چاپ اول خاطرات رهبر انقلاب سه روزه تمام شد
چاپ نخست خاطرات رهبر معظم انقلاب که بهتازگی بهزبان عربی منتشر شده، در مدت سه روز به اتمام رسید. به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، کتاب «إنّ مع الصبر نصراً»، خاطرات خودگفته رهبر معظم انقلاب بهزبان عربی است که به تازگی به همت دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای منتشر شده است. تمرکز عمده خاطرات نقلشده در این کتاب، بر دوران مبارزات معظمله در سالهای پیش از انقلاب، دستگیری و زندانی شدنشان در زندانهای شاه است؛ هر چند خاطراتی از دوران کودکی ایشان نیز نقل شده است. این اثر همزمان با چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در کشور لبنان رونمایی و توزیع شد. ذکر خاطرات از زبان ایشان بر اهمیت کتاب افزوده و سبب استقبال گسترده در کشور لبنان شده است، به طوری که طی سه روز پس از رونمایی، چاپ نخست این اثر که در پنج هزار نسخه منتشر شده بود، به اتمام رسید.گروههای مردمی در کشورهای مختلف عربی نیز از انتشار آن استقبال کردهاند. قرار است در پی درخواستهای مطرح شده، این کتاب در بازار نشر عراق نیز توزیع شود. از سوی دیگر، عربزبانهای ایران نیز متقاضی دریافت کتاب بودهاند که قرار است در این مناطق نیز توزیع شود.
بزرگداشت فرجالله سلحشور برگزار شد
یادبود سومین سال درگذشت مرحوم «فرجالله سلحشور» کارگردان و هنرمند انقلابی و متعهد سینما و تلویزیون، در سالن اجتماعات خبرگزاری تقریب برگزار شد. جمال شورجه کارگردان سریال موسی در این مراسم گفت: «مرحوم سلحشور پای منبر بزرگ شده بود و بعد به سینما و تئاتر و تلویزیون آمد و از جنبههای مختلف به کمک هنر کشور ما آمده بود.» این کارگردان ادامه داد: «همه چیز به صورت فطری و ذاتی در وجود سلحشور شکل گرفته بود. حتی ما جای اشکهای سلحشور را روی متنهای سریال یوسف پیامبر(ص) میدیدیم و او با حضور قلب این سریال را نوشت.» حسین زندباف تدوینگر سریال یوسف پیامبر(ص) با احترام به مرحوم سلحشور ضمن بیان خاطرهای گفت: «یکی از دوستانم که به مکه سفر کرده بود از دیدن عکس یوسف پیامبر در یکی از مغازههای آنجا برایم تعریف میکرد.» حجتالاسلام کیایینژاد مدیریت تقریب در مجلس ضمن بیان سخنان کوتاهی در این مراسم و در تجلیل از این هنرمند انقلابی گفت: «مدالهایی که مقام معظم رهبری به مرحوم سلحشور دادند، مقامهای بزرگ و ارزشمندی است.»
استقبال گسترده از یک مستند انقلابی
مستند سینمایی «عابدان کهنز» با گذشت شش هفته از اکرانهای مردمی خود در نقاط مختلف کشور به فروش ۳۶ میلیون تومانی دست پیدا کرده است. «عابدان کهنز» که به کارگردانی «مجید رستگار» و تهیهکنندگی «امیر مهریزدان»، در «مدرسه مستند عمار» تولید شده است، روایت تربیت، شکوفایی و بالندگی نوجوانان مسجد امیرالمومنین(ع) کُهَنز شهریار است که در وقایع مهم انقلاب اسلامی از جمله فتنه سال ۱۳۸۸ و فتنه تروریستهای تکفیری در سوریه حضوری فعال داشتهاند. تاکنون نزدیک به ۵۰۰ درخواست برای اکران در نقاط مختلف کشور ثبت شده است که طی آن، حدود ۱۲ هزار نفر به تماشای این مستند سینمایی نشستند.
درگذشت نویسنده طنزهای تلویزیونی
خشایار الوند، نویسنده سریالهای طنز صداوسیما روز پنجشنبه 9 اسفند، به دلیل ایست قلبی در 51 سالگی از دنیا رفت. الوند متولد سال ۱۳۴۶ فعالیت خود در سینما را از سال ۱۳۶۳ آغاز کرد. وی نویسنده فیلمنامه سریالهای پربینندهای چون؛ «پایتخت»، «نقطهچین»، «شبهای برره»، «باغ مظفر»، «گنج مظفر»، «مرد هزارچهره»، «مرد دو هزار چهره»، «قهوه تلخ»، «ویلای من»، «شوخی کردم»، «علیالبدل»، «کمربندها را ببندیم»، «مسافران»، «دیوار به دیوار» و «دیوار به دیوار ۲» بود. او همچنین نویسندگی فیلمهای «مزاحم» و «برگ برنده» به کارگردانی برادرش، سیروس الوند (کارگردان سینما و تلویزیون) را برعهده داشت.
مسابقه مطالعه «قصه دلبری»
هفتمین دورۀ پویش کتابخوانی «کتاب و زندگی» آغاز شد. مجمع ناشران انقلاب اسلامی با همکاری انتشارات روایت فتح، با هدف ترویج فرهنگ مطالعه، پویش کتابخوانی کتاب و زندگی را از عید چهل سالگی انقلاب تا عید سعید فطر برگزار میکند. کتاب محوری این دوره از پویش، «قصّۀ دلبری»، روایت مرجان دُرعلی، همسر شهید محمدحسین محمدخانی از شهدای مدافع حرم است. این کتاب را محمدعلی جعفری به رشتۀ تحریر درآورده و انتشارات روایت فتح آن را منتشر کرده است.
خودکشی بازیگر مشهور آمریکا
برودی استیونز، بازیگری که برای نقشآفرینی در فیلمهای کمدی یا برنامههای تلویزیونی طنزآمیز معروف شده بود، در حالی که در اوج شهرت و موفقیت بود، در ۴۸ سالگی، خودکشی کرد. رابین ویلیامز، دیگر بازیگر هالیوودی نیز که شهرت و موفقیت او نسبت به استیونز بیشتر بود، به دلیل افسردگی، حدود چهار سال پیش در خانه بزرگ و مجللش، خودکشی کرد. در حالی که رسانههای بیگانه با تبلیغات فراوان تصویری رؤیایی از غرب و به ویژه آمریکا نشان میدهند و به دنبال آن ایران اسلامی را کشوری سیاه و غمگین تصویر میکنند؛ اخباری از این دست واقعیت سبک زندگی پوچ و افسرده غربی را بیان میکند.