نگاه آمریکا به تغییر در ستاد کل
اندیشکده امریکن اینترپرایز نوشت: تغییر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ایران نشانهای از افزایش احتمالی نقش این نهاد است. این اندیشکده آمریکایی با بررسی سوابق درخشان «سردار باقری» نوشت: فارغ از تغییر ساده ریاست یک ستاد، این تغییر نشان از عزم ایران برای پررنگ کردن نقش ستاد کل در فعالیتهای مشترک نیروهای مسلح ایران در خارج از مرزهای ایران دارد.
اگر این رسانهها فشل نبودند
جعفر محمدی، مدیر مسئول پایگاه خبری عصر ایران در دیدار با هاشمی رفسنجانی گفت: «تیم رسانهای دولت روحانی فشلترین، ضعیفترین و ناکارآمدترین تیم رسانهاي در میان تمام دولتهای پس از انقلاب است. این در حالی است که تیمهای رسانهای اطراف دولت که متشکل از همه جبهههای داخلی و خارجی هستند دارای ادبیاتی مشترک هستند که اصول نظام را زیرسؤال میبرند و در مقابل برنامههای حاکمیتی نظام میایستند، مشخص نیست که این تیم اگر فشل نبود باید چه اقدامی انجام میداد که نداده است، از فتنهگران حمایت نکردهاند، برجام به عنوان فتحالفتوح معرفی نشده! با رسانههای بیگانه هماهنگ نبودهاند و ...»
ضربههایی که ایران به صهیونیستها زد
یکی از مؤسسان حماس گفت: «صهیونیستها را با کمک ایران بیرون راندیم.» محمود الزهار افزود: «با کمکهای ایران بود که مقاومت اسلامی توانست اشغالگران صهیونیست را از نوار غزه بیرون کند و ضربههای سنگینی را بر آنها وارد سازد.»
بوئینگ و تربیت نسل میانهرو در ایران
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «میدانیم که برخی در بدنه حاکمیت ایران، خواهان روابط بازتر با جهان هستند!!» جان کربی، سخنگوی وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به پرسش خبرنگاران که «آیا جان کری فکر میکند افزایش تجارت با ایران و مثلاًً فروش بوئینگ به این کشور سبب میشود ایرانیان میانهرو شوند؟»، گفت: «به نظرم جان کری فکر میکند که تجارت عاملی است که میتواند در نتیجه مذاکرات، رفتار ایرانیان را تعدیل کند و رابطه ایران با غرب بهتر شود؛ اگر چنین شود، این خوب است! اما هدف از مذاکرات دور کردن ایران از رسیدن به سلاح اتمی بود!»
تعهد آمریکا برای انتخابات ایران
هافینگتونپست نوشت: «دولت اوباما خود را به پیروزی روحانی در انتخابات بعدی ایران متعهد کرده است.» «مارک دابوویتز»، مدیر اجرایی اندیشکده تندروی «بنیاد دفاع از دموکراسی» در روزنامه هافینگتونپست نوشت: «رئیسجمهور اوباما، از ترس اینکه حسن روحانی و توافق هستهای مذاکره شده او تا زمان انتخابات ریاستجمهوری بعدی ایران دوام نیاورد، با مخالفتهایش در اجرای تحریمهای جدید، خود را به پیروزی مجدد روحانی در انتخابات متعهد کرده است.»
سخنان سردار سلامی تأیید شد
معاون ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفت: «در نبرد بعدی با حزبالله، دهها موشک به مناطق مرکزی این رژیم اصابت میکند.» «یائیر گولان» معاون ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی تأکید کرد که در صورت رخ دادن جنگ دیگری با حزبالله، دهها موشک به بخشهای مرکزی فلسطین اشغالی برخورد خواهد کرد. سردار سلامی در سخنرانی روز قدس تهران اظهار داشت: «۱۰۰ هزار موشک از لبنان و دهها هزار موشک برد بلند از نقاط مختلف جهان اسلام آماده نابودی رژیم اشغالگر قدس است.»
افتخارات رئیس جدید ستادکل نیروهای مسلح
سرلشکر محمدحسین باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح دارای مدرک دکتری جغرافیای سیاسی و ژئوپلیتیک از دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه دفاع ملی با مرتبه استاد تمامی است و علاوه بر ایفای مسئولیتهای اجرایی، به تدریس در دانشگاه عالی دفاع ملی و دانشگاه تربیت مدرس نیز اشتغال دارد. سردار باقری به علت انجام فعالیتهای شایسته در دوران دفاع مقدس مفتخر به دریافت سه نشان فتح و برای فعالیتهای پس از دفاع مقدس یک نشان نصر از دست مبارک فرمانده معظم کل قوا شده است. وی دارای تألیفاتی در زمینه ژئوپلیتیک قفقاز، منطقه غرب آسیا، حقوق بینالملل دریایی جمهوری اسلامی در خلیجفارس و تنگه هرمز و عضو قطب علمی جغرافیای سیاسی کشور و عضو هیئت مؤسس انجمن ژئوپلیتیک ایران است.
دست صهیونیستها در ماجرای کردستان رو شد
روزنامه صهیونیستی جروزالم به نقل از دبیرکل حزب دموکرات کردستان ایران نوشت، این حزب کمپینی به راه انداخته است تا با دیکتاتوری ایران در داخل و نقش بیثباتکننده آن در خارج از کشور مقابله کند. این روزنامه در مطلبی به قلم مصطفی هجری نوشت: «بر همین اساس، نیروهای پیشمرگ ما به همه منطقه کردستان ایران اعزام شده و در همه جا حضور قدرتمندی دارند.» نویسنده این مقاله در پایان نوشت: به طور خلاصه، یک همگرایی راهبردی میان منافع کشورها در داخل ایران و بازیگران اصلی منطقه وجود دارد که میتواند نظم جدیدی در خاورمیانه ایجاد کند که بر اساس آن ما میتوانیم پایه و اساسی برای امنیت و صلح پایدار بیابیم. انتشار و تحلیل این دیدگاهها نشانهای از رابطه آشکار صهیونیستها و ضد انقلابهای کرد است که در تلاش برای ناامن کردن ایران هستند.
تعمیق شکافهاي قوميتي در فضاي پسابرجام
یکی از راهبردهای آمریکا درباره ایران، ایجاد شکافهای قومیتی و نژادی در پسابرجام است. در همین راستا تلویزیون صدای آمریکا دیدار تعدادی از جداییطلبهای ایرانی با عنوان «کنگره اقوام برای ایران فدرال» متشکل از نمایندگانی از اعراب اهوازی، کردها، بلوچها، ترکها و آذربایجانیها در واشنگتن با اعضای کمیته روابط خارجی سنای آمریکا را مورد اشاره قرار داده که ضمن فضاسازی درباره وضعیت حقوق بشر در ایران، خواستار فشار آمریکا بر جمهوری اسلامی ایران در این زمینه شدهاند: «... این فعالان درباره مشکلات اقتصادی و سیاسی اقلیتها در ایران صحبت کرده و خواستار آن شدند که آمریکا برای فشار بر دولت ایران، نقض حقوق بشر در این کشور را محکوم کند.»
تبدیل یک کشور شیعی به یهودی
یکی از برنامههای صهیونیستها تبدیل کشور شیعه آذربایجان به کشوری یهودی است. در این راستا میلیخ یئودایوف، رهبر یهودیان کوهستانی جمهوری آذربایجان با انتشار مقالهای در «جوییش ژورنال» با عنوان «یک نماینده یهودی در یک سرزمین مسلمان» نوشت: «در حالی که یهودستیزی در آمریکا در سال 2015 سه درصد افزایش یافته است، چنین مسئلهای در جمهوری آذربایجان که اکثریت جمعیت آن مسلمان هستند، هیچگاه نمیتواند روی دهد.» نویسنده با اشاره به اخبار مربوط به یهودستیزی در غرب افزوده است: «شاید نیاز باشد که هیئتهای بیشتری از مردم جهان از جمله کالیفرنیا به جمهوری آذربایجان سفر کنند و در بازگشت به سرزمین خود پیام امید و صلح را گسترش دهند.» این در حالی است که در سالهای گذشته دولت آذربایجان رهبران و مردم شیعه آذربایجان را تحت فشار قرار داده است.
حواشی ناسالم سینمای ایران
شهرزاد کمالزاده، بازیگر سینما و تلویزیون گفت: من در طول سال چندین کار خوب با موقعیتهای مالی ویژه، زیر پا میگذارم تا وارد حواشی ناسالم و رفتار غیرموجه برخی از افراد نشوم، در کنار اینها برخی کارها هستند که اصلاً نمیتوانم آنها را قبول کنم چه برسد که بخواهم درباره آنها فکر کنم. این بازیگر سینما درباره یکی از بازیگران زن که در مصاحبهای گفته بود به اعتقاد من پیشنهاد بیشرمانه در سینما وجود ندارد و اگر دارد چرا به من نمیدهند! گفت: خطاب به آن بازیگری که این موضوع را مطرح کرده میگویم که به جرئت دروغ میگوید و حتی حاضرم مقابل رویش باز تکرار کنم که دروغ میگوید، اصلاً مگر میشود در حرفهای به نام سینما حاشیههای منفی و پیشنهادهای بیشرمانه وجود نداشته باشد، نه تنها وجود دارد؛ بلکه به شدت تأثیر منفی بر روند کار من و امثال من گذاشته است.