سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: در حفظ منافع خودمان ممکن است رویکرد آفندی داشته باشیم تا اجانب با مشاهده آثار و شواهد آن، فکر تجاوز به کشورمان را از سر بیرون کنند. بر اساس آموزه‌های اسلام و آرمان‌های جمهوری اسلامی ایران، قصد تجاوز و تهاجم نداریم، چون در راهبرد‌های کلان کشور ما راهبرد دفاعی به معنای این است که از استقلال و تمامیت ارضی و منافع ملی کشور و ملت ایران دفاع کنیم، نه اینکه در رویکرد‌های سطح عملیاتی و تاکتیکی صرفاً دفاعی و منفعلانه عمل کنیم.

در آستانه دهه فجر سیزدهمین جشنواره پاسداران اهل قلم در دانشگاه امام حسین(ع)برگزار شد
 حسن ابراهیمی/ سیزدهمین جشنواره کتاب سال پاسداران اهل قلم با حضور فرماندهان و مسئولان، ‌اهالی علم و ادب، ‌نویسندگان و شاعران در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) برگزار شد.
به گزارش خبرنگار صبح صادق در این جشنواره سردار علی فدوی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه  با بیان اینکه اگر شروط خداوند متعال رعایت شود حتماً وعده الهی تحقق می‌یابد، اظهار داشت: «انقلاب اسلامی و ملت ایران به شروط خدا پایبند بوده‌اند و خدا به همین دلیل به وعده‌های خود عمل کرده و پیروزی‌های انقلاب اسلامی به همین دلیل است.»
معاون هماهنگ‌کننده سپاه افزود: «دلیل تحقق وعده الهی موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران در مقابل دشمنان با وجود قابل قیاس نبودن امکانات و تجهیزات دشمنان با ایران است.»
وی با بیان اینکه مجموعه سپاه، پاسدار انقلاب اسلامی هستند، خاطر نشان کرد: «یکی از ابعاد وظایف سپاه، دفاع سخت و نظامی از کشور و انقلاب است. سپاه در کنار دیگر نیروها هشت سال جنگ سخت را در دفاع مقدس و مقابله با آمریکا در خلیج‌فارس انجام داد؛ به همین دلیل همه فکر می‌کنند رویکرد اصلی سپاه مانند نیروهای مسلح دیگر کشورها است.»
سردار فدوی با تأکید بر اینکه سپاه وظایف گوناگونی، از جمله مقابله با جنگ نرم و فرهنگی برعهده دارد، تصریح کرد: «سپاه با قدرت در عرصه فرهنگی وارد عمل شده و به دستاوردهای بسیاری رسیده است.»

وجه پر رنگ‌تر سپاه
وی وجه دینی، اعتقادی و فرهنگی سپاه را بسیار پررنگ‌تر از وجه نظامی و امنیتی آن دانست و گفت: «ظرفیت سپاه و بسیج در حوزه فرهنگی و تدوین کتاب بسیار بالا است؛ اما باید با ساماندهی توان و ظرفیت‌های موجود در سپاه، بتوان آثار فاخر و در تراز انقلاب اسلامی تدوین کرد.»
معاون هماهنگ‌کننده سپاه با بیان اینکه انقلاب ما به جایگاه و تکیه‌گاه محکمی در چهل سالگی رسیده است، تصریح کرد: «در این چهل سال دشمنان انقلاب اسلامی از هر توطئه و نیرنگی استفاده کردند و همه توان خود را برای مقابله با انقلاب اسلامی در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای به کار گرفتند؛ اما شرایط امروز کشور به هیچ عنوان با ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و پس از جنگ تحمیلی قابل قیاس نیست.»
سردار فدوی در پایان گفت: «ما در این ایام به تحقق یکی از وعده‌های امام خمینی(ره) که بر اساس آیات قرآن کریم است، یعنی رساندن انقلاب به دست صاحب اصلی آن، امید بیشتری داریم.»

قرن غلبه اراده ملت‌ها
سردار محمدرضا نقدی، معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه نیز در این جشنواره گفت: «خداوند اراده را برای اداره جامعه به انسان‌ها داده است؛ ولی در جوامع امروزی چنین چیزی نمی‌بینیم. یک ملت می‌ترسد و قدرت را به یک زورگو واگذار می‌کند.»
وی ادامه داد: «امام خمینی(ره) قرن حاضر را قرن غلبه اراده ملت‌ها دانستند. در واقع، انقلاب اسلامی آمد تا سلطه‌گری را تمام کند.»
سردار نقدی با اشاره به توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب تا به امروز، افزود: «دشمنان ما با توطئه‌های فراوان تلاش کردند انقلاب را از مسیر خود دور کنند و برای این امر، ترور، تحریم و جنگ به راه انداختند؛ اما امروز ملت‌های جهان از آنها دیگر نمی‌ترسند و ملت مظلوم یمن و غزه مقابل همه دشمنان ایستاده و هیچ ترسی از آمریکا ندارند.»
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه با اشاره به تغییر رویکرد دشمنان در سطح جهان، گفت: «امروز ابزار دشمن در جنگ با ملت‌ها، فرهنگی است.»

مبنای فرهنگ غرب 
وی با بیان اینکه دشمنان برای گسترش جهل، از رسانه، فیلم و کتاب استفاده می‌کنند، تصریح کرد: «آنها با گسترش فرهنگ لیبرالیسم ۲۰۰ سال بر جهان تسلط داشتند؛ اما امروز دیگر این تفکر شکست خورده و محصول پیاده‌سازی تفکر لیبرالیسم در غرب تعطیلی چندین روزه دولت آمریکا و تأسیس وزارت «تنهایی» و «گرسنگی» کابینه تراز ‌بود.»
سردار نقدی با اشاره به اینکه ملت ما نقطه امید آزادی‌خواهان جهان است که توانسته در این ۴۰ سال آمریکا را به زیر بکشد، اضافه کرد: «آمریکا در همه شاخصه‌های قدرت افول کرده و انقلاب اسلامی در همه شاخصه‌ها تقویت شده و کارنامه بسیار پر افتخاری داشته است؛ این در حالی است که ملت ما یک لحظه بدون تهدید، فشار، تحریم، جنگ و تهاجم فرهنگی نبوده است.»

نیازمند آگاهی‌بخشی
معاون فرهنگی سپاه در پایان گفت: «برای اینکه بتوانیم این مسیر را همچنان با افتخار ادامه دهیم، بیش از هر زمانی نیازمند آگاهی و آگاهی‌بخشی بوده و سپاه در این مسیر نقش بسیار مهمی بر عهده دارد.»

جشنواره سیزدهم با 401 اثر
سردار محمدعلی آسودی در ابتدای این همایش گفت: «سیزدهمین جشنواره پاسداران اهل قلم در حالی اجرا می‌شود که امروز از مجموع 3500 پاسدار اهل قلم سپاه که ساماندهی و شناسایی شده‌اند، پس از فراخوان 290 پاسدار اهل قلم با 401 اثر در این جشنواره شرکت کردند.»

تأکید بر کیفیت
وی با اشاره به اینکه تعداد آثار ارسالی از نظر کمی خوب و قابل قبول است، افزود: «کتاب‌ها پس از دریافت و ثبت برای داوری در اختیار داوران هر بخش قرار گرفت و امسال بنای ما این بود که سختگیری‌ها را در زمینه کیفیت کتاب‌ها در داوری آثار افزایش دهیم.»
آسودی برگزاری نمایشگاه دائمی از آثار پاسداران اهل قلم در منطقه‌ای از مرکز تهران را از برنامه‌های اولویت‌دار دانست و در ادامه گفت: «ما توانستیم تعداد زیادی جلسات تخصصی نقد کتاب‌های پاسداران اهل قلم را در دانشگاه‌های گوناگون برگزار کنیم و سعی کردیم استادانی که کتاب برای نقد در اختیار آنها قرار می‌گیرد، با موشکافی دقیق اقدام به نقد کتاب‌ها کنند.»
وی ادامه داد: «یکی از دغدغه‌های مهم مجموعه پاسداران اهل قلم دیدار با رهبر معظم انقلاب است تا بتوانیم این مجموعه عظیم ظرفیت فرهنگی را به ایشان معرفی کنیم که برای این منظور نیازمند پیگیری فرماندهان هستیم.»

ادامه مسیر رزمندگان با قلم
مرتضی سرهنگی، رئیس دفتر ادبیات مقاومت حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این جشنواره به پشت تریبون رفت. 
وی با بیان اینکه قلم شما پاسداران اهل قلم همان ادامه مسیر شهدا و رزمندگان در دوران پس از جنگ تحمیلی است، اظهار داشت: «شما باید با این قلم انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و ارزش‌های انقلاب را به جهانیان معرفی کنید.»
سرهنگی در پایان صحبت‌های خود با بیان خاطره‌ای از دوران دفاع مقدس، تأکید کرد: «به صراحت می‌گویم دشمن بعثی نیروهای عراقی را درگیر یک جنگ اعتقادی با ما کرده بود و ناشناخته بودن رزمندگان ما برای عراقی‌ها برای من‌ـ که با خیلی از اسرای عراقی صحبت و مصاحبه کردم‌ـ مشهود بود که وقتی پس از اسارت اخلاق و منش رزمندگان و فرماندهان ایرانی را می‌دیدند، به طور کل متحول می‌شدند و امروز باید این ارزش‌ها به جهان منتقل شود تا جهان را متحول کند.»
گفتنی است، در این همایش از زحمات مرتضی سرهنگی، رئیس دفتر ادبیات مقاومت حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی قدردانی شد. خاطرنشان می‌شود در انتهای این مراسم، منتخبان اول تا سوم هر بخش معرفی و از آنها تقدیر شد که در این میان می‌توان به کسب رتبه دوم در حوزه کتاب‌های با موضوع اعتقادی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه اشاره کرد.

همسر شهید منصور (ناصر) مسلمی‌سواری


 زینب محمودی‌/ منصور (ناصر) مسلمی‌سواری از مدافعان اهوازی حرم حضرت زینب(س) است که 20 آبان 1392 همزمان با روز عاشورا در حلب سوریه به شهادت رسید.
فرحه شریفی (همسر شهید) می‌گوید: «همسرم سال 1360 در دشت آزادگان به دنیا آمد. سال ۱۳۷۹ به همراه خانواده‌اش به اهواز مهاجرت کرد. سال ۱۳۸۱ ازدواج کردیم و چهار فرزند حاصل زندگی مشترک‌مان است. پدر همسرم بازنشسته سپاه بود. ناصر کارگر شرکت بازیافت بود و گاهی رانندگی می‌کرد. بیشتر در بسیج فعالیت داشت. به من و خواهرم سفارش می‌کرد برای اسلام و حجاب حضرت زهرا(س) تبلیغ کنیم. اولین هدیه‌ای که پس از عقد به من داد کتاب «حجاب» استاد شهید مرتضی مطهری بود. ناصر وقتی شنید سیدمهدی موسوی اولین شهید مدافع حرم اهواز در سوریه به شهادت رسید، حال و هوایش عوض شد. هر شب برای نماز شب و استغفار بیدار می‌شد. وام‌هایش را تصفیه کرد تا بدهی نداشته باشد. گفتم ناصر مشکل چیست؟ به من بگو، همسرم گفت: فرحه دنیا برایم کوچک شده است. منظور ناصر را نمی‌فهمیدم! ناصر برای خودش لباس نو خرید. برای بچه‌ها کتاب گرفت. یک روز آمد گفت، مامان علی من با دوستم آقای حسینی به مشهد و زیارت امام رضا(ع) می‌روم. گفتم ناصر بچه‌ها کوچک هستند. بنیامین شیرخوار است، در این گرمای خوزستان ما را تنها نگذار. دلم می‌گوید از این سفر برنمی‌گردی! وقتی این حرف را زدم شوق و اشتیاق را در چشمانش دیدم؛ ولی نمی‌دانستم شوق شهادت دارد. وقتی می‌رفت، گفت مامان علی حلالم کن. گفتم من جز خدا کسی را ندارم. ناصر گفت یک خواهش دارم دخترم را زینبی و پسرهایم را بسیجی تربیت کن. تعجب کردم. وقتی به مشهد رفت تا 21 روز بی‌خبر بودیم. همه جا زنگ زدم. فکر کردم تصادف کرده است. بچه‌ها بی‌تابی می‌کردند. محرم شده بود و در مراسم روضه امام حسین(ع) شرکت کردیم. دلم شکست، گفتم یا امام رضا(ع) مرا از این بی‌خبری و انتظار نجات بده. ناصر همان روز زنگ زد. نمی‌دانستم خوشحال باشم یا ناراحت. ناصر گفت تماس گرفتم تا صدای بچه‌ها را بشنوم. 
گفتم کجایی؟ گفت: سوریه! گفتم بسم‌الله! مگر سوریه چه خبر است؟ سال ۱۳۹۲ هنوز دفاع از حرم محرمانه بود و خیلی‌ها خبر نداشتند در سوریه چه خبر است. ناصر دوباره زنگ زد. می‌دانستم برای بچه‌ها از جانش می‌گذرد. گفتم بنیامین کلیه‌هایش عفونت کرده است. آن لحظه حرفی زد که تا آخر عمرم شرمنده حضرت زینب(س) هستم. همیشه می‌گویم کاش 10 فرزند داشتم، همه را خاک پای بی‌بی زینب(س) کنم... ناصر گفت مامان علی بچه ما عزیزتر است یا حضرت زینب(س). تا آن لحظه خواب بودم. 
دیگر همسر، جوانی و بچه‌ها برایم مهم نبودند. تنها چیزی که دیدم، امام حسین(ع) بود که می‌گفت «هل من ناصر ینصرونی»، از طریق دوستانش در تیپ فاطمیون عضو شد و به سوریه رفت. ناصر روز عاشورا در محاصره داعشی‌ها قرار گرفت و اسیر شد؛ آنها دستانش را بستند و پس از شکنجه به پیشانی‌اش تیر زدند. وقتی پیکرش را آورده بودند، صورتش سوخته بود. 20 آبان 1392 در روز عاشورا به شهادت رسید. پیکرش را 4 آذر آوردند و پنجم آذر ۱۳۹۲ به خاک سپرده شد.»


 علیرضا جلالیان/ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حالی که 39 سال و چند ماه از تأسیسش می‌گذرد، با مأموریت اصلی صیانت و پاسداری از انقلاب اسلامی توانسته پرکننده خلأ‌های بسیاری برای کشور باشد. در واقع، قانون اساسی جمهوری اسلامی در تعریفی که از سپاه ارائه داده است، دست این مجموعه را در اجرای مأموریت اصلی‌اش بازگذاشته تا ذیل قوانین جمهوری اسلامی ایران هر آنچه از عهده‌اش برای صیانت از انقلاب اسلامی برمی‌آید، انجام دهد. بر این اساس، سپاه در روزهای اول تشکیل با توجه به نیاز امنیتی وارد موضوع امنیت و فعالیت‌های اطلاعاتی شد، دوران دفاع مقدس به سپاه محوریت نظامی داد، در دوران بازسازی و سازندگی سپاه افزون بر مأموریت نظامی مأموریت‌های عمرانی را هم برعهده گرفت، همین‌طور مأموریت سیاسی بصیرت‌افزایی، مأموریت فرهنگی مقابله با جنگ نرم و مأموریت اجتماعی کاهش آسیب‌های اجتماعی با رویکرد محرومیت‌زدایی به عنوان نیازهای اساسی انقلاب اسلامی و کشور جمهوری اسلامی جزو عناوین مأموریتی سپاه شد. اما در این میان نمی‌توان یک نکته را از نظر دور داشت و آن اینکه، پاسداران انقلاب اسلامی اگرچه همواره ساختار و سازمان خود را متناسب با مأموریت‌ها تنظیم کرده‌اند، اما خود همواره جزو نیروهای فرهنگی و هنری بوده و هیچ‌گاه از فعالیت‌های فرهنگی در مأموریت‌ها، جدای از مأموریت فرهنگی خود در جنگ نرم، غافل نبوده‌اند. اهالی قلم، هنرمندان و شاعران سپاه منحصر به زمانی نیستند که سپاه در حوزه‌های فرهنگی و هنری مأموریت برعهده گرفت؛ بلکه ماهیت نیروهای انقلاب یک ماهیت فرهنگی است و روحانیت و پاسداران در جایگاه خواص نیروهای انقلاب در این امر پیشتاز بوده‌اند. در آستانه دهه فجر چهل‌ویکم انقلاب و چهل سال پس از پیروزی آن یکی از افتخارات سپاه این است که جشنواره پاسداران اهل قلم و کنگره فرهنگ و هنر سپاه را در حالی برگزار می‌کند که تولیدات فرهنگی و هنری پاسداران نه تنها می‌تواند نیازهای درون سپاه و حتی نیروهای مسلح، بلکه نیازهای بسیاری از دستگاه‌ها و سازمان‌های کشور را برطرف کند و البته این تنها توان پاسداران است و با افزودن توان بسیج به عنوان بدنه مردمی انقلاب اسلامی، این توان ده‌ها برابر می‌شود. از افتخارات مهم سپاه در جشن چهلمین سال پیروزی انقلاب یکی همین نیروهای نخبه فرهنگی در سطح نویسندگان، شاعران، هنرمندان، مدیحه‌سرایان و... است. پاسداران و بسیجیان اگرچه دیر زمانی نیست که پا به عرصه هنر نهاده‌اند، اما حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند. همه این اقدامات و دستاوردهای فرهنگی و هنری سپاه در کنار تخصص‌های دفاعی‌ـ امنیتی نیرویی خلاق از سپاه ساخته است که خار چشم دشمنان نظام است.

«رضای زهرا» کتابی است که ابراهیم زاهدی‌مطلق در سال 1384، در 25 فصل سرگذشت زندگی شهید محمدرضا دستواره را در قالب رمان از زبان خواهرش زهرا به رشته تحریر درآورده است. این کتاب که به همت نشر شاهد به چاپ رسیده، ابعاد گوناگون فعالیت‌های انقلابی و زندگی خانوادگی شهید دستواره را روایت کرده است.
 برشی از کتاب «رضای زهرا» را درباره علاقه شدید شهید محمدرضا دستواره به همسرش «عاطفه» به روایت خواهر این شهید می‌خوانید: «بلندشو! گریه نکن؛ مثلاً تو مردی؛ پاسداری. چرا این جوری ‌زار می‌زنی؟
عاطفه از گریه‌های تو بهت‌زده است! باور نمی‌کند آدمی که در جبهه فرماندهی می‌کند، این گونه جلوی او به زمین بنشیند و گریه کند. باید برای او روشن شود که چرا؟ واسه چی گریه می‌کنی؟ هان؟ مگه بچه شدی؟!
عاطفه موهای تو را می‌گیرد و به آرامی سرت را از روی زانوش بلند می‌کند: نگاه کن چشماشو! بچه شده واسه من، داره گریه می‌کنه! به چشمان عاطفه خیره می‌شوی؛ اثری از دلتنگی نیست. انگار نه انگار یک ماه است که تو را ندیده! انگار نه انگار که عروس یک ماهه است که شوهرش از جبهه می‌آید. در چشمان او فقط پرسش و سؤال می‌بینی؛ پرسش از اینکه تو چرا گریه می‌کنی؟! پرسش آمیخته به حیرت و تعجب.» ماجرای جالب دیگری در کتاب وجود دارد و آن اینکه، وقتی شهید دستواره سال 1357 سرباز بود و تصميم گرفت در رژه‌اي كه به مناسبت روز تولد شاه در فارس برگزار می‌شود، فرمانده حكومت نظامي شهر را ترور کند، گلوله به سرهنگ كنار دست او که چیزی کمتر از هدف اصلی نداشت، برخورد و سبب به درک واصل شدن او شد. از این رو او را به اعدام محكوم کردند؛ اما تاریخ اجرای حکم 24 بهمن بود و موعد اجرای حکم در حکومت پهلوی نرسید.


در عمليات رمضان نيمه شب مشاهده كردم اكبر مشغول مناجات و نماز شب است. با صداي بلند گريه مي‌كرد. وقتي متوجه شد من او را مي‌بينم، از سنگر بيرون آمد. مخفیانه دنبالش رفتم و در تاريكي دنبالش مي‌گشتم. بالاخره اكبر را داخل بيل لودري يافتم كه اتفاقاً به طرف قبله بود. در حال اقامه نماز و دعا بود. ناله و ضجه مي‌زد. اين حالت كلي اكبر در نيمه‌شب‌ها بود؛ ولي رفتارهای او در روز به گونه‌اي بود كه كسي متوجه برنامه مناجات او در شب نمی‌شد؛ اصلاً اهل تظاهر نبود.
به نقل از اصغر رجایی، همرزم شهید اکبر زجاجی
اکبر زجاجی فروردين ماه سال 1338 در كاشان متولد شد. دوران ابتدایی و متوسطه را با موفقیت پشت سر گذاشت و تحصيلات خود را در رشته نساجي دانشگاه اصفهان ادامه داد. با اوج‌گيري انقلاب به مبارزات خود شدت داد و پس از وقوع انقلاب فرهنگي که دانشگاه‌ها تعطيل شدند، به جهاد سازندگي رفت. با شروع جنگ تحميلي در 22 سالگي از طريق سپاه راهي جبهه شد و در خرمشهر به دفاع از کشور همت گمارد. سپس آبادان و بعد هم سوسنگرد. پس از آن راهی کردستان شد. آنجا مسئولیت دفاع از يكي از مناطق جنگي منطقه مريوان را برعهده گرفت. سپس با حاج‌احمد متوسلیان و شهید همت به خوزستان آمد و در تشکیل تیپ 27 حضور داشت. در علمیات‌های تیپ شرکت کرد. پنج سال و پنج ماه كه در جبهه حضور داشت، طراح بسياري از عمليات‌ها بود. اکبر در عمليات پيروزمندانه خيبر پس از تصرف جزيره مجنون و در يكي از پاتك‌هاي سنگين عراق حضور داشت و عاقبت 21 اسفند ماه سال ۱۳۶۲ در پل طلائيه در كنار همرزمانش، از جمله شهيد حاج‌ابراهيم همت، به به درجه رفيع شهادت نائل آمد. پيكر مطهر اکبر زجاجی در دارالسلام كاشان به خاك سپرده شد.

09030003101/ سه ماه پیش از طریق سایت پاسدار مطلبی را برای فرمانده محترم کل سپاه در قسمت معاونت ارتباطات مردمی نوشتیم، اما هنوز جوابی نگرفته‌ایم، چرا؟
صبح صادق: مواردی که از سوی شما پیگیری شده، به معاونان فرماندهی یا دفتر فرماندهی ارجاع شده  و نتیجه را به اطلاع شما خواهیم رساند.
09100000423/ چرا مشاغل پاسداران در مناطق عملیاتی جزء مشاغل سخت برای بازنشستگی کمتر از 30 سال محسوب نمی‌شود؟
0911۰۰۰4988/ ای کاش دولتمردی در کشور پیدا می‌شد که علاوه بر عیدی کارمندان به فکر عیدی غیر شاغلان جویای کار هم بود یا از طریق یارانه جبران می‌کرد!
09130005637/ در بخش اخبار کوتاه نشریه «اخبار و تحلیل‌ها» دوم بهمن 97 درباره رتبه‌بندی ارتش‌ها گفته شده است، این رتبه‌بندی میان 136 کشور و رژیم صهیونیستی انجام شده، از دقت نظر تیم نگارنده در تفکیک کشورها و رژیم غاصب قدردانی می‌شود./ «نجفی» از کرمان 
09130009512/ لطفاً نسبت به تبدیل عضویت افرادی که پیمانی وارد سپاه شده‌اند، فکری کنید. 
09140007462/ بالاخره تکلیف ارشدیت تحصیلی چه شد، چرا اعمال نمی‌شود؟
صبح صادق: تبدیل ارشدیت یک مقطع تحصیلی در حال انجام است و با ارائه مدارک قابل پیگیری است.
09150003460/ خواهشاً مسئولان فکری به حال وام مسکن کارکنان بکنند، پرداخت کرایه‌خانه‌های سنگین بسیار سخت شده است.
09160009618/ سعی کنید ترجمه آیات و روایات نوشته شود؛ چون گاهاً روزنامه زیر دست و پا می‌افتد.
09180003659/ نوای ماهانه تا بیستم پاسخگوی همکاران عزیز بود، اما در حال حاضر تا بعد از واریز حقوق هم گاهی کار نمی‌کنه، به فکر سیستم دیگری باشید. 
09180009773/ با توجه به سیاست‌های چند سال اخیر درباره رشد جمعیت، آیا به نظر شما تقلیل مرخصی نوزاد به سه روز درست بود؟/ «کتابی» از کرمانشاه
09190004920/ متأسفانه، در فروشگاه‌های اتکا مشاهده می‌شود برخی خانواده‌ها با حجابی زننده حضور می‌یابند که این موضوع موجب دلسردی افراد حزب‌اللهی می‌شود.
09900007873/ چرا وام مسکن پرداخت نمی‌شود؟
09900008434/ لطفاً پیگیر تبدیل عضویت خواهران بسیجی کد 88 باشید.
09200007813/ اخیراً در مناطقی که داریم محرومیت‌زدایی می‌کنیم، با مردمی مواجه شدیم که از سپاه همه چیز را مطالبه می‌کنند و چشم‌امیدشان به ماست، در حالی که این مطالبه باید از دولت باشد. از این رو به نظر من سپاه علاوه بر محرومیت‌زدایی‌هایی که انجام می‌دهد، باید راهکارهای قانونی مطالبه‌گری از مسئولان را هم به مردم بگوید./ «امیری» از تهران


مراسم تجلیل از مادران و همسران شهدا در سپاه سیدالشهداء(ع) استان تهران


همزمان با دهه مبارک فجر و آغاز جشن‌های چهل سالگی انقلاب اسلامی، مراسم تجلیل از مادران و همسران شهدا در سپاه سیدالشهداء(ع) استان تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار صبح صادق، در آستانه سالگرد چهل سالگی انقلاب اسلامی و ایام‌الله دهه مبارک فجر مراسمی با حضور سردار حسن‌زاده، فرمانده سپاه سیدالشهداء استان تهران و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا با تأکید بر نقش بنیادی زن در عرصه‌های گوناگون جامعه در شهر ری برگزار شد.
سردار حسن‌زاده در این مراسم با اشاره به تقارن ایام فاطمیه و فجر انقلاب ضمن تبیین دستاوردهای انقلاب در زمینه‌های علمی، دفاعی، هسته‌ای و...، گفت: «۴۰ سال تحت تحریم و مبارزه بودیم و با وجود این چالش‌ها ملتی با اراده، با عزت نفس، با اعتماد به نفس، هوشمند و با بصیرت هستیم و این جز در سایه زنان و مادران انقلابی و همسران و مادران شهید نبوده است.»
وی در ادامه افزود: «ما ۱۰۰۰ پروژه عمرانی اجرا کرده‌ایم که در دهه فجر افتتاح می‌شود و ۱۶۰۰ پروژه محرومیت‌زدایی و عمرانی نیز به زودی آغاز خواهند شد.»
«کلثوم عاکفی» مسئول بسیج مداحان خواهر استان تهران در حاشیه این مراسم به خبرنگار ما گفت: «در این مراسم از ۴۰ مادر شهید تجلیل به عمل می‌آید و در پایان با اجرای تئاتری آیینی با به تصویر کشیدن روایت تاریخ اسلام در زمان حضرت زهرا(س) و نقش آن بانوی بزرگوار در عرصه‌های گوناگون اسلام، زنان را به الگوپذیری از آن حضرت به حضور در همه زمینه‌های اجتماعی، سیاسی و... دعوت می‌کند.»   
«صدیقه عبداللهی» همسر شهید «مصطفی مهری‌نیستانی» یکی از مهمانان حاضر در مراسم بود که در مصاحبه با ما از خاطرات همسر شهیدش سخن گفت: «سال 1361 ازدواج کردیم و یک دختر به نام نجمه داریم. همسرم در عملیات کربلای 5 در سال 1365 به شهادت رسید.»
وی همچنین از سختی‌های بزرگ کردن فرزند بدون سایه پدر گفت و از مردم خواست به آرمان‌های انقلاب و شهیدان پایبند باشند و نگذارند مشکلات و دشمنان آنها را از مسیر انقلاب دور کند. وی در پایان از دست‌اندرکاران مراسم تشکر کرد و گفت: «خیلی خوشحال هستم که چنین مراسمی برگزار می‌شود که مایه دلگرمی خانواده شهدا است.»
«معصومه کریمی» مادر شهید علیرضا زیبرم از خاطرات فرزند شهیدش و جای خالی پسر شهیدش گفت و افزود: «خدا را شکر می‌کنم که فرزندم را در راه انقلاب داده‌ام. فرزند دیگرم هم جانباز است. از مردم می‌خواهم راه شهیدان را ادامه بدهند.»
در پایان مراسم نمایشی با عنوان «آیینه در غبار» اجرا شد که زندگی حضرت زهرا(س) را به تصویر می‌کشید و به نقش کلیدی زنان در همه ادوار تاریخ اشاره داشت.
این مراسم با همکاری بسیج مداحان استان تهران، امور خانواده سپاه سیدالشهداء(ع) و بسیج جامعه زنان استان تهران برگزار شد.

فرمانده سپاه ایلام* بود. می‌گفت امسال وقتی ایام اربعین توی مهران طوفان شد و بچه‌های سپاه با خبر شدند، با اینکه مهمان‌های عالی‌رتبه از فرماندهان سپاه داشتیم و خیلی‌ها میزبان همکاران استان‌های دیگه در منزل بودند، اما همه بچه‌ها از مهمان‌ها خداحافظی کردند و با هر وسیله‌ای که شد خودشون رو به مهران رسوندند که بتونند وضعیت رو به حالت عادی برگردونند. سال قبل هم که زلزله کرمانشاه اتفاق افتاد،‌ به همین شکل بود، همه بچه‌ها برای کمک رفتند. 
* سردار سیدصادق حسینی فرمانده سابق سپاه حضرت امیرالمؤمنین(ع)