یکی از مصادیق نفوذ از نظر بنده این است که دشمنی آمریکا با ملت ایران را برداشته و دشمنی سعودی‌ها را جای آن بگذارند. باید بگویم که عربستان سعودی از هیچ یک از پارامترها برای تهدید ایران برخوردار نیست. روزانه بیش از 100 فروند شناور سپاه روی آب هستند و ما غیر از شناورهای آمریکایی و غربی، هیچ شناور دیگری روی آب ندیده‌ایم و ناوهای سعودی‌ها هم هیچ وقت از آب‌های خودشان خارج نشده‌اند.


 حسن ابراهیمی/ استاد غلامرضا ایزدی پای ثابت برنامه‌های رسمی ستاد فرماندهی کل سپاه است، آن هم نه در جایگاه مدعو، بلکه در جایگاه فرمانده گروه رزم‌نوازان. خیلی وقت بود که قصد داشتیم با او به گفت‌وگو بنشینیم و اطلاعات بیشتری درباره او و فعالیت‌هایش کسب کنیم تا اینکه این توفیق حاصل شد. در ادامه گفت‌وگوی ما با وی را می‌خوانید.

* خودتان را بیشتر معرفی کنید.
غلامرضا ایزدی مبارکی متولد 1330 در مبارک‌آباد اصفهان هستم. سال ۱۳۵۰ در ۲۰ سالگی ازدواج کردم. پسرم دکتر مهدی ایزدی، استاد دانشگاه امام صادق(ع) است و چهار دختر دارم.

* چه شد که به عرصه موسیقی وارد شدید؟
به دلیل علاقه زیاد به موسیقی به سراغ فرمانده موزیک ارتش در اصفهان رفتیم و درخواست کردم در صورت امکان آنجا سرباز شوم. موافقت کردند و پس از آزمون‌های پزشکی تأیید شدم. آموزش موسیقی را از صفر همان جا شروع کردم. 
این روند ادامه پیدا کرد تا اینکه من در گروه ارشد شدم. طی بازدید یکی از فرماندهان ارتش پیش از انقلاب برای انتخاب بهترین نیروها به منظور استفاده در گروه موزیک و رزم‌نوازان دربار، من و شش نفر دیگر از اصفهان انتخاب شدیم که به تهران بیاییم. پس از ورود به تهران در لویزان مستقر شدیم. من آنجا هم مسئول نوازنده‌ها شدم.
* چطور شد که وارد سپاه شدید؟
انقلاب که پیروز شد بسیاری از فرماندهان فرار کرده بودند، من هم در این دوران ارشد موزیک و نوازنده ارتش شده بودم، تا اینکه سال 58 نامه‌ای به فرمانده ما فرستاده شد مبنی بر اینکه یکی را به منظور آموزش موزیک و راه‌اندازی گروه رزم‌نوازان سپاه به این مجموعه بفرستند. بنده برای این امر برگزیده شدم. از این زمان به بعد من در سپاه حضور دارم. البته چون ارتشی بودم در سپاه مأمور شدم و با وجود اینکه کل این دوران را در سپاه بودم سال 90 بازنشسته ارتش شدم. پس از بازنشستگی، با وجود اصرار زیاد ارتش هنوز در سپاه فعالیت می‌کنم.

* پس شما مؤسس گروه‌های موزیک و رزم‌نوازان در سپاه بودید؟
بله. من خاطرم هست با ورودم به سپاه در ستاد فرماندهی سپاه مستقر شدیم و من مأموریت یافتم با مأمور خرید سپاه، آلات موسیقی لازم را برای این امر خریداری کنیم. آن زمان بهترین اجناس را با کمترین قیمت خریدیم. سپس با هماهنگی، از میان سربازان و نیروها افرادی را انتخاب می‌کردیم و امتحان می‌گرفتیم و کسانی که برای این کار مناسب بودند را آموزش می‌دادیم. در صبحگاه‌ها، مراسم‌ها و در دوران جنگ در مراسم تشییع شهدا می‌رفتیم و برنامه اجرا می‌کردیم. 
با شروع به کار اولین گروه، برنامه فرماندهان این شد که باید در تمام یگان‌ها گروه رزم‌نوازان (که آن زمان گروه موزیک می‌گفتند) تشکیل شود. از آن به بعد نیروهای مستعد از نقاط مختلف به اینجا می‌آمدند و آنها را آموزش می‌دادیم. در این امر فرماندهان سپاه خیلی کمک حال ما بودند. من خودم هم دو سه روز در هفته را به بازدید از این گروه‌ها در برنامه‌های پادگان خود اختصاص می‌دادم و نظارت مستقیم داشتم.
* بهترین برنامه‌ای که اجرا کردید کجا بود؟
 بهترین برنامه اجرای سرود «الله اکبر» در حسینیه جماران و در محضر امام(ره) بود. من به آقا محسن گفته بودم ما می‌خواهیم این سرود الله اکبر (ماهمه پیرو خط رهبریم...) را که خودمان به سفارش صداوسیما تولید کرده بودیم، به صورت زنده در حضور امام اجرا کنیم.

* پس این سرود معروف کار شماست؟
بله. آقا محسن به محضر امام(ره) فرموده بودند و دفتر ایشان روز دوشنبه‌ای که تعداد زیادی از رزمندگان قرار بود پیش از اعزام به خدمت ایشان برسند را برای اجرای برنامه ما تعیین کرد. این اولین باری که بود که جلوی امام(ره) چنین برنامه‌ای اجرا می‌شد. کسی جرئت نداشت این کار را انجام دهد. ما این کار را کردیم و امام هم خیلی راضی بودند.
یک بار هم محضر امام خامنه‌ای سرود شهدا را اجرا کردیم که ایشان پس از تمام شدن نماز فرمودند که ما دوباره این کار را اجرا کنیم. خیلی خوش‌شان آمده بود. سرودی با مضمون و شعر قوی درباه شهدا بود و اسم بسیاری از شهدا در آن آورده شده بود. در مراسم‌های میثاق پاسداری هم با تجمیع گروه‌های رزم‌نوازی ستاد فرماندهی، دانشگاه امام حسین(ع) و دژبان کل حضور داریم.

* در زمینه تربیت شاگرد تاکنون چه کرده‌اید؟
دانشگاه امام حسین(ع) اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی در این زمینه کرده است و بسیاری از شاگردان من امروز فرمانده گروه‌های رزم‌نوازی سپاه هستند. تعدادی از اینها به مرور می‌آیند اینجا و من به آنها آموزش می‌دهم.     

  علیرضا جلالیان/
پیمان‌های امنیتی و نظامی جزء جدایی‌ناپذیر اقدامات قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی است. قدرت‌های هم‌راستا به منظور تقویت خود و مقابله با دشمنان مشترک، اقدام به انعقاد پیمان‌های امنیتی و نظامی می‌کنند. پیمان‌هایی، مانند ناتو، سنتو، سیتو، ورشو، شانگ‌های و...، همگی براساس اهداف و مشترک بودن دشمنان هم‌پیمان شکل گرفته‌اند. 
با اجرای طرح ایالات متحده آمریکا موسوم به «خاورمیانه جدید» ابعاد جدیدی از نظم و بی‌نظمی در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا اتفاق افتاد. در مقابل این اقدام که مهم‌ترین هدف آن مهار جمهوری اسلامی ایران و سد کردن مسیر حرکت و صدور انقلاب اسلامی بود، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی به ویژه غیورمردان سبزپوش نیروی قدس سپاه با استفاده از خلأهای به وجود آمده در منطقه و همچنین با پشتوانه زمینه‌سازی‌های قبلی که عمده آن تربیت نیرو برای چنین زمانی بود، به سرعت وارد کار شدند و آمریکا و استکبار را در دستیابی به اهداف‌شان ناکام گذاشتند و توانستند اهداف انقلاب اسلامی را محقق کنند. 
امروز این روند با اقدامات جدید دشمنان رنگی تازه به خود گرفته و موجب شده است جریان بسیجیان جهان اسلام در تداوم جریان بسیج مستضعفان شکل بگیرد. همچنین، نبردهای نیابتی سبب شده است دولت‌های مورد حمله مجاب شوند که به سازماندهی نیروهای مردمی نیاز دارند و چه ساختار و سازمانی بهتر از بسیج که در هشت سال دفاع مقدس آزمون خود را پس داده است. در حال حاضر، در ارتش‌ها و نگرش سیاستمداران این کشورها به نوعی تحول رخ داده است و رویکرد استقبال از مستشاران نظامی ایرانی گواهی بر مدعای ما است.
اگرچه تمام این ماجراها در صحنه نبرد آخرالزمان در احادیث و پیشگویی‌ها به گونه‌ای آمده است؛ اما به نظر می‌رسد، این تحولات می‌تواند زمینه خوبی برای شکل‌گیری یک پیمان امنیتی، دفاعی و همه‌جانبه بین کشورهای همسو با جمهوری اسلامی برای مقابله با جبهه مقابل، یعنی استکبار جهانی، دولت‌های مرتجع عربی، همراهان ناتو در منطقه و گروه‌های تروریستی باشد. 
گفتنی‌ است، همکاری و ارتباط نیروهای مردمی (بسیج) در کنار همکاری نیروهای مسلح و امنیتی این کشورها، اجرای رزمایش‌ها و تمرینات مشترک نظامی، تشکیل نیروی ویژه و واکنش سریع از یگان‌های ویژه نیروهای مسلح این کشورها برای ایجاد قدرت بازدارندگی و مقابله سریع با تهدیدات، همسان‌سازی تجهیزات و ساختارها و... همگی می‌تواند از مفاد این پیمان باشد. حضور قدرت‌های دیگری، مانند روسیه و چین نیز به دلیل اشتراک در برخی منافع در این پیمان متصور است.


 مهدی سلطانی/ شهید حمیدرضا اسداللهی از نیروهای فعال در قرارگاه سلمان، فعال جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، کارشناس ارشد ادبیات عرب در دانشگاه تهران و مدافع حرم اهل بیت‌(ع) در تاریخ 30 آذر 1394، در سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) در سوریه، به شهادت رسید. 
متن پیش‌رو حاصل گفت‌وگو با هادی اسداللهی، برادر و همراه دیرین این شهید مدافع حرم اهل بیت(ع) و حریم انقلاب اسلامی است.
* شهید اسداللهی این آمادگی برای حضور در جبهه‌ فرهنگی انقلاب را چگونه در خود ایجاد کرد؟
زمانی که حمیدرضا وارد سنین نوجوانی شده بود ما در محله‌ای زندگی می‌کردیم که تقریباً بافت مذهبی مناسبی داشت و به همین دلیل می‌توانم بگویم اولین جرقه‌های این تفکر و آمادگی از شرکت در هیئات مذهبی و مساجد محل شروع شد. در پایگاه‌های بسیج نام‌نویسی کرد و وارد فعالیت‌های فرهنگی شد که البته متناسب با سن و سال او بود. حمیدرضا بسیار اهل تفکر و مشورت بود. اگر نورانیتی از کسی می‌دید به سرعت جذب آن شخص می‌شد و سعی می‌کرد او را در مسیر گفتمان انقلاب اسلامی قرار دهد. برنامه‌هایی که برای خودش طراحی کرده بود و مُصر بود که انجام‌شان دهد؛ تماماً در وسعت انقلاب اسلامی تعریف می‌شد و اگر بخواهم دقیق‌تر بگویم؛ هدف حمیدرضا زندگی برای حضرت مهدی(عج) بود. یعنی نهایت کار را جایی می‌دانست که بتواند به مسیر انقلاب و تمدن‌سازی نوینی که در عصر حاضر، انقلاب اسلامی ما نویدگر آن است کمکی کرده باشد. 
* شهید اسداللهی چگونه توانست در این مسیر به بلوغ فکری و عقیدتی برسد؟
کانون اصلی این تفکرات، جلسات قرآنی بود که جمعه‌شب‌ها در محله برگزار می‌شد. استاد سیدمهدی طباطبایی یکی از استادان قرآنی کشور، حمیدرضا و چند نفر از دوستانش را در مدرسه‌ای که حمیدرضا در آنجا تحصیل می‌کرد برای این جلسات جذب کرده بود. رویه این جلسات طوری بود که نیم ساعت ابتدایی به تلاوت و روخوانی قرآن و مابقی به پرسش و پاسخ پرسش‌های عقیدتی می‌گذشت. من و حمیدرضا در همین جلسات، خط‌مشی فکری‌مان را تنظیم کردیم و به قول معروف در همین جلسات رشد کردیم و به بلوغ رسیدیم.
حضور در اردوهای جهادی خارج از کشور در لبنان، عراق و... آشنایی با گروه‌های مختلف جهادی و انقلابی منطقه، شرکت در مراسماتی مانند پیاده‌روی اربعین تماماً حول‌وحوش این محور تعریف می‌شد که نیروهای انقلابی تلاشگر و معتقد را هم‌مسیر می‌کند. برای این کار هم کنگره‌ای را به نام لقاءالحسین(ع) تأسیس کرد؛ که نیروهای جهادی و فعالان فرهنگی مسلمان بسیاری را از کشورهای همجوار و اسلامی به این کنگره آورده بود. در سال 1390 که به حج تمتع مشرف شدیم؛ حمیدرضا اصرار داشت که در همان مسجدالحرام با هم به مباحث عقیدتی بپردازیم تا اصول عقیدتی خود در همان بیت‌الله‌الحرام تحکیم کنیم. 

مطالعه مجموعه داستان‌هایی کوتاه با موضوع دفاع مقدس می‌تواند یکی از تفریحات سالم و جذاب برای داخل مترو، اتوبوس یا صف انتظار باشد. کتاب «پسر من قاتل است؟!» نوشته علی براتی‌گجوان از همین نوع آثار جذاب است. این کتاب شامل 25 داستان کوتاه بوده که بیشتر آنها به موضوع دفاع مقدس می‌پردازند. لحن داستان‌ها صریح است و در کنار دغدغه جنگ، مسائل اجتماعی را نیز مطرح کرده است. نویسنده کوشیده است با به کارگیری ایجاز، صحنه‌های مختلف داستانی را به کوتاهی بیان کند.
«مگر چیزی برای دیدن هست؟!»، «روی تلی از خاک مردی نشسته»، «جیغ»، «این جاده انتهایی ندارد»، «امشب چه برفی می‌بارد!»، «مرد سوم»، «تصویر قشنگی است»، «تق- نق- تق»، «آسمان سیاه است»، «آبسه»، «او از ما نیست»، «این سومین روز است»، «دیگر دیر شده!»، «صحنه را به هم نزن!»، «تمام دیروز‌هایم»، «من کشتمش؟!»، «من منتظرت هستم»، «این انگشت به من خیانت می‌کند»، «سنگ دارم؛ سنگ!»، «از زندان تماس می‌گیرم»، «جواب فعلاً منفی است»، «باید همه یک شکل شویم»، «پسر من قاتل است؟!»، «دست‌های مقدس» و «مگر اجازه می‌دَن؟!»، عنوان مجموعه داستان‌های این کتاب است. در بخشی از داستان «پسر من قاتل است؟!» می‌خوانیم: «در را که باز می‌کنم خودش را می‌اندازد توی بغلم. بوی خاک می‌دهد و شروع می‌کند به بوسیدنم و گریه کردن. می‌پرسم: خوش آمدی! چیزی شده بابا؟ می‌گوید: نه دلم براتون تنگ شده! از میان بازوانم می‌گریزد و به طرف اتاقش می‌رود. بوی خاک توی بینی‌ام می‌نشیند. همسرم می‌رسد و می‌پرسد: کجا رفت؟! با سر اشاره می‌کنم و می‌گویم: اتاقش. به من نگاه می‌کند و ابروانش در هم می‌رود. می‌پرسد: چیزی شده؟! جواب می‌دهم: نمی‌دانم، اما اتفاقی افتاده، یه جوری شده...»
مجموعه داستان «پسر من قاتل است؟» را «کتاب نیستان» با شمارگان یک‌هزار و 200 نسخه، در قطع رقعی و 124 صفحه و به بهای 75‌ هزار ریال منتشر کرده است.

سال آخر دبیرستان تحت تأثیر انقلاب دچار تحول فکری شد. به این نتیجه رسیده بود که متعلق به این دنیا نیست و باید مسیر دیگری را انتخاب کند. با آنکه می‌توانست یکی از بهترین رشته‌های دانشگاه را انتخاب کند، ولی در آخرین سال تحصیلی به کسب معارف دینی گرایش یافت. با بی‌رغبتی سال تحصیلی را به پایان رساند و به حوزه علمیه قم رفت. او گفته بود: «من اگر به دانشگاه بروم می‌توانم جان انسانی را نجات دهم؛ اما می‌خواهم با معارف دینی روح انسان‌ها را صیقل بدهم.»
به نقل از خانواده شهیده رقیه رضایی

22 دی ماه 1343 رقیه رضایی دختر محمدعلی در قزوین متولد شد. رقیه تحصیلاتش را ادامه داد و در کنکور پزشکی پذیرفته شد اما به سبب علاقه زیاد به مسائل دینی به حوزه علمیه قم رفت و دو سال در آنجا مشغول تحصیل شد.
 با شروع درگیری‌های کردستان برای مقابله با کومله و دموکرات به سنندج رفت. او که استعداد بالایی در نوشتن داشت، شغل معلمی را برگزید و در دبیرستان‌های سنندج در سمت معلم پرورشی مشغول به فعالیت شد. او که ارادت ویژه‌ای به ائمه معصوم(ع) داشت و یکی از فعالان حزب جمهوری اسلامی بود، دو سال و چند ماه پیش از شهادتش با یکی از افراد فعال در همین حزب
 ازدواج کرد.
سال 66 به نیابت از مادر به همراه پدر و برادرش به سفر حج مشرّف شد و در نهایت روز جمعه 9 مرداد 1366 با شرکت در راه‌پیمایی برائت از مشرکان در مکه مورد هجوم مأموران رژیم آل‌سعود ملعون قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل ‌آمد و پیکر مطهرش را در گلزار شهدای قزوین به خاک سپردند.


...09102593/ چرا وضعيت تبديل عضويت کارکنان پيماني سپاه مشخص نمي‌شود؟ شايعه شده که قرار است تمديد شود. این خیلی روحیه بچه‌ها رو تضعیف کرده، چون منتظر رسمی شدن بودیم.
...09120238/ چرا پاداش پايان خدمت بازنشسته‌ها را نمي‌دهند؟ از آبان 94 که بازنشسته شده‌ایم، هنوز پاداش را نگرفته‌ایم.
...09125886/ چرا ارشديت تحصيلي که تصویب شده، در سپاه اجرا نمي‌شود؟
...09133827/ چرا سپاه مدارك دانشگاه علمي كاربردي را قبول نمي‌كند؟ 
...09143825/ مسئولان محترم سپاه فکري به حال وضعيت حقوق بسيجيان کد 89 بکنند.
 ...09146207/ در سال‌های قبل از طرف سپاه به فرزندان صعب‌العلاج بازنشستگان سپاه کمک مالي پرداخت مي‌شد؛ اما امسال چهار ماه از سال گذشته و هيچ‌ خبري نيست!
...09165228/ از مسئولان آماد و پشتیبانی درخواست داريم مشکل لباس کارمندان را حل‌ کنند. چند سالي است لباس نگرفته‌ايم.
...09166925/ فکري براي حقوق متوفيان سپاه بکنید. بعضي از آنها دریافتی کمی دارند یا اصلاً دريافتي ندارند.
...09188188/ چرا کسر حق بيمه در تهران با آن همه خدمات با شهرستان‌هاي بدون امکانات يکي است يا حداقل با تفاوت کم اعمال مي‌شود؟
...09188580/ چرا جانبازان سپاه جزء بنياد جانبازان به شمار نمی‌آیند؟
...09191583/ پس از 25 سال، براي تأمين اجاره‌بهاي خانه و هزينه‌هاي زندگي بايد وسايل خانه را يکي يکي بفروشيم...
...09194386/ با توجه به حقوق کم پاسداران، دليل افزايش زياد سالیانه مبلغ شارژ منازل سازماني چيست؟ 
...09379659/ متأسفانه در برخی از مراکز درمانی سپاه مسئول انجام سونوگرافی مرد است و دکتر سونوگرافی خانم در کل استان نداریم. این در خور‌ شأن سپاه نیست که همسران پاسدار را یک دکتر مرد سونوگرافی کند.
صبح‌صادق: با توجه به پاسخ معاون بهداشت و درمان سپاه درباره نبود سونولوژیست خانم در برخی استان‌ها و آغاز برگزاری دوره‌های آموزشی در این زمینه در سپاه منطبق بر نیاز سپاه و کشور به نظر می‌رسد تا رفع این مشکل باید دو سال با وضعیت موجود کنار آمد و صبور بود.
...09362942/ زبان هنر و سينما براي دشمن قابل تحمل نيست، لذا دست به ترور بيولوژيک افرادي، چون فرج‌الله سلحشور، نادر طالب‌زاده و... مي‌زنند. 
...09367893/ پاسداري هستم که ايده‌ها و پيشنهادهای مختلفی در زمينه راهبردهاي دفاعي کشور دارم؛ اما به دليل خدمت در صفي‌ترين رده‌هاي سپاه نمي‌دانم آنها را به کجا ارائه دهم؟!
صبح‌صادق: شما می‌توانید این طرح‌ها را با ما در میان بگذارید. 
...09388134/ چرا از بسيجيان نيروی هوافضا براي جهاد مقاومت استفاده نمي‌‌شود؟! گوديني
...09388991/ پس از چهار سال انتظار يك درجه ترفيع شامل نظاميان مي‌شود، موعدش كه مي‌رسد هزار بهانه مي‌گيرند.
...09903934/ با سلام. بسيجي طرح امنيت هستم. شش ماهی می‌شود که قرار است بيمه ما تحت پوشش نيروي مسلح شود؛ ولي تاکنون خبري نشده است و  منتظر عمل مسئولان هستیم.

سردار جعفری در جمع دانشجویان دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) گفت: جنگ هشت ساله، جنگی بین ایران و همه جهان بود؛ اما ایران در این جنگ تنها در سه ماه اول و سه ماه آخر نیروی پدافندکننده و همواره در حال تهاجم بود.
سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه با اشاره به فراز و نشیب‌های تحولات دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: سپاه در ابتدای انقلاب از لحاظ نظامی هیچ امکاناتی نداشت، همچنین ارتش در این زمان از وضعیت سازماندهی خوبی برخوردار نبود و بسیاری از فرماندهان از ارتش فرار کردند. نظم ارتش از بین رفته بود، اما سلاح و تجهیزات مدرن همچنان وجود داشت.
نقش تأثیرگذار مردم
وی در ادامه گفت: در اوایل پیروزی انقلاب از نظر سیاسی نیز با آمریکا اختلاف داشتیم؛ چراکه آمریکا صدام را در تجاوز به ایران تحریک کرده بود؛ در حالی که نیروهای مسلح کشور در پایین‌ترین وضعیت آمادگی بودند. بنابراین، نقش مردم بسیار تأثیرگذار بود. 
سردار جعفری با بیان اینکه پس از فرار بنی‌صدر، فرماندهی جنگ تغییر کرد و سبب تحولات خوبی شد، گفت: تا زمان عملیات ثامن‌الائمه، سپاه حتی گردان نداشت. در عملیات بیت‌المقدس نیز مشکلاتی وجود داشت، اما دو اصل غافلگیری و عملیات در شب مشخصه بارز طرح سپاه برای این عملیات بود.
اشغال 20 ماه طول کشید
وی با تأکید بر اینکه تنها یک سال و هشت ماه طول کشید تا ایران اشغالگران را بیرون کند، افزود: تمام ابرقدرت‌ها و بسیاری از کشورها از صدام حمایت سیاسی و نظامی می‌کردند؛ این درحالی بود که تنها کشور سوریه آن هم به صورت محدود و کشور لیبی با فروش چند عدد موشک از ایران حمایت کردند. در واقع، جنگ هشت ساله جنگی بین ایران و همه جهان بود.  فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنان خود گذری هم به عملیات‌های خیبر، بدر، والفجر ۸ و کربلای ۵ زد و گفت: در تمامی این عملیات‌ها از نظر پشتیبانی و وضعیت مادی پایین‌تر از عراق بودیم؛ اما از نظر معنوی و ایمانی از ارتش عراق بالاتر بودیم، یعنی با روحیه انقلابی می‌جنگیدیم. 
کربلای 5 درس معنویت است
وی با اشاره به اینکه کربلای 5، درس معنویت است، ادامه داد: عملیات کربلای 5 شبیه عاشوراست؛ زیرا نتیجه جنگ مشخص بود؛ ولی تکلیف باید انجام می‌شد. همان‌طور که حضرت آقا در این باره می‌فرمایند: «شب‌های عملیات کربلای 5 شب‌های قدر این انقلاب است. انس با آن شما را وارسته می‌کند. هر کس آن را فراموش کند نامش از اردوگاه انقلاب خط خواهد خورد. سپاه کربلا را در شلمچه مشق کرد. این خاطره ماندگار خونین حسینی را زنده نگه دارید.»

با نشریه تماس گرفت و دائم تکرار می‌کرد که «سپاه و پاسداران گمنام بعد از خدا همه چیز من هستند.» سال 85 در عملیات تفحص مجروح شده بود. از سال 64 بسیجی بوده. درگیر پرونده جانبازی خود است و حتی از بنیاد به دیوان عدالت اداری شکایت هم کرده؛ از کار فتاده است. او گفت: تنها پنج نفر پاسدار گمنام و خیّر طی این ده سال از من حمایت کرده‌اند. روضه‌خوان و مداح است و تنها انتظارش این است که برای جانبازی او کاری بکنند. نامش حافظ اصغری و اهل آذربایجان شرقی، بخش هریس، منطقه کلوانک است.