«صادق خرازي» با انتقاد از عملكرد اصلاح‌طلبان در شوراي شهر گفت: متأسفانه به توصيه‌هاي دلسوزان در ماجراي انتخاب شهردار تهران توجه نشد. زماني كه بحث انتخاب آقاي نجفي براي شهرداري تهران مطرح بود، بسياري توصيه و پيام دادند كه به دلايل تكنيكي، مديريتي و امنيتي زمان مديريت آقاي نجفي نيست؛ ولي متأسفانه گوش شنوايي وجود نداشت و گويي يك وزن‌كشي سياسي صورت گرفت.

12 سال وزير بوديد!

«دكتر عبدالحسين روح‌الاميني» رئيس خانه احزاب با بيان تاكتيك مظلوم‌نمايي برخي از افراد ناتوان گفت: «چند سال پيش در جلسه‌اي يك كسي آمد و گفت كشاورزي در هر دو رژيم مظلوم بوده و مشكل داشته است. چنين تعبيري به‌كار برد و من خيلي ناراحت شدم. آدم رُكي هم هستم، با هيچ كسي در هيچ سطحي در كشور جز يك نفر كه مقلد ايشان هستم و رهبري هستند، شوخي و تعارف ندارم. در طول عمر سياسي‌ام اين چنين بوده است. من دست بلند كردم و گفتم اين حرف‌ها چيست مي‌گوييد. شما 12 سال وزير كشاورزي بوديد. در اين دولت و آن دولت وزير بوديد. شش ماه اول نمي‌فهميديد، يك سال اول نمي‌فهميديد، چند سال اول نمي‌فهميديد كه مي‌توان كاري كرد يا خير، خودكفايي اشكال دارد يا خير، 12 سال مسئوليت داشتيد، الآن متوجه مي‌شويد؟ به نظرم اينها قدري بي‌انصافي در پذيرش مسئوليت و اختيارات است.»

مذاكره بر سر فتوشاپ

«برايان هوك» نماينده ويژه آمريكا در امور ايران در تازه‌ترين ادعاي خود، مقامات اين كشور را به فريبكاري در راستاي بزرگنمايي دستاوردهاي (دفاعي) و پنهان‌كاري درباره نيات واقعي خود متهم كرده است. وي در پيامي ويدئويي مدعي شد، ايران صحنه‌هاي پرتاب موشك خود را با فتوشاپ خلق كرده تا به اين ترتيب توانايي‌هاي موشكي خود را به رخ بكشد. هوك در ادامه ادعاهاي مضحك خود مي‌افزايد، ايراني‌ها تصاوير هواپيماهاي قديمي را هم دستكاري كرده‌اند تا آنها را به جاي جت جنگنده رادارگريز جا بزنند! گفتني است، در فوريه 2019، ايران آزمايش پرتاب يك موشك بالستيك را با موفقيت پشت ‌سر گذاشت و ويدئوي آن را نيز منتشر كرد. پس از اين ادعا بايد به مسئولان آمريكايي بگوييم ايران را تحريم فتوشاپ كند يا مذاكره موشكي با ايران را قطع كرده و درباره نرم‌افزارهاي گرافيكي مذاكره كند!

من دستور مي‌دهم!

«سردار صفوي» مشاور عالي نظامي رهبر معظم انقلاب با ذكر خاطره‌اي از يك جلسه محرمانه گفت: «حضرت امام در شروع جنگ تحميلي فرمودند ديوانه‌اي آمده و سنگي انداخته و رفته و جاي نگراني ‏‎‎‏نيست، ما چنان به صدام و ‏‎‎‏حزب بعث عراق سيلي بزنيم كه ديگر نتواند از جا بلند شود. آقاي شمخاني كه در آن زمان فرماندهي نيروي دريايي ارتش و سپاه را بر عهده داشت، در جلسه‌اي از حضرت آقا پرسيد كه اگر جنگي در خليج‌فارس رخ دهد، من نمي‌دانم چه كسي به من دستور مي‌دهد! رهبر معظم انقلاب در جواب اين جمله آقاي شمخاني فرمودند «خود من به شما دستور مي‌دهم و بر شما فرماندهي خواهم كرد.» روحيه حضرت آقا روحيه‌اي جهادي است كه در صحنه نبرد حاضر مي‌شود و حتي ايشان دستور دادند در برخي از مناطق قرارگاه فرماندهي ايشان را آماده كنند.»

قدم بعدي برجام!

«جان كري» در مصاحبه‌اي عجيب از نقشه مناسب خروج از برجام سخن گفت و ترامپ را به دليل خروج ناشيانه از اين توافق محكوم كرد! جان كري تأكيد كرد، بايد به ترامپ مشاوره مي‌دادند كه چگونه از برجام خارج شود. بهتر بود ترامپ پس از برجام، به ايراني‌ها پيشنهاد مذاكرات موشكي و منطقه‌اي مي‌داد و اگر رد مي‌كردند، از برجام خارج مي‌شد. اشتباه ترامپ اين بود كه اول خارج شد و بعد تقاضاي مذاكره كرد. اين موضع جان كري شاهد مثالي است بر اينكه سياست‌هاي كلان آمريكا عليه ايران خصمانه است و فرقي نمي‌كند جمهوري‌خواه باشند يا دموكرات!

فضاسازي براي ضد انقلاب

خبرگزاري ايرنا در گزارشي قابل تأمل در صفحه نخست خود نوشت: «پس از وقايع سال 1388، تعدادي از سياسيون كه تا پيش از اين در فضاي سياست رسمي ايران تنفس مي‌كردند، به دلايل مختلف از ايران خارج شدند. با فروكش كردن حوادث اين دوره و با عمده شدن تهديد نيروهاي خارجي، عمده اين نيروها به همراه طيفي از روشنفكران، نويسندگان و فعالان رسانه‌هاي خارجي، علي‌رغم انتشار ديدگاه‌هاي انتقادي خود، به تدريج در يك نقطه همگرا شده‌اند: ضدجنگ بودن و دفاع از ثبات ايران! «كاسبان جنگ» اگر نتوانستند از طريق واهمه جنگ به منافع خود براي تسليم و مذاكره دست يابند، توهم اين را دارند كه شايد بتوان با همان حربه، حداقل دوستان وطن‌فروش و از كارافتاده غريب خود را با ژست دلسوزي به كشور برگردانند.»

 

 مانع عبور از تحريم‌ها!

گفته شده است، شوراي عالي امنيت ملي در نامه‌اي به رهبر معظم انقلاب تأكيد كرده است يكي از موانع عبور از تحريم‌ها بيژن نامدار زنگنه، وزير نفت است. گفتني است زنگنه به تازگي به يكي از نمايندگان مجلس گفته است من به چيزي دست نمي‌زنم! همچنين برخي از مديران نفتي از نوع رفتار زنگنه گلايه كرده و گفته‌اند، وي به گونه‌اي رفتار مي‌كند كه ما رغبت نمي‌كنيم نفت بفروشيم.

 

سخنان ساختارشكن!

عبدالله ناصري، فعال سياسي اصلاح‌طلب در سخناني ساختارشكنانه و قابل تأمل گفته است: «اكثريت قريب به اتفاق جامعه، اعم از جامعه مدني، نخبگان، كنش‌گران و شخصيت‌هاي علمي، سال‌هاي سال است كه معتقدند فصل انقلاب تمام شده است و تنها راه توسعه و پيشرفت كشور در شرايط كنوني اصلاحات است؛ بنابراين اصلاح‌طلبان حتماً از مرحله انقلاب و مقاومت عبور كرده‌اند؛ اما يكي از دلايلي كه جريان اصلاح‌طلبي را در پيشبرد اهداف خود، چه در زمان دولت اصلاحات و چه بعد ناكام گذارد، اين بود كه هسته اصلي و سخت قدرت هنوز گفتمان انقلاب و مقاومت را دنبال مي‌كند و باور دارم كه اصولاً در ايران، گفتمان انقلاب جز براي اقليتي اقتدارگرا براي بقيه جامعه هيچ معنا و مفهومي ندارد.