محمدحسین صفارهرندی با تأیید اینکه، پیوستن به FATF به معنای خودتحریمی است، هشدار داد: خوشبختانه تا به حال خودتحریمی نکرده‌ایم، اما اگر بخواهد این‌طور باشد مجبور می‌شویم خودمان وزارت دفاع و اطلاعات‌مان و به تدریج دیگر نهادهای حاکمیتی را تحریم کنیم. برخی رهنمودهای کلی و دستورالعمل‌های FATF به کشورها مانند مقابله با پولشویی، ضروری است، چنانکه ما نیز در این باره قانون داخلی داریم.


  حسین عبداللهی‌فر/ ‏سخنان موسوی‌خوئینی‌ها درباره هاشمی‌رفسنجانی واکنش‌های زیادی به دنبال داشت که از جمله آنها تعبیر محمد قوچانی بود که آن را به مفهوم عبور اصلاح‌طلبان از روحانی قلمداد کرد. وی مدعی شد، بخشی از هدف موسوی‌خوئینی‌ها از انتقادات سنگین علیه هاشمی‌رفسنجانی احتمالاً عبور از روحانی بوده است.   
اینکه اصلاح‌طلبان زیادی در وضعیت فعلی درباره عبور از روحانی سخن به میان می‌آورند، امری کاملاً واضح است. چنانکه سعید حجاریان از طلاق سیاسی اصلاحات با دولت روحانی سخن می‌گوید و محمدرضا تاجیک خواستار محاکمه کسانی می‌شود که مسبب حمایت اصلاح‌طلبان از روحانی شدند؛ اما اینکه سخنان موسوی‌خوئینی‌ها نیز با هدف عبور از روحانی ایراد شده باشد، به استدلال کافی نیاز دارد.
ضمن آنکه تعبیر عبور موسوی خوئینی‌ها از روحانی صرفاً بر اساس یک برداشت و نیت‌خوانی از سخنان وی صورت گرفته است؛ از این رو در وهله اول باید انگیزه کسانی که چنین برداشتی کرده‌اند، واکاوی شود. به عبارت دیگر، باید روشن شود این برداشت از سوی موافقان عبور از روحانی صورت گرفته است یا مخالفان وی؟ اگر چنین برداشتی از سوی اصلاح‌طلبان صورت گرفته باشد، موضوع عجیبی نیست؛ چرا که موج عبور از روحانی در این جریان در حال شدت گرفتن است، اما اگر این موضع از ناحیه فردی با هویت کارگزارانی صورت گرفته باشد، می‌توان آن را در راستای گسترش تفکر عبور از روحانی به درون کارگزاران تعبیر کرد. مگر آنکه عده‌ای از اصلاح‌طلبان به اندرونی کارگزاران نفوذ کرده باشند. در هر صورت، نکته مهم این است که مشخص شود برداشت فوق در راستای تحقق عبور از روحانی و مصادره خوئینی‌ها به نفع خویش صورت گرفته یا هدف از طرح این برداشت، جلوگیری از این رویداد است!
اولاً، هنوز یک سال از نامه موسوی‌خوئینی‌ها به آیت‌الله جنتی نگذشته است که در حمایت از دولت و به دلیل انتقاد وی از دولت گلایه کرده بود و نوشته بود: «بنده انكار نمي‌كنم كه مردم مشكلات معيشتي دارند و اين مشكلات عميق و گسترده است، ولي اين مطلب مهم نبايد دستاويز كساني شود كه مي‌خواهند علت تمام نارضايتي‌ها را بر دوش اين دولت و دولت‌هاي گذشته بگذارند.» بنابراین باید ادله‌ای ارائه شود که مشی ایشان در یک سال اخیر تغییر کرده است. 
ثانیاً، به طور دقیق مشخص نیست که بین انتقاد از هاشمی و عبور از روحانی چه رابطه‌ای برقرار است. کسانی که خوئینی‌ها را می‌شناسند، از وی به مردی یاد می‌کنند که کمتر می‌گوید و کمتر می‌نویسد؛ اما سابقه وی در انتقاد از شخصیت‌های مهم و برجسته به پیش از انقلاب در نقد امثال شهیدان مطهری و بهشتی باز می‌گردد. ضمن آنکه انتقادات وی علیه هاشمی ریشه عمیقی دارد. مگر آنکه عده‌ای بخواهند بین رفتارهای امروز روحانی نسبت به اصلاح‌طلبان با رفتارهای آقای هاشمی نسبت به چپ‌گرایان دهه 60  مشابهت‌سازی کنند. ضمن آنکه اگر وی بخواهد روحانی را نقد کند، شاید به این راه طولانی نیاز نباشد.  
 ثالثاً، به نظر می‌رسد آنچه سبب شده است عده‌ای انتقاد خوئینی‌ها از هاشمی را به روحانی ارتباط دهند، همزمانی این اقدام وی با ستایش‌های کم‌سابقه روحانی از هاشمی است. حال آنکه بعید است خبرگزاری وابسته به دولت دقیقاً همزمان با سخنرانی رئیس‌جمهور در تعریف و تمجید از هاشمی به سراغ خوئینی‌ها رفته و مصاحبه‌ای را در خنثی کردن سخنان رئیس‌جمهور به مفهوم عبور از روحانی تنظیم کرده باشد.
رابعاً، اگر بپذیریم از نظر موسوی‌خوئینی‌ها بین هاشمی و روحانی رابطه‌ای برقرار است که می‌توان با انتقاد از اولی از دومی نیز عبور کرد، باید به مقاصدی بزرگ‌تر و نیاتی پیچیده‌تر توجه کرد که بسیار فراتر از مباحثی در حد عبور از روحانی است. 


 مشکل مردم را نمی‌شناسید!
حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم در مجلس گفت: «معاون رئيس‌‌جمهور می‌گوید همه توان خود را برای ورود به ورزشگاه به کار می‌گیرم، دولت درد مردم را نمی‌داند، چون مشکل جامعه رفتن به ورزشگاه نیست؛ بلکه آسیب‌های اجتماعی، گرانی، بیکاری، طلاق مشکلات جامعه است. آقای روحانی مشکل مردم اعتیاد و فقر و حاشیه‌نشینی و بیش از هشت میلیون جوان بیکار است، مشکل جامعه پدر خانواده‌ای است که به عنوان کارگر سر میدان می‌رود، ولی سر کار نمی‌رود و نان خالی به دست نیاورده و بی‌پول و خجالت‌زده به خانه برمی‌گردد.» وی بیان کرد: «مراجع عظام تقلید نسبت به موضع‌گیری‌های روحانی حساسیت نشان دادند، به دولتمردان و رئیس‌جمهور اعلام می‌کنیم سر مردم را به مسائل حاشیه‌ای گرم نکنید و نسبت به مسائل اعتقادی و باورهای مردم سهل‌انگاری نکرده و مسیر کج نروید.»
کودتاگران عصر جدید
در ونزوئلا برخی از هواداران گوایدو به خیابان‌های کاراکاس، پایتخت این کشور ریخته و اقدامات آشوبگرانه‌ای را رقم زدند، تا از این طریق بتوانند نیکولاس مادورو رئیس‌جمهور قانونی این کشور از قدرت عزل کنند. اما در این بین، برخی از رسانه‌های اصلاح‌طلب در اقدامی تأمل‌برانگیز کودتای مورد حمایت آمریکا علیه رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا را «خیزش قهرمانانه مردم» نامیدند. در این بین برخی دیگر از خبرنگاران اصلاح‌طلب و سلبریتی‌هایی همچون محراب قاسم‌خانی نیز شورش هرج و مرج‌طلبانه علیه قانون در این کشور آمریکای لاتین را با تظاهرات غیرقانونی حامیان میرحسین‌موسوی در 25 خرداد ماه 88 مقایسه کردند. حمایت اصلاح‌طلبان از کودتای آمریکایی در ونزوئلا و پیوند آن به اتفاقات سال 88 مهر تأییدی بر نیات کودتاگرانه سران فتنه و طرفداران آنان زده و بار دیگر پیوند فتنه‌گران و حامیان آمریکایی را عیان می‌کند.
30 سال بدون حسابرسی!
علی‌اکبر ولایتی، رئیس هیئت ‌مؤسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی با انتقاد از اینکه دانشگاه آزاد اسلامی طی 30 سال فعالیت خود حسابرسی مستقل مالی نشده است، تصریح کرد: «این امر در تاریخ مالی مؤسسات موجود در نظام جمهوری اسلامی ایران بی‌سابقه است.» وی یادآور شد: «ما به عنوان مدیران دانشگاه آزاد اسلامی، در قبال دانشجویان مسئول هستیم و با توجه به اینکه این دانشگاه پسوند «اسلامی» دارد، نباید به وضعیت فرهنگی و اعتقادی آنها خدشه‌ای وارد شود. این خط ممنوعه ماست که کاری خلاف مبانی اسلام و نظام در دانشگاه آزاد اسلامی صورت نگیرد؛ چرا که پسوند «اسلامی» این دانشگاه باید بامسما باشد.»
اهمیت انتخابات 98
عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان درباره انتخابات سال ۱۳۹۸ گفت: «انتخابات مهم و حساسی پیش رو داریم، انتخابات سال ۹۸ از سه نظر خیلی مهم است؛ وجود احزاب سیاسی، اوضاع اقتصادی و دشمنی دشمنان ایران که باید تلاش کنیم مردم در انتخابات حضور چشمگیری داشته باشند و خدایی نکرده گرفتار سیاست‌زدگی نشویم.» کدخدایی افزود: «مردم باید هوشیار باشند که به هرکسی رأی ندهند.»
 رئیس جدید قوه قضائیه
محمدرضا باهنر درباره احتمال انتصاب آقای رئیسی به عنوان رئیس قوه قضائیه گفت: «در حال حاضر بین اعضای قوه قضائیه و کسانی که در قوه قضائیه مطرح هستند، احتمال انتخاب آقای رئیسی از همه بیشتر است.» وی تصریح کرد: البته، این موضوع هنوز صد درصد قطعی نشده، اما احتمال آن بسیار زیاد است.» این در حالی است که سیدابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی چندی پیش در واکنش به شایعه انتصابش به عنوان رئیس قوه قضائیه در شبکه‌های مجازی گفت: «از همان‌هایی که این خبر را منتشر کرده‌اند، بپرسید.»



   ابوالحسن سلطانی‌زاده/ رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت و نقش مقاومت در تبیین تحولات منطقه فرمودند: «هر چه می‌توانید حرکت بیداری اسلامی و مقاومت را در منطقه تقویت کنید؛ زیرا تنها راه نجات منطقه گسترش این تفکر و روحیه است و ما جداً معتقدیم استکبار بار دیگر در این منطقه از بیداری اسلامی سیلی خواهد خورد و علت اصلی دستپاچگی آمریکا و متحدانش و اقدامات ظالمانه آنها، ایستادگی و مقاومت ملت‌های مسلمان در منطقه است که این مقاومت حتماً نتیجه خواهد داد.»(5/9/1397) تأکید امام راحل نیز بر ضرورت شکل‌گیری هسته‌های مقاومت در سراسر جهان از آن رو بود که این تفکر و روحیه می‌تواند زمینه نجات‌بخش امت اسلام را از هرگونه وابستگی و استثمار شدن رهایی بخشد.
نگاهی به تحولات نیم قرن اخیر منطقه به درستی نشان می‌دهد، این منطقه به منزله یک محیط بحران، کانون درگیری‌ها و کشمکش‌های فراوانی بوده است که علت اصلی آن را باید در طمع غرب به منابع سرشار نفتی و غیر نفتی و تسلط سیاسی، اقتصادی و نظامی دانست. راهبرد نظام سلطه همواره بر پایه بی‌ثبات‌سازی و ناآرامی و برهم زدن آرامش منطقه بوده است. حمله صدام به ایران و کویت، جنگ‌های صهیونیست‌ها با حزب‌الله لبنان و حماس در فلسطین، بحران‌سازی در سوریه، ایجاد داعش و جریان‌های تکفیری، دولت‌سازی تصنعی در اقلیم کردستان، انتقال داعش به افغانستان، تحمیل جنگ به یمن، تداوم خصومت با ایران اسلامی و ترویج معامله قرن برای فلسطین اشغالی همگی از نقش انکارناپذیر نظام سلطه در این منطقه حکایت دارد.
راهبرد آمریکا را می‌توان در چهار محور ملت‌سازی، دولت‌سازی، تسلط بر منابع و تضمین امنیت برای رژیم صهیونیستی خلاصه کرد. علت اصلی مخالفت آمریکا و متحدانش با انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک الگوی موفق در تکثیر تفکر کارآمد در منطقه همین است که ایران با ایستادگی و پایداری و مقاومت و تعمیم آن به منطقه، مانع اصلی تحقق راهبردهای چهارگانه آمریکا شده؛ به تعبیر رهبر معظم انقلاب، امروز منطقه به نمایشگاهی از شکست‌های پی در پی آمریکا تبدیل شده که رمز اصلی این شکست‌ها تحقق نظریه مقاومت است. رهبر بصیر انقلاب اسلامی در این باره فرمودند: «نظریه مقاومت یک نظریه اصیل و درست است هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ عملی. معنای نظری این است که تبیین کنید نظریه مقاومت را، این را که هدف استکبار سلطه است، سلطه بر ملت‌ها، همه این هدف استکبار را بدانند و از لحاظ عملی جریان مقاومت را حق جوان‌ها می‌دانیم، جوان‌های عراق، جوان‌های سوریه، جوان‌های لبنان، جوان‌هایی در شمال آفریقا، در مناطق شبه قاره هند و اطراف آنها، یک مشت جوان‌هایی که در مقابل آمریکا مقاومت می‌کنند، ایستاده‌اند. تقویت این جریان‌ها به معنای تقویت نظریه مقاومت است.»(13/8/1397)
امروز وقتی به صحنه نگاه می‌کنیم، می‌بینیم مسئله فلسطین با 30 سال گفت‌وگو حل نشده؛ اما با چند عملیات چریکی از سوی حماس و حزب‌الله به لقمه‌ای گلوگیر برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است، مسئله داعش با گفت‌وگو حل نشد، اما با مقاومت و ایثار و ایستادگی و سیاست مشت آهنین به عقب رانده شد. با مقاومت بود که حزب‌الله موفق شد رژیم صهیونیستی را از جنوب لبنان مجبور به عقب‌نشینی کند، غزه با مقاومت از سوی صهیونیست‌ها تخلیه شد، یمن با پایمردی و مقاومت جوانان و ملت یمن در برابر رژیم آمریکایی‌ـ سعودی سربلند ایستاده است، عراق با مقاومت و حشدالشعبی توانست از شر داعش خبیث و دست‌پرورده آمریکا رهایی یابد و در دولت‌سازی خلاف رفتار آمریکا عمل کند، در سوریه نیروی دفاع وطنی توانست به کمک ارتش و با مقاومت در برابر هجمه گسترده آمریکا و تکفیری‌ها بایستد و امروز بیش از 90 درصد خاک این کشور را از لوث وجود تکفیری‌ها پاکسازی کند. مبتنی بر آثار و نتایج آن به جرئت می‌توان گفت امروز نظریه مقاومت به یک راهبرد نجات‌بخش تبدیل شده است.

حسین قدیانی: کاری به اینکه که گفت و چرا گفت و با چه لحن گفت و به که گفت، ندارم؛ اما واقعیت آن است که یکی از بهترین جمله‌های مناظرات تلویزیونی انتخابات ۹۶ همین جمله‌ حقیقتاً جمیله بود: «یه امام ‌رضا رو بذارین برای این مردم بمونه!» صد البته بهتر بود این جمله خطاب به شهردار فعلی مشهد ایراد می‌شد! شهرداری از جناح موسوم به اصلاحات در آخرین اصلاحات(!) خود در شهر امام‌رضا(ع)، تابلوهای «راهنمای زائر» را به «مرکز اطلاعات سفر» تغییر داده! این واپسین نقطه از پروژه‌ شوم «امام‌رضازدایی از مشهد» تا این لحظه است و قطعاً این رشته سر دراز دارد! «امام‌رضازدایی از مشهد» حتی از «امام‌خمینی‌زدایی از قم» هم خطرناک‌تر است که به تازگی دیدیم رهبر معظم انقلاب درباره «انقلاب‌زدایی از شهر خون و قیام» چه تذکرات سفت و سختی دادند!
سیدیاسر جبرائیلی: هشت وزیر دولت آقای روحانی به رهبر معظم انقلاب درباره الحاق به کنوانسیون‌های تکلیفی FATF نامه نوشته‌اند. به خاطر داشته باشیم، فردا که خسارات FATF آشکار شد، همین جماعت آن را «تصمیم نظام» خواهند خواند، چنانکه در قصه برجام چنین کردند. اعضای دولت آقای روحانی نه حاضرند تضمین بدهند که با اجرای FATF مسئله مبادلات بانکی ما حل خواهد شد و نه حاضرند تضمین بدهند که با اجرای FATF مشکلی برای کشور پیش نخواهد آمد!
علی علیزاده: خبرنگار اصلاح‌طلب، کودتای آمریکایی ونزوئلا راـ که با کمک فشار اقتصادی آمریکا مردم را به خیابان کشانده و با حمایت مالی و وزارت خارجه آمریکا از اپوزیسیون سازماندهی شده و ترامپ هم به طور مستقیم و بدون پرده‌پوشی از آن بلافاصله حمایت کرده‌ـ با ۲۵ خرداد سال ۸۸ مقایسه می‌کند. بدون هر گونه شرح بیشتر!