا 10 آذر ادامه خواهد داشت. همچنین پس از برگزاری در تهران در استان‌های اصفهان، زنجان، همدان و سپس در قالب هفته سینمای مقاومت در چند کشور که اولین آنها لبنان است، برگزار خواهد شد. شکل‌گیری کمپین حمایت سینماگران داخلی و خارجی از مردم یمن و معرفی چهره سال مقاومت، از میان یکی از چهره‌های انقلابی جهان اسلام از دیگر برنامه‌های این دوره از جشنواره فیلم مقاومت است. همچنین نمایش فیلم‌هایی با مضمون مطالبه‌گری اجتماعی و نقد فساد اقتصادی، از جدیدترین رویکردهای جشنواره مقاومت است. در پانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت همچنین آثاری از فیلمسازهای جهان عرب که امکان نمایش در کشورهای خود نداشتند، از جمله فیلم‌ «خاشقجی تنها نیست» برای اولین بار اکران خواهد شد. 

طولانی‌ترین سریال
 در نیمه راه
مجموعه تلویزیونی «حکایت‌های کمال» به نیمه راه تولید رسید. 
به گزارش خبرگزاری فارس، «محمد میرکیانی» نویسنده سریال «حکایت‌های کمال» گفت: «حکایت‌های کمال یک مجموعه ۱۵۰ قسمتی است که در پنج فصل تولید خواهد شد، فصل اول آن ۳۱ قسمت خواهد بود و اگر با همت سازمان صداوسیما کل ۱۵۰ قسمت تولید شود، این مجموعه بزرگ‌ترین مجموعه داستانی در طول تاریخ رسانه ملی برای مخاطب کودک و نوجوان خواهد بود. فضای این مجموعه فضای دهه ۴۰ تهران قدیم است و ناگفته‌هایی از سبک زندگی ایرانی‌ـ اسلامی و آداب و رسوم سنتی ملی و مذهبی ما را در آن مقطع زمانی به تصویر
 می‌کشد.»

چاپ چهارم
 خاطرات حاج‌حسین یکتا 

چاپ چهارم کتاب «مربع‌های قرمز» همزمان با سالروز شهادت شهید مهدی زین‌الدین روانه بازار شد.
این کتاب روایتی است از بازیگوشی‌های کودکانه سربازان امام خمینی تا روزهای امدادگری و شناسایی و چشیدن طعم تلخ قطعنامه.
«مربع‌های قرمز» پر است از خاطرات ترش و شیرین و گاهی تلخ نوجوانانی که در مکتب امام خمینی یک شبه مرد شدند و در میان غرش تانک و صفیر گلوله قد
 کشیدند.
کتاب مربع‌های قرمز خاطرات شفاهی حاج‌حسین یکتا در ١٤ فصل و در 543 صفحه به قلم زینب عرفانیان و به کوشش انتشارات شهید کاظمی روانه بازار نشر شده است. 
رشادت‌های فاطمیون
 در «پایان مأموریت»
مستند سینمایی «پایان مأموریت» با موضوع رشادت‌های لشکر فاطمیون سوریه در خبرگزاری فارس رونمایی شد. 
در این مراسم حجت‌الاسلام فلاح‌فر، تهیه‌کننده و کارگردان این مستند گفت: «مراحل تصویربرداری این‌ مستند حدود ۴۰ روز به طول انجامید و کارگردانی و داستان‌پردازی مجدد آن حدود ۳۵ روز زمان بُرد که در مجموع این مستند سه ماه به طول انجامید. البته به دلیل مسائل امنیتی نمی‌شد در زمان حیات «صفر صیفی» یکی از فرماندهان لشکر فاطمیون این مستند را منتشر کرد، اما اکنون با شهادت این فرمانده فاطمیون در دیرالزور، ما توانستیم اقدام به انعکاس و‌ رونمایی از مستند «پایان مأموریت» 
کنیم.» 
مذاکرات برجامی
 کاریکاتور شد
یک کاریکاتوریست، در قالب مجموعه کارتون‌هایی به مذاکرات هسته‌ای و برجام پرداخت. محمدحسین نیرومند، هنرمند کاریکاتوریست اظهار داشت: «حدود 60 طرح درباره روش‌های مذاکره برجامی، یعنی اتفاقاتی که حول و حوش مذاکرات و برجام افتاد را طراحی کرده‌ام. این آثار فعلاً با عنوان آموزش مذاکرات برجامی در فضای مجازی منتشر می‌شوند و به زودی در قالب یک نمایشگاه در معرض دید قرار خواهند گرفت. در این آثار، سبک گرافیک و کاریکاتور به کار رفته است؛ یعنی آثار به لحاظ فرمی گرافیک و به لحاظ موضوعی کارتون هستند. بسیاری از موضوعات مربوط به مذاکرات هسته‌ای و همچنین برجام که معمولاً در صحبت‌های دیپلمات‌ها و مذاکره‌کنندگان بیان می‌شد، بهانه ترسیم این آثار شده است.»

تند رفتی، حال درگیر سرازیری شدی
با خود بی‌بتّه‌ات، مشغول درگیری شدی
متن‌هایت را نمی‌خواند کسی در صفحه‌ات
لاجرم مجبور به توئیت تصویری شدی
گردنت را بسته اسرائیل با زنجیر خود
از همین‌رو شهره به مجنون زنجیری شدی
دسته‌اش را هم بریده چاقوی داعش، تو هم
مثل خر اندر گِلِ این قوم تکفیری شدی
ماله مالیدی به روی گند اسرائیل زود
در موال بنیامین، مشغول بوگیری شدی
بس که با آل سقوط گاو، در یک آخوری
مثل او درگیر این امراض واگیری شدی!
آنقدر دوشیده‌ای این گاو مادرمرده را
خشک شد، اما تو از پا تا سرت شیری شدی
هست پیگیرت زوال فوری و فوتی، گلم!
بس که هرجا شر به ‌پا شد، گرم پیگیری شدی
فهیمه انوری


آسمان دوباره نرد عشق باخت به زمین
دوباره عاشق شد
دوباره بارید
چه دل‌انگیز است بوی باران
بوی چمن‌های سبز خیس
بوی خاک‌های نم خورده...
ببار باران بشوی باران بِنَواز...
ببار و ببر مرا با خود
بشوی و تطهیرم کن
آنقدر که به لطافت تو شود همه خیالم
باران! از تو سرمستم، از تو آرام...
می‌خواهم با تو همسفر شوم؛
از بام و ناودان و جوی... تا دریا
بزن باران، خیسم کن
ببار تا سبک شویم؛
تو از ابرهای آبستن، من از اشک‌های پنهانی
باران!
تو منادی طراوت زمینی
اما کسی را می‌شناسم که اگر بیاید
زلال وجودش طراوت خواهد بخشید اهل زمین را
کاش برسد از راه...