سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: «سپاه امروز بزرگترین و قویترین مقابلهکننده با تروریستها است و وجه برجسته آن مقابله با تهدیدات تروریستی در حوزههای داخلی، شهری، هواپیماربایی، تهدیدات حوزه دفاعی و مبارزه با گروههای تروریستی منطقهای مثل داعش و تکفیریها است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تنها نیروی نظامی است که توانسته مستقیماً با داعش مبارزه کند و آن را به صورت کامل شکست دهد.»
حسن ابراهیمی/ صبح صادق این شماره مصادف با سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتشر شد. بر این اساس بر آن شدیم در گفتوگویی با سردار رمضان شریف، سخنگوی سپاه هم در باب خود سپاه و هم موضوعات روز که تروریست اعلام کردن سپاه از سوی آمریکا و کمکهای سپاه به مردم سیلزده است، به گفتوگو بنشینیم. در ادامه این گفتوگو را میخوانید.
* سردار ابتدا درباره سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توضیح دهید.
ملت ما مستحضر هستند که انقلاب بزرگ اسلامی ایران برای تحقق استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به رهبری معمار کبیر انقلاب، حضرت امام و فداکاری، جانفشانی، استقامت و مردانگی ملت ایران شکل گرفت. شاید یکی از مباحثی که باید بسیار روی آن کار کنیم، چگونگی حفاظت از این انقلاب و دفاع از کشور در جریان این پدیده و روند تدوام آن است. یکی از دوراندیشیهای حضرت امام(ره) در اینجا مشخص شده است. امروز که بعد از چهل سال به کارکرد سپاه و نیروهای مسلح در کشور نگاه میکنیم، به این راهبرد دوراندیشانه رهبر کبیر انقلاب پی میبریم که در کنار تأکید بر استمرار و تقویت ارتش جمهوری اسلامی بر شکلگیری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن نیز تأکید وافری داشتند. این امر به دلیل شناخت عمیق امام(ره) از تاریخ تحولات ایران اسلامی و آگاهی کامل از طراحیهای دشمن به ویژه غربیها بود. امام(ره) نیز تهدیدات پیشروی انقلاب را پیشبینی میکردند. یکی از اولین نهادهایی است که به طور رسمی در شورای انقلاب شکل گرفت و اعلام موجودیت کرد، سپاه پاسداران است. دوم اردیبهشت، شورای انقلاب رسماً سپاه را به عنوان نهادی قانونمند در جمهوری اسلامی با وظایف مشخص اعلام کرد که بعد از آن در اصول متعدد قانون اساسی از جمله در اصل 150 قانون اساسی تصریح شد. در واقع رسمیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوم اردیبهشت رقم خورد.
* مهمترین ویژگی نمایان سپاه طی این چهل سال چیست؟
از نظر بنده در واقع سپاه سپر بلای حوادث کشور، در همه مقاطع بود. از ابتدای پیروزی انقلاب با تأسیس گروهکها و تلاش برای جداییطلبی و تحریک قومیتها که در جغرافیای کشور بیداد میکرد، سازمان جهنمی منافقین، چریکهای فدایی خلق، گروهک ملحد فرقان و جداییطلبان در نقاط مختلف کردستان، سیستان و بلوچستان، خوزستان و ترکمن صحرا سبب شدند تا سپاه از روز اول وارد مبارزه شود و در حین مبارزه و انجام مأموریت، به ساختارسازی، آموزش و طراحی طرحهای راهبردی در حوزه دفاع از انقلاب و دستاوردهای آن اقدام کند. سپاه در امر آموزش نیروی انسانی و تأمین آن هم منحصر به فرد بود. در حین انجام مأموریت ساختار و سازمان و پشتیبانی خود را پیدا کرد که این ویژگی مهمی محسوب میشود.
* بحث قرارگرفتن سپاه در فهرست گروههای تروریستی همزمان در روز پاسدار اتفاق افتاد، نظر شما در این خصوص چیست؟
دشمنان ما به ویژه صهیونیستها و آمریکاییها که بعد از وقوع انقلاب انواع طراحیها را برای منحرف و محدود کردن انقلاب انجام دادند، همچنین تجزیه، تروریسم و سازماندهی تهاجمی خارجی را که باید گفت جنگ جهانی علیه انقلاب اسلامی بود، رقم زدند. در واقع آمریکاییها همه داشتههایشان را علیه انقلاب اسلامی بهکار گرفتند و عجیب اینجاست که نه تنها توفیقی حاصل نکردند، بلکه همه تهدیدات را به فرصتی طلایی برای کشور ما تبدیل کردند. در این میان دفاع مقدس در کنار همه مشکلاتش موجب تقویت بنیه دفاعی ما شد و امنیت که قدرت امروز مرهون آن دوران است. عصبانیت امروز آمریکاییها و انجام کاری که از نظر همه علمای روابط و حقوق بینالملل مغایر با همه قوانین جاری در دنیا است، راه به جایی نخواهد برد و دستاوردی نخواهد داشت؛ جمهوری اسلامی به فضل الهی، استاد تبدیل تهدیدها به فرصت است. به مدد خداوند و با درایت فرماندهان عزیز سپاه، همچنین با تدابیر رهبر فرزانه انقلاب به طور قطع این سرمایه اجتماعی عظیمی را که به خاطر رفتار نابخردانه آمریکاییها نصیب سپاه شده مهم میشماریم و در خدمت این ملت بزرگ، مقاوم، وفادار و وقتشناس
خواهیم بود.
* سپاه در کنار دیگر نیروهای مسلح و نهادها و سازمانهای دیگر مشغول خدمترسانی به سیلزدگان است. از آخرین وضعیت امدادرسانی بگویید.
سپاه سازمانی است که یکی از مؤلفههای قدرت آن، توده مردم هستند. طبیعی است وقتی مردم ما در جریان بلایای، طبیعی مانند سیل و زلزله قرار میگیرند، سپاه پیشقدم میشود، با تمام توان و وجود خود به یاری مردم میشتابند و تلاش میکند آلام آنها را کاهش بدهد. به دنبال بروز زلزلههای بزرگی مانند زلزله بم و ورزقان تا زلزلهای که در کرمانشاه رخ داد و به تازگی در سیل بیسابقهای که از روزهای آخر سال گذشته در استانهای مختلف آغاز شد و همچنان در جریان است، ملت ما شاهدند که سپاه با تمام توان خودش فعالیت کرد. فرماندهان مختلف برای کاهش تلفات همه توان خودشان را به کار گرفتند؛ مانند ارائه خدمات اورژانسی به مردم، تلاش برای جلوگیری از تخریب بیشتر سیل و منحرف کردن مسیر آن به مناطق غیر مسکونی و کمک به تغذیه و اسکان و ترابری مردم. به طور قطع نقش فرمانده محترم کل سپاه و جانشین ایشان، که مدت مدیدی اداره میدانی قرارگاه را در مناطق سیلزده بر عهده گرفتند و فرماندهان نیروی زمینی، دریایی و هوافضا و در روزهای پیشین هم ورود سردار سلیمانی و هماهنگی برای ارائه خدمات به مردم توسط موکبهای عتبات عالیات و ستاد اربعین از خدمات بیدریغ پاسداران بود. از دیگر اقدامات سپاه فراخوان برای حضور بسیجیان بود که با هماهنگی سپاههای استانی جریانی معنادار از خدمات بهداشتی، درمانی، غذایی و ترابری را آغاز کرد. نیروی دریایی و نیروی زمینی بیش از چهار بیمارستان را دایر کردند. نیروی دریایی سپاه بیش از 350 شناور کوچک و متوسط را برای حمل و ترابری و اسکان و انتقال مردم استفاده کرد. نیروی هوافضای سپاه نیز برای حملونقل امکانات از هواپیماها و بالگردهایی که در اختیار داشت کمک گرفت. همچنین خدمت ویژهای هم از سوی یگان پهپادی این نیرو برای شناسایی میزان و مسیر سیل و بررسی امکان تغییر مسیر و اقدامات مقابلهای انجام شد. واحدهای مهندسی نیروی زمینی به مدد این اطلاعات حجم خسارت را کاهش دادند. همچنین امکانات قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء هم در این میدان به کمک آمد. سپاه خالصانه به کمک مردم شتافت. انشاءالله بعد از گذر از این مرحله هیجانی، تلاش میکنیم مطابق با وظایفی که در کشور تعریف میشود پیشتاز ساخت منازل و محل کسبوکار مردم باشیم. تا امروز قریب یک ماه است که واحدهای مختلف سپاه، فرماندهان استانی و فرماندهان سپاههای استانی که به عنوان معین تعیین شدند، از همه ظرفیتهای سپاه استفاده کردند. در این میان کارهای بسیار بزرگ در سطح ملی از سوی همه بخشها در کنار سپاه در کشور انجام شده که در مقایسه با بحرانهای مشابه در دیگر کشورها دستاوردی مهم است. همه دست به دست هم دادند و مقدم بر همه اینها صبر، حوصله، همکاری و متانت خود مردم بر این مناطق بود و انشاءالله به زودی شاهد مرحله بازسازی خواهیم بود
علیرضا جلالیان/ مسئله مدیریت بحران موضوعی در لایههای بالای تصمیمگیری است. همچنین اینکه چه کسی در مواقع بحران به مدیریت دیگر دستگاهها اقدام کند، مقولهای است که در ید تصمیم بالاترین پستهای اجرایی قرار دارد؛ اما در کشور ما در حوزه امداد که یکی از شاخههای مدیریت بحران است، اورژانس و هلال احمر و در شهرها به علاوه این، آتشنشانی حضور دارند و در لایه بعدی نیروهای مسلح قرار میگیرند؛ اما در این میان متأسفانه یک موضوع همواره فراموش میشود که در بیشتر سوانح طبیعی منجر به آسیبهای زیاد این بسیج بوده که اولین اقدامات امدادی را در آنجا آغاز کرده است. بسیج در واقع نیروهای مردمی سازمانیافتهای هستند که در همه جا حضور دارند. در واقع بسیج به عنوان یک تشکیلات مردمی توانسته به خوبی مردم را سازماندهی، انگیزهبخشی و گاهی آموزش دهد تا در مواقع لزوم به کمک سایر بخشها بیایند. از سوی دیگر ساختار تشکیلاتی درختواره بسیج هم شجره طیبهای است که به خوبی میتوان از آن برای تسری بسیاری از امور در میان مردم استفاده کرد. بسیج در واقع بیش از کارکرد دفاع نظامی، کارکرد دفاع غیرنظامی دارد و خوشبختانه تشکیلاتی انقلابی و جهادی است که به سرعت میتواند وارد صحنه شود و مشکلات را حل کند. این کارکرد بسیج در کنار نیروهای مسلح و همچنین در کنار دستگاههای امدادی و خدماترسان در سوانح غیر مترقبه، به خصوص زلزله کرمانشاه و به تازگی در سیلهای مناطق شمال و جنوب غرب دیده شده است؛ اما نکته مهمتر در مورد بسیج استفاده از این نیرو تنها در بحث امدادرسانی و خروج از وضعیت بحران نیست، بلکه بسیج ثابت کرده که میتواند بعد از فروکش کردن بحران، در کنار مردم کار خدمترسانی را تا لحظه آخر که اسکان دائم حادثهدیدگان است انجام دهد. موضوع «هر مسجد یک خانه برای سیلزدگان» که رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار غیبپرور، مطرح کرد از موضوعاتی است که توسط بسیج رقم میخورد. در واقع بسیج با این کار کارکرد مهم اجتماعی مسجد را در جامعه اسلامی به کالبد آن باز میگرداند. از سوی دیگر مشارکت همه مردم را در بازسازی کشور، که سهم مهمی در رونق اقتصادی و رونق تولید دارد، نشان میدهد؛ زیرا میتوان صددرصد نیازهای بازسازی مناطق سیلزده را از تولید داخل تأمین کرد و سپاه و بسیج به این امر متعهد هستند. در واقع میتوان این موضوع را که بسیج میتواند در همه روند عملیات امداد به شکل سازمانیافته و به خوبی وارد عمل شود و فعالیتش نیز اثربخش است، به عنوان وظیفهای قانونی به این مجموعه واگذار کرد و بسیج به عنوان عضوی از مجموعه مدیریت بحران کشور وارد عمل شود و با سازوکار دقیق قانونی عمل کند. ساختار سپاه که مدیریت بسیج را برعهده دارد، به صورت فرماندهی استانی است. بر این اساس با تقسیم مناطق، چنانکه در کرمانشاه رقم خورد، به راحتی میتوان مناطق بحرانزده را تحویل استانها داد. هر سپاه استانی نیز میتواند عملیات امداد را تا مرحله اسکان دائم و رفع تهدید رقم بزند بدون اینکه به سازمان جدید در دولت نیاز باشد. تنها باید کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد مسکن، ستاد اجرایی فرمان امام، وزارت راه و شهرسازی و... با این نهاد هماهنگ شوند.
سلمان اسکندری/ مراسم تجلیل از پاسداران نمونه نمایندگی ولی فقیه در سپاه، با حضور حجتالاسلام والمسلمین حاجیصادقی در سالن شهید محلاتی ستاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر حاجیصادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه در ابتدای این مراسم با اشاره به نامگذاری روز تولد امام حسین(ع) به نام روز پاسدار اظهار داشت: «نامگذاری روز تولد امام حسین(ع) به نام روز پاسدار یک پیام دارد و آن این است که فرهنگ پاسداری الهام گرفته از فرهنگ حسینی و عاشورایی است و فرهنگ حسینی یعنی اینکه اگر دین خدا مورد تهدید قرار گرفت همه چیز را باید فدای دین کرد.» وی افزود: «پاسداری یعنی فداکاری در راه دین خدا. امروز دین خدا در انقلاب اسلامی تجلی و بروز کرده است.»
حجتالاسلام والمسلمین حاجیصادقی ادامه داد: «پاسداری فقط یک شغل نیست؛ آنچه در پاسداری اصل است باور و فرهنگی است که در همه جا آماده باشیم و خود را فدای انقلاب و نظام اسلامی بکنیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه گفت: در حادثه اخیر سیل نیز پاسداران نشان دادند همچون گذشته در تمامی عرصهها و برای کاستن از سختیها و مصایب سیلزدگان با تمام وجود در صحنه حاضر هستند و در کنار سایر مردم به کمک سیلزدگان میشتابند.»
وی افزود: «حضور خالصانه پاسداران و روحانیون در کمک به حادثهدیدگان سیل اخیر در حقیقت تجلی اخلاص و فداکاری موجود در بدنه سپاه، بسیج و روحانیون کشور بود.»
حجتالاسلام والمسلمین حاجیصادقی با اشاره به فرازی از مناجات شعبانیه افزود: «اساسیترین رکن فرهنگ حسینی این است که رنگ خدایی بگیریم. هر چیزی که رنگ الهی پیدا کند، هم عزت و هم بقا مییابد. ماه شعبان بزرگترین فرصت خودسازی و آمادهسازی روح و جان است. باید مراقبت کنیم همیشه در صراط مستقیم باشیم. امروز صراط مستقیم صراط امام زمان(عج) است.»
وی با خسته نباشید به همه پاسدارانی که در مجموعه نمایندگی با همه وجود در حال سعی و تلاش هستند، اظهار داشت: «باید توجه داشته باشیم خداوند متعال نگاه به وزن کار نگاه نمیکند، بلکه به عیار و اخلاص کار مینگرد. ما تکلیفی داریم که باید انجام دهیم و نتیجه آن کار و تکلیف در دستان خداست.»
در ابتدای مراسم، سرهنگ نقیزاده جانشین معاونت نیروی انسانی نمایندگی ولی فقیه در سپاه، گزارشی از نحوه گزینش و انتخاب پاسداران نمونه در نمایندگی ولی فقیه در سپاه ارائه کرد.
وی افزود: «پاسداران نمونه از طیفهای ایثارگران، بازنشستگان، ستاد نمایندگی، نیروها و سازمان بسیج، روحانیون، سپاههای استانی، ردههای مستقر در قم و سایر ردههای مستقر در تهران هستند.»
نقیزاده همچنین گفت: «پاسداران نمونه نیز از عضویتهای مختلف هستند که شامل بسیجی، پیمانی کارمند، کادر ثابت نظامی، کارمند تحصیلاتی، کارمند روحانی، کارمند فنی و محصل افسری سراسری میشوند.»
گفتنی است در انتهای مراسم، نماینده ولی فقیه در سپاه از 13 پاسدار نمونه تقدیر کرد.
با توجه به اینکه بخشی از سیلزدگان اخیر جزء خانواده نیروهای مسلح هستند، برابر اعلام سازمان بیمه و بازنشستگی مسلح، تمامی بازنشستگان، وظيفهبگيران و مستمريبگيران این مجموعه در صورتي كه حق بيمه خانه و اثاثيه به مبلغ 948/22 ريال از حقوق ماهيانه آنان كسر ميشود، طبق قرارداد سازمان بازنشستگي نيروهاي مسلح با شركت بيمه كوثر، تحت پوشش بيمه خانه و اثاثيه نزد بيمه كوثر قرار میگیرند و در صورت بروز حوادث و بلاياي طبيعي متناسب با ميزان خسارات وارده از تعهدات اين بيمهنامه برخوردار ميشوند.
تعهدات بيمهنامه خانه و اثاثيه در خصوص خسارتهاي ناشي از سیل: الفـ خسارت واحد مسكوني: حداکثر تا 30 ميليون تومان؛ بـ خسارت اثاثيه منزل: حداکثر تا 20 ميليون تومان؛ جـ هزينه اسكان موقت (در صورت خسارت كلي): حداکثر تا 11 ميليون تومان؛ دـ هزينه نظافت و پاكسازي: حداکثر تا 5 ميليون تومان؛
شایان ذکر است در صورتي كه خانوادههاي محترم آسيبديده از سيل اخیر در برخی استانهای کشور، تاكنون براي اعلام حادثه و تشكيل پرونده خسارت اقدام نکردهاند، ميتوانند يكي از دو روش زیر را انجام دهند:
الفـ مراجعه به تيمهاي ارزيابي خسارت شركت بيمه كوثر مستقر در مناطق سيلزده؛
بـ مراجعه به مديريتهاي استاني شركت بيمه كوثر در استان محل سكونت.
با نیروهای تحت امرش اعزام شده بودند پلدختر، خودش توی میدون بود، اومد قسمتی که به گردان ما واگذار شده بود، توی تمیز کردن خونهها کمک میکرد و مدام از این ور به اون ور میرفت. گلهای داخل خونهها که به وسط کوچه منتقل شد، حوالی ظهر شد. اول تلفنی لودر مهندسی تیپ رو هماهنگ کرد که بیاد کوچه رو تخلیه کنه و بعد که قرار شد خودش بره سر کوچه منتظر باشه تا لودر بیاد، پاش گیر کرد تو گِل و وقتی تلاش کرد رها شه، پای مصنوعیش از جا در اومد و تازه مردم کوچه فهمیدند قضیه چیه.
۰901۰۰۰1886/ لطفاً پیگیر ساتر بسیجیان کد 89 باشید.
۰912۰۰۰0225/ باتوجه به ادغام بانک انصار لطفاً اطلاعاتی درباره حسابهای بانک انصار، مانند طرحهای آتیه، قلک، رضوان و... ارائه کنی د.
۰912۰۰۰1183/ اینکه مسئولان صنعت کشور قرار است از تولیدات داخلی لوازم خانگی به سیلزدگان کمک کنند، نشانه بلوغ اجتماعی و وطندوستی آنهاست که سبب شکوفایی کار و رونق اقتصادی کارخانهها میشود.
۰913۰۰۰1642/ چرا مجوز تحصیل دادند، اما حالا ارشدیت را اعمال نمیکنند؟
۰913۰۰۰1642/ باتوجه به افزایش قیمت کاغذ، لطفاً نوای ماهانه تقویت شود.
۰913۰۰۰5130/ لطفاً پیگیری کنید چرا سپاه که انقدر نسبت به ازدواج کارکنان خود سختگیر است، با گذشت هفت ماه هنوز وام ازدواج ما را واریز نکرده است؟
۰913۰۰۰9206/ در راهپيمايى جمعه قبل در حمايت از سپاه، خانمى مراجعه و اظهار داشت ما فقط سپاه را به مثابه مجموعهاى که با داعش مىجنگد، مىشناسيم و هيچ شناختى نداريم، لطفاً مستندى تهيه و از سيما پخش شود.
۰913۰۰۰5359/ مراکز سیاحتی را در سپاه برای استفاده همه کارکنان به صورت سهمیه و یارانهای یکسانسازی کنید.
۰914۰۰۰6155/ چرا وامهای مسکن پرداخت نمیشود؟ 10 سال کادر رسمیام؛ اما هنوز وام مسکن نگرفتهام.
۰914۰۰۰5343/ خواهشاً پیگیر مشکلات مسکن بسیجیان کد 89 باشید.
۰914۰۰02185/ چرا مدارك تحصیلى علمى كاربردى دانشگاه امام حسین(ع) ارومیه كه وابسته به سپاه است، اعمال نمیشود؟
۰914۰۰۰3467/ چرا فقط بسیجیان کد 88 یگانهای رزم تبدیل عضویت میشوند و خبری از تبدیل عضویت بسیجیان 88 نواحی و ستادهای استان آذربایجان غربی نیست؟!
۰914۰۰۰5528/ چرا ایثارگری کسانی که سنوات خدمت دارند، اعمال نمیشود و فقط از تاریخ ورود جدید لحاظ میشود؟
۰915۰۰۰2110/ از تصویب قانون نظام جامع ایثارگران در مجلس چند سال است که میگذرد؛ اما برای ما خانواده شهدا که در نیروهای مسلح خدمت میکنیم، ظاهراً قابلیت اجرایی ندارد. مسئولان سازمان نیروهای مسلح پاسخگو باشند.
۰915۰۰۰0367/ برای راهاندازی بخش «مسئول پاسخگو» بسیار خرسند و سپاسگزارم.
۰917۰۰۰2813/ رستورانهاي يكسانسازي در شيراز بسيار گرانفروش شدند و اصلاً دیگر جرئت رفتن به آنجا را نداريم.
09170005090/ چرا خبری از وام طرح حکمت نیست؟ ما که در جزیره خدمت میکنیم. واقعاً در فشار هستیم.
۰917۰۰۰1495/ چرا آخرین رتبه اعطایی به عضویت کارمند فنی رتبه 13 است؟
۰930۰۰۰5034/ لطفاً درباره اسناد مالکیت پروژه شهید هاشمینژاد از مسئولان بنیاد تعاون پیگیری فرمایید. الآن حدود چهار سال از تحویل واحدها گذشته، ولی خبری هنوز نرسیده است.
۰936۰۰۰9637/ چرا خواهران با کد 88 را تبدیل عضویت نمیکنند؟ تو رو خدا پیگیری کنید. از سال 93 جذب شدهام با اینکه موقعیت استخدامی خوبی هم داشتم، ولی به خدمت در سپاه علاقه داشتم؛ فلذا ماندم؛ ولی اکنون حرفهایی مبنی بر تسویه با کدهای 88 زده میشود./ «همدان»
احسان امیری/ سرهنگ دوم بهزاد صادقیدینانی، فرمانده قرارگاه جهادی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) است که از روزهای اول سیل پلدختر به این منطقه اعزام شد. وی درباره فعالیتهای این قرارگاه چنین میگوید: « ما در منطقه پلدختر ابتدا در داخل شهر مستقر شدیم و تعداد 80 نفر دانشجو و 120 نفر از نیروهای گروههای جهادی استان اصفهان در این امر زیرمجموعه ما هستند. خود بنده هم اصفهانی هستم. ماشینآلاتی نیز از دانشگاه به منطقه آوردیم. بیل مکانیکی و بابکت بود. دانشجویان گلولای را از منازل خارج کرده و داخل کوچه ریختند و بعد گل و لای به وسیله دستگاهها به سر خیابانها منتقل شد و سپس با کامیون و کمپرسی آن را از شهر خارج کردیم که دو هفته طول کشید و بحمدالله عملیات پاکسازی در شهر به طور کامل و به خوبی انجام شده و الآن ما به یکی از روستاهای اطراف پلدختر به نام «چم مهر» رفتهایم و آنجا مشغول شدهایم. اقلامی هم که مردم به منطقه میفرستند، با تلاش نیروهای ما بعد از شناسایی و تطبیق نیازهای مردم از محل دپوی اقلام بارگیری و با تویوتاهای دانشگاه در منطقه بین مردم تقسیم میشود و همان منازلی که گل و لای آنها را خارج میکردیم، ساکنانش اقلام و مواد غذایی دریافت میکردند. هر رده سپاه در منطقه خودش این فعالیتها را انجام میدهد و مردم دارند هر روز نیروهای سپاه و بسیج را میبینند. مسئولیت طبخ غذا هم با یکی از گروههای جهادی وابسته به دانشگاه است که در امر سفر اربعین اقدام به برپایی موکب میکردند. ما روزانه حدود 2500 غذا پخت داریم و این تقسیم انجام میشود.
در رابطه با وضعیت منطقه در شهر پلدختر باید گفت، مناطق آسیب دیده از گل و لای پاکسازی شده؛ اما واقعاً چیزی از وسایل داخل خانههای مردم نمانده و تنها شاید فرش و ظروف مانده که باید شسته شود و مابقی وسایل دیگر قابل استفاده نیست. این یعنی این مردم فقط یک چهار دیواری دارند. در روستایی که رفتیم به نام چم مهر پل ارتباطی با شهر قطع شده است. ما یک دستگاه قایق موتوری داشتیم؛ اما از اصفهان هم درخواست کردیم و دو دستگاه قایق موتوری دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) در راه است تا بتوانیم ارتباط دو طرف را کامل برقرار کنیم. امدادرسانی با این قایقها سرعت میگیرد. اقلامی هم که از دو محل مجموعه دانشگاه امام حسین(ع) در تهران و از اصفهان به مجموعه ما میرسد، در منطقهای دپو شده و بعد از شناسایی و بررسی نیازها بین مردم تقسیم میشود؛ البته با توجه به گستردگی سیل و از بین رفتن وسایل زندگی نیاز مردم به اقلام خیلی زیاد است. فرش، پتو، لوازم گرمایشی و... از جمله اقدامی است که بر اساس نیاز تقسیم میشود.
بنیاد مسکن، نیروهای سپاه و بسیج در منطقه حضور دارند. شهر هم وضعیت عادی دارد و خدمات به مردم ارائه میشود. فرمانده دانشگاه سردار فضلی و سردار اباذری، جانشین ایشان و فرماندهان دیگر سپاه در جریان کار هستند و به طور مستقیم کارها را پیگیری میکنند. فوریت برای منطقه ساخت مسکن است که باید شروع شود. بنیاد مسکن کارهای اولیه را شروع کرده؛ اما باید این اقدام با سرعت زیاد در مناطقی که دیگر مشکل سیل نباشد، انجام شود.»