سردار علی فدوی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: یکی از ویژگی‌های بیمارستان‌های صحرایی که سپاه ساخته، این است که قابلیت جابه‌جایی به هر نقطه از جهان با هواپیماهای سپاه را دارد. ما به صورت شش دانگ پای هیچ کار نرفتیم، مگر اینکه موفق شدیم. در عرصه بهداشت و درمان سپاه می‌تواند در کمترین زمان ممکن در هر نقطه‌ای از کشور یا جهان حاضر شود.


در آیین تجلیل از راویان نهضت خاطره‌گویی دفاع مقدس تأکید شد

آیین تجلیل از راویان نهضت خاطره‌گویی دفاع مقدس در محل باغ‌موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با سخنرانی سردار سرلشکر سیدیحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا و سردار سرتیپ حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه برگزار شد. 

حقيقت جنگ به غلو نیاز ندارد
سرلشکر سیدیحیی صفوی در این مراسم با اشاره به ایجاد نهضت خاطره‌گویی، اظهار داشت: «رهبر معظم انقلاب هدف از این نهضت را ساختن جوانان برشمردند و ما نیز برای این سازوکار جدید ابتدا منشوری تهیه و برای اجرای این منشور ٢٥ نفر از فرماندهان دوران دفاع مقدس ارتش و سپاه را به همکاری دعوت کردیم.»
صفوی افزود: «جامعه هدف ما در وهله اول نیروهای کادر و وظیفه نیروهای مسلح است؛ چرا که در طول سال ٤٠٠ هزار نفر از جوانان در قالب خدمت سربازی وارد نیروهای مسلح می‌شوند.»
وی گفت: «حقیقت جنگ آنقدر روشن است که به غلو و بزرگ‌نمایی نیاز ندارد و هدف ما نیز استفاده از زبان صادقانه و عمل مخلصانه در این راه است.»
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل‌قوا در ادامه یادآور شدند: «در طول جنگ به صورت داوطلبانه دو میلیون بسیجی شرکت کردند و نیروهای مسلح اعم از ارتش و سپاه نیز جمعیتی حدود ٥٠٠ هزار نفر داشتند. پشت این جمعیت رزمنده نیز ٣٦ میلیون جمعیت کشور حضور داشت که عمق دفاع ما را به جامعه کشانده بود.»
سردار صفوی گفت: «با انسجام و وحدت داخلی اعم از قوای سه‌گانه و مردم زیر پرچم رهبری توانستیم به پیروزی برسیم، با استفاده از همان رموز در جنگ اقتصادی و جنگ روانی نیز می‌توانیم در این مبارزه پیروز شویم.»
وی تأکید کرد: «با فرهنگ دفاع مقدس می‌توانیم در جنگ فرهنگی پیروز شویم. راهبرد دشمنان تأثیر بر اندیشه و باورمندی جوانان کشور ماست.»
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا افزود: «نمی‌توانیم جلوی ماهواره، شبکه‌های مجازی و شبکه ارتباط جهانی را بگیریم، اما می‌توانیم از همین شبکه‌ها و علم و فناوری به نفع ارزش‌های ملی و اسلامی‌مان استفاده کنیم.»
سردار صفوی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوعات منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: «چهل سال قبل کسی فکر نمی‌کرد رژیم صهیونیستی به این درماندگی دچار شود و مکتب مقاومت برخاسته از انقلاب اسلامی ایران به فلسطین برود و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین و حزب‌الله لبنان را به وجود بیاورد. این روح مقاومت به سوریه، عراق و یمن نیز رفت.»
وی تصریح کرد: «امروز ایران اسلامی یک قدرت معنوی، سیاسی، اقتصادی، دفاعی در منطقه است.»
دفاع مقدس برهم‌زننده
 معادله قدرت‌های جهانی
سردار حسین سلامی نیز در آیین تجلیل از راویان نهضت خاطره‌گویی اظهار داشت: «هر ملتی برای هویت‌بخشی منابعی در اختیار دارد و مؤلفه‌هایی که شخصیت هر ملتی را می‌سازند از منابعی الهام می‌گیرند.»
سلامی با بیان اینکه، دفاع مقدس یک حقیقت زنده هویت‌بخش به جامعه ماست، گفت: «امروز آنچه به عنوان مشخصات حقیقی ملت ایران در جهان شناخته می‌شود، شاخصه‌های الهام‌یافته از دوران دفاع مقدس است.»
وی تصریح کرد: «اگر ملت ایران با صفت ایستادگی، صبر، شجاعت، فداکاری، ظلم‌ستیزی شناخته می‌شود همه این شاخصه‌ها از آن دوران باشکوه در جامعه ایران اسلامی به یادگار مانده و امروز ملت ایران با اتکا به همین شاخصه‌ها می‌تواند در برابر فشار خطرناک قدرت‌های بزرگ بایستد.»
جانشین فرمانده سپاه تأکید کرد: «ناموازنه‌ترین صف‌بندی را پس از عاشورا، در دوران دفاع مقدس و در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و نظامی می‌بینیم.»
سلامی اظهار داشت: «دستگاه محاسبات مادی نمی‌تواند توصیف‌‌کننده فعل و انفعالات و حماسه‌های شگفت‌انگیز دفاع مقدس باشد. دفاع مقدس به معنای نظریه‌ای جدید، یعنی نظریه پیروزی ایمان بر کفر است.» وی ادامه داد: «ایمان و شجاعت به فرماندهان این جرئت را می‌داد تا عملیات‌هایی، مانند والفجر ٨، بدر، خیبر، الی‌بیت‌المقدس و... را طراحی کنند که به جز مردان حق کسی از عهده آنها بر نمی‌آمد.»
جانشین فرمانده سپاه گفت: «نظریه‌های ما تا زمانی که به مصادیقی روی زمین تبدیل نشود، باورپذیر نیست. اینکه می‌توان بر قدرت‌های بزرگ پیروز شد، نیازمند شاهد مثال‌هایی است.»
سلامی یادآور شد: «مدیریت جهادی از دوران دفاع مقدس شکل گرفت و نشان داد که حلّال مشکلات ما در شرایط سخت است.»
وی گفت: «ما نیازمند هستیم الگوها و باورهای دفاع مقدس را به زمان حال منتقل کنیم تا منبع دائمی مقاومت ما شود.»
جانشین فرمانده سپاه با بیان اینکه، بدون دفاع مقدس نمی‌توانستیم در برابر آمریکای امروز دوام بیاوریم، افزود: «ما در دفاع مقدس آموختیم که می‌توان بر قدرت‌های بزرگ پیروز شد، راز حیات و رمز بقای ملت ما تاریخ نزدیک ما است که نشان داد ما می‌توانیم قوی باشیم.»
سلامی با بیان اینکه، اگر با الگوی دفاع مقدس به جنگ دشمن در عرصه اقتصادی برویم،‌ به یقین پیروز خواهیم شد، گفت: «دفاع مقدس باطل‌السحر نظریه دشمنان بود و کارآمدی و پیروزی اسلام را نشان داد.»

قرارگاه نهضت خاطره‌گویی
 دفاع مقدس راه‌اندازی می‌شود
سردار علی شمشیری، جانشین دستیار عالی فرمانده کل قوا هم در توضیحاتی در این مراسم اظهار داشت: «در اسفند ماه سال 93 و در جریان شرفیابی سردار صفوی به محضر فرمانده معظم کل قوا، ایشان فرمان می‌دهند که خاطره‌گویی دفاع مقدس را به ویژه برای جوانانی که آن دوران را ندیده‌اند،
 پیگیری کنند.»
وی افزود: «سردار صفوی از آن زمان این کار را به صورت فردی آغاز کردند و در بهمن ماه سال 95 که دوباره خدمت رهبر معظم انقلاب می‌رسند، ایشان بر نهضت خاطره‌گویی تأکید می‌کنند و فرمان گسترش این اقدام را می‌دهند. از آن زمان به بعد سردار صفوی یک گروه 25 نفره را برای این کار جمع می‌کنند و از ابتدای سال 96 نهضت خاطره‌گویی دفاع مقدس به صورت جدی پیگیری می‌شود.»
جانشین دستیار عالی فرمانده کل قوا تصریح کرد: «در گزارشی که سردار صفوی آذر ماه خدمت رهبر معظم انقلاب ارائه دادند، حضرت آقا ذیل آن گزارش مرقوم فرمودند؛ کار خوبی انجام دادید به محتوا، سلامت و‌ گسترش توجه شود.»
سردار شمشیری اظهار داشت: «پس از این مرقومه رهبر معظم انقلاب، شرایط آماده شده است قرارگاه نهضت خاطره‌گویی را راه‌اندازی کنیم. همچنین کلیات مأموریت این قرارگاه تدوین شده و در آینده ارائه می‌شود.»


دختر شهید مدافع حرم سردار «سیدجلال حبیب‌الله‌پور»


 زینب محمودی‌/ سردار سیدجلال حبیب‌الله‌پور از مدافعان بابلسری حرم آل‌الله 31 فروردین 1394 در سوریه به شهادت رسید و پیکر پاکش در بیابان‌های غریب سوریه ماند. 
«مریم اکبری» همسر شهید می‌گوید: «سیدجلال متولد سال 1346 و اهل محله شهید سیدمحسن طالبی بود. خاله‌شان واسطه ازدواج‌مان شد. سال 67 ازدواج کردیم و دو فرزند از شهید به یادگار دارم. همسرم به عنوان داوطلب بسیجی 27 ماه در جبهه حضور داشت و سال 66 پاسدار رسمی شد. اواخر هم فرمانده محور سوم ثارالله لشکر عملیاتی 25 کربلا بود. خیلی دوست داشت برای دفاع از اهل بیت پیامبر(ص) به سوریه برود. سال 93 داوطلبانه اعزام شد. از نیروهای ویژه تکاوری سپاه بود. همیشه به مأموریت می‌رفت، مربی آموزش تکاوری هم بود. 18 اسفند 93 برای اولین بار به درعای سوریه رفت. درعا جنوبی‌ترین استان سوریه است. در بصرالحدید مستقر بودند که 40 کیلومتر با سرزمین‌های اشغالی فاصله دارد. همسرم مستشار و مسئول آموزش نیروهای دفاع وطنی سوریه بود. گویا سه روز پیش از عملیات، دوره آموزش تمام می‌شود، اما حاجی داوطلبانه می‌ماند. به گفته رزمندگان، همسرم گفته بود بعد از عملیات به خانه می‌روم. برخی از همرزمانش شهید می‌شوند؛ شهید حسن بادپا از کرمان، شهید هادی کجباف از اهواز، اولین شهید طلبه مازندرانی شهید مالامیری از کجور نور و شهید روزبه ایل سایی از کرمان که اکثراً بازنشسته بودند. ظاهراً گروه تروریستی النصره از قبل دنبال شهید کجباف بوده است. اسم مستعار او در سوریه «ابوسجاد» بود. گویا در بی‌سیم جبهه النصره زیاد ابوسجاد گفته می‌شد؛ ایشان یک سال و نیم در سوریه مأموریت داشت و معروف شده بود. به گفته خانواده‌اش آخرین بار که مجروح می‌شود در بیمارستان بقیه‌الله(عج) تهران عکس خانوادگی شهید کجباف از طریق یکی از جاسوسان جبهه النصره روی پایگاه‌های خبری قرار می‌گیرد که به این ترتیب ابوسجاد را شناسایی می‌کنند.» خانم اکبری می‌گوید: «در آن عملیات همسرم و شهید کجباف با هم به شهادت رسیدند. از پنج نفر شهید فقط پیکر شهید کجباف برمی‌گردد. البته طبق گفته همسر شهید کجباف، عشایر سوری پیکر ایشان را پیدا می‌کنند. همسرم دوست داشت گمنام باشد. خدا به ما صبر فراوانی داده است و بیشتر این موضوع به ما آرامش می‌دهد که ایشان در راه ولایت به شهادت رسید.»
در ادامه دختر شهید «سیده‌فاطمه‌زهرا حبیب‌الله‌پور» می‌گوید: «من هیچ وقت صدای بلند پدرم را نشنیدم. به شوخی می‌گفتم بابا با مامان دعوا کن صدایت را بشنویم. ایشان همیشه در کارهای خانه کمک می‌کرد. از بنّایی گرفته تا نجاری و برق‌کاری انجام می‌داد. خیلی صبر و حوصله داشت. دروغ در مرامش نبود. انتظار شنیدن دروغ هم نداشت. از غیبت کردن خوشش نمی‌آمد. نمازش را اول وقت می‌خواند و بر حجاب تأکید داشت. روی بیت‌المال خیلی حساس بود. انگار شهادت پدرم بارها به من الهام شده بود. تصاویرش مثل فیلم از جلوی چشمانم عبور می‌کرد. وقتی گفت دعا کن شهید شوم، به زبانم نیامد بگویم قبلاً شهادت شما را دیده‌ام. وقتی برای آخرین بار می‌خواست به سوریه برود، شرایطی پیش آمد که کسی پدر را ندید. همیشه فکر می‌کردم وقتی حرم حضرت زینب(س) بروم زیاد دعا می‌کنم؛ اما وقتی حرم بی‌بی را دیدم گفتم پدرم فدای تو. همه زندگی ما فدای تو یا حضرت زینب(س).»




 احسان امیری/ بی‌شک پاسداران انقلاب اسلامی بخشی از مردم هستند که در جامعه حضور دارند و می‌توان این حضور را در همه ابعاد اجتماعی مشاهده کرد. پاسداران هم با آسیب‌های اجتماعی دست و پنجه نرم می‌کنند، مشکلات معیشتی دارند، درگیر تربیت فرزندان و موضوعات فرهنگی مرتبط با آن هستند، کار مالیاتی یا کار اداری با شهرداری یا ادارات دولتی دارند و... 
اینها تکه‌های جدا از جامعه نیستند که درک درستی از وضعیت جامعه نداشته باشند. همین پاسداران نه تنها در صحنه‌های تأمین امنیت کشور در مرزها و در داخل حضور دارند؛ بلکه بخشی از فعالیت‌های‌شان هم به یاری محرومان و مناطق محروم اختصاص دارد. شاید خیلی بی‌سروصدا ده‌ها و صدها روستا به مدد همت همین پاسداران و بسیجیان آباد شده است، چقدر شغل به مدد همت این مردان ایجاد شده و... 
اما متأسفانه درک موجود و رایج از پاسداران انقلاب اسلامی در جامعه عمدتاً ساخته و پرداخته رسانه‌های خارجی و در چند سال اخیر از طریق پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی است. رسانه‌های داخلی نیز نتوانسته‌اند سپاه و بسیج را همان‌طور که در واقعیت است نشان دهند. اگرچه در چند سال اخیر با ورود بخش‌هایی از سپاه به موضوع فیلم و سریال‌سازی، حضور بازیگران در لباس پاسداری را در تلویزیون و سینما شاهد بوده‌ایم، اما این حضور هنوز نتوانسته بیان‌کننده واقعیت پاسداری باشد. این ضعف در بیان واقعیت زندگی پاسداران اگرچه ذیل موضوع حفظ اسرار سازمانی و برای حفظ امنیت خود پاسداران در دهه‌های اول و دوم انقلاب مطرح بود، اما امروز اوضاع تغییر کرده است. از اولین روزهای تشکیل سپاه بنا به اوضاع امنیتی برخلاف عزیزان ارتشی و نیروهای انتظامی پاسداران هیچ‌گاه با لباس سبز پاسداری در جامعه محل زندگی خود دیده نمی‌شوند؛ یعنی لباس پاسداری در محل کار پوشیده می‌شود و کسی در محل زندگی پاسداران این افراد را با لباس سپاه نمی‌بیند. بسیاری از آشنایی‌ها به سپاه بازمی‌گردد، به دوران سربازی یا ارتباط بسیج با بخشی از بدنه سپاه که نمی‌تواند یک شناخت کامل باشد.
بر همین اساس در خلأ نداشتن شناخت کافی جامعه با ابزار رسانه از پاسداران انقلاب و ایجاد تصورات غلط در اذهان عمومی نسبت به سپاه می‌بینیم که دشمن به راحتی می‌تواند بسیاری از عملیات‌های روانی مبتنی بر سیاه‌نمایی علیه سپاه را به خوبی به راه بیندازد. 
نسبت دادن مفاسد اقتصادی به سپاه، نسبت دادن بسیاری از فعالیت‌های نامربوط به این نهاد انقلابی و در مقابل بیان نکردن بسیاری از خدمات سپاه در عرصه‌های امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و هنری و... معلول آن شده تا سپاه نتواند آنچنان که هست در دید عموم مردم جلوه کند. 
بر این اساس، سپاه علاوه بر برطرف‌سازی نیاز انقلاب، به طرح مسائل فرهنگی و هنری خودش هم نیاز دارد تا با ابزار هنر و رسانه به درستی به مردم شناسانده شود. روابط عمومی، مجموعه‌های فرهنگی و رسانه‌های وابسته به سپاه در این مسیر باید به میدان بیایند.


۰903۰۰۰6055/ چرا بیش از دو ماه است که نمی‌توان سهام انصار را فروخت و پنجره نقل و انتقال این سهام بسته شده است؟
۰904۰۰۰4704/ چرا گزینش سپاه افرادی را که فارغ‌التحصیل دیپلم علوم انسانی و رشته‌های دانشگاه پیام نور هستند، جذب نمی‌کند؟
۰911۰۰۰0926/ چرا بانک انصار به ازای هر صفحه صورتحساب 600 تومان از حقوق کسر می‌کند؟
۰911۰۰۰2984/ در نحوه توزیع هفته‌نامه بازنگری کنید تا کاغذ هدر نرود.
صبح صادق: برای سال آینده برنامه‌ای به منظور هدفمند کردن توزیع برای طالبان اصلی هفته‌نامه خواهیم داشت، اکنون به دنبال راهکارهای اجرایی آن هستیم. 
۰912۰۰۰7217/ چرا سپاه به مدارک تحصیلی کارکنان خود اهمیت نمی‌دهد؟
صبح صادق: ادامه تحصیل و اخذ مدرک تحصیلی در سپاه متناسب با ماموریت و با کسب مجوز صورت می‌گیرد. بطور طبیعی در مواردی که این نکات رعایت نشده باشد، کارکنان با مشکل روبرو می‌شوند.
۰912۰۰۰4530/ لطفاً درباره رهبری و زندگانی ایشان هم مطلب بنویسید. سپاس فراوان 
۰913۰۰۰8478/ چرا برای برخی از کادر مبلغ دو میلیون ریال کمک معیشت با چهار نفر عایله واریز نشده؟ ملاک چیست؟
صبح صادق: بر اساس اعلام دولت این مبلغ به حقوق‌های زیر سه میلیون تومان تعلق می‌گیرد.
۰914۰۰01239/ چرا وام مسکن بسیجیان کد 89 را پرداخت نمی‌کنند؟ 
۰914۰۰04959/ چرا ارشدیت‌های تحصیلی در سپاه اجرا نمی‌شود؟
۰916۰۰۰9541/ برای رد دیون بیت‌المال که احتمال می‌دهیم بر گردن‌مان باشد، لطفاً یک حساب از طرف فرماندهی یا نمایندگی اعلام کنید.
۰914۰۰۰7341/ اینجانب یکی از پاسداران شاغل مدتی است گرفتار بیماری صعب‌العلاج سرطان هستم، متأسفانه تأمین اجتماعی نیروهای مسلح با بخشنامه جدیدش به جای اینکه در وضع وخیم موجود اقتصادی مرهمی بر درد دردمندان باشد، در حال پاشیدن نمک بر زخم گرفتاران است. 
۰914۰۰۰3813/ چرا به جانبازان، آزادگان و رزمندگان دفاع مقدس بازنشسته سال 86 سپاه، حق ایثار تعلق نمی‌گیرد؟
۰914۰۰۰9687/ ما بسیجیان کد 89 هستیم. الآن دو ماه است بانک انصار جلوی وام‌های عضویت ما را گرفته است، چون بیشتر از 20 میلیون ضامن شدیم و نمی‌توانیم وام بگیریم. 
۰914۰۰۰0591/ خواهشمند است نسبت به پیگیری مشکلات کسر از حقوق از بانک انصار برای بسیجیان کد 89 پیگیری کنید که چرا صادر نمی‌شود؟ 
۰915۰۰۰0374/ با سلام، بنیاد تعاون تکلیف سهام ثامن را مشخص کنند. باتشکر
۰916۰۰05562/ چه موقع پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۹۶ پرداخت می‌شود؟
۰917۰۰۰1611/ لطفاً گزارشی مفصل از تیپ واکنش سریع المهدی جهرم چاپ کنید. رزمندگان این تیپ دائم در حال مأموریت هستند.
۰918۰۰۰8599/ چرا نه پروژه مسکن راه‌اندازی می‌شود، نه وام مسکن ما را می‌دهند؟
۰918۰۰۰8302/ چرا ساتر به بسیجیان 89 چرا لباس نمی‌دهد؟
۰918۰۰۰7346/ قبلاً سامانه تلفنی حقوق و مزایا(نوای ماهیانه) فعال بود، ولی متأسفانه مدتی است قطع شده؟ شماره جایگزین ندارد؟
۰936۰۰۰1239/ سال 95 در جبهه سوریه مجروح شدم، ولی هنوز نوبت کمیسیون بنیاد شهید بنده نشده است!
پیگیری: ۱ـ با دو نفر از عزیزانی که مسائلی درباره پوشش رسانه‌ای زحمات در تیپ المهدی جهرم و قرارگاه جنوب شرق داشتند تماس گرفته شد و هماهنگی لازم انجام گرفت.
۲ـ مسائل و موضوعات مربوط به بانک انصار، نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه و معاونت بهداشت و درمان سپاه که در پیامک‌های ارسالی وجود داشت با قید شماره ارسال‌کننده به مسئولان مربوطه ارجاع داده شد. 

گزارشی از پروژه‌های افتتاح شده معاونت مهندسی سپاه در بسیج


 حسن ابراهیمی/ معاونت مهندسی و پدافند غیرعامل سپاه طی گزارشی که در اختیار ما قرار داده، آماری از فعالیت‌های این معاونت در زمینه ساخت ابنیه‌های بسیج ارائه کرده که در هفته بسیج امسال آماده و تحویل واحدهای مربوطه شده است. در ادامه توجه شما را به این گزارش جلب می‌کنیم. 

حوزه‌های مقاومت و فضاهای ورزشی
بر اساس این گزارش، با هدف بهینه‌سازی ابنیه و ساخت بناهای مورد نیاز یگان‌ها و واحدهای بسیج در سال 1379 پروژه‌هایی در قالب ساخت ساختمان حوزه‌های مقاومت و فضاهای ورزشی برای سال 1397 به معاونت مهندسی و پدافند غیر عامل سپاه واگذار شد که بر این اساس:
در بخش ساختمان‌های اداری 221  واحد حوزه مقاومت با زیربنای 20 هزار و 593 متر مربع ساخته شده و در هفته بسیج تحویل داده شده است. همچنین در طی این مدت 148 پایگاه مقاومت ساخته شده که هفت هزار و 400 متر مربع زیربنا داشته و تحویل داده شده است. 
در بخش ورزشی در مجموع 271 فضای ورزشی ساخته شده که به تفکیک؛ 11 سالن ورزشی 9 دی با زیربنای 4718 متر مربع، یک زورخانه با زیربنای 395 متر مربع و 260 سالن ورزشی صالحین با زیربنای 29 هزار و 177 متر مربع بوده است که همگی در هفته بسیج تحویل داده شده است.
بر این اساس، در بخش ابنیه حوزه‌های مقاومت به تفکیک حوزه‌های مقاومت بسیج محلات و بسیج اقشار، 194 ساختمان حوزه مربوط به بسیج محلات و 27 ساختمان هم مربوط به بسیج اقشار بوده است. مجموع این  221 حوزه مقاومت با زیربنای 20 هزار و 593 و مبلغی بیش از 18 و نیم میلیارد تومان ساخته شده است.  

افزایش سرانه فضای ورزشی کشور
اما در موضوع بالابردن سرانه فضای ورزشی در بسیج مبتنی بر برنامه‌های تربیتی، در بحث زیرساخت‌های ورزشی برای برنامه‌های صالحین، 260 سالن ورزشی صالحین با استانداردهای تعریف شده، احداث و در هفته بسیج تحویل بهره‌بردارها شده است. همچنین در زمینه سالن‌های ورزشی 9 دی که موضوع استفاده‌کنندگان آن با سالن‌های صالحین متفاوت است، 11 سالن مبتنی بر استانداردهای تعریف شده احداث و تحویل داده شده است. یک زورخانه نیز با کلاس متوسط برای ناحیه مقاومت بسیج یزد ساخته شده است که 395 متر مربع زیربنا دارد. 
در مجموع، 272 سالن ورزشی ساخته شده که زیربنای ساخته شده بیش از 34 هزار و 290 متر مربع است که مبلغی در حدود 19 و نیم میلیارد تومان صرف ساخت آن شده است. قابل ذکر است که این حجم از زیربنای ورزشی به عنوان زیرساخت‌های ورزشی نقش بسیاری در بالا بردن سرانه فضای ورزشی کشور هم 
داشته است.


کتاب «کاک ناصر» دومین کتاب از مجموعه کتب مردستان است که مؤسسه شهید آوینی منتشر کرده است. «محمدعلی صمدی» نگارنده این کتاب در بخش اول با عنوان «کاک ناصر» و در بخش دوم با عنوان «عباس پسر کربلایی احمد» به روایتگری از شهید ناصر کاظمی و شهید عباس کاظمی دست زده است. ناصر کاظمی متولد تهران است و در سابقه خود مبارزه با رژيم ستم‌شاهی و تحمل زندان را دارد. وی پس از پيروزی انقلاب اسلامی در سال 1358 به عضويت سپاه پاسداران درمی‌آيد و در چندین مأموریت عازم زابل، خرمشهر و... می‌شود؛ ولی همگان او را با نام کردستان می‌شناسند. پس از مواجهه کاظمی با محمد بروجردی، فرمانده سپاه غرب کشور ارتباط تنگاتنگی میان این دو بزرگوار برقرار می‌شود و بروجردی مسئولیت‌های فرمانداری پاوه، فرماندهی سپاه پاوه و فرماندهی سپاه کردستان را در چند نوبت به او واگذار می‌کند. ناصر کاظمی با تغییر چهره و ظاهرسازی در هنگام معرفی و اعزام به پاوه به عنوان فرمانداری، به ضد انقلاب نزدیک می‌شود و از این طریق ضربات مهلکی به آنها وارد می‌کند. از ویژگی‌های بارز وی می‌توان به ارتباط نزدیکش با مردم کرد و باور کردن ایشان اشاره کرد که بخش مهمی از خاطرات این کتاب از این ارتباط نزدیک حکایت دارد. در انتهای این بخش دو وصیت‌نامه از کاک ناصر درج شده است.
در قسمت دوم کتاب روایت از عباس کریمی، چهارمین فرمانده لشکر 27 محمد رسول‌الله(ص) است. این قسمت که مختصرتر از قسمت پیشین است، با جریان تولد عباس آغاز می‌شود و به ماجرای تولد و زندگی این شهید بزرگوار در دوران پیش از انقلاب، درگیری‌های کردستان و دفاع مقدس تا زمان شهادت اختصاص یافته است. شهید عباس کریمی پس از شهادت حاج‌ابراهیم همت تا زمان شهادت، فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله(ص) بود. 



اوایل مرداد ماه ۱۳۶۲ عازم جبهه شد؛ ولی این بار فرد قبلی نبود. تغییرات بسیاری در اخلاق و چهره‌اش ایجاد شده بود. پس از عملیات‌های والفجر 2 و 3 فرماندهان برای مرخصی رفتن به نیروها فرصت دادند، گفتیم تو هم بیا مرخصی، اما او امتناع کرد و تا اجرای عملیات والفجر 4 ماند و در این عملیات شکارچی تانک شد و پیشتاز همه نیروها بر دشمن تاخت تا اینکه در همان عملیات به درجه رفیع شهادت رسید. 
به نقل از هم‌رزمان شهید حاصل زارعی
حاصل در سال ۱۳۴۵ در خانواده‌ای کشاورز در یکی از روستاهای تابع شهرستان گناوه به نام گاو سفید شهبازی چشم به جهان گشود. هنوز به بلوغ نرسیده بود که پدرش را از دست داد. در مراسم‌های ائمه اطهار شرکت فعال داشت و همین امر هم سبب شد در فعالیت‌های انقلابی حضور یابد. سال ۱۳۵۸ به جزیره خارک رفت و در شرکت نفت مشغول به‌کار شد. در جماعت‌های مذهبی و انقلابی حضور فعالی داشت تا اینکه با شروع دفاع مقدس راهی جبهه‌ها شد. پیش از آن نیز در جزیره خارک طعم حملات هوایی دشمن به تأسیسات نفتی را چشیده بود و در این جزیره در بسیج فعالیت می‌کرد. در عملیات‌های والفجر 1، 2، 3 و ۴ حضور داشت. در عملیات والفجر 1 در پست مهندسی و تخریب فعالیت کرد و همین امر موجب تحولات روحی در او شد. در عملیات‌های بعدی در سمت شکارچی تانک حاضر شد و از خود رشادت‌های فراوانی نشان داد تا اینکه در عملیات والفجر 4 در تاریخ 28 مهر ماه سال 1362 در جریان هجوم به تانک‌های دشمن و بازپس‌گیری یکی از تپه‌ها هنگام انهدام تانک‌های دشمن در اثر اصابت ترکش به شهادت رسید و به دیدار معبود شتافت.


هر روز صبح شاداب و سر زنده قبل از اذان صبح توی پادگان بود. پلمپ در پادگان با حضور سردار می‌شکست. پس از نماز صبح و تعقیبات، نزدیک طلوع آفتاب می‌آمد و چندین بار دور میدان بزرگ صبح‌گاه می‌دوید. یک روز گفتم سردار برای اینکه فرمانده هستی این طور عمل می‌کنی؟ گفت نه، من یک چریکم و قبل از اینکه فرمانده یا چریک باشم، یک مسلمانم. اینها همه سبک زندگی اسلامی است که باید همگی رعایت کنیم؛ سحرخیزی و شادابی. چند روز سعی کردم مثل او باشم، ولی نتوانستم ادامه دهم.